Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edzõbá-t kell megkérdezni,õ rakta be.
Ez a kínálat...

Ramadamammy rapidrandi

zaki
Sajnálom a csajokat, de ebbõl tényleg nem érem...

mellon
Ilyent még nem láttam, és nem is tudom mikor volt utoljára (ha volt). A 6 sprintszámból egyet sem nyertek meg az amerikaiak. A nõi és férfi 4x100m-es váltó nem jutott be a döntõbe.

Kaplan
Gyerekek, ennek a Tomorinak van bármifajta agya ehhez a sporthoz? Mert nem sokat lendít a játékunkon. Eredményei : ezer meg egy belemenés, kiállítások, elrontott ziccerek. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kalap sz*r az egész

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Shep
Hát ezzel a játékkal tuti.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

igazad van,Korea ellen is reménytelen
amúgy még van valami csapás még mára?

Ramadamammy rapidrandi

REALista
Tartok tõle hogy ebbõl is 4. hely lesz de ne legyen igazam...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gercse
az csoportmeccs volt

Black Hawk
ÕÕ én nem igazán követtem az olimpiai eseményeket de az oroszoktól már kikaptunk nem? Akkor miért játszunk velük megint?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

desigo
végére lesérül mindenki...
kaposi1
Idáig rémálom!!!<#falbav>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

LÁNYOK ÉBRESZTÕ!!!

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Tigristank
4-bõl 1-et dobtak idáig be...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

pontosabban minden harmadikat be...

s megint...
túl lezser

Palinko
Görbicz mi a fenéért dobálja a 7 eseket? nem igaz hogy nincs nála jobb hetes lövõ, hát minden 3. at mellé dobja :S
Palinko
már megy is! és igen FSGH a döntõbe jutásért megy.
grizzly21
ez a magyar orosz kezilabda iszonyat kemeny lesz.....(m1 adja ugye?)

rankferne mar egy kis siker..

fsgh
ez a meccs most miért megy? döntõbe jutásért?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

desigo
így van
haJrá-hajrá!
HöfEE
Istenem mekkora paraszt vagy már? Nyílván te is gép vagy és nincsenek érzelmeid, hülye bunkó. Elnézést a szóhasználatért de kihozza belõlem.

desigo
Jamaicai arany nõi 200 méteren

pár aranyat behúznak...
zaki
Te olyan sötét vagy, hogy a néger f@sza hozzád képest egy neoncsõ. Mi ezen meglepõ, hogy elbõgik magukat? Egész életükben erre készültek, valakinek csak 1 alkalma van ott lenni az olimpián. Pénztáros meg postás bármikor lehetsz 😛
De ezt te is jól tudod, csak egy flémguszti vagy, aki szeret kötözködni...
Na kezdõdik akézimeccs, HAJRÁ CSAJOK!

desigo
láááál
a kínai,hogy kidõlt xDDDDD
ezek is minden nap a medenceben lubickolnak. azert en nem szeretnek egy olyan vilagban elni, ahol a munkasok mindig bognek, amikor nem jon nekik ossze valami

nemzetiségi hovatartozása:ismeretlen

Ramadamammy rapidrandi

pénztáros minden nap ott mosolyog a kassza mögött,a postás minden hétköznap végigtekeri a távot a leveleivel.olimpia milyen gyakran van?

Ramadamammy rapidrandi

zaki
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen

desigo
gondolom te nem sportolsz semmit

<#falbav>
ezek a vizilabdazok meg mi a feneert sirnak? erdekes, hogy ha a boltban a penztaros rosszul ad vissza, akkor nem bogi el magat. ha a postas rossz helyre dob be egy levelet, akkor nem bogi el magat. de a sportolok, akik allitolag olyan kurva kemenyen vannak neveleve, azok rinak mert hibaztak.
zaki
Szerintem 3-4 lesz. Kajak-kenuban 3 összejön, és talán még a vízilabda. Kézis csajoknak meg hajrá, de ha õk nyernének, az tényleg meglepetés lenne, de eddig olyan nem volt az olimpián nekünk, jó lenne a végére vmi 😄

tesó07
Kézilabda arany,az egész olimpia meglepetése lenne sztem.De azért hajrá!!

