Olimpia 2008 Peking
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
<#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
mellesleg pontozásdos sportágakat ezen az olimpián nem szabad nézni csak abaszolut semleges nézõknek! ma két ilyen pofon is kaptunk: cselgáncsban egy rendkivül furcsa itélettel hozták ki gyõztesnek az oroszt, mig boxban a birók 2 menet alatt egyetlen érvényes ütést láttak Kété részérõl! S mig az ir bármilyen kezdeményezését rögtön pontozták. Arról már nem is szólva, hogy az utolsó perben mutatott sportszerütlenségért le kelltt volna léptetni! Ez ökölvivás s nem bujócska-bajnokság! DEhát az ázsiai boxolók az alacsony kategóriákban lévén favoritok, nyilván a gyengébb ellenfeleket preferálják maguk részére! S ki is hozzák õket gyõztesnek, hogy majd õk gyõzzék le õket késõbb!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
ha kiválik szerbiából egy kurva falu azok is megvernek minket
katasztrófa,vezetünk 3al aztán meg õk vezetnek 1el
borzalom...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
de legalább ottvolt
Phelps meg nem ember, hanem gép...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
az ugrást elbaszta az elsõt de így is jelenleg a 4.helyen van
neki a nagy célja a döntõbe jutás
remélem meglessz neki
összetettbe meg 10-en valahanyadik
lehet nézni az Eurosporton😄
áhhh, én is újítanám, de úgy, hogy ihajj... csak nincs zsém.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
tegnap újítottam gépet, szóval nekem ez most újdonság...
elleszek vele hajnalig, ha már ilyen késõre/koránra tették a versenyeket 😄
akinek jó gépe van, háhh 😛... nekem 512 mb ram és ati radeon 9 600 😞, meg most újra rakják a sok vírus miatt, szal laptopon tengõdök, ami még szarabb 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olimpia 2008 - Peking
- Vívás, férfi párbajtõr egyéni, selejtezõk - élõ
(Boczkó, Imre, Kulcsár)
- Úszás, döntõk - élõ
- Torna, nõi összetett, selejtezõ - élõ
(Böczögõ Dorina)
Sry offért 😄.
FIGYELEM!!! A LINKELT OLDALON TALÁLHATÓ KÉPEK 18 ÉVEN ALULIAK ÉS GYENGE IDEGZETÛEK SZÁMÁRA NEM AJÁNLOTTAK!!! MEGTEKINTÉS CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE!!!
nemtommivan.
nemláttam hogy közvetítenék Dorinát😞
nemtudjátok hoyg lessz?
biztos most is már hót ideg(vagyis most alszik😊)
én felkelek 4kor
ti majd nézzétek az ismétlést
hajrá Dorina!
😊
Fene a jó dolgukat, bár õk épp ezért úgyse örülnek úgy egy éremnek, mint mi 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!