7670
avp10logo.png
  • Macccy
    Sziasztok!

Na ... az van, hogy kipróbáltam a játékot (most még csak warez) egyelőre Predatorral az első pályát vittem végig (Jungle azt hiszem a neve). Egyéni véleményem, hogy nagyon tetszik, az irányítás a konzol alapok ellenére elég jó lett, a grafika is nagyon tetszik bár néha beakad, tölt egy nagyobbat. Eddig a töltés problémán kívül egyetlen "hibát" találtam: a hullák, a frissek és a régóta nyúzva fellógatottak egyaránt, melegek maradnak !? Akárcsak az elgurult sisak ?!

És most lenne egy kérdésem az EREDETIVEL játszókhoz: mivel jó játék, meg akarom rendelni, de előtte érdekelne, hogy a pálya közbeni nagyobb töltögetések (pár helyen 3-6 másodperc akár) és bármilyen komolyabb hibák előfordulnak e az EREDETI példányoknál is?
  • djsos
    csá all!nekem az lenne a problémám,hogy a 4. pályán amikor a nem tom kinek le kell szedni a fejét és oda kell rakni az érzékelőhöz!mikor oda rakom lefagy(megáll)!mi lehet a baj?pls help
  • simon7108
    na kiprobáltam a Survival modot és nagyon bejon:Dmegvan abban is a hangulat!
    egyedul a 7. menetig birtam de már tul sok Alien jott és volt Preatorian is:D
  • djsos
    jorgee:akkor az a bajod!szerintem rakd fel a vistát vagy a 7et!azzal nincs ilyen probléma!szerintem!
  • jorgee
    Csak emiatt nem szívesen raknám újra ,mert kb 2 hónapja lett újrahúzva.
  • jorgee
    ha ez nekem szólt akkor xp van felrakva.
  • djsos
    szerintem rakd újra a windowst!milyen a windowsod???
  • Skyline
    Steam undergroundra kilinkelték,ha hazérek felrakom.
  • berczely
    Tib fórumozó társunkat felkértem egy GYIK elkészítésére.

Írhatnátok ötleteket mi kerüljön bele a sok ismétlődő kérdés elkerülése érdekében!
  • djsos
    csá all!nekem az lenne a problémám,hogy a 4. pályán amikor a nem tom kinek le kell szedni a fejét és oda kell rakni az érzékelőhöz!mikor oda rakom lefagy!mi lehet a baj?pls help
  • jorgee
    Hello

nekem ezt írja ki(crakkeltem már többfajtával de ugyanaz):Az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert a konfigurációja helytelen.Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
    A raozoros verzió van meg,valaki esetleg tudja mi lehet a gond?
  • cumfu
    és mennyi fps-el megy? Egyáltalán nem akad meg?
  • mester1987
    hol lehet elérni a patchet?
  • Skyline
    Igaz. Warezzal egyenlőre viszont nem müxik.
  • mikiking
    Nekem 512-es,mégis csont fullon nyomom
  • KennyGTP
    egypár multi gameplay videó: Infestation Mode Predator Hunt Survival Mode
  • Kange
    Nekem megy High-on is...
  • strebacom
    Állítólag van valami pöcs amit ha feltelepítesz akkor még 2-3 funcióval bövül a dx11 beállítás(AA+Shadows)...Igaz ez??

• alma2
    Latom mar probalta egy-ket lelkes ember osszeszedni a problemakat, de azt nem lattam ismetelgetni, pedig egy hivatalos bejelentesben is van, akinek 512 Mb memorias kartyaja van vegye vissza normalra, a texturat, maris megy mint az alom, mindenfele akadozas nelkul.
  • crossy104
    Köszi! Igazán rendes vagy!! Egy napja nem birok vele.
  • Kange
    Az első alagútban a tetején levő csövet szét kell lőni. Az eloltja a tüzet és máris mehetsz arra.
  • Shep
    És az 1 még a 2-től is jobb :)
  • armageddon666
    Én demó kipróbálása előtt 10 perccel akartam megvenni :D aztán kipróbáltam a demót... aztán nem akartam megvenni, aztán láttam videót, és meg akartam venni, aztán kipróbáltam warezt, és a szaggatástól eltekintve sem látom, hogy miért érné ez meg nekem... Csak azért nem töröltem még, mert ha a szaggatásra van megoldás, akkor lehet, hogy végigtolom, menet közben a véleményem is megváltozhat róla akár... de kétlem...