RMCF

összesen 6 arany lenne még ami megvalósulhat sztem, 4 kajak-kenu, kézilabda, vízilabda, de örüljünk ha 4 lesz sztem 😊

Molnibalage
Amen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Shep
Szép álom. Szerintem 3 a reális, aztán majd jön a hidegzuhany.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

na,hátha kajak-kenuban összejön a 6 arany<#wow2><#wow1><#wilting>

Ramadamammy rapidrandi

3 férfi vizilabdás nincs jól a csapatból,Horváthnak becsipõdött a dereka...

Ramadamammy rapidrandi

mellon
OMG!!! micsoda végjáték a Norvégia - D. Korea nõ kézi meccsen. Norvégia bent van a döntõben. Pár másodperc alatt mennybõl pokol a koreaiak számára.

Tigristank
Mit vársz ezektõl? Talán egyeseknek nem kellett volna rájuk szavazni...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

HöfEE
Ebben egyetértünk, sajnos.

csrolli
Nekem nem kell magyarázkodni. Én csak annyit akarok nyögni, hogy ez az olimpia nem sok örömöt hoz! 3 aranynál akkor sem lesz több!

HöfEE
Nem lesz szerintem se, reálisan látom a dolgokat, de miért ne álmodozhattunk volna az olimpia elõtt róla.

Molnibalage
Mert reménykedett abban, hogy talán mégis bírja majd. Ha nem megy ki soha nem tudja meg, hogy sikerült volna vagy sem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

[Jakuza]
Mitol lett volna nagy dolog ?
Vivasban majdnem mindig hozunk aranyat, van hogy tobbet is, uszasban szinten hoztunk altalaban, ottusa,okolvivas,birkozas,loveszet, esetleg cselgancsbol is neha beszokott jonni arany,ezust mikor hogy.
Akkor a vizilabdaban ott van vagy volt vagy isten tudja szinten a lehetoseg es az utolso napokban a kajak-kenusok altalaban hoznak 3-4 aranyat.
Siman lehetett volna 7-8 arany, legalabbis a multra visszagondolva.
Csak hogy a mulban nem vertek szet ennyire a magyar sport finanszirozasat es erre senki se gondolt.
Ezert mondtam, ha igy haladunk, hogy faramuci miniszterek elvonjak a penzeket a sporttol, mikozben beszolnak az olimpian reszvevo sportoloknak, nagymellennyel mert be mertek tenni a labukat az elso osztalyra,addig leepules lesz a magyar sport jovoje.
Ott tartunk mint mar leirtam, hogy 14 szakosztaly volt kajak-kanuban, most mar csak 4. Siman az is tonkre fog menni az evek mulasaval.Ja es hozzafuznem a politikus feleknek mint Szekeres max a csomagterben lehetne utazni de nem Pekingbe, hanem a banyaba kovet torni, mig az olimpikonjainknak kellene az elso osztalyon utazni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

tesó07
Mert elõtte biztos nem érzi az ember hogy nem az igazi....gondolom nem az ugrás után jött elõ.

RMCF

csrolli
Láttam elég olimpiát, de szerinted lesz 8 aranyunk? Ha így haladunk, 8 érmünk se lesz!

Össze kéne számolni, mennyi csapás ért minket, mert ez valami hihetetlen.
A legsúlyosabbal, Koloniccsal kezdõdött, (szegény 😞, nyugodjék békében!), majd Görbicz balesete, legalább játszhat, akkor súlyemelõnk csúnya sérülése, ma Zsivódszky visszalépett, 2 ledobott öttusázó, egyik beteg is volt nemrég, k*rva sok fájó kedvezõtlen bírói döntés - kevés nekünk kedvezõ dolgok, még van más is nem?

Shep
Szerinted minek? Mert ott akart lenni, bízott benne, hogy nem jönnek elõ a gondok, vagy ha igen akkor nem ilyen nagy mértékben. Szóval hülyeséget kérdeztél 😊