Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
kösz

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

desigo
hát sokból könnyû válogatni :/
zaki
Miért? 😄
Mind jogot szereztek rá, hogy ott lehessenek...
Kínaiak is lesznek ennyien 😄

Firerock
miért?ha mi is odavonulnánk valszeg nem nyernénk annyit mint õk..

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

desigo
azért az nem igazán korrekt,hogy az amerikaiak odavonulnak 5000 emberrel...
Azthittem a mieink népi ruhában vonulnak fel. Ez a fehér együttes elég szar volt. :S

Itt vannak a programok

Legend Killer
micsoda hsz-k vannak a topik elején loál és lál, meg lul, na meg lol<#idiota><#hehe>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
és valaki tud már valamilyen mûsor programról? bemásolná majd ide? engem érdekel a foci, a kosár 😄... fociban brazilok powaaa 😄, remélem most végre nyernek, kosárban amcsik rulz 😄. hm, fociban kint van a magyar válogatott? :S

Legend Killer
😄D... én nem láttam olyat... szal csak neked volt.. és zakihoz csatlakozok!!!!!!!!! magyar csajszik a legszebbeeeeeeeek!!!!!!! lááávvv

Ez teny, bar nem feltetlen itt az olimpian 😄

zaki
magyar csajok a legjobbak 😛

FZoleee
Csak nekem volt olyan érzésem néha a magyaroknál, mintha a kubaiak vonulnának fel? <#hehe>
Legend Killer
vááá, micsoda csajok vonulnak fel!<#szeret>

ChuckyHUN
Még ha nem lesz jó az se léesz baj, mert élvezni fogjuk az eseményt 😛

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ProGabe
látom sikerült megtalálnotok a közvetítés legfontosabb aspektusát...nem 😛

jó persze, nekem is nagyon számít a kommentátor, de ez a páros még mindig jobb, mintha a reteken kéne hallgatnunk a világi-léderer párost <#zavart2>
(plusz én már réges régen megszoktam Baló-t, a fiatal srác meg szokásához híven fantasztikusan fogja közvetíteni az úszást, ebben biztos vagyok!)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

poppe
jah, mintha kínairól kéne szinkron-tolmácsolnia 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

FZoleee
De érthetõen mondta el ez a Baló a helyzetet <#idiota>
matyi0323
Szerintetek nem szörnyû a nõ hangja, aki énekli az "olimpia dalát"??XD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

poppe
jók vagyunk! csak még el kéne osztani a lakosok számával, és nagyobbak lennénk 😊

http://www.nytimes.com/interactive/2008/08/04/sports/olympics/20080804_MEDALCOUNT_MAP.html

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

ez egy tipikus komcsi szemlélet grandomán/megalomán kifejezése! legjobban a moszkvai megnyitóra hasonlit, persze a technikai fejlõdést leszámitva.
matyi0323
Tudom nem ide tartozik.. de nektek nincs gond a upc-vel? mert nekem kb 2 hete nincs m1 meg tv2 rajta.. pedig hd lenne..:S

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Eurosport-on azért jobb nézni. Balo Györgytõl kikészülök.
Amúgy eddig kegyetlen jó. Ha magyarország rendezte volna XD XD XD XD

Mor3llo
Kezdem becsülni ezeket a kínaiakat.A szívüket, lelküket beleteszik ebbe a mûsorba!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ChuckyHUN
Kemény az egész nagyon csak ámulok bámulok

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

matyi0323
Egyik bemondó jobb, mint a másik XDXD nem elég, hogy ezt a sok kicsi kínat kell nézni, még a bemondók is... eddig az eurosportot néztem,de átkapocsltom az m2-re hát ha jobb dehát..ááá😄 irigylem a süket némákat XDXD

ProGabe
"az egyelõre vérszegény látványt "

hát bizony ez nem egy transzformersz, vagy pókember^^

ellenben eddig überalles! hihetetlenül monumentális az egész. Magyarország és Olimpiarendezés: há, há-há, hááááááháááááááháááááááááAdsadsdsadsa

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

micsoda hülye szövege van ennek a magyar bemondónak! Hányingert okoz!Muszáj levenni a hangot, hogy az egyelõre vérszegény látványt úgy-ahogy élvezni lehessen...
a.carkey
Elképzelem, mi lenne, ha Baló mellett Verebes közvetítené a megnyitót. Szétszuszognák az egészet. 😄

A medve nem játék.

FZoleee
De durva a lábnyom 😮
Davidus
ez milyen durva lehet élõben😮 kínaiak nem szarral gurítanak😄

V9ykn8_TZL0

ProGabe
apa kezdõdik!

ProGabe
Kammerer

#153: a nõi elsõ forduló már szerdán megvolt, a mínusz kettedik napon 😊

Rockynhooo
magyar zászlót ki viszi majd ?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

a focitorát már elkezdték :|
voltak ma is meccsek, most van az összefoglaló a eurosporton...
Firerock
a tegnapi Nemzeti Sportban nagyon jól le volt írva

zinnat---köszi énis ezt kerestem az olimpia miatt is...meg mert a Killers a betétdala

holnap délután kettõtõl élõben közvetíti az M1 és M2 a megnyitót
Ahha igen köszi szépen !
Beteszem kedvencekbe a linket ! 😄
Szia ! arra gondolsz amibe nagyon sok olimpikon szerepel ? ha igen akkor ez az ! de lejjebb olvasva megtalálhattad volna! .
Videó
Hy! tennap valaki megmutatta annak a remek olimpiás filmnek a linkjét! ha ismeri valaki, és
aki már látta, az tegye meg nekem h kilinkeli köszönöm ! ,.
lippet
Remélem Szávay jó formában lesz=)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

bowden
tud valaki részletes programot?
olyan kéne amiben ki vannak emelve a magyar vonatkozású események

Firerock
az idióta undorító keret szerintem fasza
erre rakd rá

ProGabe
és egy utolsó: kisebb logókkal (szerintem ez a legjobb)

ProGabe
:S

fazék
harmadikra szavaznék 😄
de ha a sportágakból csinálnál keretet, akkor legyen az
ProGabe
hm, lehet a sportágakból kéne kirakni egy keretet? van belõlük elég, az biztos

ProGabe
én összedobtam egy bannert. 4 verzió:

és ugyanezek, egy idióta és undorító kerettel 😄

már nem azért, de sztetek mi a faxnak kapták meg pont õk az Olimpia megtartásának jogát?! Azért, mert ha egy teljesen békés országban tartanák nem lenne akkora nézettsége, mert nem lennének balhék/tüntetések stb.
Szóval itt lehet beszélni róla, ellenezni, de ez senkit sem fog meghatni amíg dõl a pénz a nézettségbõl/látogatottságból.

A türelem rozsdát terem.