Heroes of Annihilated Empires

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Atti_
most olvasom hivforumon hogy valószinûleg pont a patch miatt nincs sfx 😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
akkor ez alatt értsem hogy nálad pl van rajta hang zenén meg néhány hangon kivül?

amugy kösz de már fentvolt a patch feltettem még mielõtt egyszer is elinditottam volna

Serpa
beta patch
hátha segít

_Atti_
az normális hogy csak zene megy alatta? meg néhány duma stb..semmi hangeffekt..

Istencsászár
Meglestem, bejövõs, szép kidolgozott... egyenlõre csak ennyi, még nem merûltem bele, de mindekiép érdemes kipróbálni, aki kedveli az ilyen stílust.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Faterx
Inkább úgy mondom érdemes kipróbálni.
Sheltem
Jófajta?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Faterx
Kipróbáltam, nálam tökéletesen fut minden highon úgy hogy kábel bedugva és a szokásos védelmek mennek alatta(!). Menteni sajnos a demóban nem lehet. Legnagyobb problémám hogy nem tudok zoomolni... Kezelést könnyû megszokni. Én més Spellforce beütést is látok. Skilleket nem találtam de nem is volt rá idõm mert jó pörgõs a j. menet.
Sheltem
Kijött a Beta, légyszíves valaki mondjon róla véleményt én csak este tudom kipróbálni de a screenshotokat nézve a földrõl kapartam fel az állam.
Kicsit olyan nekem mintha a Warcraft3at vegyítették volna egy kis age of empiressel(mind2 sorozatot imádom), na de egyszónak is 100 a vége mondjon véleményt aki kipróbálta a Betat légyszi.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Serpa
érdekes.

nálam eltolódik a kép balra, és ha a refreshlockot bekapcsolom el se indul, egy crash üzit dob.
a végén a videót nincs kecmec, végig kell mindig nézni, ha kilépsz.

Serpa
BETA DEMO

240mb

Elméletileg ma jön ki az open beta gyakorlatilag semmi nyoma eddig remélem 1-2 ora mulva kirakják ahogy igérték.
grebber
Na végre valami ,várjuk!

Next PC upgrade: 2022

Pretorian
Nekem olybá tûnik a videók alapján, hogy ezt a játékot a Gyûrûk ura és a Warcraft univerzum alapján ollózták össze. mondjuk ettõl még lehet jó. a jótól lopni nem szégyen.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Serpa
Open Beta. Launch April 25.

remélem nem lesz 400-500mb -nál több ...
amúgy jöhet 😊

grebber
Mibõl gondolod ?

Solid Snake
Látom egyre jobban bejön az ilyen styl.game <#idiota>
grebber

grebber

grebber

grebber
2006 szeptembere környékén jön a game adták hírül 😞

grebber
Hát én a Dragonshard demóját toltam kb 15 percig de nem sikerült RTs elemeket felfedeznem lehet azért mert 15 per alatt nem mutatta meg magát.
Ez meg képek alapján nagyon is inkább RTS és azt szeretem de nagyon.

Giovanni Gatto
Félre ne értsd, én is nagyon várom a HoAE-t, csak egy kicsit szkeptikus vagyok,mert eddig csak screenshot-okat mutattak a játékból, még egy nyamvadt videót sem sikerült összehozni. Tudom, hogy odébb van még a megjelenés, de néhány állóképbõl sztem nem igazán lehet megmondani, hogy milyen lesz a játék. (Azt már tényleg csak halkan jegyzem meg, hogy ugyanez a brigád nem képes befejezni a STALKER-t már x éve.) Szóval egyenlõre visszafogottan reménykedve várom a HoAE-t, a Dragonshard viszont már itt van és nekem teccik<#vigyor2>

grebber
Szerintem az nem ennyira jó.

Giovanni Gatto
Szép-szép, de ebben az a legjobb, hogy a néhány hónapja már megjelent Dragonshard ugyanezt tudja, méghozzá nagyon jól! Szerintem nagyon alulértékelt ez a játék, akit vonzanak a HoAE ígéretei, az javaslom tegyen egy próbát a Dragoshard-dal, nagyon hangulatos darab.

grebber
Heroes of Annihiliated Empire bejelentés

Dixie Flatline, 18:04 - PC - Játék: RTS

(HW Insider) A GSC Game World fantasy trilógiája, a Heroes of Annihiliated Empire stílusa végre kikristályosodott. Yevgen Grygorovych projektvezetõ a valós idejû stratégia és a szerepjátékok ismert jegyeit mixelte össze, remélvén, hogy sikerül egyedit alkotnia, s az RTS vs. RPG nevet adta néki. A játékban az RPG játékoktól megszokott módon pumpálhatjuk az égbe kedvenc hõsünket, miközben masszív erõdítményeket, városokat emelhetünk a semmi közepén és végeláthatatlan seregekkel hódíthatunk.
Kétféleképp végezhetünk a játék történetével. Az egyik módja hõsünk félisteni szintre történõ feltápolása, amikor már olyan erõs lesz, hogy King Kongot magát is képes két kezével felemelni és az ellenséges seregek közé hajítani, de ha nincs kéznél egy méretes hegyoldal, akkor saját maga is képessé válhat teljes hadseregek leigázására. A kevésbé hentelõs kedvû játékosok saját birodalmat építhetnek és harcosok ezreit rekrutálva taposhatják el az ellenszegülõket.

info: Hardwired

Jaja, tök jól nézki. Ráadásul azt olvastam, hogy ARANY!

grebber
Két új kép:1.
2.

grebber
A KOCH Media és a GSC World Publishing kiadói szövetséget kötöttek a HoAE terjesztésére. Az RTS és RPG elemeket felvonultató játék 2006 elsõ negyedében jelenik meg gondozásukban. Tápolható hõsök által vezetett óriási hadseregek csapnak össze.

grebber

Ombika
Kepekbol itelve jonak igerkezik de kivancsi vagyok,hogy jatszhatosagra is ilyen jo lesz e?! 😊

grebber

grebber
Új képek :1.2.

