Olimpia 2008 Peking
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Tömegmészárlást fognak látni a játékok idején,
Nem messze a nagy millenium korától,
Amikor a temetettek elõjönnek sírjukból."
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Lesz ez még jobb is.
Bevallom õszintén ha nem hívja fel rá a figyelmemet Firerock, nem figyeltem volna ennyire a szereplését. Mivel még nem hallottam róla soha.
De így utólag is nagy gratuláció neki a részemröl.
Jó helytálás ez így élete elsõ Olimpiáján.<#eljen>#eljen>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyébként Olimpián van íjászat ? Csakmert pl városunkban él egy krapek, õ vb nyertes íjászatból, csak neki kell fizetni mindent, szal :S
hogy tudnám letölteni?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
aki nincs dobogón az nem érdemli meg hogy sportoljon, hogy szurkoljunk érte?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de a mi szemünkben õk is "hoztak dicsõséget". Berki nem jutott ki, és ennyi erõvel akkor mondhatnám azt, hogy az õ hibájából, hiszen """"""""""csak""""""" ezüstöt szerzett az EB-n. ráadásul múlt héten megsérült, még repülni sem repülhet!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ez az sztem.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
a talajnál az elsõ ugrásoknál nagyon kilépett..
bõven nézhetõ minõség. ÖF-ben meg persze hogy benne lesz!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
amúgy tényleg undorító hogy egyes emberek nem fogják fel mekkora dolog ez. bekerülni az olimpiára már önmagában egy élet teljesítménye, méghozzá óriási teljesítménye! undorítónak találom azokat, akiknek csak az arany számít! az egy dolog, hogy a sportoló azért küzd hogy õ legyen a legjobb (aztán persze mérlegel), de egy szurkolónak "kutya kötelessége" (igen, az) kiállnia mellette és elismernie minden teljesítményét, bármilyen legyen is az!
minden nap reggel suli elõtt,suli után,
hétfõ 7órától szombaton délig(tudtommal)
én konkrétan kibaszott büszke vagyok rá
és leszarom az ilyen irigy embereket...
szerintem akkor is nagy szám lett volna ha utolsó lett volna,de így hogy 4 hellyel maradt le a fináléról úgy hogy az elsõ ugrását nagyon elrontotta és a másodikból is ellépett,ha ezek nincsenek simán benn van,de nembaj
õ nincs egyáltalán elkeseredve,sõt.és az a lényeg,szerintem...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
A nevemben esetleg majd adhatsz neki1puszit 😄<#puszi>#puszi>.
Amúgy mondtam, én sajna bealudtam éjjel 😄 és nem tudtam megnézni 😞(.
REAL MADRID
A 52. helyen zárt Böczögõ Dorina a nõi torna selejtezõ egyéni összetettjében, 54.450-es összpontszámmal.
szerintem nagyon szép eredmény
köszi aki szurkolt neki
az õ nevében is😉
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Boczkó -Magyarországról.
Bíró - Ja.
- Akkor természetesen nem ön a kedvezményezett.
- Semmiben.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
REAL MADRID
nem mellesleg elég szomorú, hogy neki is van ára 😞 retek megvette és felolvastat vele egy szánalmas szöveget összefoglaló címszó alatt. csodálatos...
REAL MADRID