Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Aki esetleg megvette, de nem kell neki az írjon privátot!<#vigyor>

Ehhez a háttérhez mit szóltok?

SLICK
aki szerint szar a játék és ezt 36 milliomodjára írja le, az ne erõltesse már tovább feleslegesen! Szándékosan lehúzni felesleges, mert egyrészt ezzel semmit nem ér el, mivel úgy sem lesz jobb tõle. És azért, hogy meglegyen az "ugye hogy megmondtam" érzése szintén felesleges. Én elfogadom a negatív kritikákat, de ha én utálok valamit nem bõgök ezen napokig. Másnak (nem pont fanoknak) még tetszhet a játék, el kell fogadni.
És igaz az is, hogy az ember másképp áll a játékhoz, ha eredetit tart a kezében. Aki ennek ellenére is szidja, az nem más mint hype-game fan, semmit nem értékel ami kicsit se olyan... Menjen vissza CoD-ozni, Mass Effectezni, meg Crysis-ozni.

armageddon666
<#eljen>
Én is így érzek... ráadásul a grafikát sem tudom élvezni, mert valamiért szaggat... lehet felteszem a 2t >.<

@

ez a játék számomra hatamlas csalódás Predivel meg Aliennel játszottam csak de hát grafikán kívül semmi sincs számomra ami emlitésre méltó
Nekem csak direcx9-el hajlandó elindulni, de a grafikai még így is elfogadható. A marine küldetéseket toltam eddig végig, és ahogy elnézem a másik kettõé is kb. ugyanazokon a helyszíneken fog játszódni. Most vagyok 35%-nál progress-ben és 4 óránál nem játszottam többet, szóval nem lesz hosszú úgy érzem... A hangulat viszont nagyon ott van, jók a harcok, fegyverbõl viszont lehetne több, össz-vissz öt darabot tudtak beletenni. Holnap majd elkezdem a másik két szálat is, de tartok tõle, hogy utánuk nem fogom többet elindítani a játékot :S
Itt élõben tesztelik az alien kampányt, 10 óráig.
Marineval már játszott korábban, predi még nem volt.

Pretorian
Valaki, aki nem fanboy/lipi/techbuzi, és próbálta a PC-s virágbolti verziót, dobjon már valami ojjjektiv értékelést, véleményt, elsõsorban a sztoriról, a játékmenetrõl, és az AI-ról.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

hihetetlen komoly pedig szerintem,megerte ra varni,es meg fogja erni az arat is...

marine kuldeteseket keztem el,1. mapon mar a sajat arnyekomtol is becsokiztam,olyan hangulata van!

Na! kijött a 10.2 Catalyst. Kipróbálom gyorsan hátha történik valami változás. http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=315737

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

elitehun
Igaza van. Elmondtad egyszer hogy neked nem tetszik a játék. elmondtad kétszer aztán most vagy 50-jére mondod. Ez a te álláspontod ez mind szép és jó de ettõl még másnak igenis tetszhet. És nem kell minden nap beírni 20-szor hogy szted rossz.
Kandurex
A metacritic -en 78 ponton áll, ami teljesen jó.

Ugyan ez a játék XBOX360 -on már 68 pont...play(fuckin)station -nön 70 pont...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Látom eltérõ,fõleg a gamespot....😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Lunki88
Te meddig fogsz még ezen lovagolni? Talán téged ezért fizetnek vagy mi? Ma egész idõ alatt mást se csináltál csak a játékot fikáztad. Elfogadjuk a véleményed, de más meg a tiédtõl teljesen eltérõ állásponton van, miért nem tudod ezt elfogadni hm?
armageddon666
AVP2 > Crysis ==> AVP2 > AVP3
de a szaggatásra mondjon valaki valamit... 8800GT ennyire nem lehet gyenge hogy normálon szaggasson (pont annyira mint highon)

@

elitehun
A 2. mondattal teljesen egyetértek<#eljen><#taps>
Ezért mondtam erdõt mert az gondolom van a lakhelyed közelében

Armageddon666: A két játékban nincs sok hasonlóság azon kívül, hogy mindkettõ fps de az mindenkinek a maga dolga, hogy mi tetszik neki jobban. Ez teljesen személytõl függ
Azok sem fizetettek de a nagyokról írtam...Ign Anglia egy vicc,ott nagyon elakarják adni a játékot,vagy valami igénytelen hülye csinálta a tesztet...😊
Az az 50-60 pont a reális amit a nomrális odlalak adtak.

armageddon666
Crysis > AVP3

@

Nekem például sohasem lesz pénzem elmenni Hawaira vagy a Bahamákra és szívesen fûrdõzöm a Crysis tengereiben. Ezért pl. annyira nem is fog érdekelni a Crysis 2 kipuszult New Yorkja.. Én szeretek elmerülni a szép játékokban és gyönyörködni a fákban és az árnyékokban. Ez van.
Prince23
Ha a Gameinformer fizetett, akkor mért is adott rá 5 pont körülit? 😊

Gamespot.Gamespy...Kb ezek a reálisak a többi mind fizetett hírdetés,köszönjük..😊

Nekem is gondom van az antialiassal Ati kártyán.. pedig hát ide nagyon kellene a régimódi szegletes falak miatt. Állítólag kihasználja a 2 vagy többmagos procikat, szerintem gyors engine és mûkszik.

DX10 nincs támogatva csak a 9 vagy 11.. Kapcsold be a tesseletiont a video optionsban!
Prince23
Megérkeztek az elsõ értékelések a játékról

A GameSpy 50-el odaver. mélységesen egyetértek velük.

