Olimpia 2008 Peking
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ritkán hagyok ki meccset amit közvetítenek Mo.-n
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
gonosz módon be kellett volna írnom, hogy mind kiestek 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
akkor jöhetne a mézbírkózás is <#finom>#finom>
mivel magyarázzák, hogy zsugorítsák a programot, nem bõvítik?
Kínaiak is tartják magukat,nyeregetnek,de kevesebb érmük van ,mint az usa-nak,bár arannyal megléptek,és azt már nemlehet behozni.
Go Jeff Go!!!!
Szerintem nagyon odateszik majdmagukat,és szállítanak pár aranyat!
Nagyon erős amezőny,nehéz lesz,de megcsinálhatják.Nagyon szurkolok nekik!!
Jelena Iszinbajeva meg kap egy nagy<#taps>#taps>-ot! Ahogy nekifutott,és elrugaszkodott felkiáltottam megvan!Nagyszerű teljesítmény,és az,hogy olimpián is megtudta csinálni,nemcsak esetleg pénzdíjas versenyeken.Na persze biztosan ezért is kap azért valamit a szponzoroktól.
Go Jeff Go!!!!
Nagyszerűen játszák ki a figurákat,dinamikusan.Milyen sok az alley-up is,ahogy védekezésből labdaszerzés,támadás,és befejezés.
Élmény nézni ahogy játszanak,és most mit szólnak akik eddig fikázták az usa-t,hogy már nemoylanok mint régen,hogy avilág közelebb került.Itt nemúgynézki,mert ahogy világbajnok spanyolokat is elintézték.
Csak mostjönnek az éles meccsek,de szerintem ott mégjobban nekiveselkednek.Ez a Dream Team 2.!
Go Jeff Go!!!!
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Esély nincs ellenük, annnival erõsebbek fizikálisan mindenkinél, hogy az félelmetes.
Azthiszem ez már régen eldőlt,senki nemtudja most megszorítani az usa-t.
Igazi center nélküli csapat,roppant gyorsak,technikásak,erősek,és komolyan is veszik most,hogy helyreálljon a világ rendje.
Gondoltam egy 25-30ponttal kényelmesen nyernek,utóbbi igaz lett:-D
Go Jeff Go!!!!
REAL MADRID
Na persze ha tényleg nemolyan egyértelmű,mint esetleg az összetettben.
Szerintem sincs meg 16 éves 2kínai tornászleány.
Mindenesetre atlétikában nemsok aranyat szereznek,(Liu lesérült)de máshol sajnos még igen.
Go Jeff Go!!!!
Montenegró–Horvátország
Spanyolország–Szerbia
ELÕDÖNTÕ, AUGUSZTUS 22.
Magyarország–Montenegró/Horvátország
Egyesült Államok–Spanyolország/Szerbia
RMCF
Ennek ellenére 2-3 arany már nagyon jó eredmény lenne, aztán ehhez még szerintem vagy a fiúk vagy a lányok behúzzák a póló aranyat, és talán még lesz sansz öttusában is. A kéziseket felejtsük el.
Holnap dob Fazekas. Már csak a T-Mobile miatt is remélem, hogy kurva jó helyen végez, és ezzel bealázza a céget ... 😄
A medve nem játék.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De ez az.
5 milliard ? Az sok vagy keves ? A sportok felere meg kvalifikalni se tudjak magukat a versenyzok, mert irrealisan korulmenyek kozott keszulnek, mivel a politikusok leszarjak oket, hogy penzt aldozzanak a sportra.
1 ev alatt 5 milliard ? Jo sok talan a Holland Antillak 5 versenyzojenek.
Foleg belegondolva, hogy a 399 kepviselo felvesz minden koltseggel egyutt legalabb 1 millardot egy honapban a semmiert.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.