Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Peticiot kéne inditani vagy egy kampány hadjáratot hogy igenis tegyék bele a következõ akárhányadik patchbe a guggolást ! <#nyes>

A Cod addig volt jó amig rá nem jöttek hogyan lehet csalni cheatelni !
na és a hangokkal meg mi a bajod?pont,hogy a hangokat mindenhol dícsérték még azokon az oldalakon is ahol lehuzták a játékot....
épp,hogy a hangokkal nincs semmi baj a játékban azok tokéletesek foleg a fegyverhangok mert ugyan azok mint az Aliens filmekben!
és a tobbi hangal sincs semmi baj!

PSN ID:misi2mezei

Dear Csaba,

Thanks for your email.

We can confirm that we did have the PC version of Aliens Vs Predator: Hunter Special Edition: Hmv Exclusive available to pre-order on our website.

The item was removed from our website as we have reached our stock allocation. This will not affect your order, as it has already been placed.

We do apologise for any inconvenience caused.

Any questions? Reply to this email, or give us a ring instead on 0845 603 8576 we're open 9am - 6pm Monday to Friday.

Thanks again for shopping with us.

Kind regards,

Rory Tawse

Ez az!😊
Nincs tökéletes játék inkább csak egyéni igények most igaza van mert tuti hogy ez nem fog bejönni a többségnek,de a MW2t alaptalanul kritizálta mert siker<#idiota>

armageddon666
Ha lesz benne guggolás már jobb 😄
Na de most csinálok helyet hogy ki tudjam tömöríteni... 15 giga bazz...

(Negatív hozzáállás a lényeg, így csak kellemeset csalódhatok 😊)

@

wesker24
Akármikor is jön fogadni mernék hogy abba is ugyanugy bele fogsz kötni mint most az új AVP-be ! <#hehe>

Mert szinte biztos hogy nem ugy fog kijönni a játék hogy már szinte abszolut tökéletes benne minden !

Elmehetnél a játék fejlesztökhöz BUG szakértõnek megmondom mi a hibája a játékoknak és akkor igy megalkothatnák a tökéletes játékot hála neked ! <#nyes>
elitehun
ezek szerint törölték azt a hsz-t így akár ezt a hsz-emet meg az elõzõ hsz-emet is lehet törölni 😄
HF
nyár/õsz környékén

elitehun
Jó hogy ezt megosztottad velünk<#wilting>
Mit értesz bárgyú mozgáskultúrán?
Colonial Marines mikorjön?

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Kange
Ah, ezer köszönet! 😊

Steam acc: kange82

Kange
Lehet, hogy nem ez a legjobb FPS-horror játék. Valszeg nem is tökéletes.
De ennek a varázsa abban volt/van/lesz, hogy az Alien-ek és a Predator-ok ellen küzdhetsz, vagy Te magad lehetsz valamelyik. És valljuk be, hogy nem sok ilyen játék van a piacon (sajnos).

(Már csak zárójelben kérdezem, hogy a Predatorral hogyan kell lézerrel célozni? 😄)

HF
Ha folyamatosan lenyomva tartod a görgõt, nemcsak a fegyvert tölti, de megjelenik a lézer is, amit ha ráirányítasz egy ellenségre, beméri azt. Alieneket az alien nézetben, embereket meg hõlátásban (egyébként sima látásban is bemérheted õket, csak picivel több idõ).

Magiszter
Ráviszed a célkeresztet az ellenre, megnyomod az egér középsõt (vagy az altot nekem azzal is sikerült lõnöm.) úgy tartod míg rá nem megy a háromszög a célpontra majd elengeded. És lõn világosság.

DarkSector
régebben volt, pont ez a baj hogy kevés a jó horror...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Az tény hogy van ennél sokkal jobb Horror FPS játék is !

De van/volt ennél sokkal rosszabb játék is mármint Fps terén amiben sokkal több hiba volt mint most ebben !

