142
Heroes of Annihilated Empires - RTS
-
Mihail #62 tudja vki a megjelenés időpontját? -
#61 Akkor most szórom a homokot a fejemre, és térdepelek a kukoricán. A múltkor kissé ingerült és türelmetlen lehettem. Újra nekikezdtem, és nagyon figyelmesen fejlesztettem a karakteremet. A csapatokat tartogattam az építkezős részre, és láss csodát ... igazatok volt. Így már sima ügy volt. A hősöm pedig annyira feltápolódott, hogy félkézzel elintézte a környező hordákat és bázisaikat. Így már-már túl könnyű volt :) nem, nem igaz. Szóval megkövetem magam, a múltkor valótlant írtam. Most a skirmisht nyomom. 3. nekirugaszkodásra úgy néz ki, hogy itt is sikerül lenyomni az ellenfelet. Ha az elején jól elkapjuk az ütemet, megy az is mint a karikacsapás. És ha ez is megvót, megpróbálom undead-el is, aztán várom a teljes játékot, mert ellentétben a pár nappal ezelőttí beírásommal, ez mégiscsak egy jó játék. -
#60 Heroes of Annihilated Empires: ARANYLEMEZ!!!! -
Mihail #59 Na szóval kampányhoz tuti tipp: elején szedd össze az összes részét a seregnek, vagyis először mindig nyugat fele kell tartani. Közben tápold fel a hőst, a kisebb ellenségeket lehetőleg csak a hőssel és idézett seregével szedd le, ha mindez megvan akkor akkora hatalmas sereged lesz, hogy nyugodtan mehetsz fel bázist építeni, az íjászokat tedd a középső magaslatra, először gyárts sok driadot (asszem ez a nevük), amit a főbázisből hiívhatsz elő (két főbázisod legyen, egyikben fejleszd diradok támadását és védését), közben építs entnek épületet, hőssel meg sereggel meg új egységekkel bástyázd körbe magad északról, é-szakkeletről és keletről, altar of defenst használd, thunderstorm varázslat, gyógyítás (ami undeadeket sebz) és sereg idézés, inne már sima ügy.
Ami nagyon poén hogy skirmishben, végigmészárolhatsz mindenkit csak a hőssel, bázis építés nélkül, a neutrális egységeke felbérelve, és a végére lesz egy atomtáp hősöd :) -
#58 Hát ha eljutottál az építkezésig akkor már bocsi de te is irtad béna vagy.
1. Van a főhősöd az alapból a varázslataival egymaga lezuz egy nagyobb sereget is.
2. gyártasz egségeket pl ENT-eket az nemkissé bivaj meg kentaurókat azok is elég erősek.
Ellenfélnél igaz vannak azok az erősek de mondok kentaurokkal meg főhősel + 1 ENT-el lelehet őket gyúrni.
Az elején még én is fos voltam építkezésig se jutottam azt rájöttem hogy a képességek kurvasokat érnek.
-
#57 A bétát én is végignyomtam, azért is vártam már nagyon a hivatalos demót. De ez nem játék volt, hanem kínlódás, csalódás :( az innen-onnan összeszedett csapatok semmire se jók, egy nagyobb ellenfél 3-4 ütéssel szétcsapja az egészet. Ekkor jön a belelövök 10-et elfutok, visszafutok, belelövök 10-et, elfutok ... borzalom. -
#56 Kipróbáltam a demót, Normal fokozaton mert nem szeretem kínozni magam. Nagynehezen elvergődtem az épitkezős részig, de ott lett végül elegem. Az építkezéssel szinte alig lehet foglalkozni, mert folyamatosan támadják a helyet. A "szellemek" ellen még valahogy ki lehet húzni, de mikor megjelent a kék "bivajokból" egy gigantikus csorda ... na akkor azt mondtam, hogy köszönöm ennyi elég. Lehet hogy én vagyok a béna. Kiváncsian várom, hogy valaki esetleg tovább jutott-e innen. -
#55 Hát te tudod ,nekem bejön a game! -
#54 menü 1024, játékban már támogat WS felbontást.
hát ez a hőssel végigkolbászolok, mellémjönnek a derékig érő egységek, varázsol támad artifact továbbmegy, végigvezetve a pályán... persze lesz építkezős rész is, de köszi nekem ennyi elég volt.. technikailag meg, hm, zoom az minek, 2D egységek meg csúnyák. 75%-ra jó lesz majd értékeléseknél.
