7670
avp10logo.png
  • triplet
    dejó neked:D
  • Seth
    Az eredeti is olyan rövid ?
  • SLICK
    Na gyerekek! Az a dolog történt meg velem, hogy megvettem az eredeti avp-t! ^^ Igaz még nem próbáltam ki, mivel nem vagyok otthon, de amint hazaérek már tolom is fel gépre.

Aki akar az kérdezzen, hogy mi a különbség a warez és az eredeti game között. Gondolok itt az esetleges bugokra, hibákra, grafikai problémákra. Azt viszont leszögezem, hogy nekem jelenleg egy középkategóriás gépem van, szóval biztosan lesz kissebb szaggatás, de majd úgy állítom be mint a demo-t és akkor nem lesz olyan nagy gond.
    Amit tudok letesztelek, de megváltást tőlem se várjatok! Tehát addig is jöhetnek a kérdések.
  • digo82
    Gondolom még senkinek nincs eredeti!Van hozzá normális crack?Az enyém a Razor 1911-es!
  • Kange
    Nem, a mentés hiba nem a rossz programozás miatt, hanem a rossz crack miatt van... ;)
  • digo82
    Király!Akkor gondolom az is azért van,hogy egyszercsak játszani akart az asszony és nem voltak meg a mentései :( ??!Tiszta ideg volt!!
  • Seth
    Használd a fókuszugrást. Be kell mérni a szemközt lévő szellőzőket és úgy egyre lejjebb menni
  • XeeN
    Sehol. Le kell futni az aknába (FUTNI!)
  • zozox333
    Üdv!

Segítséget kérnék! Alienként tolom, és az lenne a feladat, hogy kapcsoljam le a ventilátor lapátokat. Hol tudom leállítani a ventit? Amikor átmegyek a szűk folyosón, checkpoint, utána ventilátor (amit le kéne állítani), ha visszamegyek a terembe, ott meg nincs semmi és máshova nem tudok menni! Légyszi valaki segítsen!

Előre is köszi!
  • bertino
    mert ilyen fantasztikusan programozták.
    reméljük patch-el orvosolják.
  • digo82
    Sziasztok!Szerintetek az miért van,hogy közbe beszaggat a game de nem olyan sűrűn? Configom: Intel Core2 duo E7300 2.66GHZ DDR2 2GB Saphire Radeon HD 4670 512MB
  • Kange
    Bezony. Bár igaz, hogy minden "túlhúztam", de szerintem itt a fő problémát a ramod okozza.

Amúgy most olvastam a hivatalos AVP fórumon, hogy az nVidia-s tulajoknál sokat segít az is a laggolásnál, ha a "Maximum pre-rendered frames"-t leveszitek 0-ra.
  • saiyanjin
    Keresd meg manuálisan a lemezen a file-t, ott van...
  • wid22

XP:

Miért nem lehet felrakni??
    To continue unpacking, file 'aliens vs predator internal_disk1_0.sid' is required from disc 1
    Ezt irja ki telepitéskor föl se települ. Mi lehet a gond? Kösz
  • saiyanjin
    Amindenit Kange, ennyivel jobb lenne a vga ???mondjuk 4gb ramod van bár a cpu-d nem mai gyerek neked sem...
  • saiyanjin
    Amúgy nekem elindul a dx11 mód, vga-m miatt gondolom az nálam dx10, viszont az az észrevételem hogy egy árnyalattal sötétebb képet kapok itt.
  • Kange
    Igaz nekem a frissített 8800 GTS karim van 512 megával, de ezen én 1680*1050-ben, fullon játszok. Igaz az AF "csak" 4x-s, a driverben pedig minőség van beállítva.
  • saiyanjin
    Meg divatos idén a 4gb memória, de kérdem én akkor most emiatt rakjak x64bites rendszert ??? Mert elvileg megbaszhatom a 3gb-nél több ramot 32bites opredszereken...világosítsanak fel kérem ezen téren, mert ha oprendszer nem kezeli akkor a game mitől kezelné ????
  • Avpfan
    Biztos, hogy lesz. Ha tényleg ilyen sokan szenvednek vele akkor nagyon hamar kifognak dobni egy foltot.

Addig max told dx9-ben.
  • saiyanjin
    Sziasztok,

Nah én is levettem a graf-ot normalra mert alapból high-ra rakta + kikapcsoltam a vsyncet és az árnyékot levettem low-ra.Innentől kezdve "szépen" fut win7 32bit alatt a konfigommal, tudok 2x 4x es anisotropot rakni rá és 1280x720ban játszani.jah és az nvidia drivert beraktam performance-ra.Csak ennek a full butításnak köszönhető hogy fut nálam.Nagyon kell ide az 1GB vga memória, el kell most gondolkozzak mert 2 éve megvan a vga kb és lófaszt sem ér 320mb ...
  • adam46
    van egy raklap games ami kihasználja a dx10-et
  • Kange
    én egy másikat is tudok: meg kell venni a lehető legerősebb gépet 16 GB rammal és nem lesz gáz... :D

AZ eredeti game megvan már valakinek? Ha igen megnézné nekem, hogy a Predatorral átlát-e a falakon (leveleken) hőkép nézetben?

(Engem ez zavar a legjobban... :( )
  • Avpfan
    Rendes képek a multi skinekről.
  • cyberjedi
    grafika szaggatás ellen: sajnos csak 1 megoldást ismerek jelenleg, ha lejjebb veszitek a grafikai minőséget, konkrétan a NORMAL-on nem szaggat (texutre quality és shadow).
    E8500, 8800GT, 4GB, win7 64
  • cumfu
    A szaggatásra van már valami megoldás? DX frisítve, nvidia driver + a phisyx is. + a redist is. Még is a 2. pályán eléggé akad ha hírtelen fordulok. gép: 2giga ram, 88gt, amd 6000+. Lesz valami patch?
  • Föcsök
    De gáz a warezosok nem tudják a 10.1-es dierctx-et használni? Még jó hogy előrendeltem.
  • kokos
    ok
  • MR ME
    fáradj át a warez topikba :)
  • kokos
    Vagy trükközni kell?
  • kokos
    Betöltésnél
  • kokos
    Mert kidob
  • MR ME
    ménem?
  • kokos
    Úgy nem lehet!
  • MR ME
    indítsd dx 11 módban és akkor 10.1ben fog futni...
  • kokos
    Hali!Had kérdezzem már meg!Most akkor ez se támogatja a dx 10,10.1-et?Vagy mi a b.dös f.sz van!Ez már a második ilyen húzásuk a készítőknek!Dirt 2-ben is dx9-vagy dx11........vagy most mi a rák van?

Most megvetették velem a b.dös dx 10.1-es karit és nem használja ki semmi?
    Pffffff!
  • Skyline
    Ma nem volt semmi trollkodás nyugodtan olvass vissza tegnap írtam hogy befejeztem. #4577 pedig neméppen rád gondoltam a hozzámszólással kapcsolatban,mióta vagy te Mw házigazda???:)
  • Skyline
    Inkább arra célzok hogy poénból véste be utánnad ugyan azt amit írtál és ez igencsak nem esett le neki ha beírta hogy milyen vga-ja van éshogy az nem szar...
  • xxxpaulxxx
    mondjuk az akkor elég nagy gond, mert nincs jobb mint az élienek sikoltozását és a predátorok üvöltését hallgatni:D
  • Rage47
    x-fi hangkarimon szarok a hangok, ennyi a bajom
  • armageddon666
    Ha arra célzol hogy valamelyikünk alreg, akkor félrenyúltál :D