Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Grove4
Boczkónak szorítsunk mint állat,nekem nagyon szimpi a hozzáállása!Hajrá Boczkó!Mindjárt jön, egy fél óra múlva!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

közben kiderült, hogy a tunéziai gazember francibarátságát bizonyitotta! Hiszen az oroszt feltálalta a franciának, aki már be is került ezzel az elõdöntõbe! Ha U megy tovább ez korántsem lett volna ilyen biztos! No ez a sportdiplomácia! Más kezével kikaparni a gesztenyét...
no igen, ugyebár Tunézia egy sport s fõleg cselgáncs nagyhatalom? Pont ezért kellett végignézni pár ezer lakossal rendelkezõ szigetecskék/miniállamok felvonulását, hogy a piszkos feladatokra legyenek emberkék (NOB bizottságok, birók, ellenõrök, stb). A sportágban vezetõ álamok képviselõi szégyelnének ilyen feladatokat ellátni! Ld. a magyar-svéd nõi kézilabda meccset! A nemzetközi szövetség amerikai (??) delgátussa/meccs ellenõre, mit adj isten svéd származású! S a lett birók mindent meg is tettek , hogy nehogy rossz véleménnyel legyen róluk!
matyi0323
" noname országból " XXXDD<#idiota><#nyes><#circling>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

na kiderült, hogy Ungvári fõbirója egy tunéziai pofa volt! Ez a NOB sara! Minden noname országból, ahol az illetõ sportág alig létezik szerephez juttatnak manipulálható emberkéket! Szégyen. A magyar sportdiplomáciáé, hogy nem csap óriási botrányt emiatt!

<#eljen><#nevetes1>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

<#idiota><#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

bocs, azt hiszem tévedtem, a mi 2-kunk ha nyer az olaszok ellen az a másik csoport i helyzetettével vív a döntõéert. Akkor mindent vissza! ---DDDD
sõt, ahogy látom semmit sem kockáztatunk egy esetleges második hellyel. Akkor a másik csoport 3.-jával (kb. olaszok) visszakpnánk a montenegróiakat (detto, ha õk a másodikok, akkor meg õk kapnának vissza minket!). Ezt Keményék is szerintem kisakkozták (látható volt a meccs végén a két kapitány jóviszonya!). Így akármyelik csapat (amelyik gyõz az ujabb párharcban, ami szerintem nekünk áll!). csak a döntõben találkozhatna a szerbekkel/horvátokkal!
ahogy nézem a programot, montenegróiak kedden játszasnak a kanadaiakkal, mig mi az utolsó meccsen! S ebben a csoporban õk lehetnek a pofozógépek.
már miért lenne az? a java még ezután jön! Több góllal kell verni a többieket és ugyanott vagyunk, mintha megvertük volna a montenegróiakat. S erre nekünk van nagyobb esélyünk.
mellesleg pontozásdos sportágakat ezen az olimpián nem szabad nézni csak abaszolut semleges nézõknek! ma két ilyen pofon is kaptunk: cselgáncsban egy rendkivül furcsa itélettel hozták ki gyõztesnek az oroszt, mig boxban a birók 2 menet alatt egyetlen érvényes ütést láttak Kété részérõl! S mig az ir bármilyen kezdeményezését rögtön pontozták. Arról már nem is szólva, hogy az utolsó perben mutatott sportszerütlenségért le kelltt volna léptetni! Ez ökölvivás s nem bujócska-bajnokság! DEhát az ázsiai boxolók az alacsony kategóriákban lévén favoritok, nyilván a gyengébb ellenfeleket preferálják maguk részére! S ki is hozzák õket gyõztesnek, hogy majd õk gyõzzék le õket késõbb!
poppe
sztem jobbak voltunk

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Firerock
ez a vizilabdacsapat katasztrófa....
ha kiválik szerbiából egy kurva falu azok is megvernek minket
katasztrófa,vezetünk 3al aztán meg õk vezetnek 1el
borzalom...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

poppe
Boczkó Gábor viszont elõdöntõs! 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Firerock
sajnos valószínûleg nem fog bekerülni😞
de legalább ottvolt

Bandee1987
Én is felkeltem reggel, hogy megnézzem Cseh Laci futamát, és hát élete legjobbját alkotta, hatalmas gratula neki!!!
Phelps meg nem ember, hanem gép...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Firerock
Dorina túlvan rajta
az ugrást elbaszta az elsõt de így is jelenleg a 4.helyen van
neki a nagy célja a döntõbe jutás
remélem meglessz neki
összetettbe meg 10-en valahanyadik
lehet nézni az Eurosporton😄

poppe
ja, vótmá, csak nekem nem írta h lenne új üzenet, meg félig vissza is aludtam úgy látszik 😊

poppe
közben lett egy érmünk, miközben ti a nyálatokat folyattátok a kispárnára 😄

gercse
Férfi vizilabda Montenegró-Magyarország 10-10
(jó meccs, volt kár érte, 8-5 is volt nekünk)

