2619

http://www.peking2008.hu - hivatalos oldal

http://www.telesport.hu - élő magyar közvetítés, éremtáblázat, program

http://www.eurovisionsports.tv/olympics - nemzetközi közvetítés (12 kamera, IE szükséges!)

• FZoleee
    fúj bazmeg
  • a.carkey
    Na fasza. Hong Kongban tájfun. A vihar maradványai pont az olimpia irányába igyekeznek. Holnap meg kajak-kenu döntők ...
    Mennyire éreztem én ezt az olimpia előtt, elején. 11 hajó döntős, a végére alig lesz érmünk, ha lesz.
  • tesó07
    Azért az utolsó mondatod remélem nem nekem szólt,mert olyanról szó nem volt,csak kevés esélyt látok a bronzra.Persze attól függetlenül ugyanúgy szurkolni fogok nekik,ahogy tettem eddig is.És ettől a csapattól ha csak a 4. hely lesz meg az is nagy bravúr.
  • Tigristank
    Őt miért nem indították a tornán?
  • MrSpock
    Az is jó volt,mikor az olasz tornászcsaj kicsit tovább akarta puszilni Alicia Sacramone-t:-D Mondjuk megértem eme lelkesedését:-)puszi
  • ProGabe #1893
    oh my god! gondoltam megkeresem a pillanatot youtube-on. ne, ismétlem, ne keressetek rá az olympics és a kissing szóra együtt! legalábbis ne rendezzétek a találatokat dátum szerint!
  • MrSpock
    Végülis "honfitársai":-)De azthiszem megvan ő a jó kis csapattársaival!
    Én is megelégednék velük:-):-P
  • MrSpock
    Nehéz lesz a bronzmeccs,de nem reménytelen.Korea is nagyot küdött ma.
    Bár nemtudni,hogy a nyitott gyors védekezést mennyire tudjuk átjátszani.
    Ma küzdöttek,de sajnos a kihagyott 7-esek,és a ziccerek megbosszulták magukat.Pedig lett volna esély,azért fárad ez az orosz csapat is.
    Norvégiára tippelnék a döntőben.
  • Tigristank
    Lehet ő is beszállna.
  • MrSpock
    Ha jól látom orosz csajok:-) Liukin a háttérben ül,és csak figyel:-)
    Itt látszik,minden kis apróságnak örülni kell:-)
  • Atti12
    teljesen igazad van, és az utolsó mondatod nagyon nagy igazság.. Koreát simán megtudjuk verni, ha kapunk korrekt bírókat mint románia ellen. Előző meccset ellenük nagyban csak azért vesztettük el, mert a bírók oda adták az egész 1. féldiőt a koreaiaknak. Na nem baj. Én szurkolok. Hajrá Lányok! :)
  • GAthersw
    Pigniczki az egész második félidőben védekezésben emberfelett teljesített elől sem remegett meg, Kovacsisz Móni mindent belőtt amit kellett, Szamoránsky is kitett magáért ekkora orosz védőfalban, Tóth Timi betegen is küzdött, akart, heteseket harcolt ki, 5 góllal zárt.

Szomorú tény, hogy egy elődöntőben ezek ellen az oroszok ellen nem szabad 4 hetest kihagyni. Nem lehet meccset nyerni úgy, hogy világklasszis irányítónknak aki vállán szokta vinni a csapatot remeg a keze, nem mer lőni és ha mer is majdnem mind az orosz falról vágódik vissza. Szintén nagyon nehéz, ha lesérítik a szélsőnket aki meccsenként átlag 5 gólt szórt és a támadásaink egyik fő taktikai eleme az ő játéka. Ezek tetejébe még végy két lengyel füttymestert akiknek a pöcsöm jobban állna a szájukba mint a síp. Mindezeket figyelembe véve egyáltalán nem meglepő a végeredmény és a kicsi (2 gólos) különbség egyedül annak köszönhető, hogy a második félidei védelmünk tökéletesen működött.

Én a bronzmeccsen is szorítani fogok a lányoknak, aki meg ilyenkor elfordul egy csapattól az biztos vagyok benne, hogy soha nem volt sok kapcsolata a sportokkal.
  • John Cena
    LOOOOOOOLXD
  • Palinko
    most gondolkodom, koreaiak ugye nyitott védekezés, nekünk tóth timi, vérten kidőlt, hát sajnos azt kell mondjam, hogy nem túl sok esély van a bronzra :(
  • mellon
    Ne csináld máááááá
    Az egyik nem Liukin?

