Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
Sziasztok! Történt ma valami különleges amirõl lemaradtam, vagy történt egyáltalán valami?😄 Nem nagyon volt napközben idõm nézegetni..!😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Firerock
ezmi?:S

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Esrohnoil
"Elmúlván a nagy hetes szám éve,
Tömegmészárlást fognak látni a játékok idején,
Nem messze a nagy millenium korától,
Amikor a temetettek elõjönnek sírjukból."

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

kaposi1
Bravó Dorina!
Lesz ez még jobb is.
Bevallom õszintén ha nem hívja fel rá a figyelmemet Firerock, nem figyeltem volna ennyire a szereplését. Mivel még nem hallottam róla soha.
De így utólag is nagy gratuláció neki a részemröl.
Jó helytálás ez így élete elsõ Olimpiáján.<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Firerock
hogyan mûködik ez?

Firerock
köszi

Azt hittem wmv-t le lehet 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ProGabe
ez egy stream, így nem lehet lementeni

ellenben van rá firefox plugin

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Firerock
2 kb és nemtudja lejátszani

háát a kvalifikáció fene komoly volt , mivel felfújt csapatokat vett figyelembe s közben egy sor egyszeres tornász lemaradt a sok senki miatt! nálam elõbb jön a teljesitmény s utána a dicséret, nálatok látom forditva!
Firerock
van
és köszi

Jobb klikk/hivatkozás mentése másként

Egyébként Olimpián van íjászat ? Csakmert pl városunkban él egy krapek, õ vb nyertes íjászatból, csak neki kell fizetni mindent, szal :S

Firerock
nekem a winamp nyitja meg
hogy tudnám letölteni?

ProGabe
akkor menjen minden sportágból az 5 legjobb, ugye? vagy mégis mit akarsz mondani?
aki nincs dobogón az nem érdemli meg hogy sportoljon, hogy szurkoljunk érte?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

na ja, csakhát az élsport (s ha valaki olimpikon, akkor oda tartozik, nemde? )nem azokról szól már régóta, akik szintén szerepeltek, hanem azokról, akik ténylegesen az élmezõnybe tartozásukat bizonyitják! Ezen az alapon a kjakos csajoknál is teljesen felsleges volt a nagy cirkusz, hiszen féltucat olyan kajakos lányunk van, aki kijuthatott volna Kovács K és Natasa helyett! De a csapatspotokban is mindegy eszerint, hogy ki van a válogatottban, ugyebár,
ProGabe
<#wilting>

de a mi szemünkben õk is "hoztak dicsõséget". Berki nem jutott ki, és ennyi erõvel akkor mondhatnám azt, hogy az õ hibájából, hiszen """"""""""csak""""""" ezüstöt szerzett az EB-n. ráadásul múlt héten megsérült, még repülni sem repülhet!

na igen, a hülye kvalifikálási módszerek miatt! Jómagam sokkal jobban örvendtem volna, ha nem Dorina vagy Gáll Róbert megy ki, hanem Berki Krisztián! Az utóbbi dicsõséget hozhatott volna az országnak, mig az elõbbiek, háát....
Legend Killer
nem semmi, akkor sok kitartást neki.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

senki nem utazgat az olimpiára (sportolók), hanem kiérdemlik az eredményükkel, de látom te ezt nem birod megemészteni, szivesen megnéznélek téged is az olimpián, de fikázás versenyszám nincs, pedig esélyel indulhatnál...
ProGabe

http://streamer.carnation.hu/mtvod/telesport/20080810/11_500_boczogo.wmv

ez az sztem.

Firerock
letölthetõ verzióban nincs esetleg?

az élsport nemm szépségverseny! Senki se utazgasson azért az olimpiára, hogy megbámulják a férfiak! Azt elfogadom, hogy tapasztalatot szerezni viszik ki, de akkor meg ne ájuldozzunk az eredménye láttán! hogy te szimpatizálod az egy dolog, de nem kéne másokat hülyér venned!
lippet
köszi, elõbb foglaló aztán nettv😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Firerock
úú
a talajnál az elsõ ugrásoknál nagyon kilépett..

