Olimpia 2008 Peking
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szerintemezt küldd el a nemzetközi szövetségnek és fellebebzd meg az eredményt!Te otthon a géped előtt ülve kikockáztad és arra jutottál,hogy csalás!
jobban nézd csak meg az utolsó képet 2kézzel kell ám érinteni,bizonyos erővel,és ott a jobbkeze kicsitmintha még nem is érintené..
Sorry!!Ez szerintem nemjött be!
De tudom neked van igazad!!!!
Go Jeff Go!!!!
Lassított felvételen a szerb baromi lassan megy, phelps meg berobban a célba.
Miért fáj az neked ha valaki világklasszis és nyer?Tudod nem a gyõzelem... részvétem
Artatlansag vedelme ? En veled ellentetben megneztem a videokat a kepeket stb.
Egyertelmuen a szerb nyert, tisztan latszik, csak te vagy az idiota aki bedol a megvezetesnek.
Csak hogy lasd mirol is van szo 3 kepet linkelek be idorendi sorrendben, amin tisztan latszik, hogy a szerb keze mar reg a falat erinti mikor Phelpse meg a vizen kivul van.
1. kep meg egyikuk sem er be.
2. kep Vlasic hozzaer a falhoz, mig Phelps csobbant a vizre
3. kep Phelps beer

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
nehogy már mi - "kicsi" magyaropk - észrevegyük és kommentáljuk, hogy a "nagyok" csalnak? Decsunyák vagyunk!
Javallom hogy olvasgasd az ártatlanság vélelme
címû fejezetet a magyar büntetõkönyvben ugyan ez bûncselekményekre vonatkozik de ha egy kiba.. bûnözõnek megjár akkor egy tizenkétszeres olimpiai bajnoknak is és ehez mérten fröcsögj pls.
A te teóriád szerint tulajdonkép õ nem is edzett éveket csak ette-itta a koxot mert az elég ekkora teljesitményre és ha kifogyna a koxból akkor meg csalnak neki mert ez ilyen játék... számitógép-tv elött ülve a fotelbõl.
Pénz,nézettség,országod politikai/KATONAI/gazdasági befolyása a lényeg,lófaxt sem érdekelnek a sportolók teljesítményei! Ahol lehet a legfelsõbb szinteken csalnak.......vicc az egész vicc:S😞((((
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Kõvágó meg csalódás volt...
Kiv vagyok Fazekasra... Egy bronzérem talán meglehet, de ahhoz nagyon formában kell lennie...
Eddig csak Pars és Fazekas került döntõbe!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Aida elõtt le a kalappal. Nincs jelzõ a teljesítményére. 14-2 fantasztikus. Nagy kár, hogy ekkora volt a hátrány. Az olaszok ellen nagyon nehéz lesz.
1. Aida feltámadt, de jobban tete volna, ha ezt a vivást az elsõ két aszóban mutatja. Az utolsóban kellett hozzá az amerikai leengedése is...
2. Varga erõltetése az edzõ hibája. Ujlaky V-nel pont emiatt volt a balhé az Olimpia elõt, mert hiába volt õ sokkal jobb az idén és érdemei a csapatgyõzelmekben a kvalifikáción, az edzõ ragaszkodott Vargához. Nos látszott, hogy mennyire kiváló volt, mind egyéniben, mind csapatban.
3. kiváncsi vagyok, lesz e csere az olaszok ellen?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Kõvágó kiesett, Fazekas döntõs diszkoszvetésben... Kõvágót asjnálom, ez nagyon gyenge volt ma...
AIDA ISTENNÕ VAGY! 14 tus egy három perces asszó alatt.
Cseh Laci is 1 századmpel nyert, azt sem lassították vissza orrba-szájba, ráadásul egy amcsi elõtt ért célba.
De te olyan okos vagy, hogy minden megmagyarázol... 😛
Hajrá csajok, nyomjuk már le az amcsikat... :o
Fazekas Robinak nem lesz meg a diszkosz döntõ. Ez kevés lesz 😞
Ekkora szenzacional tiszta eredmenynel, mit gondolsz hanyszor mutatnak meg lassitva minden kameraallasbol? kb 147szer. Most inkabb nem teszik meg, mert kiderulne, hogy Phelps nem is nyert. Megneztem teljesen kizoomolva a digitv-n kb 30szor lassitva kikockazva stb es egyertelmuen latszik, hogy a szerb mar benyult amikor Phelps meg csak a vizre csapja a kezet.
Nem egy szazad de legalabb vagy 6-7 lehet a kulonbseg igy erzesre is a szerb javara.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ilyen esetben ezt az 1 századot akár melyik fél számlájára rá lehet írni. USA vs. Szerbia <#zavart1>#zavart1>
Dara Torres legjobb idõvel ott van a holnapi 50m-es döntõben.<#zavart2>#zavart2>
"Sot mondok meg valamit neked, lattam olyan uszo versenyt, ahogy lelassitottak a benyulast es erdekes modon volt olyan hogy a kinai versenyzo kesobb nyult be mint az ellenfele es erdekes modon megelozte a rivalisat."
Elehet gondolkozni, vajon mivel tudtak kiharcolni azt az amerikaiak, hogy delelott legyenek a dontok, hogy nezheto legyen az USA-ban fomusoridoben.
Szoval mar ott tartunk, hogy nem csak a pontozasba nyulnak bele a birok, hanem mashogy is.
Szegyen!
Megvan Brazília elsõ aranyérme úszásban<#taps>#taps>
Nem is o ert eloszor a falhoz, hanem a szerb.
Szerb gyerek ezt tuti nem fogja tudni megemészteni egész életében...
Õ verhette volna meg egyedül Phelpset...
Szép volt lányok! Hajrá az elõdöntõben <#eljen>#eljen>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
REAL MADRID
a 145kilós magyar súlyemelõ balesete csak nekem volt új? Ti láttok a videót? Nagyon durva.. nem lettem volna a helyében..
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?