Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
AMERIKAI foci...ez mindent elmond,abban tudtommal nincsenek nemzeti csapatok és amerikában az NFL be csak amerikaiak vannak(mert csak azok lehetnek)amúgy nagyon jó lenne
ritkán hagyok ki meccset amit közvetítenek Mo.-n

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kaplan
De a pókert csak a Korda közvetíthetné Baló György szakkomentátorkodásával. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

meg forma1-et és rallyt 😄DDDDDD
Davidus
meg a counter strike és a starcraft😄

V9ykn8_TZL0

matyi0323
jólvanna😄😄 fáradtvagyok😄mindenkivelmegesik😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ProGabe
visszaolvasni? itt van elõtted az internet! banner alatt a fontosabb linkek! mi kell még?

gonosz módon be kellett volna írnom, hogy mind kiestek 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

matyi0323
ja bocs:$ visszanézhettem volna😄 de kössz😄:$

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Palinko
kicsit elengedtem a fantáziám látom te is 😊 abból jutott eszembe, hogy a helyiek kátyáztak (jó jó nem pókert...) és ment az olimpia mögöttük, de õk inkább csak kátyáztak tovább 😊
desigo
matyi0323
Hello, a kajakosok hogyan szerepeltek???

tarti19
Lehet áttérek a kalapácsvetésre😊 S talán még eredményeim is lesznek 😛

pókert az olimpiára? azért az merész lenne...
akkor jöhetne a mézbírkózás is <#finom>

Palinko
szerintem még inkább kevés a szám, én mégtöbb sportot, vagy sport részt hoznák, de tényleg hallani olyat hogy mégjobban zsugorítják a programot. hát szerintem nem azért készül egy egész ország x évet hogy 1 hét alatt lezavarják, én komolyan behoznám még a dartsot, pókert, és szinte minden sportot, persze auto moto sport nem igazán, mert az mégis nagyon tehnikai sport, igaz céllõvészetben sem mindegy milyen puskád van, de azért auto moto sportok tényleg nem olimpiára valók, de a többi jöhet szerintem 😊 baseballt is ki akarják venni mint mondjátok :S igaz nem közvetítik de én szeretném, kicsit szabályokkal, játékkal megismerkedni, rögbi és amerikai foci sincs ha jól tudom szerintem az is kellene.

mivel magyarázzák, hogy zsugorítsák a programot, nem bõvítik?
az öt nap persze az öttusára értndõ...
azért kicsit túlzás ennyi szám, mikor az öttüsából kivették a csapatot, de a váltót már nem tették be helyette, kajak-kenuban 12-ben limitálták a próbák számát ! Ráadásul 5 napról egybe süritve versenyt. De a pályakerékpárhoz hasonló a helyzet a céllövészetben, úszásban, evezésben, a teljesen exotikus sportágakról már nem is beszélve. De a vivást, öttusát, súlyemelést, vizipolót a kivevés fenyegeti!
MrSpock
Mondjuk amit a brit pályakerékpárosok is csinálnak,szépen felhozták az országukat az éremtáblázaton.
Kínaiak is tartják magukat,nyeregetnek,de kevesebb érmük van ,mint az usa-nak,bár arannyal megléptek,és azt már nemlehet behozni.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Igen erre vártunk,és bíztunk,na meg bízzunk is bennük!
Szerintem nagyon odateszik majdmagukat,és szállítanak pár aranyat!
Nagyon erős amezőny,nehéz lesz,de megcsinálhatják.Nagyon szurkolok nekik!!

Jelena Iszinbajeva meg kap egy nagy<#taps>-ot! Ahogy nekifutott,és elrugaszkodott felkiáltottam megvan!Nagyszerű teljesítmény,és az,hogy olimpián is megtudta csinálni,nemcsak esetleg pénzdíjas versenyeken.Na persze biztosan ezért is kap azért valamit a szponzoroktól.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Úgyakartam fogalmazni,hogy klasszikus centerjáték nélkül hozzák e kimagasló eredményt.Nem olyan mintha mondjuk Duncan,vagy Oneal,Yao,féle benntállok a palánkalatt ésmajd behúzom,pöttyintem valahogyan,erre gondoltam.Lendületből,erőből,és persze azért technikából oldják meg.
Nagyszerűen játszák ki a figurákat,dinamikusan.Milyen sok az alley-up is,ahogy védekezésből labdaszerzés,támadás,és befejezés.
Élmény nézni ahogy játszanak,és most mit szólnak akik eddig fikázták az usa-t,hogy már nemoylanok mint régen,hogy avilág közelebb került.Itt nemúgynézki,mert ahogy világbajnok spanyolokat is elintézték.
Csak mostjönnek az éles meccsek,de szerintem ott mégjobban nekiveselkednek.Ez a Dream Team 2.!

Go Jeff Go!!!!

desigo
korrekt <#eljen>
lehet csak félreértettem az a mondatodat, hogy "igazi center nélküli csapat", de van centere a csapatnak, dwight howard személyében 😄

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

mekkora már, ahogy a kis sárgák otthon kínában ping-pong közben ordítoznak, hogy JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :AF_D:SA_:FDsaad
FZoleee
Délelõtt nem láttam a kajak-kenu közvetítéseket.
A magyarok hogy állnak?
zaki
És megvan az új világrekordja is :o 5.05m <#eljen>

zaki
Iszinbajeva megint olimpiai bajnok... <#worship><#szeret><#eljen>

passatgt

zaki
Jah, 2. negyedtõl én is néztem, szétverték a németeket.... 😄
Esély nincs ellenük, annnival erõsebbek fizikálisan mindenkinél, hogy az félelmetes.

