7670
-
#4823 ööö, ez mit jelent? :) -
Vorrhess #4822 üdv! Csak én találkoztam olyan hibával ,hogy ha belépek multiplayerbe és elkezdek keresni valami ranked matchet, elég sűrű kifagy. A játék eredeti. -
#4821 gz :P -
#4820 Lehet már nyomni a multit???
Bazz, itt ficeg az asztalon a doboz én meg még nem játszok??? -
#4819 multiba remélem hamar kidobnak még mapot me 5 db az elég kevés. amugy, ma elég sokat toltam , pred nagyon állat gyilkológép -
#4818 Van ott még elfordítható valami csak keresd meg őket! -
Suttyó20 #4817 Sziasztok, lehet hülye kérdés de már mindent próbáltam.
Hogy kell bejutni a templomba a Predator részben?
Valamit elfordítok kijön belőle egy kőtömb rajta a predator fejjel, aztán mögötte ott az ajtó de nem nyílik ki. Van valami ötlet? -
Föcsök #4816 Akkor okés, köszi szépen. Legyen már szerda. Vagyis legjobb esetben akkor fog jönni. Rá egy hétre meg Bad Company 2 nyami-nyami.:D -
#4815 Jaja, ahogy Bertino mondja, szépen magától mindent felrak. Semmire sem kell figyelni :) -
#4814 nem ajánlja fel, mert steamen legelső indításnál mindezeket felpakolja magától. -
Föcsök #4813 Okés köszi, jó tudni, de a helyzet az hogy nekem eredeti lesz. Szóval ott majd install közben felajánlja? Neked felajánlotta? -
pintyoo #4812 A katonával ahol kikellnyírni a királynőt az elég húzos,pisztollyal csináltam elfogyott a lőszer mire rájöttem mit kell csinálni -
Deathstorm676 #4811 Erre van a nightmare fokozat -
#4810 Predivel lehet a leggyorsabban haladni. -
neptum #4809 Aliennel kb 2-2,5 óra alatt végeztem kegyetlen rövid most Predivel megyek de azzl is írtó gyorsan haladok pedig Normál szinten játszok -
#4808 Mind1 azóta végigvittem az Alien részt Hát jó lenne még egy kis folytatás ez így elég rövidke volt...
Jöhet a predátor és a katona -
#4807 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy jutok be az aliennel az ősi templomba?Csomó régész van mindenhol, kinyírtam már mindenkit, este van de nem tudok bemenni az épületbe 2 ember van bent és az ajtók nem nyílnak!Találtam valami cuccot amire ha ráállok akkor lenyomódik de nem nyílt ki semmi vagyis én nem láttam semmit... amúgy kik ezek a csupasz arcú érdekes hangú koponyafejű fazonok? -
Avpfan #4806 Marine's - Helmet Cam -
gettobuxa #4805 alien 3. pályán hogy kell kikapcsolni a szellőzőt? egy zárt teremben vagyok, de semmivel nem lehet interact-olni... az alagútba ha bemegyek, egyből meghalok... -
#4804 ki va dobálva a pályán minden. Fel kell szedni és hentelni. Szintet lépni a Ranked Matchben lehet, ez annyit jelent hogy feloldja a Skineket, meg a Rankod nagyobb lesz -
#4803 Valaki tudja erre a kérdésre a választ? Engem is érdekelne. -
#4802 nekem mondod:):) -
pintyoo #4801 Amugy nekem nagyon neheznek tünik legalábbis az avp2 höz képest -
#4800 Az de egy szemét rész volt. Amúgy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van a királynő előtt egy kapcsoló, az meghúzod, majd a jobb és bal oldalán lévő tartályokat lövöd mint a barom. Miután felrobban mind a 2-ő (és még élsz), a királynő megmurdál. -
pintyoo #4799 Nem tom mindent leszedtem hozzá meg telepitettem mégis akadozik Win7 HD3870 core2duo 8400 Mia .... lehet ?!
-
pintyoo #4798 én is ott tartok lekaszálnak mint a picsa:D
-
#4797 Help, mit kell csinálni a királynőnél? lövöldözöm halomra ,az alienek ,meg kell húznom egy kart,és aztán mindig meghalok mert annyi szörny jön? -
#4796 Jóvan, nem kell nekem esni, egy szóval sem mondtad hogy te már végigjátszottad a játékot kétszer. Ha nem mondod egy büdös szóval sem, akkor ne csodálkoz hogy neked esek. Tudod utálom a csitereket:). De Persze ha már végigjátszottad és csak ököröködni akarsz akkor oké, nem szoltam, bocs. -
#4795 buzi-e vagy? :)
Már végigvittem 2x és szeretnék ökörködni. Ehhez kéne trainer. Csak egyesek "mocskos csíter, béna, nem tud játszani, pfujj-pfujj" üzemmódban nem tudják felfogni, hogy valaki szeret ökörködni egy játékban, ami velejárója a cheat. Ennyi. -
#4794 az előbb volt részem kipróbálni a Predator Hunt módot, itt a eredmény ^^
-
#4793 jó, 20 ujabb hsz után meg ugyis kezdik elölről... vagy addig se értik már meg a dolog lényegét. -
#4792 warezosok menjenek át a warez topikba thx! -
pintyoo #4791 az hát -
#4790 csiter-e vagy?:D -
#4789 Tud valaki olyan működő trainer-t amivel végtelen energiát lehet adni a predatornak? Találtam egyet de csak ez a funkciója nem működik (meg a 1hit kill sem.), minden más igen (élet, lőszer). De nekem csak ez az energiás megoldás kellene. -
simon7108 #4788 rohadt idegesitoek ezek a Bishop másolatok:D
de szerencsére nagyon bénán lőnek -
harmadas #4787 Lehet multizni tört játékkal? -
djsos #4786 csá all!valakinek van valami ötlete,hogy miért fagy le a predátorral az első pályán?tök mindegy,hogy a fán ugrok át vagy a földön megyek ugyan az -
#4785 ez meddig telepít? dvd5 verziót szedtem le, kb 3 óra hosszája telepítem, de még csak a felénél tart, azt is már vagy 1 órájaXD -
#4784 A warez verzióban is van single survivor mod?