Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

háát ez a vizilabda kommetár teljesen hülye! Igaz, hogy a 3-ik erõsebb elleni eredmény számit, de csak ha a két csapat egymással döntetlent játszott! ha nem, akkor azé az elõny aki megnyerte a közvetlen márkõzést! Így döntetlennél is mi lennénk az elsõk a 3 gólos spanyolok elleni gyõzelem miatt! Idióta....
FZoleee
épphogy meglett...
MrSpock
Aha csak az a falat meg is kell érinteni bizonyos erővel.És azt is nézd a 3.képen hogy mekkora az energiakülönbség kettejük között,mig az egyik csúszik,próbálja elérni,addig amásik berobban.
De szerintemezt küldd el a nemzetközi szövetségnek és fellebebzd meg az eredményt!Te otthon a géped előtt ülve kikockáztad és arra jutottál,hogy csalás!
jobban nézd csak meg az utolsó képet 2kézzel kell ám érinteni,bizonyos erővel,és ott a jobbkeze kicsitmintha még nem is érintené..
Sorry!!Ez szerintem nemjött be!
De tudom neked van igazad!!!!

Go Jeff Go!!!!

Pharaoh
Szerintem a 2. képen még nem lehet 100%-ra azt mondani, hogy elérte a falat.
Lassított felvételen a szerb baromi lassan megy, phelps meg berobban a célba.

Ezen kameraállású tárgyilagos képeidet tán terjeszd fel a nemzetközi olimpiai bizotsághoz van rá lehetõséged.Idiótázz bátran mert a klaviatúra mögül borzasztó kényelmes , de tudom tanácsolni hogy ezt annak add elõ aki ételt rak eléd, azért egy vendéglõben ne próbáld meg mert hátha rosszul jársz.

Miért fáj az neked ha valaki világklasszis és nyer?Tudod nem a gyõzelem... részvétem
Palinko
hát baszarok a vízilabdán....
Sil3nt
megvizsgalta a sportagi vilagszovetseg ezt a 100 pille ugyet es egyertelmuen phelps-re tettek a voksukat...

Hár hogyne.Amikor egy zseniális magyar úszónõ bizonyos Egerszegi Krisztina verhetetlen volt évekig õ is doppingolt nemdebár vagy csaltak neki avagy "csak" simán világklasszis volt.Olyannyira világklasszis volt a fent említett hölgy, hogy ebben a különleges úszodában sikeredett most megdönteni a rekordját.Szeretem az ilyen tipusú embereket akik a kimagasló sportsikerben nem az eredményt hanem a csalást látják mert hát "máshogy nemlehet" ugyan van hazai versenyzõnk is aki megközelíti ezt a kimagasló teljesítményt, de az "jóarc" a másik meg egy szemét csaló.

[Jakuza]
T3e mirol beszelsz joember ?
Artatlansag vedelme ? En veled ellentetben megneztem a videokat a kepeket stb.
Egyertelmuen a szerb nyert, tisztan latszik, csak te vagy az idiota aki bedol a megvezetesnek.
Csak hogy lasd mirol is van szo 3 kepet linkelek be idorendi sorrendben, amin tisztan latszik, hogy a szerb keze mar reg a falat erinti mikor Phelpse meg a vizen kivul van.
1. kep meg egyikuk sem er be.
2. kep Vlasic hozzaer a falhoz, mig Phelps csobbant a vizre
3. kep Phelps beer

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

háát van benned bõven kozmopolitizmus, ugyebár?
nehogy már mi - "kicsi" magyaropk - észrevegyük és kommentáljuk, hogy a "nagyok" csalnak? Decsunyák vagyunk!
Érdekes szituáció ugye?Amennyiben ráver a mezõnyre egy másodpercet akkor doppingol ha szoros küzdelemben egyszázad másodpercel nyer akkor csalnak neki.Nevetséges vagy helyesebben tipikus magyar.Kb ezért is útálják a magyarokat mindenhol (no persze még sok másért is).

Javallom hogy olvasgasd az ártatlanság vélelme
címû fejezetet a magyar büntetõkönyvben ugyan ez bûncselekményekre vonatkozik de ha egy kiba.. bûnözõnek megjár akkor egy tizenkétszeres olimpiai bajnoknak is és ehez mérten fröcsögj pls.