Hát szerintem ha csak azért játszották az emberek újra a crysist mert szép akkor menyjenek ki az erdõbe és nézzék a fákat<#mf1> Ha egy játék csak azért jó mert szép az már szánalmas mert nem hiszem,hogy az ember azért veszi a játékot hogy nézegesse<#eplus2>
armageddon666
"(az a régi konfigom,csak még nem írtam át)"

@

Hát pedig graf nélkül nemsokat ér egy játék, vagy Tetrisezni akarsz? A Crysis-t sem a hatalmas játékélmény miatt játszuk újra ezerszer, hanem a graf miatt. Vagy ha nem játszol újra egy játékot akkor mi p'icsának veszed meg? Porfogónak?

Egy mai, 2010-es játéknak szépnek kell lennie vagy ötletesnek (pl. Plants and Zombies), ez az alap. A C&C Tiberium Wars-ot is a látványa miatt imádom, pedig az csak egy RTS, de azokból a legszebb.
wesker24
Ma végre nagyon zsir a Banner ! Épp ideje volt már ! <#eljen><#worship>
Na várjá' te hogy futtatod DX11-ben mikor egy õsrégi 8800GTS-ed van csak?
Seth
Valószínûeleg férfi , de a predi elrakta a himbilimbit emlékbe, vagy párzáskor felrakja fülbevalónak, kitudja

PSN ID.: Beegabor

aricsi
Nekem eltûnt a háttér.<#shakehead>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

(az a régi konfigom,csak még nem írtam át)

Néhány kép.
A 7. képen (ahol a nyúzott emberre zoomol) az az inda biztos tesselált.
Illetve aki megmondja, hogy milyen nemû a fellógatott ember, az kap a teletubbiktól egy nagyölelést 😄.

elitehun
Jó én nem a laggra gondoltam de értem mit akarsz mondani. Azért remélem én nem süllyedek le olyan szintre hogy azért mondom egy játékra hogy jó mert szépek benne az árnyékok vagy sem<#banplz>
Kange
8800 GTS-vel mit akarsz Te DX11-t? 😊

Steam acc: kange82

teljesen egyet értek, de amikor már minden lowon van, és mégis akad, akkor azért romlik valamit a játékélmény 😄

nekem simán birnia kéne a high-t mert le is mértem fps megvan... mégis lagol és minimumon is akad bosszantó dolog, de eltekintve ettõl k. jó jéték.
elitehun
Ugye ezt nem úgy érted hogy azért jó stuff mert jók benne az árnyékok meg szép a grafika?<#pardon1>
Csak mert ezt írtad. Sztem egy game akkor jó ha élvezetes és nem a graf miatt
DX11-be ha bekapcsolom a lápát azonnal kifagy.
Néha elmegy a hang.
Többször fekete a képernyõ,lerakom tálcára majd vissza,és megjavul.
Ez tényleg csak egy procit használ?
Élszûrést nem lehet neki adni a játékból.
Hirtelen ennyi sz@rságot vettem észre.
DX10 és 11-között szinte semmi különbség.(képminõségben)
( http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=314773&page=17 )
Ezért voltak úgy oda meg vissza a fejlesztõk?

HF
Nem rossz, bár a fehér félkört eltûntethetnéd.
Habár régebben csináltam énis egy ehhez hasonlót

Ezennel sikerült elindítanom a játékot és DX11-ben!

Az alien kampányt indítottam és a legelsõ benyomásom az volt, hogy nem tûnik rossznak a graf. Az árnyékok tényleg ütõsek és fények is és még valami köd is szûrödik egy ablakom keresztül. Szóval a graf elsõre nem rossz. Pedig én nagyon kritikusan nézek mindent.

Persze a falak csak olyan "kezdetleges" szintûek mint a Far Cry-ban, de sebaj, az árnyékok ütõsek.

Az engine villámgyos, nem észleltem semmi swappolást 2 giga rammal 64 bites Windows 7 alatt. Az árazása jó a játéknak, hogy 5-6 ezer forint, mert annyit ér. Én persze nem veszem meg mert nincs pénzem rá. A razoros változatot töltöttem le a legnagyobb torrent site-ról. Mit mondhatnék még? Nightmare fokozaton kezdem a Marine-t talán így egy hét lesz mire végignyomom a single-t.

Szóval nem rossz ez a stuff, akinek gazdag vagy politikus az apja az megveheti. 😊

<#worship>
berczely
Vkinek volt olyan problémája ,hgoy pár perc játék után a monitor (digitális kmenetre van rakva) elsötétedik és elkezdi keresni a képet dvi és analog között... csak restartra jön vissza a kép ..Tulmelegszik a vga v mi ,eddig ezt semmi nem csinálta...
Kandurex
zõd lesz, ha meglesz a normális min. 1050 körüli magassága is

elitehun
Király banner de akkor sztem a mostani hátteret ki kéne cserélni a zöldre. Bár ahogy gondoljátok
Prince23
Hm jó lett a háttér, meg a banner is, ezt azért meg kell hagyni 😊

Kandurex
Növeld 790 pix szélesre és fasza lesz!

régi banner link: http://www.sg.hu/galeria/1123846007/11238460071243785131.jpg

Kandurex
hm, túl kicsi, növelni kell a magasságát a 755 pix nagyon kevés :/

berczely
Esetleg új banner... <#rolleyes> belendültem.

Prince23
No látjátok, hogy a Game Informer meg a GameSpot nem is olyan hülye 😄

berczely
wedge31
DX9-nek mi köze a szegleteséghez ? az a AA amire gondolsz vagy a felbontás ha mondjuk 800x600-ba tolod.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.