Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Én ugy tudom hogy nem,de itt írják,hogy az europsorton van valami,javítsatok ki ha tévedek!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Ne nem vitték ki Vitrait? EZ FELHÁBORÍTÓ!!

Grove4
A Retekklubon a híreknél kommentál,nem ment ki...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

banok
Eurosporton

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

De Knézy sokkal jobb😄

Valaki nem tudja hol van Vitray Tamás? Mert se hol nem látom/halom õt!!!!

grizzly21
vegre😊

Grove4
most m1😄

zaki
Eurosporton már megy

ProGabe
most! eurosport!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grizzly21
Nem tudjatok USA - KINA kosar mikor lesz?

Miért 2004 olimpia box-ban milyen bírok voltak? olimpia után 80% eltiltották de az érmeket nem kaptuk meg!!! USA nál más kisseb országoknál miért nincs ilyen prob. csaknálunk?

hát holnap reggel azt hiszem lesz a nõi kézilabda. brazília ellen játszunk, elvileg mi vagyunk az esélyesebbek.

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Legend Killer
ez engem a focira emlékeztet, mer ott is volt ilyen :'(. asziszik, h a magyarokkal lehet ilyet csinálni, mer magyarok és szarok 😄, pedig nem így van ez és nem lehet ilyet tenni! gerinctelenség.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

A dzsúdószövetség elnöke szerint elvettek tõlünk egy aranyat

Szerintem Boczkónak nincs miért szégyenkeznie a gyenge bíráskodásról nem tehet, DE MIÉRT MI FOGJUK KI EZEKET A BARMOKAT ÁLLANDÓAN????

a nagy probléma az, hogy a különféle sportágak technikai (szabálymódositó) bizottságait is felhigitották és rendszerint az õrültebbnél-õrültebb (a sportág érdekei elleni, vagy szellemiségétõl idegen) szabályokat a tv-csatornák kérésére hivatkozva szavazzák meg a többségben levõ, de a sportágban nem számitó nemzeti szövetségek képviselõi! Ez történt tornában, mûkörcsolyában, birkózásban, boxban, vizilabdában,röplabdában s vivásban is! Kevés közülük bevált,de a legtöbb csak rontott a helyzeten.
😄DD

Õk diplomatikusan azt mondták, hogy amit megitéltek az irnek az jogos volt, azt nem, hogy Káté nem talált volna többször! Én is elhiszem, hogy 9x betalált az ir, csak azt nem, hogy K csak 4x! Ezt egyébként az angol/török meccsen is láthatta aki akarta: kétszer egymásután tisztán ütütte meg a török az angol fejét s még sem kapott egy pontot sem!
Elnézést, de a box, torna és mûkorcsolya biróknak nem hiszek, csak a saját szememnek! Pláne, ha a tv. még lassitja is az esetet!
Grove4
Egyetértek,óriási elõnyhöz jut,mint mondtad,neki nem kell támadni,tehát jókora "feszültség" lekerül róla,nem kell kapkodnia,sokkal könyebb nyerni!

Grove4
Én is azt mondom ,hogy sokminden a mai sportban már nem tiszta és a nagyhatalmi érdekek azon versenyeznek,hogy kinek hány aranyérme lesz,és ennek érdekében erõsen befolyásolják a meccsek kimenetelét.Pl.: amerikaiak,oroszok,kínaiak stb. Az amerikaiaktól meg már tele van a tököm.Lehet hogy ezt csak én gondolom így,de szerintem van benne valami!

ha már egyszer úgy is az dönt, hogy ki viszi be az elsõ tust, akkor mia fenének a kedvezményezettség? egyértelmüen óriási sanszot kap, aki nem kell támadjon csak közbeszúrjon a másik támadásába. mi a fenét vesztenének, ha egy-két perccel tovább tartana az asszó?
Grove4
Multkor(4 éve) nemcsik Zsoltnak nagyon szurkoltam,remélem most is szép eredményt ér el.4 éve 2. lett azt hiszem!

csuszi
aztán a szakvezetõ és az edzõ is elismerte hogy az ír jogosan nyert, lassítva visszanézték a meccset, és jogos volt minden. nem kell egybõl hisztizni.
ungvárit tényleg elcsalták...

MJ rulz Pink Team The Only One

Grove4
Ez tényleg elég fos!Következõ magyar érdekeltségû sport mikor lesz?

REALista
Pff de szar sport már.Jó hogy nem azt döntik el sorsolással hogy ki nyerjen...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Legend Killer
nyolimpia 😄? nyúlimpia 😄.... nah, nem hülyéskedek.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

nyerni csak úgy lehet, hogy vagy tudok támadni, vagy pedig védeni! de úgy nem, hogy egyik sem megy....sajna
sorsolnak....
Grove4
Nem baj Gabi szép volt!

Grove4
Az mi alapján dõl el ,hogy ki a kedvezményezett?

Grove4
Jó van, nem vitatkozom D'Artagnan -al!

szerinted, ha egy vivó négy egyforma tust kap egymásután a saját hibájából, akkor meg kell dicsérni?
ezen az alapon nem szabad a vendéglõben sem megkritizálni a kaját, mert miért nem én fõzök a szakács helyett, vagy nem? nem fikázás volt, nagokos, a vélemyénem irtam le a vivásáról! Mit kellett volna dicsérjek rajta?????
OFF

REAL MADRID

Grove4
Itt minden fikázós ember Kvára profi mindenben,csak azt nem értem miért kell fikázni (öcsi),ha annyira tudsz vivni és a szád is megvan hozzá,akkor miért nem te vagy kint helyette?

ez vivás, öcsi. Szerinted mi a fene lennék, ha itt irok? Csak éppen értek valamennyit (!) a viváshoz!
ezt tudja legjobban : egyenes támadásokat, de igen gyorsan, jó tempóban. Persze, ha ellenfél le is cövekel elõtte s nem hátrál, sem nem lép ki, sem nem védi ki! A spanyol kevésbé mozgékonynak tünik...
Grove4
Te magyar vagy? Ne fikázdd már, a saját nemzetedbõl való,amúgy meg igen is szép dolgot vitt véghez,remélem meglesz a bronz.A franciáknál amúgy is jobb/több lehetõség van edzeni!

na el is ment, ennyire gyáván, koncepció nélkül, nem szabad olimpiai elõdöntõben vivni!-😛PP
Így kívülrõl eléggé vicces volt, francia végig hátrált majd odacsapott...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Grove4
Nem baj, szép volt Gabi!

ez a Boczkó nem éppp...megérteném, ha õ lenne leszoritva és nem hátrálhatna tovább. erre fel a leszoritott francia szúrja meg õt 4x!!!!
Érthetetlen!
Grove4
Gyerünk Gabi!!!!Hajrá!!!

Ez ilyen csapat vívás ?

a Boczkóé meg egy másiké: chileié! -😊))
Megvan, telesport.hu

E közvetítésen melyik adó ? xp

Grove4
Kovács Norbi 3. lett 400 gyorson grat neki!

amit az elébb irtam, megint beigazolódott! A az elsõ párbajtõr elõdöntõ döntnöke ki más lehetett volna, mint egy nagy vivónemzet képviselõje! -Az iránié! -😊))) még jó, hogy nem volt problémája....
Legend Killer
grat 😊. én meg elaludtam 😄, nem keltem fel, csak most 😄D.

Grove4
az m1-en mingyá lesz, fél óra,vagy kevesebb!

Füvön hoki, son of a 😄