2619
http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal
http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program
http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)
-
Mit vársz ezektől? Talán egyeseknek nem kellett volna rájuk szavazni... -
Ebben egyetértünk, sajnos. -
Nekem nem kell magyarázkodni. Én csak annyit akarok nyögni, hogy ez az olimpia nem sok örömöt hoz! 3 aranynál akkor sem lesz több! -
Nem lesz szerintem se, reálisan látom a dolgokat, de miért ne álmodozhattunk volna az olimpia előtt róla. -
Mert reménykedett abban, hogy talán mégis bírja majd. Ha nem megy ki soha nem tudja meg, hogy sikerült volna vagy sem. -
Mitol lett volna nagy dolog ?
Vivasban majdnem mindig hozunk aranyat, van hogy tobbet is, uszasban szinten hoztunk altalaban, ottusa,okolvivas,birkozas,loveszet, esetleg cselgancsbol is neha beszokott jonni arany,ezust mikor hogy.
Akkor a vizilabdaban ott van vagy volt vagy isten tudja szinten a lehetoseg es az utolso napokban a kajak-kenusok altalaban hoznak 3-4 aranyat.
Siman lehetett volna 7-8 arany, legalabbis a multra visszagondolva.
Csak hogy a mulban nem vertek szet ennyire a magyar sport finanszirozasat es erre senki se gondolt.
Ezert mondtam, ha igy haladunk, hogy faramuci miniszterek elvonjak a penzeket a sporttol, mikozben beszolnak az olimpian reszvevo sportoloknak, nagymellennyel mert be mertek tenni a labukat az elso osztalyra,addig leepules lesz a magyar sport jovoje.
Ott tartunk mint mar leirtam, hogy 14 szakosztaly volt kajak-kanuban, most mar csak 4. Siman az is tonkre fog menni az evek mulasaval.Ja es hozzafuznem a politikus feleknek mint Szekeres max a csomagterben lehetne utazni de nem Pekingbe, hanem a banyaba kovet torni, mig az olimpikonjainknak kellene az elso osztalyon utazni.
-
Mert előtte biztos nem érzi az ember hogy nem az igazi....gondolom nem az ugrás után jött elő. -
Láttam elég olimpiát, de szerinted lesz 8 aranyunk? Ha így haladunk, 8 érmünk se lesz! -
DJ BP #1770 Össze kéne számolni, mennyi csapás ért minket, mert ez valami hihetetlen.
A legsúlyosabbal, Koloniccsal kezdődött, (szegény :(, nyugodjék békében!), majd Görbicz balesete, legalább játszhat, akkor súlyemelőnk csúnya sérülése, ma Zsivódszky visszalépett, 2 ledobott öttusázó, egyik beteg is volt nemrég, k*rva sok fájó kedvezőtlen bírói döntés - kevés nekünk kedvező dolgok, még van más is nem? -
Szerinted minek? Mert ott akart lenni, bízott benne, hogy nem jönnek elő a gondok, vagy ha igen akkor nem ilyen nagy mértékben. Szóval hülyeséget kérdeztél :) -
Zsivóczki meg feladta az első ugrás után,mert sokat műtötték és inkább pihen,nehogy nagyobb baj legyen(kommentátor mondta).De akkor minek ment így ki az olimpiára? -
pedig én már időben szóltam, hogy ne a gyurcsány felesége edze őket lovaglásra
-
Azért most nagy dolog lett volna sztem az a 7-8 arany,és az olimpia előtt is ezt mondtam.. -
huh köszi, már megijedtem hogy nem közvetítik :D A vizilabdásainkat meg sajnálom :(. Hajrá lányok! -
Miért hány magyar delegáció van kinn? Tudtommal minden országból egy.
A szerencsétlenség valóban jogos, de nemtom miért olyan nagy dolog a 8 arany. Láttál te életedben ezen kívül olimpiát? Vagy fiatal vagy még és nem, vagy idősebb és nem figyelted eddig az olimpiákat. Átlagosan olyan 7-8 arany meg szokott lenni szinte mindig. -
Csak 8-ról?? A híres-neves magyar sportnapilap 9-9-9 arany, ezüst ill. bronz érmet jósolt. Pali bá is elszállt egy picit. A gond, hogy még mindig száll
-
14:15-kor kezdődik. -
14:15 -
Szerintem ott jobb idő lesz. Pekingben ilyenkor nedves az idő. -
tudja valaki hogy mikor lesza kézi meccs? :S Elméletileg 12:04 kor kellett volna kezdeni, de ugye csúszott a vizilabda miatt most meg lovaglás :S -
primavis #1758 érdekes, a többiek lova alig hibázott eddig.... -
Ilyen szerencsétlen balfékek is csak mi magyarok lehetünk!
Idáig Cseh és Fodoron kívül kint hagytam volna az összes magyar delegációt!! És még mi álmodoztunk 8 aranyról. bla -
Sajnálom a lányokat!De miért nem bírják általában a magyarok a döntő helyzeteket....Öttusa érem is elment,hát ez már durva,milyen lovakat adtak ezeknek.... -
Hát beszarás, milyen lovak ezek, most fogták őket be a mezőről, vagy mi a fene? Á valaki rohadt gyorsan szedje le rólunk az átkot, mert így nem lesz arany, de még érem se nagyon, holnap majd örvénybe kerülnek (elvileg ugye lehetetlen, de ezek után) vagy mi a franc lesz már? -

Ha itt vizes volt a pálya, akkor mi lesz Londonban? -
ill. lovuk -
Kezdenek szánalmassá válni a Trékom reklámok. Küldenénk a himnuszt, meg sok csillogó arany érem
.
Szegény lányok hogy le lehetnek törve. A csoportmeccsek után szerintem ők se gondolták volna. -
Mindkét magyar versenyzőt ledobta a lova...
-
hát hihetetlen :( -
Megint. Olimpián soha nem láttam ilyet még... -
Remélem a fiúk tripláznak... Vári góljára emléxik még vki Sidneyből? Háttal a kapunak vagy 10 méterről svédcsavarral... :o
a 2. gól Knézy hangjával... :( -
Másik magyart is ledobta.
-
nabazmeg, megint leesett egy magyar... -
Én már nem is tudom mire gondoljak :(
Összeesküdött minden ellenünk. -
hát remélem nem...
mai cél: hozzuk fel top 10-be a topikot
-
DJ BP #1743 LOL, még igazad lesz
öttusázónk most esett le a lóról -
Most meg ló dobta le a magyart. Elképesztő.. -
ugot2know #1741 holnap mi lesz?eltörnek az evezőlapátok? -
szegények
áááá :(((((((((( -
Reálisan mértem fel a helyzetet és sajnos igazam lett.