Na majd kiváncsi leszek a Metro 2033-ra hogy ott mi lesz habár az egy Fallout szerû posztapoklaiptikus játék lesz !
DarkSector
cod4 multinak volt egy varázsa, a cod6-ot a címe adta el.
annyi a titka, hogy ki..ott jó az irányítás a cod-okban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
off

mi az alt kódja a @-nak?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kange
Annak ellenére, hogy egyesek szerint ez egy nagy trágya játék, még megmondanátok, hogy a Predatorral hogyan kell lézerfénnyel célozni? 😊

Patch nem fog javítani az eredetihez képest gagyi hangokon és azon a bárgyú mozgáskultúrán amiket lenyomnak multiban és singleben a karik egyaránt...😄

InfectedMann
/OFF
Én tudok én tudok: Mass Effect 2 ha már az emlúlt idõkrõl kell beszélni 😄
/ON

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Cod6 multinak vol egy varázsa az elsõ hónapban aztán azóta egy fosdömping lett amióta mindenki kismerte mivel lehet elõnyt kovácsolni,stbstb...Az egy multira hegyezett játék amin meg is látszik.

Ez egy multira hegyezett játék? Csak mert ezen nagyon nem látszik😄

Tökéletes játék pedig tény nincs. De ennél jobb játékok sorban állnak fps és horror kategóriában is.

DarkSector
jól a francokat.

DarkSector
pontossan.

na jah,szidják,szidták,de mind a mai napig jól megy...

wesker24
Na épp ezt mondtam attõl hogy a single egyeseknek nem jön be attól még másoknak bejöhet a multi akinek meg nem tetszik az nem játszik vele ennyi ! Még csak most jött ki a játék érthetõ hogy vannak benne kisebb nagyobb hibák talán jóval kséöbb néhány patch kiadása után már egész jó lehet majd a multi része !
DarkSector
annál a multi elvitte a hátán a játékot.

wesker24
Tökéletes játék pedig nincsen ! Eddig egyetlen olyan játékról sem tudok ami kijött és egybõl benne lett volna mindenféle jó amivel a user elégedett lett volna ! Csak késöbb amikor kiadtak már hozzá jó pár patchet ugy már egész elfogadható lett !

Hamár a játék rövidségérõl beszélünk az agyon hype-olt Cod6 single része még az 5 órát se érte el nálam 4 óra alatt végivittem !

A multi része meg egyszerûen szánalmas a sok lvl70-es cheater miatt !
Rövidebb....
2-3 óra / oldal.

alien, predator része 3,5-4óra körül volt normálon nekem
AI egy rakat fos (csak menni kell elõre azt hentelni) :S
graf szép.

Erre mondják hogy ízlések és pofonok,mindenesetre ahogy elnézem a torrent hsz-eket kb mindenki így van ezzel a játékkal...
Még tart a végigjátszás addig irogatok szépen formálódik a vélemény a játékról..😄

Mindenesetre amit mondtál hogy 15 óra a végigjátszás jól rácáfoltak kb 8-9 óra nehéz fokozaton az egész...😄

Törölt felhasználó
Az Alien és a Predator kampány hosszabb?
Még csak a tengerészgyalogoson vagyok túl.
Tatyla
butaságokat beszélsz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

de figyelj az,hogy neked nem tetszik a játék az nem jelenti azt,hogy szar!
vagy mi vagy te valami proféta?😄neked nem tetszik és kész!de ezt nem kell 50x elmondani....
nekem pl nagyon is bejon mind a single mind a multi része sõt nálam eddig ebben az évben a 2. helyen áll a toplistámon!
(1. Mass Effect2,2. AvP😊3. Dantes Inferno tobb meg egyelore nincs😄)

PSN ID:misi2mezei

DM ide DM oda a mozgáskultúra ugyanaz maradt ahogy elnézem...😄

elitehun
Nem feltétlenül rád értettem és nem is általánosítás volt. Akinek nem inge ne vegye magára 😄
Stealth alapú de a hangsúly azon van hogy az ellenfél amit nem lát azt nem hallja,ergo ha valaki hátamögött visítozik az áldozat le sem reagálják,de még az ottmaradó hullát sem. Annyira nagy stealth vagy hogy az 50 decibellel ordító katonának a hangját nem hallja meg a fél méterrel odéb háttal álló társa,aztán a hullát is annyira bestealtheled hogy aztsem veszik észre,de még csak fel sem tûnik hogy 1 társ mínusz...Ehhez hogy lehet optimistán hozzáállni?😄
Kb 2szer hülyébb az MI mint az AvP2-ben volt...
Aliennel pedig nagy stealthed nem lesz mert mindenképpen pofozkodnod kell,aztán vagy végigpüfölöd vagy grab...😊

Az alien ritka béna a multiban is,kb 2 hónapon belül már senki nem fogja játszani,az elsõ pár hét után megcsak marinék lesznek és pár predator.

wesker24
A demo az csak a sima DM-et mutatta be meg ki is irták az elején hogy az még nem a végleges final verzió volt !

