Olimpia 2008 Peking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- Benkõ
- Vajda
- nõi kajak4es

a többi nem kifejezett aranyesélyes, de remélem csak lesz meglepi

FZoleee
Én megelégednék hárommal is 😊
adeex7
én mára legalább 4 aranyat várok!! vagy lehet hogy túl sokat kérek? :S

a.carkey
LOL!

Lett gyõzelem BMXben. 😊 Megverték mindkét amerikait.

A medve nem játék.

tök korrekt, a a rinyáló T-com meg bekaphatja

Palinko
ja a poltikusok nagyon fontosak voltak ott :S nekem az is tetszett az ausztrál úszóknak, elhozták az egész családját, hogy szurkoljon! ezek még az edzõt se 😄
a.carkey
Fazekas Róbert interjú

"A gyõztes észtet, Kantert tizenkét tagú stáb készítette fel, velem az edzõm sem jöhetett ki."

Fõ, hogy a mi politikusaink kint voltak, sõt be is szóltak versenyzõinknek.

A medve nem játék.

itt a pontosabb kajak-kenu program:

9:30 KAJAK-KENU férfi K–1 1000 m, döntõ, Benkõ Zoltán
9:45 KAJAK-KENU férfi C–1 1000 m, döntõ, Vajda Attila
9:55 KAJAK-KENU férfi K–1 1000 m, EREDMÉNYHIRDETÉS
10:05 KAJAK-KENU férfi C–1 1000 m , EREDMÉNYHIRDETÉS
10:20 KAJAK-KENU nõi K–4 500 m, döntõ: Magyarország (Kovács Katalin, Janics Natasa, Kozák Danuta, Szabó Gabriella)
10:35 KAJAK-KENU férfi K–2 1000 m, döntõ: Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor
10:45 KAJAK-KENU nõi K–4 500 m, EREDMÉNYHIRDETÉS
10:55 KAJAK-KENU férfi K–2 1000 m, EREDMÉNYHIRDETÉS
11:05 KAJAK-KENU férfi C–2 1000 m, döntõ: Kozmann György, Kiss Tamás
11:20 KAJAK-KENU férfi K–4 1000 m, döntõ: Magyarország (Beé István, Bozsik Gábor, Sík Márton, Vereckei Ákos)
11:30 KAJAK-KENU férfi C–2 1000 m, EREDMÉNYHIRDETÉS
11:40 KAJAK-KENU férfi K–4 1000 m, EREDMÉNYHIRDETÉS

még 2 óra ....

mit adj'sten, a férfiak és nõk is öttusában is a vivásban szálltak el! Ugyanabbó a szemlélet problémából adódóan: védeni akarnak s nem támadni!
Amennyit mutattak a tv-ben ez igencsak rossz arányban sikerült.A lóról leesés már utózönge volt, anélkül sem lett volna sansza sem baloghnak, sem Horváthnak éremre. nem csodálkoznék a lányoknál sem egy rossz lovagláson...
zaki
Sajna Vörös Zsuzsa is elszállt már a vívásban... Szal maradtak a kajak-kenusok (6 számban vagyunk döntõsek), meg a férfi vízilabda... 😞

zaki
lol 😄

HöfEE
Halkan megjegyzem elsõ helyen a topic.<#vigyor3>

tarti19
napi program amúgy 6😛

fsgh
Holnap reggel a kajak kenü döntõkben hány Magyar lesz?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

desigo
jó ez csak egy puszi volt kb...
FZoleee
aha <#idiota>
Tigristank
Ez lesz az.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Kaplan
Te is megnézted mi? <#idiota>
Engem is furdalt a kíváncsiság😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

GAthersw
Nem, az nem neked szólt.

