Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mellon
-h <#confused>

mellon
Elég nehéz szavakat találni egy ilyen 100 után. Nem tudom mikor volt utoljára ilyen fiatal 100as dobogó. Nincs még amerikai arany atlétikában.

Farkas Györgyinek gratula a 7próbához, ahogy Bartha Nórinak is a mûugrás döntõhöz <#eljen>

no a jamajkai Boilt már döngeti Phelps trónját! mert a közértékelésben a 9,69 100 méteren többet jelent mint Phelps összes világcsúcsa egüttvéve!
Palinko
9.69 úgy hogy a végén nem is fut 😄 biztos tartogatta a tizedeket más sport eseményre, ahol újra világrekordal gyõzhet 😄
[Jakuza]
lol ez a mokus meg mit futott.
Szettarta a karjat 70 meternel meg nezelodott aztan 9.69mp

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

miilann
bazmeg ez nem ember :|

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

banok
az m2 adja az USA-Kína kosármeccset Pekingbõl. felhívnám az m2-vel nem rendelkezõk figyelmét, hogy az oldalamon van stream az m2-höz. 😊
Az m1-en meg a 100m-es férfi síkfutás lesz.
Fazekas döntõbe kerülésének örülök diszkoszvetésben de Kövágó kiesése nagyon meglepõ.
A vívóink meg továbbra is gyengén muzsikálnak.<#shakehead>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kuci06
😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

MrSpock
Kína-Németország 59-55 ffi kosár.Nemvolt valami pontgazdag találkozó,és milyen negyedek voltak,főleg az első 3.:-D

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Nagyot nézelődött Bolt!:-)Valszeg ha rendesen megfutja meglesz a világcsúcs!Én neki szurkoltam,és reménykedem,hogy nyer.Könnyedén fut,lazán.Gay betlizett,de rá is fért,eléggé elvolt szállva.Sérülés..lószart,csak formán kívül van,volt,már az előfutamokon is látszott. Egy ilyen"klasszis"bármikor 10mp-n belül kell,hogy fusson.Főleg ,hogy aztmondta,jólérzimagát nincs problémája.
Ez cumi volt neki a javából!:-)

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Nézd akkormeg a kisvideot amit beraktál ide.Itt ha csak a szerbre koncentrálsz akkor is érezhető,hogy a túlsó versenyző sokkal dinamikusabban ér oda.Ott az 1század,annyira érezhető,még szemre is,a sebességkülönség,dinamika döntötte ezt el.Ha nemtudnám,az eredményt én a túlsóra szavaznék,hogy nyert.Hosszú elnyúlás ami keresi a falat,a másik meg berobban.De ezt kielemezték mindenhol,és Cseh Laci is megmondta,hogy Phelps nyert,nincs ebben csalás.Bármennyire is ezt szeretnéd látni benne.Hisz ő sem csalt amikor megelőzte ennyivel Lochte-t.Sorry ezt valahogy majd felkell tudnod dolgozni!

Go Jeff Go!!!!

Molnibalage
Ja, az utolsó tíz méteren csak kocogott éa így lett 9,85..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kaposi1
Én is sokat néztem vissza és sajnos nekem is úgy tünik hogy Phelps berobbant, míg a másik alig ért el a falig.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sil3nt
cseh laci es edzoje is kielemezte phelps benyulasat es ok is azt valljak hogy phelps valoban gyorsabb volt

kaposi1
Nem lehet hogy ezek a kiskinaiak úgy csinálták meg a medencét ,ha nem jó az idõeredmény a csempét lökik a benyúló kézfelé egy kis hidraulikával?<#mf1>
Máris megvan a hiányzó egy század.<#fogmosas>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Shep
Barta Nóra egész szépeket ugrik, a kínaiakat persze megint túlértékelik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mellon
Mint mûvelt Usain Bolt a 100m elõdöntõjében <#wow1>. Nem gondoltam volna, hogy az elõzõ forduló után még meg tud lepni. Gay kiesett.
Az olimpiai rekordnak már ássák a sírját, és pár óra múlva már a földet is rászórják.

