Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tesó07
Zsivóczki meg feladta az elsõ ugrás után,mert sokat mûtötték és inkább pihen,nehogy nagyobb baj legyen(kommentátor mondta).De akkor minek ment így ki az olimpiára?

RMCF

Palinko
pedig én már idõben szóltam, hogy ne a gyurcsány felesége edze õket lovaglásra <#idiota>
tesó07
Azért most nagy dolog lett volna sztem az a 7-8 arany,és az olimpia elõtt is ezt mondtam..

RMCF

Atti12
huh köszi, már megijedtem hogy nem közvetítik 😄 A vizilabdásainkat meg sajnálom 😞. Hajrá lányok!

HöfEE
Miért hány magyar delegáció van kinn? Tudtommal minden országból egy.
A szerencsétlenség valóban jogos, de nemtom miért olyan nagy dolog a 8 arany. Láttál te életedben ezen kívül olimpiát? Vagy fiatal vagy még és nem, vagy idõsebb és nem figyelted eddig az olimpiákat. Átlagosan olyan 7-8 arany meg szokott lenni szinte mindig.

mellon
Csak 8-ról?? A híres-neves magyar sportnapilap 9-9-9 arany, ezüst ill. bronz érmet jósolt. Pali bá is elszállt egy picit. A gond, hogy még mindig száll <#buck>

Tigristank
14:15-kor kezdõdik.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tesó07
14:15

RMCF

Tigristank
Szerintem ott jobb idõ lesz. Pekingben ilyenkor nedves az idõ.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Atti12
tudja valaki hogy mikor lesza kézi meccs? :S Elméletileg 12:04 kor kellett volna kezdeni, de ugye csúszott a vizilabda miatt most meg lovaglás :S

érdekes, a többiek lova alig hibázott eddig....
csrolli
Ilyen szerencsétlen balfékek is csak mi magyarok lehetünk!
Idáig Cseh és Fodoron kívül kint hagytam volna az összes magyar delegációt!! És még mi álmodoztunk 8 aranyról. bla

tesó07
Sajnálom a lányokat!De miért nem bírják általában a magyarok a döntõ helyzeteket....Öttusa érem is elment,hát ez már durva,milyen lovakat adtak ezeknek....

RMCF

Shep
Hát beszarás, milyen lovak ezek, most fogták õket be a mezõrõl, vagy mi a fene? Á valaki rohadt gyorsan szedje le rólunk az átkot, mert így nem lesz arany, de még érem se nagyon, holnap majd örvénybe kerülnek (elvileg ugye lehetetlen, de ezek után) vagy mi a franc lesz már?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mellon
<#szomoru1>
Ha itt vizes volt a pálya, akkor mi lesz Londonban?

Tigristank
ill. lovuk

mellon
Kezdenek szánalmassá válni a Trékom reklámok. Küldenénk a himnuszt, meg sok csillogó arany érem <#szomoru1>.
Szegény lányok hogy le lehetnek törve. A csoportmeccsek után szerintem õk se gondolták volna.

Tigristank
Mindkét magyar versenyzõt ledobta a lova... <#falbav>

desigo
hát hihetetlen 😞
Molnibalage
Megint. Olimpián soha nem láttam ilyet még...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zaki
Remélem a fiúk tripláznak... Vári góljára emléxik még vki Sidneybõl? Háttal a kapunak vagy 10 méterrõl svédcsavarral... :o

a 2. gól Knézy hangjával... 😞

REALista
Másik magyart is ledobta.<#idiota>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

FZoleee
nabazmeg, megint leesett egy magyar...
HöfEE
Én már nem is tudom mire gondoljak 😞
Összeesküdött minden ellenünk.

FZoleee
hát remélem nem...
mai cél: hozzuk fel top 10-be a topikot <#smile>
LOL, még igazad lesz

öttusázónk most esett le a lóról

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Molnibalage
Most meg ló dobta le a magyart. Elképesztõ..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

holnap mi lesz?eltörnek az evezõlapátok?

Ramadamammy rapidrandi

desigo
szegények
áááá 😞(((((((((
Shep
Reálisan mértem fel a helyzetet és sajnos igazam lett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HöfEE
😞 4. Helyezésekben viszont már lehet, hogy vezetünk összetettben <#idiota>

kib*szott elátkozott olimpia ez, nem igaz

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

zaki
pffff... na errõl ennyit.

desigo
Gratulálok a lányoknak a 4-ik helyért !
szép volt ez is!
FZoleee
hülye ausztrálok 😞 szarjon sünt a bíró és dobják meg egy baccpapuccsal a ráckevei strandon <#vigyor3>
Molnibalage
Hát ilyen nincs. Ez eddig nagyon nem a mi olimpiánk...

kuci06
Nem igaz, hogy nem jön össze semmi sem 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

desigo
sajnálom nagyon 😞
kuci06
NEEEEEEEEEM

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Tigristank
Vége. 😞

FZoleee
ezaz? belõtték 😄
kuci06
na, uccsú lövés(?)

desigo
ezaaaaz

hajrá hajrá
desigo
be kell dobni!!!!
FZoleee
Ádom áhz énérgiát <#idiota>
zaki
na most nagyon meleg...

kuci06
ááhhh :S

zaki
b+ nem hiszem el

Tigristank
Nem hiszem el. 😞

FZoleee
aza mosoááááááááááj <#idiota>
vezetünk <#eljen>