Amúgy Schmitt Pálnak a jelek szerint teljesen igaza van, a magyar sportdiplomáciával komoly gondok vannak, azokban a sportokban ahol a bírók szerepet játszanak 90%ban inkorrekt volt a játékvezetés. Felmerülhet a kérdés, hogy miért van szükség sportdiplomáciára? Sajnos azért mert a mai világban a sport a pénzrõl szól (lásd dopping...) és nem arról amirõl kellene neki, hogy ki a legjobb. Nagyon kevés "tiszta" sport maradt, a kajak-kenuban legalább a sportdiplomáciánkat nem szenvedik meg az olimpikonjaink, ott nem lehet "legális körülmények" közt csalnia a bíróknak.

01110000 01110010 00110000

FZoleee
fúj bazmeg <#idiota>
a.carkey
Na fasza. Hong Kongban tájfun. A vihar maradványai pont az olimpia irányába igyekeznek. Holnap meg kajak-kenu döntõk ...
Mennyire éreztem én ezt az olimpia elõtt, elején. 11 hajó döntõs, a végére alig lesz érmünk, ha lesz.

A medve nem játék.

tesó07
Azért az utolsó mondatod remélem nem nekem szólt,mert olyanról szó nem volt,csak kevés esélyt látok a bronzra.Persze attól függetlenül ugyanúgy szurkolni fogok nekik,ahogy tettem eddig is.És ettõl a csapattól ha csak a 4. hely lesz meg az is nagy bravúr.

RMCF

Tigristank
Õt miért nem indították a tornán? <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

MrSpock
Az is jó volt,mikor az olasz tornászcsaj kicsit tovább akarta puszilni Alicia Sacramone-t:-D Mondjuk megértem eme lelkesedését:-)puszi

Go Jeff Go!!!!

ProGabe
oh my god! gondoltam megkeresem a pillanatot youtube-on. ne, ismétlem, ne keressetek rá az olympics és a kissing szóra együtt! legalábbis ne rendezzétek a találatokat dátum szerint! <#wilting>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MrSpock
Végülis "honfitársai":-)De azthiszem megvan ő a jó kis csapattársaival!
Én is megelégednék velük:-):-P

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Nehéz lesz a bronzmeccs,de nem reménytelen.Korea is nagyot küdött ma.
Bár nemtudni,hogy a nyitott gyors védekezést mennyire tudjuk átjátszani.
Ma küzdöttek,de sajnos a kihagyott 7-esek,és a ziccerek megbosszulták magukat.Pedig lett volna esély,azért fárad ez az orosz csapat is.
Norvégiára tippelnék a döntőben.

Go Jeff Go!!!!

Tigristank
Lehet õ is beszállna. <#buck><#vigyor5>

MrSpock
Ha jól látom orosz csajok:-) Liukin a háttérben ül,és csak figyel:-)
Itt látszik,minden kis apróságnak örülni kell:-)

Go Jeff Go!!!!

Atti12
teljesen igazad van, és az utolsó mondatod nagyon nagy igazság.. Koreát simán megtudjuk verni, ha kapunk korrekt bírókat mint románia ellen. Elõzõ meccset ellenük nagyban csak azért vesztettük el, mert a bírók oda adták az egész 1. féldiõt a koreaiaknak. Na nem baj. Én szurkolok. Hajrá Lányok! 😊

GAthersw
Pigniczki az egész második félidõben védekezésben emberfelett teljesített elõl sem remegett meg, Kovacsisz Móni mindent belõtt amit kellett, Szamoránsky is kitett magáért ekkora orosz védõfalban, Tóth Timi betegen is küzdött, akart, heteseket harcolt ki, 5 góllal zárt.

