7670
avp10logo.png
  • Tube
    Na én meg ma vettem meg 576-ban :), és nem bántam meg már csak a multi miatt sem hisz nagyon hangulatos a survivor mód, meg a többi multi is :D, na megyek vissza kockulni :D
  • Tatyla
    jövőhét hétfő-kedd megjön ne aggódjál máshonnan rendelve is akkor érne oda...
  • XenHai
    Áá meg jöhetne már ez a szar.. lehet nem zavvirol kellet volna rendelni
  • SLICK
    figy, mint mondtam néhány helyen volt olyan, hogy beszaggatott kb 2-3 mp-ig. De mentem tovább újra megint jó lett. Egy-egy helyszín van ahol ez előfordul, szóval az eredetive semi gond nincs. Nem akarlak rávenni hoyg rendeld meg, te döntésed, én biztosan nem csalódtam és nem azért mert AvP fan vagyok, hanem mint játék, ez nem olyan rossz ahogy leírják sokan..
    Survivor módban pedig nagy partykat lehet tolni ez már tény és még itt is be lehet szarni, az Alien MI-k nagyon jók, jönnek ugrálnak, elbújnak a sötétben, mögéd próbálnak lopakodni szóval fiygelni kell.
  • simon7108
    jah már észrevettem...
    kár érte pedig jonak néz ki:(de ezért nem fogom feltenni a win7-et....
  • harvypoker
    http://www.youtube.com/watch?v=dCdOnL-4K38&feature=player_embedded

tiszta Avp 1 film feeling :D
  • harvypoker
    persze csak ha van win 7 vagy vistad :(
  • Lunki88
    Még 1 napig ingyen kipróbálhatod, de aztán csak akkor játszhatsz vele ha megveszed.
  • harvypoker
    ahogy nezem ezt a predator huntot eleg hangulatosnak tunik a kis tehetetleneket vadaszgatni lefele :D
    talan egy zavvi rendeles belefer bar meg a BC2-t is kikene fizetni
  • simon7108
    já most látom,hogy holnapig ingyen le lehet tolteni:DXD
  • simon7108
    most valami fura dolog tortént:D
    ez mássnál is igy van vagy csak simán valami tévedés van?
    a Steamemben ingyen letolthetem a Shattered Horizont?wtf?
    néztem a My Gamesokat és az AvP demo mellett ott volt,hogy Not installed Shattered Horizon!ez valami akcio most vagy mivan?
  • Macccy
    Oké kösz, azt lehet megvárom akkor, aztán megrendelem ...
  • Avpfan
    Ó te szemét te már tolod ? Én keddig a demon gyakorlok...

Amúgy itt vannak a multi skinek: AvP3 multi skins Lehet stipi-stopizni Így elsőre Van Zandt leszek..

A felsorolt skinek közül pár darab hiányzik. Marinetól: Johnson, Kaneko. A többit nem vágom...

A predátorok elég keményen néznek ki szerintem. Karom és a Farkas nagyon üt!
  • Macccy
    Szia! Neked eredeti van ugye? Figyi SLICK, van nálad olyan, hogy nagyobbakat tölt?? Pár helyen a Jungle pályán, a Predátor elején már tapasztaltam. A második pálya elején is húzósakat töltött, 5-6 másodpercig is akár. Eléggé bezavar a játékélménynek. Eredeti verziónál mi a helyzet?
    Csak azért kérdem, mert ha az eredetivel nincs gond (főleg semmi komoly) már adom is le a rendelést Zavvi -ra ...
  • mikiking
    16x élsimitás :D Az nem az akart lenni gondolom
  • Avpfan
    Kedden megválaszolom neked !
  • SLICK
    a kurva élet!!! Előbb próbáltam ki a Survivor módot, hát ez embertelen.
    Srácok a Multi az mindenért kárpótolni fog, tehát aki megvette/megrendelte az bizony jól járt/jár.
    A dedikált szerverekről még annyit, hogy béta státuszban vannak, de amint kész elérhetővé teszik őket. Játékon belül ezt az üzenetet kaptam.
    A player hosting szerverekre tudunk keresni és magunk is készíthetünk szervert. A skineket pontok alapján lehet feloldani, így ugyanaz a 3 skin elérhető mint a demóban.
    Asszem az este nem fogok unatkozni ^^
  • Danryu82
    Nah kivégeztem mind a 3 taggal a játékot!!!:P
  • simon7108
    Kandurex-tol kérdezném,hogy az is kap ilyen logot akinek nem PC-re hanem PS3-ra lesz meg a játék?:)
  • SLICK
    Na végigvittem a Predatort Normalon. Annyit csalódtam benne, hogy valóban rövid, viszont a hangulata nagyon is jó. Nem nagyon vettem észre, hogy buta lenne az MI, mivel amint odamentem valakihez letépni a fejét, egyből lőttek is rám. A hangokkal annyi bajom van, hogy nem a jól megszokott eredeti Predator hangok. De kezdem megszokni, így már ez sem zavar túlzottan.
    A grafika is nagyon szép, pedig 1024x768 és Normal beállítássa megyek, az árnyék off, 16x élsimítás bekapcsolva. Nem szaggatott be egyáltalán, talán 2-3 helyen volt kissebb szaggatás, de ez sem idegesítő.