Shep
A brazil meccsen a bíró úgy tûnik szereti a sárga színt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sil3nt
volt celfoto es mutattak is... a vilagszovetseg megvizsgalta az esetet es mindenki phelps-et hozta ki gyoztesnek

Palinko
elsõre csak a 3. nak írt oda számot, az elsõ kettõnek nem, én úgy láttam, megnézték a célfotót érdekes pillanatok voltak 😊

desigo
jah
csak néztek a versenyzõk,hogy mivan xD
REALista
Nem tudom mirõl beszélsz a képek alapján én nem tudnám egyértelmûen eldönteni ki a gyõztes...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
evezés lol volt. együtt értek célba a németek, és az új-zélandiak, elsõre a németeket hozta ki a gép elsõnek, aztán 1 perc múlva kb felülbírálták az eredményt, és az új-zélandiak nyertek végülis 1 századmpel 😄

pont most akartam írni... olaszoknak nyalnak...
no elkezdõdött a "sportdiplomácia" a tõrözõknál is. Elsõ aszóban tiszta két tust itélt a biró forditva, persze az olaszok javára!
John Cena
lehet nem ott érinti ahol kell de ezek az órák szeritnem eléggé pontosak!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

[Jakuza]
En egyet nem ertek, miert nincs celfoto.
Ilyen esetekben mindig megmutattak barmilyen sportagban.
Ugyhogy kivancsian varom, hogy mikor lesznek oly kedvesek es mutatnak egy mindent bizonyito kepet, hiszen vagy 36 kameraval vettek a dontoket.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Pharaoh

háát azon nem az arany, hmig itt nemcsak az arany, de Phelps rekordja múlt!
[Jakuza]
Persze, hogyne. 😄
Meg az is veletlen, hogy tobb milliot fizettek az amerikaiak, hogy az uszodontok delelott legyenek, ellentetben az eddigi osszes gyakorlattol.
Az is valoszinu, ha elmernek szandekosan egy eredmenyt, akkor az ovasnak helyet adnak., mint Athenban a pozitiv mintas amerikainak akinek a B probajat veletlenul rosszul kezeltek.
Az is veletlen, hogy mar megjegyeztem 2 napja, hogy kinaiaknal is elofordult hogy kesobb nyult be es megis az ora valami fondorlat folytan ot hozta ki gyoztesnek. Az is veletlen hogy egy ilyen rekord beallitasnal nem ismetlik meg ezer szogbol a nezoknek, hogy mi tortent.
Pedig addig meg a szaros muugrast is vagy 8szor ismeteltek.
Az is veletlen hogy Phelp kepe van az Omega hivatalos weblapjan.
Mennyi veletlen te jo eg. 😄 Phelpsel mindenkeppen megakarjak dontetni a regi rekordot, itt van a kutya elasva, de legalabb annyi gerincesseg lett volna bennuk, ha mar igy alakult nem hoztak ki azonos idovel oket.
Akkor is beallitotta volna a Spitz rekordjat, nem kell ehhez ilyen eszkozokhoz folyamodni.

Molnibalage
Ezekrõl a szar képekrõl semmi nem derül ki. Még az NBC felirat sem olvasható tisztán. Ezen miliméterek nem látszanak. A szög ahonnan készült teljesen használhatatlan.

Áruld már el, hogy akkor miért csak ezt az eredményt manipulálták? 1 századdal volt jobb Cseh László is és mögötte USA guy volt. Õt miért nem hozták elõrébb? Vagy más szorosabb küzdelem esetén? Gondolod nem ellenõrzik a gépeket többen is csalások elkerülésére?

Az egész világ egy nagy összeesküvés mi? Szánalom a köbön...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Így is van rajtad kivül aki a fotelból jól látta az eseményeket az vak.A bírók meg csalnak és nem nézték meg 300x több kameraállásból a szerbek óvása után sem mert amerikai tengerészgyalogosok szálták partra kínában.Valószinû hogy akkor is Phelpset hozták volna ki gyõztesnek ha kap 3 métert.

Ez nem olyan sport mint a birkózás vagy a cselgáncs hogy bizony be-be csúszhat egykét téves ítélet de majd kikérik a véleményedet pláne ha helyes testrefeszülõ ruhában repkedsz pár kört az ensz székháza felett.

Vagy fel tudod dolgozni ezt a traumát hogy ezen az olimpián 7x nyert inmár vagy nem de szerintem zárjuk le ezt mert nagyon offba hajlik.
MrSpock
Német-orosz kézilabda,férfimeccs X-lett nagy küzdelem volt!
Ott elég kiegyenlítet amezőny!:-)

Go Jeff Go!!!!

[Jakuza]
Nincs itt semmilyen osszeeskuveselmelet, a kepeken tisztan latszik, hogy nem Phelps ert be eloszor, aki nem veszi eszre, az vak.

