Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Cod addig volt jó amig rá nem jöttek hogyan lehet csalni cheatelni !
épp,hogy a hangokkal nincs semmi baj a játékban azok tokéletesek foleg a fegyverhangok mert ugyan azok mint az Aliens filmekben!
és a tobbi hangal sincs semmi baj!
PSN ID:misi2mezei
Thanks for your email.
We can confirm that we did have the PC version of Aliens Vs Predator: Hunter Special Edition: Hmv Exclusive available to pre-order on our website.
The item was removed from our website as we have reached our stock allocation. This will not affect your order, as it has already been placed.
We do apologise for any inconvenience caused.
Any questions? Reply to this email, or give us a ring instead on 0845 603 8576 we're open 9am - 6pm Monday to Friday.
Thanks again for shopping with us.
Kind regards,
Rory Tawse
Ez az!😊
Na de most csinálok helyet hogy ki tudjam tömöríteni... 15 giga bazz...
(Negatív hozzáállás a lényeg, így csak kellemeset csalódhatok 😊)
@
Mert szinte biztos hogy nem ugy fog kijönni a játék hogy már szinte abszolut tökéletes benne minden !
Elmehetnél a játék fejlesztökhöz BUG szakértõnek megmondom mi a hibája a játékoknak és akkor igy megalkothatnák a tökéletes játékot hála neked ! <#nyes>#nyes>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
De ennek a varázsa abban volt/van/lesz, hogy az Alien-ek és a Predator-ok ellen küzdhetsz, vagy Te magad lehetsz valamelyik. És valljuk be, hogy nem sok ilyen játék van a piacon (sajnos).
(Már csak zárójelben kérdezem, hogy a Predatorral hogyan kell lézerrel célozni? 😄)
Steam acc: kange82
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De van/volt ennél sokkal rosszabb játék is mármint Fps terén amiben sokkal több hiba volt mint most ebben !
Na majd kiváncsi leszek a Metro 2033-ra hogy ott mi lesz habár az egy Fallout szerû posztapoklaiptikus játék lesz !
annyi a titka, hogy ki..ott jó az irányítás a cod-okban.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mi az alt kódja a @-nak?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Én tudok én tudok: Mass Effect 2 ha már az emlúlt idõkrõl kell beszélni 😄
/ON
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Ez egy multira hegyezett játék? Csak mert ezen nagyon nem látszik😄
Tökéletes játék pedig tény nincs. De ennél jobb játékok sorban állnak fps és horror kategóriában is.
Hamár a játék rövidségérõl beszélünk az agyon hype-olt Cod6 single része még az 5 órát se érte el nálam 4 óra alatt végivittem !
A multi része meg egyszerûen szánalmas a sok lvl70-es cheater miatt !
2-3 óra / oldal.
AI egy rakat fos (csak menni kell elõre azt hentelni) :S
graf szép.
Még tart a végigjátszás addig irogatok szépen formálódik a vélemény a játékról..😄
Mindenesetre amit mondtál hogy 15 óra a végigjátszás jól rácáfoltak kb 8-9 óra nehéz fokozaton az egész...😄
Még csak a tengerészgyalogoson vagyok túl.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
vagy mi vagy te valami proféta?😄neked nem tetszik és kész!de ezt nem kell 50x elmondani....
nekem pl nagyon is bejon mind a single mind a multi része sõt nálam eddig ebben az évben a 2. helyen áll a toplistámon!
(1. Mass Effect2,2. AvP😊3. Dantes Inferno tobb meg egyelore nincs😄)
PSN ID:misi2mezei
Kb 2szer hülyébb az MI mint az AvP2-ben volt...
Aliennel pedig nagy stealthed nem lesz mert mindenképpen pofozkodnod kell,aztán vagy végigpüfölöd vagy grab...😊
Nah de mindegy izlések és pofonok ! Mjad kiderül hogy milyen lett a multi ! Vannak akinek bejön vannak akinek nem ! Ennyi !
wesker24: a ritkabárgyú demo alapján tényleg van benne multi....Csodás..😄
Ha pedig ebben is ilyen bárgyú mozgásvilágú ellenfelek rohangálnak egymásnak akkor köszönöm nemkérem....
Kb 10 percig sírtunk a röhögéstõl a haverral amikor marine-al elindultunk és azt a mozgáskultúrát megéltük amit kb 10 éve nem láttunk fps-ben....A hab a tortán az volt ahogy felémfutott az egyik predator....😄DD
És itt nem csak a sima DM-re gondolok !
Nem ide tartozik de ott van pl az L4D1-2 a single egyedül botokkal fabatkát sem ér unalmas az egész de a multija mégis nagyon élvezetes
Itt is ha a single rövid is lett meg nem tetszik a multi attól még jó lehet de ez majd késöbb kiderül !
A rinya oka:
Alien : Gyilkológép helyett inkább boxológép,mindenkit lekell boxolni,zseniális...Hja bocs ki is lehet végezni...De sehol a régijó neiugrok és szakad ahogy kell gyilok. Ha ilyen lett volna a valódi Alien akkor még lehet a Nostromo-n is megoldották volna a helyzetet a fabrikált lángszórókkal....😄
Predator: A ritkabuta MI miatt halott....Ha a társaitól 5 méterre nyírok i valakit úgy hogy háttal állnak nem reagálnak a sikoltozásra...A hulla mellett késöbb csak úgy elsétálnak mintha ott sem lene...Sehol a régi jó beugrom dara az ellenfél pedig visítva menekülnikezd és lõ összevissza...Unalmas.
Ember: Ez jó lenne tudja hozni a régi parát is viszont qrvarövid. Továbbá idesorolom de az egész játékra igaz: a hangok gagyik...Nem értem miért nem az eredeti alien és predator hangot használták...Ezek ilyen utángyártott sajátelképzelésû hangok,és az eredeti hangokhoz képest szószerint fosok.
Így összevetve pedig azért az 5 óra ember kampányért nem igazán ér a játék 5000ft-ot sem.
Én egyelõre leragadtam a demónál és volna is egy kérdésem, remélem segítetek nekem:
Predator ként hogy a rákba lehet a vállon levõ fegyverrel tüzelni?
Arra már rájöttem, hogy fel kell venni valamit a használatához, és a középsõ egérgombbal lehet tüzelni. De a lézeres célzás hogy mûködik?
Köszi!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/