Bazz, okés h rugós amin vannak, de így pörögni,jó h nem lettem tornász o.O

ProGabe
KATT
bõven nézhetõ minõség. ÖF-ben meg persze hogy benne lesz!

lippet
Remélem az esti foglalóban benne lesz, mert sajna nem láttam:S

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

ProGabe
hát az már szinte embertelen ahogy õket edzik!

amúgy tényleg undorító hogy egyes emberek nem fogják fel mekkora dolog ez. bekerülni az olimpiára már önmagában egy élet teljesítménye, méghozzá óriási teljesítménye! undorítónak találom azokat, akiknek csak az arany számít! az egy dolog, hogy a sportoló azért küzd hogy õ legyen a legjobb (aztán persze mérlegel), de egy szurkolónak "kutya kötelessége" (igen, az) kiállnia mellette és elismernie minden teljesítményét, bármilyen legyen is az!

Firerock
elsõtõl kezdve
minden nap reggel suli elõtt,suli után,
hétfõ 7órától szombaton délig(tudtommal)

OMG, 16 évesen Olimpián ? Nem gyenge, nem tom mondjuk mennyire edz, de gondolom nem annyira mint a kínai lányok akik ovis koruk óta direkt koliban laknak, brr.

Firerock
😄
én konkrétan kibaszott büszke vagyok rá
és leszarom az ilyen irigy embereket...
szerintem akkor is nagy szám lett volna ha utolsó lett volna,de így hogy 4 hellyel maradt le a fináléról úgy hogy az elsõ ugrását nagyon elrontotta és a másodikból is ellépett,ha ezek nincsenek simán benn van,de nembaj
õ nincs egyáltalán elkeseredve,sõt.és az a lényeg,szerintem...

ProGabe
hatalmas gratuláció! majd 4 év múlva odateszi magát még jobban, hiszen még fiatal! 😊 és jegyezzük meg, ha éppen nem mutatott be semmilyen gyakorlatot, akkor is elég sok férfi figyelhette a stadionban 😊

Firerock
csak irígy...

Legend Killer
tök mind1 hányadik, szép teljesítmény.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Szép volt és valóban nagy eredmény!

<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

A nevemben esetleg majd adhatsz neki1puszit 😄<#puszi>.

Amúgy mondtam, én sajna bealudtam éjjel 😄 és nem tudtam megnézni 😞(.

Akk én most törölni fogok és ha ujra kezditek akk <#felkialtas>

REAL MADRID

szerenkénti döntõk még nem voltak s egyikbe se került döntõbe!sorry...
NS: Nõi torna: Böczögõ Dorina egyéni összetettben az 52.
A 52. helyen zárt Böczögõ Dorina a nõi torna selejtezõ egyéni összetettjében, 54.450-es összpontszámmal.
Firerock
bocsi
de nem
ugrásban 12.

bocsi, de 52-ik!
Firerock
Dorina élete elsõ olimpiáján 97-bõl 12.lett
szerintem nagyon szép eredmény
köszi aki szurkolt neki
az õ nevében is😉

Grove4
😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

kaposi1
Bíró - Honnan is jött uram ?
Boczkó -Magyarországról.
Bíró - Ja.
- Akkor természetesen nem ön a kedvezményezett.
- Semmiben.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Legend Killer
ja 😄.

Legend Killer
arra má nem is emlékszem 😄? viszont gecik, eltiltották õket, de érem nuku :@. azé van ez sztem, mer össznépi fasság ez a magyarokról alkotott népi vélemény<#idiota><#hehe>.... 😞.

Kellemes a kínai nézõtér amikor az amerikaiak büntetõt dobnak <#vigyor1>

REAL MADRID

ProGabe
eurosporton? én még nem hallottam

nem mellesleg elég szomorú, hogy neki is van ára 😞 retek megvette és felolvastat vele egy szánalmas szöveget összefoglaló címszó alatt. csodálatos...

banok
Az Eurosporton közvetít, az RTL Klubon értékel.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Aláírt az RTL Klub hoz szal énsem hiszem hogy kinnt van😞

REAL MADRID