'91-es VR óta 9 másodperccel jobb volt az elsõ, azért az eléggé durva.

bubu13
Megvan az elsõ érmünk!
Szép volt Laci!
Ezüstérem,Phelps meg egy doppingos

EEE 1899

Legend Killer
😄D.... mákos köcsög 😛 😄. *csak viccelõdik*

áhhh, én is újítanám, de úgy, hogy ihajj... csak nincs zsém.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

mert azt a boltba szokták venni 😄
tegnap újítottam gépet, szóval nekem ez most újdonság...
elleszek vele hajnalig, ha már ilyen késõre/koránra tették a versenyeket 😄
Legend Killer
és ez mé szpojler? 😄D

akinek jó gépe van, háhh 😛... nekem 512 mb ram és ati radeon 9 600 😞, meg most újra rakják a sok vírus miatt, szal laptopon tengõdök, ami még szarabb 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

majd be alszok...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de most jött le a crysis, szóval lehet megvárom a kezdést 😄
Legend Killer
Dorina time 😊)... kíváncsi leszek a hölgyikére 😊, remélem nyer 😄, vagy jó teljesítményt nyújt... bár lehet, h csak ismétlést fogok nézni :S:.. álmosság száksz 😄.

M2: 4:00

Olimpia 2008 - Peking

- Vívás, férfi párbajtõr egyéni, selejtezõk - élõ
(Boczkó, Imre, Kulcsár)
- Úszás, döntõk - élõ
- Torna, nõi összetett, selejtezõ - élõ
(Böczögõ Dorina)
Legend Killer
ha tehted=ha teheted.

Legend Killer
melyik városban vagy? 😄 ha tehted és kedved, meg idõd van, majd nézz meg egy pankráció adást élõben 😄 😊. RAW, ECW, Smackdown. Vagy 17-dikén SUmmerslamet 😄.

Sry offért 😄.

ez a link csak EU-ban müködik, nem tudtok egy magyar IP cimet szerezni, vagy talán egy linket
Pharaoh
nbc.com -on is van élõ videó, ha amúhy is az usaban vagy. A 12 kamerás csak Európai ip-vel nézhetó

pont most akartam linkelni neki 😄
poppe
és ami itt van fent bannerban link? (12 kamera, legújabb expolrer kell hozzá)

Sziasztok SÜRGÖS segitségre lenne szükségem. Usa-ban vagyok kint és sehogy sem tudom nézni a olimpiát neten, a Telesport honlapon nem jön be semmilyen adás, youtube-nak nem tudom a cimét. Teljesen tanácstalan vagyok, mert én is sportolo vagyok. Ha valaki olvassa és tud segiteni akkor kérem segitsen!!! köszönettel egy magyar egyetemista
Firerock
😄

FIGYELEM!!! A LINKELT OLDALON TALÁLHATÓ KÉPEK 18 ÉVEN ALULIAK ÉS GYENGE IDEGZETÛEK SZÁMÁRA NEM AJÁNLOTTAK!!! MEGTEKINTÉS CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE!!!

FIGYELEM!!! A LINKELT OLDALON TALÁLHATÓ KÉPEK 18 ÉVEN ALULIAK ÉS GYENGE IDEGZETÛEK SZÁMÁRA NEM AJÁNLOTTAK!!! MEGTEKINTÉS CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE!!!
Legend Killer
télleg, hívd fel 😄D.

Legend Killer
hm? éjjel lesz, nem? 😄 és kivették így is? :@ aljas csalók! :@ 😄

nemtommivan.

Firerock
ajjaj
nemláttam hogy közvetítenék Dorinát😞
nemtudjátok hoyg lessz?

Legend Killer
sztem lehet én is megvárom éjjel... az izgulás nem jó, nehogy amiatt csessze el... 😄... de hát fiatalka, nah, majd beletanul... meg lehet én is izgulnék, ha olimpiai versenyzõ lennék.... sõt, valszeg biztos 😄.

Firerock
izgulni szokott nagyon😄
biztos most is már hót ideg(vagyis most alszik😊)
én felkelek 4kor
ti majd nézzétek az ismétlést

Legend Killer
amúgy Firerock szokott neked beszélni néha a versenyek elõtti várakozásról, hogy izgul-e, vagy sem? csak kíváncsi vok.

Legend Killer
*nem felejtette el*

hajrá Dorina!

😊

Hármas amerikai vívásgyõzelem

Fene a jó dolgukat, bár õk épp ezért úgyse örülnek úgy egy éremnek, mint mi 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

matyi0323
reméljük a legjobbakat😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

poppe
ez kevés lesz, de néha megmutatták h mit tudnak <#wink>

Shep
Semmit. Nehogy megint a megverünk mindenkit, a döntõben meg kikapunk csapdába essenek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

matyi0323
Mit szóltok a kézi meccshez?😄