Olimpia 2008 Peking
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
gondoltam egy számra, találjátok ki...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Key Eligible Players: Jason Kidd, G, Dallas Mavericks; Kobe Bryant, G, LA Lakers; LeBron James, G/F, Cleveland Cavaliers; Carmelo Anthony, F, Denver Nuggets; Dwight Howard, C, Orlando Magic; Amare Stoudemire, C, Phoenix Suns; Chauncey Billips, G, Detroit Pistons; Tyson Chandler, C, New Orleans Hornets; Tayshaun Prince, F, Detroit Pistons; Mike Miller, G/F, Memphis Grizzlies; Michael Redd, G, Milwaukee Bucks; Dwyane Wade, G, Miami Heat; Chris Bosh, F, Toronto Raptors; Chris Paul, G, New Orleans Hornets; Deron Williams, G, Utah Jazz; Carlos Boozer, F, Utah Jazz, Shane Battier, F, Houston Rockets; Joe Johnson, G/F, Atlanta Hawks
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
Szerintetek minden szer ami a doppinglistán rajta van ténylegesen elõnyhöz segithet az ellenfelekkel szemben? A frászt! Benedek kenõcse anno vajon segitette abban, hogy jobban vizilabdázzon, vagy tényleg a bõrét ápolta vele?
Viszont nem veszik le ezeket a szereket a listáról, mivel mindig hozhatnak balekokat a hálóba, miközben a nagy halak olyan szereket szednek, amelyek nincsenek rajta azon a bizonyos listán! Ezt szégyenkezve a WADA el is ismeri, dehát nem tehetnek róla, szegények.
én nem árulom be
de ti megtehetitek
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Vigyazat, eros kepek!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Már most kb. a nevezettek negyede lebukott doppingon, és még mindig van pár nap....
bocs...tudom hogy inkább a sportról kéne hogy szóljon a topik, pontosabban az olimpiáról. de amit az IOC mûvel, az egyik legálszentebb dolog, amit elkövethettek. értem ezalatt azt, hogy szemet huny a fenti dolgok felett (beleértve Tibetet is), mondván nem akar politikai dolgokba beleavatkozni, bezzeg Irakot úgy kizárta, mint a sicc. tudom, hogy most mégis indulhatnak, de ez akkor is nevetséges...
"A B próba igazolta, hogy a teljes bolgár olimpiai súlyemelõ csapat doppingolt - ismerte el a helyi szövetség. A súlyemelõket június 8-án, valamint 9-én ellenõrizték és a szervezetükben a tiltólistán szereplõ metandienont mutatta ki a vizsgálat.
A lebukottak között van a pekingi olimpia egyik nagy esélyese, a 77 kg-ban tavaly világbajnokságot nyert Ivan Sztojcov is. A bolgár szövetség már a botrány kirobbanásakor közölte: nem küld egyetlen versenyzõt sem az augusztusi játékokra.
A vétkesek kettõ vagy négyéves eltiltásra számíthatnak és a nemzetközi szövetség négy évre számûzheti tagjai közül bolgárokat."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de télleg amikor nincs iskolában akkor ott van
amikor hozzánk jönnek(ami igen gyakran van)
nagyon sok mindent nem ehet mert hétfõn mérlegelés...
többet nemtudok,én csak ennyit látok belõle...
de majd szólok neki és õ leírja😊
ma megy ki pekingbe amúgy
majd beszélek vele hogy lépjen fel ide
amúgy nagyon durva amit õ csinál
ha valakit érdekel leírom a mindennapjait
én is drukkolok neki nagyon
csak reggel 4kor lesz élõben
kelhetek fel olyan korán😊
s amúgy õ lesz az olimpia legfiatalabb magyar résztvevõje.
O: 4éve jóval több volt...azért remélem érmek terén nem lesz szégyenkeznivalónk most se😄
Athén(2004): 219
Sydney(2000): 178
Atlanta(1996): 214
Barcelona(1992): 217
Szöul(1988): 188 induló
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
És tudja vki ki Indul helyette majd az Olimpián?😞
Bár NEKI kellett volna😞
Július 25-én, jövõ pénteken 14:30 órakor a Farkasréti temetõben helyezik örök nyugalomra Kolonics Györgyöt, aki kedden edzés közben vesztette életét.
A kétszeres olimpiai bajnok világhírû kenust a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, a Magyar Olimpiai Bizottság és az Önkormányzati Minisztérium saját halottjának tekinti.
A 36 évet élt Kolonics kedden edzés közben rosszul lett, elveszítette az eszméletét és életét nem sikerült megmenteni. Halálát az elsõ diagnózis szerint hirtelen szívleállás okozta.
Az MTI megbízható források szerint a kenus szívét körbehálózó koszorúerekben kisebb lerakódások voltak. A szövettani vizsgálatok folyamatban vannak és pontos diagnózissal leghamarabb pénteken szolgálnak az illetékesek. A lerakódások (plakkok) meszesedést jeleznek és nagy megterhelés esetén elvileg fennáll az infarktus veszélye.
R.I.P.
a kedvencem volt a kajakosok meg a kenusok közül :\ fel se tom fogni 😞
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"