Szomorú tény, hogy egy elõdöntõben ezek ellen az oroszok ellen nem szabad 4 hetest kihagyni. Nem lehet meccset nyerni úgy, hogy világklasszis irányítónknak aki vállán szokta vinni a csapatot remeg a keze, nem mer lõni és ha mer is majdnem mind az orosz falról vágódik vissza. Szintén nagyon nehéz, ha lesérítik a szélsõnket aki meccsenként átlag 5 gólt szórt és a támadásaink egyik fõ taktikai eleme az õ játéka. Ezek tetejébe még végy két lengyel füttymestert akiknek a pöcsöm jobban állna a szájukba mint a síp. Mindezeket figyelembe véve egyáltalán nem meglepõ a végeredmény és a kicsi (2 gólos) különbség egyedül annak köszönhetõ, hogy a második félidei védelmünk tökéletesen mûködött.

Én a bronzmeccsen is szorítani fogok a lányoknak, aki meg ilyenkor elfordul egy csapattól az biztos vagyok benne, hogy soha nem volt sok kapcsolata a sportokkal.

01110000 01110010 00110000

John Cena
LOOOOOOOLXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Palinko
most gondolkodom, koreaiak ugye nyitott védekezés, nekünk tóth timi, vérten kidõlt, hát sajnos azt kell mondjam, hogy nem túl sok esély van a bronzra 😞
mellon
Ne csináld máááááá <#buck>
Az egyik nem Liukin?

Már 1x berakta valaki, de jó újra látni

Tigristank
<#wow1>

Mor3llo
Ha volt már bocs<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ProGabe
<#miaz>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mellon
Nelson Evora nyert férfi hármas ugrásban, és ezzel Portugália 50. országként szerzett arany érmet.

HöfEE
jaja XD

tarti19
nemm rétek veled együtt, biztos , hogy nem azért mentek el az Olimpiára vagy jutottak ki nem könnyû selejtezõk során, hogy ne nyerjenek semmit. Nem fizetik meg õket azért annyira, hogy lazán flegmán csinálják...

Shep
Amcsi váltók, mind elszúrták a váltást nõk férfiak egyaránt, nesze neked 2 arany oda :S

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gercse
késõn frissítettem 😄 sorry

egyébként a románok ellen volt csúcs formában a csapat, várható volt, hogy még egy ilyen nem lesz

gercse
holnap Montenegróval, pontos idõt még nem néztem

Kaplan
Csak éppen nem ezek voltak az elvárások, de még alapjábavéve nem is lenne gond ha csak negyedikek lennék mindenben. De évek óta szarbbak és szarabbak vagyunk MINDENBEN, és akármennyire szarok vagyunk a flegma,lélektelen,kurvára semmit nem akaró játéktól hányok egyszerûen. A nõi pólósokat sajnáltam mert rajtuk látszott az akarás, de a kézisek megálltak, vállukat vonogatták, hajdú meg sem szólalt. Nemcsik idegbetegeskedett végig, tette vette az agyát, négy tus elõnyt elvesztett. Mohamed Aidáéknál sem volt minden rendben de nem csak tudás ügyileg hanem kapcsolatokban is.

Nevetséges, összeszedetlen, egységtelen szar az egész. Így ne várjunk semmit..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nem,fõleg pinyóban Pekingben

Ramadamammy rapidrandi

az lenne a fair,hogy van 140 lehetõség az aranyra,tehát minden ország megegyezne,hogy 1 számban csak 1 versenyzõ induljon.így csak nyertes kesz, és nem lesz 2. hely,3.hely sem...

Ramadamammy rapidrandi

tesó07
Holnap 12:00,Montenegróval.

RMCF

John Cena
Srácok vizilabdás fiúk mikor játszanak és kivel?

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

tesó07
Tegnap a sport1-en pont errõl beszéltek,mondjuk ott a férfi vizilabdásokról,hogy vajon a bírók engedik-e majd hogy a magyarok 3x egymásután olimpiát nyerjenek,mert hát az csak rontja a sportágat.És ez már elég baj hogy ilyenekkel is foglalkoznunk kell,mert hát nem elég ha mi jól játszunk,de a bírók viszont bundáznak.Mondjuk ez a mai meccs nem ezen múlott sztem.

RMCF