A te teóriád szerint tulajdonkép õ nem is edzett éveket csak ette-itta a koxot mert az elég ekkora teljesitményre és ha kifogyna a koxból akkor meg csalnak neki mert ez ilyen játék... számitógép-tv elött ülve a fotelbõl.
Palinko
én nõi pólóban és kézilabdában is nagyon bízok, igaz a tegnapi kézi silány volt, de szerintem érmet hozni fognak, reméljük hogy minnél fényesebbet
no, érdekesen alakul a vizilabda a fiuknál! A spanyolok megverték a montenegróikat 6 góllal! Most már nekünk a két meccsünket kell hozni, hogy csoportelsõk maradjunk. A másik csoport sem érdektelen,m az amcsik pl. megverték a horvátokat!
[HUN]Crassus
bahhh én is láttam! kijelenthetjük,hogy az OLIMPIA EGY KURVANAGY KAMU!
Pénz,nézettség,országod politikai/KATONAI/gazdasági befolyása a lényeg,lófaxt sem érdekelnek a sportolók teljesítményei! Ahol lehet a legfelsõbb szinteken csalnak.......vicc az egész vicc:S😞((((

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

aranyunk esetleg parstól, vagy majd a kajak kenutól kezdve lehet, no meg a férfi polótól (de az már az utolsó nap).. Már kifogytunk a sportágakból is, sjnos. Esetleg Szellõ, vagy valamelyik szabdfogású birkozó okozhat kellemes meglepetést.
Palinko
Igazad van amit leírtál minden szempontból és egyet is értünk szerintem minannyian veled, de bizakodnunk kelle egy érembe, nem hittem volna hogy nem lesz idáig 1 aranyunk sem :S
zaki
Máté Gábor is majdnem bejutott a döntõbe, 4 centin múlott... :o
Kõvágó meg csalódás volt...
Kiv vagyok Fazekasra... Egy bronzérem talán meglehet, de ahhoz nagyon formában kell lennie...

az atléták csak azt bizonyitják, hogy felesleges majd két tucatot kivinni belõlük! Ahhoz, hogy már az elsõ körben kiessenek...
Eddig csak Pars és Fazekas került döntõbe!
Kaplan
Bízakodhatunk, de sajnos ez olyan dolog, hogyha egy ilyet véghezviszel, és nem sikerül. Iszonyatosan demoralizáló, mert nem lehet ilyen emberfelettit csak úgy alkotni. Persze biztos vagyok benne, hogy a lányoknak nagyon kell az a bronz, de Varga egy darab szar (már bocsánat), Knapek lehet már elfáradt, Aida meg nem fog megint ilyen kört menni... Az olaszok viszont ritka erõsek és harapósak a döntõ miatt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mellon
Nem gondoltam volna, hogy Robi (egyedüli magyarként!!) ilyen idõvel bent lesz, de megvan.

Aida elõtt le a kalappal. Nincs jelzõ a teljesítményére. 14-2 fantasztikus. Nagy kár, hogy ekkora volt a hátrány. Az olaszok ellen nagyon nehéz lesz.

tette volna..
na, folytatta a "diadalmenetet" egy újabb magyar vivócsapat!
1. Aida feltámadt, de jobban tete volna, ha ezt a vivást az elsõ két aszóban mutatja. Az utolsóban kellett hozzá az amerikai leengedése is...
2. Varga erõltetése az edzõ hibája. Ujlaky V-nel pont emiatt volt a balhé az Olimpia elõt, mert hiába volt õ sokkal jobb az idén és érdemei a csapatgyõzelmekben a kvalifikáción, az edzõ ragaszkodott Vargához. Nos látszott, hogy mennyire kiváló volt, mind egyéniben, mind csapatban.
3. kiváncsi vagyok, lesz e csere az olaszok ellen?
Palinko
Tényleg jó sport, és nagyon szép volt a vége Aida szenzációs volt, sajnos én sem bízom hogy az olaszok ellen tudunk valamit, de bízzunk a bronzban!
zaki
<#wow2>

Kaplan
Ilyenkor sajnálom nagyon, hogy otthagytam a tõrözést😞 Eszméletlen jó sportnak tartom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

zaki
Az biztos, olyan volt mint a lassított felvétel, kb 5X kapott ugyanolyan tust az ellenféltõl 1 asszón belül, nem igaz, hogy nem tudott váltani, valami mást kitalálni...

Kaplan
Olaszoktól ezek után sajnos nagyon ki fogunk kapni, Aida meg egyszemélyes csapat volt. Személy szerint Varga volt a leggyengébb láncszem, csak rajta kaptunk 7 tust...

zaki
Jah, utolsó elõtti asszóban is így kellett volna menni elõre... Bronzmeccsen már nyerni kéne...

zaki
Így van, jobban jött ki az utolsó csapás Phelpsnek, a szerb gyerek meg nagyon messzirõl csúszott be, nem volt már lendület benne, végére lelassult. Ahogy Turi György mondta tegnap: "lenyúlta" 1 századmásodperccel...

Kõvágó kiesett, Fazekas döntõs diszkoszvetésben... Kõvágót asjnálom, ez nagyon gyenge volt ma...