Már 1x berakta valaki, de jó újra látni
  • Tigristank
  • Mor3llo
    Ha volt már bocs
  • ProGabe #1881

• mellon
    Nelson Evora nyert férfi hármas ugrásban, és ezzel Portugália 50. országként szerzett arany érmet.
  • HöfEE
    jaja XD
  • tarti19
    nemm rétek veled együtt, biztos , hogy nem azért mentek el az Olimpiára vagy jutottak ki nem könnyű selejtezők során, hogy ne nyerjenek semmit. Nem fizetik meg őket azért annyira, hogy lazán flegmán csinálják...
  • Shep
    Amcsi váltók, mind elszúrták a váltást nők férfiak egyaránt, nesze neked 2 arany oda :S
  • gercse
    későn frissítettem :D sorry

egyébként a románok ellen volt csúcs formában a csapat, várható volt, hogy még egy ilyen nem lesz
  • gercse
    holnap Montenegróval, pontos időt még nem néztem
  • Kaplan
    Csak éppen nem ezek voltak az elvárások, de még alapjábavéve nem is lenne gond ha csak negyedikek lennék mindenben. De évek óta szarbbak és szarabbak vagyunk MINDENBEN, és akármennyire szarok vagyunk a flegma,lélektelen,kurvára semmit nem akaró játéktól hányok egyszerűen. A női pólósokat sajnáltam mert rajtuk látszott az akarás, de a kézisek megálltak, vállukat vonogatták, hajdú meg sem szólalt. Nemcsik idegbetegeskedett végig, tette vette az agyát, négy tus előnyt elvesztett. Mohamed Aidáéknál sem volt minden rendben de nem csak tudás ügyileg hanem kapcsolatokban is.

Nevetséges, összeszedetlen, egységtelen szar az egész. Így ne várjunk semmit..
  • ugot2know
    nem,főleg pinyóban Pekingben
  • ugot2know
    az lenne a fair,hogy van 140 lehetőség az aranyra,tehát minden ország megegyezne,hogy 1 számban csak 1 versenyző induljon.így csak nyertes kesz, és nem lesz 2. hely,3.hely sem...
  • tesó07
    Holnap 12:00,Montenegróval.
  • John Cena
    Srácok vizilabdás fiúk mikor játszanak és kivel?
  • tesó07
    Tegnap a sport1-en pont erről beszéltek,mondjuk ott a férfi vizilabdásokról,hogy vajon a bírók engedik-e majd hogy a magyarok 3x egymásután olimpiát nyerjenek,mert hát az csak rontja a sportágat.És ez már elég baj hogy ilyenekkel is foglalkoznunk kell,mert hát nem elég ha mi jól játszunk,de a bírók viszont bundáznak.Mondjuk ez a mai meccs nem ezen múlott sztem.
  • tarti19
    4. hely se piskóta egy Olimpián
  • HöfEE
    Ja ez jó felfogás. Ha nem vagyunk elsők valamiben akkor már nem is érdekes. Ennyi erővel nem is kéne részt venni semmiben.
  • desigo
    hát pedig az pont elég volt ma sajna :(
  • ugot2know
    nem voltak jók,inkább csak jobbak voltak...
  • ugot2know
    11-8-ra megnyertük a 2. félidőt!
  • Punker
    volt már olyan hogy a bírók bármiben is minket segítettek?
  • zaki
    Nincs átlövőnk? Kipattanókat is sorra a ruszkik hozták el. 7eseket be kellett volna dobni. És akkor máris X lenne az eredmény... Ellenfél kapus jó volt nagyon...
  • tesó07
    Az a gond hogy a csoportba nem is ,de a mai nap ezt az orosz csapatot el lehetett volna kapni,mert hát ők se játszottak vmi nagyot.Nálunk egyedül Pálingert lehet kiemelni,a többiek sajnos be voltak szarva a meccs kezdetétől és így nem lehet.A bronzmeccs meg nagyon nehéz lesz,mert hát ismerve a koreai mentalitást(szemben a miénkkel),ők úgy fognak menni mintha a döntőben lennének.
  • Kaplan
    Érdekel már bárkit is a bronz ezek után? Engem például kurvára nem kárpótol semmire, az igazi nagy blama már az lesz ha egyetlen egy aranyunk sem lesz. Akkor szerintem radikális változásokat kéne hozni, minden tekintetben...
  • a.carkey
    Nem megy ez itt nekünk.