MrSpock
Okés még valami összeesküvéselmélet?
Ez már kezd nevetséges lenni,és én nemkívánok többet ezzel foglalkozni.
Részemről a téma lezárva!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Igen itt már tapizzák,csak nem tapizni kell,hanem erőteljesen hozzáérni,mégha ujjheggyel is.Ez már csak a megállást segíti,hogy nmenjen fejjel a falnak.Mert ugye pillangónál a viz fölé kerül akar,és ha úgyjön ki ekor nem tolod magad,hanem még esetleg csapásból érinted,ez utóbbi ritkább.
Olyanmint mikor mellen,még egy rövidet húzol,mert nemjönne ki.
Itt is ez történt messziről benyúlni próbálás,mert ha felemeli még egy csapásra akkor pont levegőben akar amig a másik benyúl.Ez volt a lehetősége,megpróbálta,ez lett 1század. Güttler is anno így kapott ki,meg Laci is így nyerte az ezüstöt.Azt senki nemkérdőjelezte meg,pedig ugyanaz az idő.Csak ugye nagy a Phelps-ellenesség,főleg kis hazánkban.Bár szerintem nem mindenki utálja,és a szakemberek is azért elismerik,mert tudják mi munka van ebben a teljesítményben.
Csaeh Laci fantasztikus volt!Ezzel foglalkozzunk,és vádolni mindennel aki jobb nála.Még Laci is elmondta,hogy megpróbált mindent,de ő egy extraklasszis,de azért nemadja fel!Csak így tovább!!!<#taps>

Go Jeff Go!!!!

[Jakuza]
Eleg hozzaerni, mar nem kell semmilyen nagy nyomas hozza.
DE azert elgondolkoztato ez a link.
Phelps mint az Omegatiming frontembere. 😄DDDD

Molnibalage
Talán tudni kéne, hogy milyen feltételek mellett érzékeli a fel, hogy hozzáértek...

Milyen elven mûködik? Nyomásérzékeny? Mekkora nyomás kell hozzá? Mennyi ideig kell tartani azt a nyomást? Mert lehet, hogy tényleg a szerb keze ért hozzá elõször, csak Phelps benyulásában több lendület volt és hamarabb érte el a nyomás a szükséges értéket.

Talán mielõtt baromságokat írkál sok marha ezeken kéne elgondolkozni...

MrSpock
A bal keze tisztán látszik,hogy a víz felett,vagyis épphogy érintve a vizet nyúl be,az nem szabálytalan,de a szerbnél tutira látszik,hogy a jobbkeze nincs a falnál.Kilehet nagyitani,és ha ottlenne nemlehetne látni a fekete,és az ujja között levő fehérséget.
Meg szerintem ezt sokkal jobban kielemzték szakértők is,meg a világon mindenütt,és eddig még nemvolt írva ,hogy óriási csalás!
Inkább legyünk büszkék,hogy itt a közösségünkben van aki felfedte a nagy összesküvéselméletet!<#taps>

Go Jeff Go!!!!

UUUU
Akkor a viz felett tapizta volna, de nem, mert a viz alatt tapizta a falat.

Palinko
hát biztos azért van Phelps kezében az a furcsa görbület, mert nem érte el a falat, ott is látszik hogy igen csak beütött a falnak..
Davidus
és mi van ha a víz felett tapizza a falat?

V9ykn8_TZL0

UUUU
Valóban, aki nem akarja észrevenni, hogy bizony Phelps meg az utolsó képen , a bal keze sem érintette meg a falat, és talán a jobbal is maximum ha ujjhegyel éri el, annak nem feltûnõ az sem ha kiszúrják a szemét. <#hehe>

Palinko
ebbõl a kamera állásból semmit sem mondasz meg. nem látod hogy hozzáért a keze a 2. képen, egyszerûen szar a kamera állás, a kép minõsége is felnagyítva se látsz többet... de ilyen ferde kamera állásból nem fogsz 1 század másodpercet meglátni, pl a jobb keze is rövidebnek tûnik és az sem ért hozzá, pedig elméletileg egyszerre érne hozzá a 2 keze.
mellon
Nekem is tetszettek Gundel szavai <#nevetes1>

Remélem ezen az Olimpián most láttam utoljára ilyent a fiúktól. A 2 csapat közt nem 1 gólos a különbség, de egy gól is gól és örüljünk ennek.

MrSpock
Pedig mindig olyan simán indul,aztán szétkell izgulnia magát az embernek.Bár most ez még belefért,persze ha fogadtam volna rájuk akkor már nemigen.Ausztrálok nyertek 2párevezésben,ahol sajnos mi...:-(

Go Jeff Go!!!!

Molnibalage
Ezeken a képeken szar sem látszik....

Azt hiszem nem nézek több vizilabda meccset sem nem tesz jót az idegeimnek<#vigyor2>
MrSpock
Ez a vízilabda nemvolt semmi!Ha így állunk hozzá ,főleg a kiesési szakaszban.Sima meccsből mit tudnak kihozni!Még mákunk is volt,ez azért nemsemmi.

Go Jeff Go!!!!

desigo
jah épphogy behúzták...

Gundi is miket beszél most 😊