Olimpia 2008 Peking
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Itt vannak a programok
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
jó persze, nekem is nagyon számít a kommentátor, de ez a páros még mindig jobb, mintha a reteken kéne hallgatnunk a világi-léderer párost <#zavart2>#zavart2>
(plusz én már réges régen megszoktam Baló-t, a fiatal srác meg szokásához híven fantasztikusan fogja közvetíteni az úszást, ebben biztos vagyok!)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
http://www.nytimes.com/interactive/2008/08/04/sports/olympics/20080804_MEDALCOUNT_MAP.html
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Amúgy eddig kegyetlen jó. Ha magyarország rendezte volna XD XD XD XD
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ellenben eddig überalles! hihetetlenül monumentális az egész. Magyarország és Olimpiarendezés: há, há-há, hááááááháááááááháááááááááAdsadsdsadsa
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A medve nem játék.
#153: a nõi elsõ forduló már szerdán megvolt, a mínusz kettedik napon 😊
voltak ma is meccsek, most van az összefoglaló a eurosporton...
Beteszem kedvencekbe a linket ! 😄
Videó
aki már látta, az tegye meg nekem h kilinkeli köszönöm ! ,.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
olyan kéne amiben ki vannak emelve a magyar vonatkozású események
erre rakd rá

de ha a sportágakból csinálnál keretet, akkor legyen az
és ugyanezek, egy idióta és undorító kerettel 😄
Szóval itt lehet beszélni róla, ellenezni, de ez senkit sem fog meghatni amíg dõl a pénz a nézettségbõl/látogatottságból.
A türelem rozsdát terem.