MrSpock
Ez rendes alázás volt!Azért dúrva ez a 49pontos verés!
Azthiszem ez már régen eldőlt,senki nemtudja most megszorítani az usa-t.
Igazi center nélküli csapat,roppant gyorsak,technikásak,erősek,és komolyan is veszik most,hogy helyreálljon a világ rendje.
Gondoltam egy 25-30ponttal kényelmesen nyernek,utóbbi igaz lett:-D

Go Jeff Go!!!!

m2-n USA kicsit alázza a németeket 😄

REAL MADRID

Palinko
látom szerintetek is nevetséges, én megemelném simán 18ra 20 ra a korhatárt, hogy ne gyerekeket nézzünk már... britt, amerikai versenyzõt láttam õk beleférnek az elképzeléseimbe, de az orosz, meg a két kínai nagyon túlzás.
MrSpock
Kínai óvodás nyert..ennyi.B bíróknak köszönhetően.<#taps><#eljen>

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Azt figyelem itt tornában is,hogy ha nem kínai az esélyes,vagyis esetleg nemtud első lenni,akkor csak ne amerikai legyen a győztes.
Na persze ha tényleg nemolyan egyértelmű,mint esetleg az összetettben.
Szerintem sincs meg 16 éves 2kínai tornászleány.
Mindenesetre atlétikában nemsok aranyat szereznek,(Liu lesérült)de máshol sajnos még igen.

Go Jeff Go!!!!

zaki
Ezek a kínai tornászlányok, vicc... Még, hogy 16 éves, lol...

tesó07
Majd a döntõbe visszavágunk nekik a elmúlt 3-4 évért.

RMCF

a.carkey
Jobb lett volna Szerbia ...

A medve nem játék.

tesó07
Sztem is jobb,legalább már jól kifárasszák egymást,meg hát az egyik kiesik.

RMCF

háát a mai elõfutamok alapján, több arany is összejöhet s még csak az 1000m volt +nõi 4-es.
igaz, elnéztem, hogy az amcsik ha nyernek a horvátok elé kerülnek. sorry, de ez még jobb is!
tesó07
Az még jobb,de azért Barcelona csak 40 évvel késõbb volt.

RMCF

tesó07
NEGYEDDÖNTÕ, AUGUSZTUS 20.

Montenegró–Horvátország
Spanyolország–Szerbia
ELÕDÖNTÕ, AUGUSZTUS 22.

Magyarország–Montenegró/Horvátország
Egyesült Államok–Spanyolország/Szerbia

RMCF

a.carkey
A brit evezõsök költségvetése akkora, mint az egész magyar sporté. Miért fontos ez? Mert a britek Atlantában 1 aranyat szereztek. Megnézve a kajak-kenut 1 arany lesz, aztán hogy a többibõl melyik lesz ezüst vagy bronz, melyik arany, az meg a pillanatnyi szerencsén múlik majd.

Ennek ellenére 2-3 arany már nagyon jó eredmény lenne, aztán ehhez még szerintem vagy a fiúk vagy a lányok behúzzák a póló aranyat, és talán még lesz sansz öttusában is. A kéziseket felejtsük el.

Holnap dob Fazekas. Már csak a T-Mobile miatt is remélem, hogy kurva jó helyen végez, és ezzel bealázza a céget ... 😄

A medve nem játék.

Molnibalage
'52-ben HARMADIKOK!!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
lekvárt esznek

V9ykn8_TZL0

no a montenegro -USa gyõztessel megyünk az elõdöntõben!
[Jakuza]
Persze hogy nem politikai ugy minden.
De ez az.
5 milliard ? Az sok vagy keves ? A sportok felere meg kvalifikalni se tudjak magukat a versenyzok, mert irrealisan korulmenyek kozott keszulnek, mivel a politikusok leszarjak oket, hogy penzt aldozzanak a sportra.
1 ev alatt 5 milliard ? Jo sok talan a Holland Antillak 5 versenyzojenek.
Foleg belegondolva, hogy a 399 kepviselo felvesz minden koltseggel egyutt legalabb 1 millardot egy honapban a semmiert.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

montenegro-ausztrália 5-5. tehát õk a harmadikok a csoportunkban, a spanyolok már nem tudnak alájuk kerülni! akkor lássuk az utolsó érdekes mecset: USA-német! Ettõl függ, hogy a másik csoportban ki a 2/3-ik és játszik a spanyolokkal illetve a montenegróiakkal!
no a 2/3 helyekért elkezdõdött a nagy helyezkedés ( a magyarok és tööb mint valószinüleg a horvátok csoportelsõk). A szerbek máris kikaptak az olaszoktól, de érdekes a montenegro-ausztrál, spanyol-göörg és USA-Német meccs is! nagyon el akarnak kerülni minket az elõdöntõben!
zaki