Nah de mindegy izlések és pofonok ! Mjad kiderül hogy milyen lett a multi ! Vannak akinek bejön vannak akinek nem ! Ennyi !
Azoknak a kampányáról beszéltem hogy egy fos lett....

wesker24: a ritkabárgyú demo alapján tényleg van benne multi....Csodás..😄
Ha pedig ebben is ilyen bárgyú mozgásvilágú ellenfelek rohangálnak egymásnak akkor köszönöm nemkérem....
Kb 10 percig sírtunk a röhögéstõl a haverral amikor marine-al elindultunk és azt a mozgáskultúrát megéltük amit kb 10 éve nem láttunk fps-ben....A hab a tortán az volt ahogy felémfutott az egyik predator....😄DD

Kár hogy az alien meg a predator sthealt alapú szóvalannak nem is az a lényege hogy beugrom és megy a lövöldözés. Gondolj bele egy kicsit ha annyi lenne az alien hogy bemegyek és egy ütés egy ellenfél akkor meg az lenne a baj hogy túl nehéz. A sthealt killnek pont az a lényege hogy ne vegyenek észre különben semmi értelme nem lenne arról meg hogy az emberek nem veszik észre a hullákt...... hát az tényleg hiba. Mondjuk én optimistán állok hozzá a játékhoz.
wesker24
Nemcsak singleplayer van a játékban hanem ott van a multiplayer is lehet hogy a single semmit se ér de attól még a multija egész jó lehet !
És itt nem csak a sima DM-re gondolok !

Nem ide tartozik de ott van pl az L4D1-2 a single egyedül botokkal fabatkát sem ér unalmas az egész de a multija mégis nagyon élvezetes

Itt is ha a single rövid is lett meg nem tetszik a multi attól még jó lehet de ez majd késöbb kiderül !
Fehercsoki
Persze.

Kange
De van benne Alien&Predator kampány is, ugye?

Öhm én nem vagyok grafikabuzi és a dx11-et is leszarom,nem emiatt rinyálok.
A rinya oka:

Alien : Gyilkológép helyett inkább boxológép,mindenkit lekell boxolni,zseniális...Hja bocs ki is lehet végezni...De sehol a régijó neiugrok és szakad ahogy kell gyilok. Ha ilyen lett volna a valódi Alien akkor még lehet a Nostromo-n is megoldották volna a helyzetet a fabrikált lángszórókkal....😄

Predator: A ritkabuta MI miatt halott....Ha a társaitól 5 méterre nyírok i valakit úgy hogy háttal állnak nem reagálnak a sikoltozásra...A hulla mellett késöbb csak úgy elsétálnak mintha ott sem lene...Sehol a régi jó beugrom dara az ellenfél pedig visítva menekülnikezd és lõ összevissza...Unalmas.

Ember: Ez jó lenne tudja hozni a régi parát is viszont qrvarövid. Továbbá idesorolom de az egész játékra igaz: a hangok gagyik...Nem értem miért nem az eredeti alien és predator hangot használták...Ezek ilyen utángyártott sajátelképzelésû hangok,és az eredeti hangokhoz képest szószerint fosok.

Így összevetve pedig azért az 5 óra ember kampányért nem igazán ér a játék 5000ft-ot sem.

Kange
Sziasztok!

Én egyelõre leragadtam a demónál és volna is egy kérdésem, remélem segítetek nekem:
Predator ként hogy a rákba lehet a vállon levõ fegyverrel tüzelni?
Arra már rájöttem, hogy fel kell venni valamit a használatához, és a középsõ egérgombbal lehet tüzelni. De a lézeres célzás hogy mûködik?

Köszi!

wesker24
jah az tényleg jó lett volna ha dx10 támogatás is van benne !
gabe paul logan
BUTA, OSTOBA emberek vannak néhol...mindenhol néha én is, de ezt most hagyjuk...gondoljátok már át mi a fészkes fenéért lenne 100%-ig kihasználva a DX11 mikor a ps3 és az xbox360 nem tud olyat teljesíteni még 2-3 évig futnak ezek a konzolok addig gagyi dx11-es multiplatformos játékok lesznek. FOGADJÁTOK EL!

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

InfectedMann
Tök jó ez a dx9 vs. dx11, de dx10.1 -et hallásból sem ismeri a játák? 😞

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"