Most néztem meg az első Alien filmet (nem is emlékszem mikor láttam először), és kurva jó (még mindig) :) De a kettőnek van olyan hangulata, mint az AVP2nek... esetleg az 1nek, azzal nem játszottam... de a 3 hangulata sehol nincs a 2höz képest.
  • Shep
    Ja igen az elején mikor még amatőrök próbálkoztak a játék feltörésével :)

digo: így AVP.exe -DX9
  • Mr4r0n
    Az miért van,hogy indítanám a játékot és nem történik semmi??? Nem ír ki semmi hibaüzenetet csak dubla katt aztán semmi. Ez miért lehet ? q
  • raulmazsi
    jobb oldalt lent a tálcán, bal egérrel katt a hangerőikonon, megint katt
    a hangszórójelre, és ott a speciális fülön találod
  • gabe paul logan
    Valaki leírná hol tudom beállítani azt 16 bites 48khz-es dolgot win7-en.
    Fogalmam sincs hol keressem. Részletesen ha lehet, mert hozzánemértő vagyok. köszi
  • simon7108
    én tudok még 1-et:)Batman AA abban a warez verzioban voltak néhány gebasz...
  • crossy104
    Sziasztok! Kérnék egy segitséget.Predatorral vagyok a második pályán, egy genetikailag sérült alient követek.Kettő alagút van ahol tűz van.Arra kellene menni, de nem tudok jön ezer alien közben és sohasem fogynak el.Hiába kapcsolódok rá a portokra, nem történik semmi. Mit kell csinálni? Előre is köszönöm!
  • Skyline
    Az 1etlen különbség az eredeti és a warez között (az alapjátéknál), hogy dx11 módban a régi crack-ekkel flashlightnál kidobott,új cracknél semmi különbség.
    Viszont van patch ami megszünteti az egyeseknél jelentkezett egér lagot,és rak még be extra dx11 funkciókat,ahhoz még nincs crack.:)
  • digo82
    Szia!Azt hogy érted,hogy DX9 kapcsolóval indítod a gamet?
  • Mr4r0n
    Az miért van,hogy indítanám a játékot és nem történik semmi??? Nem ír ki semmi hibaüzenetet csak dubla katt aztán semmi. Ez miért lehet ?
  • Shep
    Ja eszembe jutott még 2, Crysis Warhead, csirkét lőttek a fegyverek valamelyik tört verzióban, és a Settlers-ben ugye a disznók :)
  • Shep
    Elég régóta játszom és 1-2 olyan esetre emlékszem amikor a warez szar volt és a full meg nem. Régi Hellboy játék, OFP, Arma (fade miatt, de ezt igazából megoldották) más hirtelen nem is jut eszembe.
  • triplet
    Értem én hogy a warez kipróbálásra van, na de mi van akkor ha a warez verzió szar, és elveszi az ember kedvét az egész játéktól, holott a játék WAREZ verziójának kipróbálása előtt 10 percel még meg akarta venni a játékot, de mivel a warez verzió szar, így azt gondolja hogy a teljes játék is ilyen szar ezért nem veszi meg holott előtte nagyon tetszett neki.??
  • Shep
    Nekem is akadozott, megfogtam felraktam a legfrissebb 2010-es diretx-et, vsync-et kikapcsoltam és -DX9 kapcsolóval indítom a játékot, és nincs akadás, mivel nincs DX11-et tudó kártyám így aztán grafikai különbség sincsen.
  • böröczk
    nem mindenkinek pengeti ki apuci-anyuci rá a pénzt -.-"
    imádom, amikor pisisek dobálóznak ilyen kijelentésekkel, mint vedd meg eredetiben. gondolod, ha valakinek tetszik egy játék, és van rá pénze (önerőből), az nem veszi meg?
    és a warez szerintem kipróbálás céljából abszolút nem elítélendő.
    másik kedvenc dumám, hogy a warezosok miatt megy tönkre a pcs játékfejlesztés. nagy lópökit. az addig nem fog tönkremenni, amíg vannak fejlesztések.
    amúgy a játékra max jó multi miatt ruháznék be tavasszal-nyáron, addig idő hiányában alig ha..
  • digo82
    Jó én is tévedhetek néha!
    Szóval erre van megoldás?
  • bertino
    elég rosszul gondolod.
  • SLICK
    Valszeg igen