Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez a háttérhez mit szóltok?
És igaz az is, hogy az ember másképp áll a játékhoz, ha eredetit tart a kezében. Aki ennek ellenére is szidja, az nem más mint hype-game fan, semmit nem értékel ami kicsit se olyan... Menjen vissza CoD-ozni, Mass Effectezni, meg Crysis-ozni.
Én is így érzek... ráadásul a grafikát sem tudom élvezni, mert valamiért szaggat... lehet felteszem a 2t >.<
@
Marineval már játszott korábban, predi még nem volt.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
marine kuldeteseket keztem el,1. mapon mar a sajat arnyekomtol is becsokiztam,olyan hangulata van!
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
Ugyan ez a játék XBOX360 -on már 68 pont...play(fuckin)station -nön 70 pont...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
de a szaggatásra mondjon valaki valamit... 8800GT ennyire nem lehet gyenge hogy normálon szaggasson (pont annyira mint highon)
@
Armageddon666: A két játékban nincs sok hasonlóság azon kívül, hogy mindkettõ fps de az mindenkinek a maga dolga, hogy mi tetszik neki jobban. Ez teljesen személytõl függ
Az az 50-60 pont a reális amit a nomrális odlalak adtak.
DX10 nincs támogatva csak a 9 vagy 11.. Kapcsold be a tesseletiont a video optionsban!
Egy mai, 2010-es játéknak szépnek kell lennie vagy ötletesnek (pl. Plants and Zombies), ez az alap. A C&C Tiberium Wars-ot is a látványa miatt imádom, pedig az csak egy RTS, de azokból a legszebb.
PSN ID.: Beegabor
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
A 7. képen (ahol a nyúzott emberre zoomol) az az inda biztos tesselált.
Illetve aki megmondja, hogy milyen nemû a fellógatott ember, az kap a teletubbiktól egy nagyölelést 😄.
nekem simán birnia kéne a high-t mert le is mértem fps megvan... mégis lagol és minimumon is akad bosszantó dolog, de eltekintve ettõl k. jó jéték.
Csak mert ezt írtad. Sztem egy game akkor jó ha élvezetes és nem a graf miatt
Néha elmegy a hang.
Többször fekete a képernyõ,lerakom tálcára majd vissza,és megjavul.
Ez tényleg csak egy procit használ?
Élszûrést nem lehet neki adni a játékból.
Hirtelen ennyi sz@rságot vettem észre.
DX10 és 11-között szinte semmi különbség.(képminõségben)
( http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=314773&page=17 )
Ezért voltak úgy oda meg vissza a fejlesztõk?
Habár régebben csináltam énis egy ehhez hasonlót
Az alien kampányt indítottam és a legelsõ benyomásom az volt, hogy nem tûnik rossznak a graf. Az árnyékok tényleg ütõsek és fények is és még valami köd is szûrödik egy ablakom keresztül. Szóval a graf elsõre nem rossz. Pedig én nagyon kritikusan nézek mindent.
Persze a falak csak olyan "kezdetleges" szintûek mint a Far Cry-ban, de sebaj, az árnyékok ütõsek.
Az engine villámgyos, nem észleltem semmi swappolást 2 giga rammal 64 bites Windows 7 alatt. Az árazása jó a játéknak, hogy 5-6 ezer forint, mert annyit ér. Én persze nem veszem meg mert nincs pénzem rá. A razoros változatot töltöttem le a legnagyobb torrent site-ról. Mit mondhatnék még? Nightmare fokozaton kezdem a Marine-t talán így egy hét lesz mire végignyomom a single-t.
Szóval nem rossz ez a stuff, akinek gazdag vagy politikus az apja az megveheti. 😊
<#worship>#worship>
régi banner link: http://www.sg.hu/galeria/1123846007/11238460071243785131.jpg