2619

http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal

http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program

http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)

• a.carkey
    Megnyitó. Elég nagy esemény volt. :D
  • primavis
    nézd, amikor a mai amatőr boxban, többet fognak mint a profiban, amikor a fejvédőjük mögé nem csak a fejüket dugják el sziknte, amikor a fejvédőre mért ütéseket kényük-kedvük szerint birálják/pontozzák a birók, amikor kiütni már alig lehet (csak nagyon gyenge, vayg nagyot hibázó ellenfelet, mert a 2 perces menetek alat nem tudja felőrölni, olyan helyzetbe hozni, hogy ne tudjon menekülni. Érdekes, az olimpia utánra beigérték mind a fejvédő viselet, mind a 2 perc eltörlését s viszatérnek a régi 3 perces, fejvédő nélküli amatőr boxhoz! ha rájöttek, hogy hülyeség volt, akkor minek hagyják meg az olimpiára, ami a legnagyobb verseny? hogy még egy jót lehssen csalni?
  • ProGabe #694
    már írtam: az msn-ben a képek négyzetek. ez meg téglalap! ocsmányul néz ki ha ezt egyenlő oldalúra nyomorítom. válassz ki egy figurát, vagy a logot és tedd be azt. "kicsit" egyszerűbb és jóval esztétikusabb megoldás

#692: én ilyeneket már nem is nézek! már lassan ott tartunk hogy nyíltan bevallják: a kínaiaknak kedvez minden bíró :|
  • banok
    Csötöyi is fel van háborodva.
  • lampard99
    Mai box mecssek megint NAGYON érdekesek voltak, a pontozok nem igazán akartak pontot adni(Pl hat tiszta ütés 0 az az 0 pont)Így nehéz Olimpiát nyerni!
  • matyi0323
    nem vagyok lámika!!! meg tudnám csinálni!! csak ha avgytok olyan kedvesek, akkor nem fáradozok! ennyi:D am meg igen megjelenitőképnek gondoltam
  • ChuckyHUN
    gondolom itt akarja avatarnak és nagyion lámika szegény még ennyit sem tusd megcsinálnhi
  • ProGabe #689
    mit értesz msn méret alatt? :S mert személyes képnek (vagy hogy hívják) négyzetnek kell lennie, smiley-nak meg értelemszerűen hatalmas. vagy én vagyok lemaradva msn ügyben?
  • matyi0323
    Ő???? Most gondolj bele, ha ráadásul hajnalban lenne...:S:D XD
  • matyi0323
    Tudom nem ide tartozik, de meg tudnád csinálni ezt a képet nekem msn méretüre?? előre is köszi..
  • Shep
    Hát ha a mieink nyerik akkor egye fene :)
  • Rockynhooo
    remélem kézilabda , vizilabda döntőt majd ő nyomja xd
  • matyi0323
    Az az ember valami áááá... nincsenek rá földi szavak:D:DXD
  • Shep
    Még szerencse, hogy eseményt nem közvetít (legalábbis én még nem hallottam)
  • a.carkey
    Baló viszont azt hiszi ez választási közvetítés.
    "Tessék!" (MDF székház!)
    .)
  • Shep
    Van még magyar most nézem, na majd azokat is jól lepontozzák, kell nekem ilyet nézni csak idegeskedek rajta :S
  • matyi0323
    Azt hittem, legalább verekedni tudnak magyaraok ( boxra gondolok ), de úgy látom még azt sem rendesen:S:D Mert a vívás az egy dolog.. dehát ez...:S:S:D
  • Shep
    Nem következik de nagy az esélye :)
  • Shep
    Van még boxolónk kint? Remélem ennyi volt, mert ezt még nézni is rossz, betalál és nem kap pontot, az ellen legyintget és pont, tiszta vicc ez a pontozás, a kínai orosz meccs is mekkora kamu volt.
  • Tigristank
    Ebből még nem az következik, hogy Phelps is doppingol...
  • Shep
    Szemétség nem szemétség ez van.
  • Tigristank
    Elképzelhető, de régebben nem is volt olyan nagy jelentősége a sportnak.
  • Grove4
    de megdöntötték,de biztos hogy nem félévente,évente 4 évente...Sztem!
  • Tigristank
    Igen, az benne van, hogy nem tudja, de az meg elég nagy szemétség, ha azt mondják neki, hogy ezt vegye be, mert ez engedélyezett, holott mégsem az.
  • Tigristank
    Na és régebben szerinted nem fejlődtek, hanem rögtön a legjobb eredményt érték el és azt nem döntötték meg 30-40 évig? :)
    Meg a mai sportolók legtöbbjének a sportáguk a főállásuk, régen ez nem így volt.
  • Shep
    Használják is, azért úsznak, futnak olyan jól, persze lehet ők nem tudják, hogy szednek valamit. Az amcsi futónő sem tudta, hogy doppingosan nyerte pár éve az olimpiát, szóval...
  • Grenzjager
    holnapi menü:

úszás

04:00 100 méter mell (Női döntő)
    Pecz Réka

04:00 100 méter hát (Női döntő)
    Szepesi Nikolett

04:00 100 méter hát (Férfi döntő)
    Rudolf Roland
    04:00 200 méter gyors (Női elődöntő)
    Mutina Ágnes

04:00 200 méter gyors (Férfi döntő)
    Kovács Norbert

04:00 200 méter pillangó (Férfi elődöntő)
    Cseh László,
    Kerékjártó Tamás

04:00 200 méter vegyes (Női elődöntő)
    Hosszú Katinka,
    Verrasztó Evelyn

12:30 200 méter pillangó (Női selejtező)
    Boulsevicz Beatrix,
    Kovács Emese

12:30 100 méter gyors (Férfi selejtező)
    Makány Balázs

12:30 200 méter mell (Férfi selejtező)
    Gyurta Dániel

12:30 4x200 méter gyorsváltó (Férfi selejtező)
    Bernek Péter, Nagy Péter, Povázsay Zoltán, Kis Gergő, Kozma Domini

Lesz még női tenisz - páros verseny;
    ökölvívás 51kg Kalucza Norbert;
    Férfi vizilabda mérkőzés Görögország ellen 8:00-tól;
    szörf;sportlövészet Gerebics Roland;valmint megkezdődik a férfi kard egyéni verseny ,ahol Decsi Tamás,Szilágyi Áron és Nemcsik Zsolt lép pástra.
  • Grove4
    Igen,de az 100 évvel ezelőtt volt,annyi idő alatt a technika rohamos ütemben fejlődött,itt meg minden évente,félévente(túloz) úsznak világcsúcsokat!
  • Tigristank
    Nem feltétlenül. Dopping alatt a tiltott szereket értettem. Mellesleg ha olyan szert használ, amit nem lehet kimutatni (na persze), akkor azt más amerikai sportoló is használná, nem gondolod?
    Teljesítőképességről meg annyit, hogy nézd meg, hogy 100 évvel ezelőtt mit értek el, és hogy most mit érnek el. (Mint ahogy valószínűleg 1000 éve sem gondolták, hogy lehet akár 90-100 évig is élni.)
  • DJ BP
    sztem érmesélyes a kínai, meglátjuk
  • DJ BP
    persze volt amiket hozhatott volna, de egyszerűen sokszor volt olyan időszak , hogy feje tetejére áll, akkor se veri meg. Mintha Federert láttam volna egy mittudomén ranglista 5. ellen, csak a tökéletes játék elég ellene.
  • Shep
    Ugyan már azt ugye te sem képzeled, hogy egy olyan sportágban ahol ennyire kiélezett a küzdelem a győzelem érdekében nem hívnak egy kis külső segítséget, az, hogy valaki nem bukik meg a dopping vizsgálaton semmit nem jelent, max annyit, hogy olyan szert ami a tiltólistán rajta van nem használ, de szerintem egyértelmű, hogy a serkentőszerek mindig egy lépéssel előrébb járnak. Azonkívül az emberi szervezetnek van egy határa azt pedig remélem senki nem gondolja komolyan ,hogy ezt a végtelenségig ki lehet tolni, ennek ellenére az utóbbi időben gyanúsan sűrű rendszerességgel dőlnek meg a világrekordok.
  • Shep
    Teljesen jó a közvetítés (nem fullad unalomba mint a jurósportos közvetítések nagyrésze), m2 meg nem adatott meg mindenkinek.
  • Mor3llo
    Nem szeretem a teniszt, de nekem abszolút gyengének tűnt Szávay:S
  • Grove4
    igen, de a 2 csatornát ki is használhatnák,nekem ez így nagyon össze-vissza van!
  • DJ BP
    sztem teljesen jó a közvetítés, jóhogy ugrálnak, hát követik a magyarokat
  • DJ BP
    a kínai világelső szinten játszik mostanában gyakorlatilag, aki ezt nem látja
  • Grove4
    Én is úgy érzem,hogy nem szereplünk majd úgy mint Athénban,egyébként szerintem az m1 a közvetítéseket sem tudja normálisan megszervezni,mert van két csatornájuk és szinte mindig ugyanaz megy rajtuk,meg ide oda ugrálnak a közvetítésekben,sok az ismétlés(megértem,én sem kelek korán,de ezeket lehetne adni az m2-őn,az élő képet meg mondjuk az m1-en)ilyen fél félidőket adnak.Egyszóval szerintem szánalmas,ti erről mit gondoltok?
  • [Jakuza]
    Miert erzem ugy, hogy a Magyar olipikonok Cseh Lacin kivul fenyevekre vannak a konkurenciatol ?
    Eddig jo nagy blama a szereplesuk.
  • Tigristank
    Szerintem nem doppingol. Egyetlen gond vele az, hogy nem magyar. :D