kis gépigény, újságmellékletnek 1 év múlva jó lesz. addig me le lehet szedni és nyüstölni a demót. aki akarja. szerintem meg company of heroes -
#53 Miért szar ? Béta demó elég jó volt szerintem! -
#52 hát szar :( uninstall -
#51 hoppá kijött a demo! 3d terepen, sokezer 2d karakter, turbózott cossacks motor, de ezeket már úgyis tudjátok :)
katt -
#50 Ami tetszett a gameben hogy a fejlesztők jól egyensúllyózták az ellenfél baszott nagy seregeivel a varázslatainkat.
Az entek meg a kentaúrok elég jó harci erőt képviselnek az ellenfélnél meg azok zombik vagy mik.
Jó game lesz ez várom a teljeset! -
#49 Na toltam a demóval és neked akadozik :( -
#48 Bétateszt videók -
#47 Éppen aztnem tudom mi micsoda mit hogyan :( -
#46 használd a varázslatokat. -
#45 Kiprobáltam a demót hát elégé béna vagyok benne nekem nagyonnehéz :(
Csomo dolgot nemtudok mi mire jó.
Volt két nagy állat azt kiirtották ketten egész nyilas seregem :( -
#44 Tököm televan az ilyen videókkal semmit nem mutat a játékból felesleges.
Ne a semmitmondo "kisfilmekre" gyúrjanak a feljesztők hanem magára a game-re! -
#43 Heroes of Annihilated Empires E3 2006 (40MB) -
#42 most olvasom hivforumon hogy valószinűleg pont a patch miatt nincs sfx :D -
#41 akkor ez alatt értsem hogy nálad pl van rajta hang zenén meg néhány hangon kivül?
amugy kösz de már fentvolt a patch feltettem még mielőtt egyszer is elinditottam volna -
#40 beta patch
hátha segít -
#39 az normális hogy csak zene megy alatta? meg néhány duma stb..semmi hangeffekt.. -
#38 Meglestem, bejövős, szép kidolgozott... egyenlőre csak ennyi, még nem merűltem bele, de mindekiép érdemes kipróbálni, aki kedveli az ilyen stílust. -
#37 Inkább úgy mondom érdemes kipróbálni. -
#36 Jófajta? -
#35 Kipróbáltam, nálam tökéletesen fut minden highon úgy hogy kábel bedugva és a szokásos védelmek mennek alatta(!). Menteni sajnos a demóban nem lehet. Legnagyobb problémám hogy nem tudok zoomolni... Kezelést könnyű megszokni. Én més Spellforce beütést is látok. Skilleket nem találtam de nem is volt rá időm mert jó pörgős a j. menet. -
#34 Kijött a Beta, légyszíves valaki mondjon róla véleményt én csak este tudom kipróbálni de a screenshotokat nézve a földről kapartam fel az állam.
Kicsit olyan nekem mintha a Warcraft3at vegyítették volna egy kis age of empiressel(mind2 sorozatot imádom), na de egyszónak is 100 a vége mondjon véleményt aki kipróbálta a Betat légyszi. -
#33 érdekes.
nálam eltolódik a kép balra, és ha a refreshlockot bekapcsolom el se indul, egy crash üzit dob.
a végén a videót nincs kecmec, végig kell mindig nézni, ha kilépsz. -
#32 BETA DEMO
240mb -
katarzis #31 Elméletileg ma jön ki az open beta gyakorlatilag semmi nyoma eddig remélem 1-2 ora mulva kirakják ahogy igérték. -
#30 Na végre valami ,várjuk! -
#29 Nekem olybá tűnik a videók alapján, hogy ezt a játékot a Gyűrűk ura és a Warcraft univerzum alapján ollózták össze. mondjuk ettől még lehet jó. a jótól lopni nem szégyen. -
#28 Open Beta. Launch April 25.
remélem nem lesz 400-500mb -nál több ...
amúgy jöhet :) -
#27 Miből gondolod ? -
#26 Látom egyre jobban bejön az ilyen styl.game -
#25 8 új kép -
#24 Trailer -
#23 6 új kép