2619
http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal
http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program
http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)
-
Sziasztok! Történt ma valami különleges amiről lemaradtam, vagy történt egyáltalán valami?:D Nem nagyon volt napközben időm nézegetni..!:D -
ezmi?:S -
"Elmúlván a nagy hetes szám éve,
Tömegmészárlást fognak látni a játékok idején,
Nem messze a nagy millenium korától,
Amikor a temetettek előjönnek sírjukból."
-
Bravó Dorina!
Lesz ez még jobb is.
Bevallom őszintén ha nem hívja fel rá a figyelmemet Firerock, nem figyeltem volna ennyire a szereplését. Mivel még nem hallottam róla soha.
De így utólag is nagy gratuláció neki a részemröl.
Jó helytálás ez így élete első Olimpiáján.
-
hogyan működik ez? -
köszi -
Cat 02 #607 Azt hittem wmv-t le lehet :D -
ez egy stream, így nem lehet lementeni
ellenben van rá firefox plugin -
2 kb és nemtudja lejátszani -
primavis #600 háát a kvalifikáció fene komoly volt , mivel felfújt csapatokat vett figyelembe s közben egy sor egyszeres tornász lemaradt a sok senki miatt! nálam előbb jön a teljesitmény s utána a dicséret, nálatok látom forditva! -
van
és köszi -
Cat 02 #598 Jobb klikk/hivatkozás mentése másként
Egyébként Olimpián van íjászat ? Csakmert pl városunkban él egy krapek, ő vb nyertes íjászatból, csak neki kell fizetni mindent, szal :S -
nekem a winamp nyitja meg
hogy tudnám letölteni? -
akkor menjen minden sportágból az 5 legjobb, ugye? vagy mégis mit akarsz mondani?
aki nincs dobogón az nem érdemli meg hogy sportoljon, hogy szurkoljunk érte? -
primavis #591 na ja, csakhát az élsport (s ha valaki olimpikon, akkor oda tartozik, nemde? )nem azokról szól már régóta, akik szintén szerepeltek, hanem azokról, akik ténylegesen az élmezőnybe tartozásukat bizonyitják! Ezen az alapon a kjakos csajoknál is teljesen felsleges volt a nagy cirkusz, hiszen féltucat olyan kajakos lányunk van, aki kijuthatott volna Kovács K és Natasa helyett! De a csapatspotokban is mindegy eszerint, hogy ki van a válogatottban, ugyebár, -

de a mi szemünkben ők is "hoztak dicsőséget". Berki nem jutott ki, és ennyi erővel akkor mondhatnám azt, hogy az ő hibájából, hiszen """"""""""csak""""""" ezüstöt szerzett az EB-n. ráadásul múlt héten megsérült, még repülni sem repülhet! -
primavis #588 na igen, a hülye kvalifikálási módszerek miatt! Jómagam sokkal jobban örvendtem volna, ha nem Dorina vagy Gáll Róbert megy ki, hanem Berki Krisztián! Az utóbbi dicsőséget hozhatott volna az országnak, mig az előbbiek, háát.... -
nem semmi, akkor sok kitartást neki. -
Laceee #586 senki nem utazgat az olimpiára (sportolók), hanem kiérdemlik az eredményükkel, de látom te ezt nem birod megemészteni, szivesen megnéznélek téged is az olimpián, de fikázás versenyszám nincs, pedig esélyel indulhatnál... -
-
Cat 02 #584 http://streamer.carnation.hu/mtvod/telesport/20080810/11_500_boczogo.wmv
ez az sztem. -
letölthető verzióban nincs esetleg? -
primavis #582 az élsport nemm szépségverseny! Senki se utazgasson azért az olimpiára, hogy megbámulják a férfiak! Azt elfogadom, hogy tapasztalatot szerezni viszik ki, de akkor meg ne ájuldozzunk az eredménye láttán! hogy te szimpatizálod az egy dolog, de nem kéne másokat hülyér venned! -
köszi, előbb foglaló aztán nettv:D -
úú
a talajnál az első ugrásoknál nagyon kilépett.. -
Cat 02 #579 Bazz, okés h rugós amin vannak, de így pörögni,jó h nem lettem tornász o.O -
KATT
bőven nézhető minőség. ÖF-ben meg persze hogy benne lesz! -
Remélem az esti foglalóban benne lesz, mert sajna nem láttam:S -
hát az már szinte embertelen ahogy őket edzik!
amúgy tényleg undorító hogy egyes emberek nem fogják fel mekkora dolog ez. bekerülni az olimpiára már önmagában egy élet teljesítménye, méghozzá óriási teljesítménye! undorítónak találom azokat, akiknek csak az arany számít! az egy dolog, hogy a sportoló azért küzd hogy ő legyen a legjobb (aztán persze mérlegel), de egy szurkolónak "kutya kötelessége" (igen, az) kiállnia mellette és elismernie minden teljesítményét, bármilyen legyen is az! -
elsőtől kezdve
minden nap reggel suli előtt,suli után,
hétfő 7órától szombaton délig(tudtommal) -
Cat 02 #574 OMG, 16 évesen Olimpián ? Nem gyenge, nem tom mondjuk mennyire edz, de gondolom nem annyira mint a kínai lányok akik ovis koruk óta direkt koliban laknak, brr. -
:D
én konkrétan kibaszott büszke vagyok rá
és leszarom az ilyen irigy embereket...
szerintem akkor is nagy szám lett volna ha utolsó lett volna,de így hogy 4 hellyel maradt le a fináléról úgy hogy az első ugrását nagyon elrontotta és a másodikból is ellépett,ha ezek nincsenek simán benn van,de nembaj
ő nincs egyáltalán elkeseredve,sőt.és az a lényeg,szerintem... -
hatalmas gratuláció! majd 4 év múlva odateszi magát még jobban, hiszen még fiatal! :) és jegyezzük meg, ha éppen nem mutatott be semmilyen gyakorlatot, akkor is elég sok férfi figyelhette a stadionban :) -
csak irígy... -
tök mind1 hányadik, szép teljesítmény. -
Szép volt és valóban nagy eredmény!

A nevemben esetleg majd adhatsz neki1puszit :D
.
Amúgy mondtam, én sajna bealudtam éjjel :D és nem tudtam megnézni :((. -
Monoton #568 Akk én most törölni fogok és ha ujra kezditek akk
-
primavis #563 szerenkénti döntők még nem voltak s egyikbe se került döntőbe!sorry... -
primavis #561 NS: Női torna: Böczögő Dorina egyéni összetettben az 52.
A 52. helyen zárt Böczögő Dorina a női torna selejtező egyéni összetettjében, 54.450-es összpontszámmal.
-
bocsi
de nem
ugrásban 12.