Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
4. hely se piskóta egy Olimpián

HöfEE
Ja ez jó felfogás. Ha nem vagyunk elsõk valamiben akkor már nem is érdekes. Ennyi erõvel nem is kéne részt venni semmiben.

desigo
hát pedig az pont elég volt ma sajna 😞
nem voltak jók,inkább csak jobbak voltak...

Ramadamammy rapidrandi

11-8-ra megnyertük a 2. félidõt!

Ramadamammy rapidrandi

Punker
volt már olyan hogy a bírók bármiben is minket segítettek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
Nincs átlövõnk? Kipattanókat is sorra a ruszkik hozták el. 7eseket be kellett volna dobni. És akkor máris X lenne az eredmény... Ellenfél kapus jó volt nagyon...

tesó07
Az a gond hogy a csoportba nem is ,de a mai nap ezt az orosz csapatot el lehetett volna kapni,mert hát õk se játszottak vmi nagyot.Nálunk egyedül Pálingert lehet kiemelni,a többiek sajnos be voltak szarva a meccs kezdetétõl és így nem lehet.A bronzmeccs meg nagyon nehéz lesz,mert hát ismerve a koreai mentalitást(szemben a miénkkel),õk úgy fognak menni mintha a döntõben lennének.

RMCF

Kaplan
Érdekel már bárkit is a bronz ezek után? Engem például kurvára nem kárpótol semmire, az igazi nagy blama már az lesz ha egyetlen egy aranyunk sem lesz. Akkor szerintem radikális változásokat kéne hozni, minden tekintetben...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

a.carkey
Nem megy ez itt nekünk.

A medve nem játék.

desigo
láma bírók nem állították meg az órát kb 20 secre
mondjuk jók voltak az oroszok sajna 😞
passatgt
mi ez a negatívság?

bronzot elhozzuk

HöfEE
Bronzmeccs is kemény lesz. Mindenesetre én szurkolok továbbra is! hozzuk el legalább azt az érmet!

passatgt
szuszlina nem lett volna nyerünk😊

tippem:
1.norvégok
2.oroszok
3.koreaiak
4.magyarok

Ramadamammy rapidrandi

Black Hawk
kár :S de remélem a bronzot elhozzuk 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Tigristank
Aha, itt a végén visszaköszönnek a kihagyott büntetõk, ha csak +2-t belõnek...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

grizzly21
basszak meg magukat ezek az orosz gecik

Kaplan
Na jó ettõl függetlenül a bírók is elmehetnek a picsába...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tigristank
3 mp alatt kéne 2 gól. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

REALista
Idõkérés<#idiota>
kérnénk még 2 percet😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

kuci06
ennyi... 20:22

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

REALista
Jól van most már kár dobálni a gólokat...

Molnibalage
Én nem értek a kézihez nagyon, de amit a bírók az órával mûvelnek az röhejes...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Davidus
vége

V9ykn8_TZL0

kuci06
2 perc, 3 gól hátrány... ilyen játékkal nem lesz meg 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

passatgt
nem értem miért nem lehet emberelõnyben gólt doni

görbicznek meg ma nem megy, nem kéne erõltetni

sztem marad a 3 gól difi a végéig

Ramadamammy rapidrandi

Kaplan
nevetséges, kurvára nem érdemelnek meg semmit. totál elegem van ebbõl az egész nagy magyar sikerekkel teli olimpiából...

Palinko
megofgja mert a védelmük elég jó ahhoz hogy ne tudjunk vele mit kezdeni és legtöbb lövés ami átmegy a védelmen az olyan is... nézd meg passzolgatunk általában a védõsor elõtt, így nem tudnak helyzetbe kerülni és rendeset lõni...

szerintem Pálinger ismét a legjobb a csapatban õ tényleg jól véd, attól függetlenül hogy az oroszok úgy szaladnak be ahogy akarnak.
Tigristank
Még emberelõnyben se nagyon tudunk gólt lõni. 😞

izgi meccs,5 perce nincs gól

Ramadamammy rapidrandi

Tigristank
Ez az orosz kapus mindent kivéd. 😞

Shep
Annyit még lehet én is belõttem volna 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

7 hetesbõl 3 értékesítve

Ramadamammy rapidrandi

Shep
Remélem a bronzmeccsre felszívják magukat és eszükbe jut az is, hogyan kell a kapuba lõni, mert a kapusba lövés meg a kapu mellé az már nagyon jól megy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tigristank
Nem tudom, hogy mennyit hagytunk ki idáig, de ha mindet bedobtuk volna, akkor kb. ugyanúgy állnánk. :S

desigo
uh már csak 4 az elõnyük...
most kell tolni
Tigristank
Tehát nem csak nekünk megy rosszul az idei olimpia. 😊
(Csak az a nagy különbség, hogy õk az éremtáblázaton még így is a másodikok. 😄)

tesó07
Miért nem dobja már más azt a kibaszott hetest?????

RMCF

mellon
Nem pont erre gondoltam 😉

REALista
Ez mi volt?<#idiota>

Palinko
azzal az övültéssel nem érne el többet, de azért tulzottan csendes és nem csinál semmit szerintem is.
tesó07
Magyarországon nem létezik ilyen edzõ sztem,de még ha lenne is,akkor meg meglennének sértõdve a lányok hogy ordibálnak velük akkor is ha vezetnek.Tomorit meg már nagyon unom,nincs egy értelmes megoldása.

RMCF

hollandok lettek pólóban a bajnokok

Ramadamammy rapidrandi

Tigristank
Na de akkor nem is indultak amerikaiak...

kaposi1
Öttusa: Már a lovak sincsenek velünk.<#duhos2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Kaplan
De most minden vicc nélkül, Hajdú fiam helyébe úgy leüvölteném a fejüket, hogyha még ki is kapnak egy életre megutáljanak. Hát a faszomat már, igazán összekaphatnák magukat.

zaki
Ilyen mentalitású edzõ kéne nekünk is mint ez a Trefilov xD

volt már ilyen (Moszkvában,80-ban)

Ramadamammy rapidrandi