Még hátra van estére a Marine és lehet csak holnapra az Alien.
    Mondom a predator kampány rövidségét leszámítva nagyon is jó. Igaz a többi sem lesz hosszabb, de a hangulat kárpótól majd, na meg a Multi ^^

eddig 8/10 a játék nálam, szerintem korrekt
  • zozox333
    Heló!

Predator küldetésnél jelentkezik olyan probléma, hogy (2. pálya elején) nincs talaj! Állok egy faágon és csak faágakat látok. Ezt, hogyan lehetne megoldani?

Köszönet az előző segítségekért!
  • Gauge
    Inkább a multiról írjátok valamit. Jobb mint a demo?
  • Kontrakcio
    szevasztok.

kandurex, kérnék majd egy marine lokót :) meg majd szokjatok ha henteltek
  • böröczk
    fáradtságot XD el vagy tévedve
  • Kange
    Megjött már valakinek a megrendelt játék a bannerban megadott linken levő oldaltól?

Nem merem megrendelni, bizalmatlan vagyok.

Valamint szerintetek onnan mennyi idő lehet a kézbesítés?
  • czky
    Hát nemtudom.
    Visszaolvastam. A létező összes lehetőséget kipróbáltam, DE ha DX11 (DX10.1) módban futtatom betöltés közben megdöglik a játék. Szerencsés esetben kidob asztalra, vagy reset.
    Hang 2.1-ben szól, miért is ne 2010-ben!!?
    DX9-ben meg ha nem muszáj, inkább nem játszanék, ha már egyszer tudja a kártya a jobbat.

Ezek után még meg is kéne venni a játékot? Ne neeee!
  • djsos
    adjál pénz vazze
  • midian
    Épp csere előt t állok 3870 es
  • SLICK
    menjetek át a warez topikba, ha már nem veszitek a fáradtságot, hogy megveszitek
  • djsos
    jaja a dx11 el több a hang!
  • djsos
    milyen a géped?videókártyád?
  • midian
    Egy érdekes dolgot vettem észre megint.A Dx 11 megunta nálam és a menüig megy csak betöltés után kilép,de az az érdekes hogy ezzel az indítóval mintha több hang lett volna a játékban (szerintem nem csak beképzelem)A Predivel az első pályán vagyok amikor odaérek egy kis bázishoz ,ott eddig ha Dx 11 es exe vel indítottma mindíg volt valami hangos duma amikor a fal tetejéről beugrottam ,most viszont a sima indítóval egyáltalán nincs.+ Most nem ad hangot a Predi amikor kijelölöm a marine t hogy elcsaljam
  • rikkcsicsi
    Én a razorost tötötem le,de fingom sincs,h kell telepiteni!?Tudna valaki segiteni??
  • djsos
    mostmár csak az én problémám is meg lenne oldva
  • djsos
    nincs mit!
  • jorgee
    A Vcredist.exe felraktam és megy:)
    Köszi a segítséget djsos.
  • djsos
    akkor az valszeg jobb vagy nem tom!nekem is azért fagy le!:@
  • jorgee
    reloaded is van.én úgy tudom.
  • djsos
    melyik másik verziót??????csak a razor van nem?
  • jorgee
    még megpróbálom a másik verziót,aztán ha az se megy akkor windows 7-re cserélem.