Kaplan

AIDA ISTENNÕ VAGY! 14 tus egy három perces asszó alatt.

zaki
Huhh, majdnem megfordította Aida a meccset... De sajnos nem sikerült, kikaptunk 😞

Palinko
kitaláció, kommentátorok által ún. szuper lasításba nyomták, látszott is hogy fakóbb szürkébb a képsor, tehnikai okokból, ilyen ez a fajta lassítás, na lényegtelen, mikor a szerb csúszott be phelps lendületbõl vágta oda, így persze hogy gyorsabb volt
zaki
Jah, nem tudtam, hogy te szakértõ vagy, bocs.
Cseh Laci is 1 századmpel nyert, azt sem lassították vissza orrba-szájba, ráadásul egy amcsi elõtt ért célba.
De te olyan okos vagy, hogy minden megmagyarázol... 😛

Hajrá csajok, nyomjuk már le az amcsikat... :o

mellon
Én is csodálkoztam, hogy csak egyszer játszották vissza. Ahoz képest, hogy milyen kamera állások vannak, ill. milyen szuper lassításokat láthattunk már az olimpián, itt nem volt semmi.

Fazekas Robinak nem lesz meg a diszkosz döntõ. Ez kevés lesz 😞

Kaplan
Hattól keményen szurkoljunk a csajoknak! Legyen meg az a döntõ!

[Jakuza]
Nem veletlen, hogy csak egyszer lassitottak be es akkor sem a kozelibol.
Ekkora szenzacional tiszta eredmenynel, mit gondolsz hanyszor mutatnak meg lassitva minden kameraallasbol? kb 147szer. Most inkabb nem teszik meg, mert kiderulne, hogy Phelps nem is nyert. Megneztem teljesen kizoomolva a digitv-n kb 30szor lassitva kikockazva stb es egyertelmuen latszik, hogy a szerb mar benyult amikor Phelps meg csak a vizre csapja a kezet.
Nem egy szazad de legalabb vagy 6-7 lehet a kulonbseg igy erzesre is a szerb javara.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mellon
Csak 1x lassították le a benyúlást, és akkor nekem is úgy tûnt, hogy a szerb van elõl, bár Phelps iszonyatosan gyorsan rávágódott a falra.
Ilyen esetben ezt az 1 századot akár melyik fél számlájára rá lehet írni. USA vs. Szerbia <#zavart1>

Dara Torres legjobb idõvel ott van a holnapi 50m-es döntõben.<#zavart2>

[Jakuza]
Ideznem a tegnapi irasomat, ahol mar megemlitettem, hogy mar sajnos az ilyen eseteket is kozmetikazzak a birok.

"Sot mondok meg valamit neked, lattam olyan uszo versenyt, ahogy lelassitottak a benyulast es erdekes modon volt olyan hogy a kinai versenyzo kesobb nyult be mint az ellenfele es erdekes modon megelozte a rivalisat."

Elehet gondolkozni, vajon mivel tudtak kiharcolni azt az amerikaiak, hogy delelott legyenek a dontok, hogy nezheto legyen az USA-ban fomusoridoben.
Szoval mar ott tartunk, hogy nem csak a pontozasba nyulnak bele a birok, hanem mashogy is.
Szegyen!

mellon
Nekem is úgy tûnt, bár 1 század az nem sok. Én még most sem tértem magamhoz.

Megvan Brazília elsõ aranyérme úszásban<#taps>

[Jakuza]
Nem mazlija volt, nezdd meg a lassitast kizoomolva.
Nem is o ert eloszor a falhoz, hanem a szerb.

zaki
Bazz, mekkora mázlija volt most... 😊
Szerb gyerek ezt tuti nem fogja tudni megemészteni egész életében...
Õ verhette volna meg egyedül Phelpset...

mellon
Anyám borogass. Michael Phelps 1 századdal megelõzte Cavicot 100m pillangón, hogy egy centit sem vezetett, csak a leges legvégén. Elképesztõ benyúlás. Megvan a 7. arany.

Szép volt lányok! Hajrá az elõdöntõben <#eljen>

Kaplan
Na, lassan lehet szurkolni a nõi tõrös lányoknak!

bal alsó képen a hátsó sorban a srácnak mért nincs lába? 😄
Molnibalage
Enyén összeesküvés elmélet szagú az egész...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

:SSSSSS Õk léptek fel a megnyitón? 😞

REAL MADRID

desigo
nagyon élvezik a felkészülést
szerencsétlenek...

desigo
ToCsEk
jó estét.
a 145kilós magyar súlyemelõ balesete csak nekem volt új? Ti láttok a videót? Nagyon durva.. nem lettem volna a helyében..

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

scs17
volt!