WOW!
Ez nem lesz rossz game!

shaba23
ennyit tudsz
traXion
pff ugyanmár...

Miért lenne értelmetlen ha még mes sem jenet és nem próbáltad ki?

War. War never changes.

traXion
Csak te nyitsz értelmetlen játékoknak topicot. 😊

grebber
Mit? Azt hogy látsz mert nagyon nehéz kitalálni hogy ki nyitotta a topicot amikor 1 hozzászolás van és egy név.Gratula 😊)

traXion
nyertem 😄

grebber

grebber
Heroes of Annihilated Empires!

Sogun, 12:43 - Játék: RTS

(Gamers Hell) Az ukrajnai GSC Game World – nahát, mintha õk fejlesztenék a STALKERt! - bejelentette a Heroes of Annihilated Empires fejlesztését. Álomszép grafikával büszkélkedõ RTS lesz a javából. Szerepjáték elemek keverednek a fõzetbe. Hõsi legendák történetét mesélik el, amelyben tökéletesen beleélhetjük magunkat a rendkívül tápos fõszereplõ helyébe. Felejtsd el a magányos egységeket. Tízezernyi katona mozdul itt egyetlen parancsodra. Óriási hadseregek dübörögnek a képernyõn. Hat faj mészárolja egymást. Több hõs lehet egy seregben. Magányos bajnokként kezdve elõször le kell nyomni az életedre törõ ellenségeket.

Miután hírnevet szerzel magadnak, egyre több követõd lesz. Az Annihilated Empires világában rengeteg törzset nem érdekel a háború. Próbálják megõrizni semlegességüket. Ahogy bánsz velük, attól függõen segítenek neked, vagy torkodnak ugranak. Mellékküldetéseket adnak és ha megnyered õket, akkor csatlakozhatnak hozzád és fontos csatákban simán eldönthetik a harc menetét. Õsi romok mélyén mágikus artifaktok után kutatsz, labirintusokat forgatsz fel. Tapasztalati pontokkal tápolod magad. Ahogy erõsebb leszel, bázisokat emelhetsz, ahonnan hatalmas sereggel indulhatsz útnak a világ meghódítására.

Hõsöd elképesztõ varázslatokon lehet úrrá, brutális erejû mágikus lényeket idézhet meg, megáldhatja katonáit és pusztító halálmágiát kasztolhat az ellene törõ csapatokra. Fajod megválasztásánál célszerû óvatosnak lenni, hiszen teljesen eltérõ tulajdonságokkal megáldott népek mellett kötelezed el magadat! Néhány faj erõs a támadásban, mások jól védekeznek, megint másoknak vérében van a mágia! Erõsen gondolkodtató, taktikai ütközetek, egyéni stratégiák, kihasználható terep, továbbfejleszthetõ egységek, katonai morál várja a rajongókat. Brutális mozifilmekre emlékeztetõ óriási tömeghent jelenetek, izgalmas szerelmi történet, fantasy hegyek, rendkívüli minõségû átvezetõ animációk kaptak helyet. Óriási seregek mozgathatók, melyekben a katonák létszáma elérheti a 64.000-et!

Brutális MEGAHALÁLVARÁZSLATOK lõhetõk el, melyek egész hadseregeket pusztíthatnak agyon. Elképesztõ méretû területekre ható lelkesítõ mágiák várnak rátok. A támadó szpelleknek többféle hatása van, attól függõen, milyen egységbe vágódnak bele. Taktikai háborús mágiahasználat van, ahol a kitûnõ idõzítés megnyerheti neked a csatát! Képzelj el egy hegyoldalról lezúduló sereget, melyet éppen idõben állítasz meg egy iszonyú méretû körben ható halálvarázslattal! A totál különleges fajok érdekes elõnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek. 2D és 3D technológiák házassága élteti a terméket. Talán nem halt meg a 2D renderelt háttér megoldás?

18 hõs, 100 egység, 70 ANIMÁLT épület, 50 mágikus artifakt, rengeteg varázslóiskola és büntetõ szpellek, hat eltérõ vidék vár rátok, hat nép otthonát jelképezõn. Rengeteg semleges faj éldegél a játékterepen, ezek potenciálja jelentõs és mindenképp kihasználandó. Szövetségre léphetsz velük, kisegítheted õket, dumálhatsz vezetõikkel, stb.. Harcolj, tápolj, keresd az artifaktokat, oldj meg mellékküldetéseket, fedezd fel a játékvilágot, a földön, a tengeren és a levegõégben. Mindehhez festõi környezet és atmoszférikus zene társul.
Megjelenés: 2005.

Nézzétek meg a Hardwireden lévõ képeket szerintem jó game lesz ez is!!!

← ElőzőOldal 3 / 3