7670
avp10logo.png
  • pintyoo
    hogy lehet ezzel multizni?
  • Avpfan
    hát akkor meg gyakorolj..
  • Kandurex
    Nyugi, jövő héten mi is jövünk és levadásszuk a "pro" gamereket :)
  • SLICK
    engem nem az aggaszt, hogy nem vagyok első, hanem az, hogy senkit nem tudtam tisztán megölni, pedig többször lehetőségem volt rá
  • SLICK
    márpedig a skinek nem rendelkeznek extrákkal, egy Preatorian is mászik falon akár egy drone...
  • Meteora4
    hali

Valakinek csinálja azt a tört verzió multijánál hogy pl csak vmi kocka van egér helyett és nincsenek feliratok sehol a játékban.(Letöltöttem a zero gear-t a server mappájából minden töröltem, oda raktam a játék tartalmát és a játékot hozzá adtam a steam-hez) Előre is köszi
  • W B
    addig élt...
    Aliens triológiát olvastad?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ripley ugye ott egy olyan android típus ami szinte teljesen ember... mélyre ható orvosi vizsgálat után jöttek rá, hogy gép, és még ő sem tudta. Nem derül ki, hogy ki alkotta és mért... De utalás van rá.
    1, Alien 3. Bishop ugye vérzik... nem android? De, olyan mint Ripley a könyvekben
    2, AvP triológia 3. könyve a Vadászok bolygója. (ezt hiszem ebben van utalás)Van egy szervezet ami mindenről tud... Lehet ők alkották az android Ripleyt, de ez a fajta android technológia csak a WYnek van meg.

Továbbá: Aliens triológia első és harmadik kötet, és az Aliens: Királynő nevében könyvben szerepel a Proteusz, Ami eredetileg a pilóta faj és ezzel az Alienek anya bolygója is. (a játék mikor játszódik? 2190 után? mert kb. ekkor került a föl Alienek kezére)

Pilóták azok a nagy elefántszerű erős mentális képességekkel bíró lények. Az idegenek ő hozzájuk köthetők, nagy esélyek az alienek egy biológiai fegyver... csak nem tudták kontrolálni. (Aliens triológiában van utalás, első könyveb van egy élő pilóta,[végig röhögte, ahogy az utolsó hajók elhagyták a földet] harmadik könyvben meg utalnak rá hogy ilyen lény a természetben nem fejlődhet ki)

Összegezve: keverd össze időrendben az első hét filmet (Aliens 1-2-3, Predátor 1-2, AvP 1-2) Add hozzá az AvP és Aliens triológiát és a hozzá köthető könyveket (pl. Királynő nevében, őrjöngő halál, labirintus) Add még hozzá a 3 AvP játékot.
    És voála... azt se tudod hol áll a fejed. Kapsz egy 4! faj közt dúló vérengzést. (ember, yautja, alien, pilóta [igaz ők elvileg kihalás szélén vannak) Ezt spékeld meg vallásossággal (alieneket istenként tisztelő szekták... és ugye ez jó párszor odáig jutott hogy ezeket a fanatikusokat az alienek nem támadták meg... rá jöttek hogy csak jó nekik. Igaz, amikor az ősanya a Földre került megölték őket... valszeg azért mert féltették az ősanyát)

Az AvP így ahogy el mondtam (első 7 film, játékok, és könyvek) Sokkal összetettebb, mint első látásra.

Vissza térve a játékra, a legvégén az a Bishop.... valószínűleg az aki az Alien3ban volt.

Spoiler remélem sikerült
  • simon7108
    vannak már uj skinjeid?ha igen akkor csak a kulsejuk változik vagy a képességek is?
    mert elég fura lenne ha 1 Preatorian a falon mászna:D
  • BigDaddyJoe
    Hát ez van gyerekek, ez ilyen Modern Warfare 2-es dolog. A Campaign rövid és még lett volna mit dolgozni viszont talán a multi remélhetőleg kárpótol
  • the1gabor
    Szisztok.

Nekem is azt csinálja a játék hogy a huszadik századi rókás intró után se kép se hang csak nagy feketeség mind1 hogy mejik exevel inditom. Dx friisitve, c++ frissitve, physx friistve, vidikari driver frissitve, hangkártya sampling rate beállitva.

van valakinek valami ötlete h mi a baj?

win7 64bit, configommal nincs baj egyébként.
  • Avpfan
    Hidd el jobb ez így. Van kihívás.

Milyen szar lenne már ha mindig te lennél az első és nem lenne hova fejlődni...
  • Deathstorm676
    A cod 4-ben is valami hasonló volt (képességet meg fegyókat lehetett rangal szerezni) ha jól emlékszem.
  • SLICK
    azért hihetetlen miylen kockákat fogtam k iaz előbb, basszus tök utolsó lettem 11 főből, 13 killel. Én nem tartom magam bénának, de az hogy egy marine-t tisztán nem tudok kinyírni mert mindig túljárt az eszemen, akárhogy támadtam.... De az Alieneket is, valamiért gyorsabbak voltak, meg minden ütésemet blokkolták, kín szenvedés volt összeszedni azt a 13 killt is.
    Igaz ők már elég nagy rankkal rendelkeztek, szóval egész nap tolják. Az ilyen kockáktól viszont nem lehet élvezni a játékot.
  • Kange
    Jah, és ha valaki elkezdi első szinten és összekerülne magasabb szintűekkel, akkor b@szhatja, mi? :)
  • Kange
    Igen, éppen ezt kéne kijavítani... :)
  • Deathstorm676
    Hát nem tom hogy át lehetne-e teljesen írni a játék multiját de azért jobbra is csinálhatták volna a rank systemet. Az hogy skineket kapsz minden rankal elég gyenge egy ötlet. Ha legalább különböző képességek is társulnának a skillekhez pl a predalien erősebb mint a többi de lassabb vagy ilyesmi. Esetleg nem skineket lehetne nyerni hanem fejlődne a karakter (alein: erősebbet ü, halkabban jár így nehezebb lenne észrevenni, gyorsabb Pred: erősebbet üt, alapből indul valamelyik fegyóval Mind 3: Több golyót bír el stb)
  • Lunki88
    Ez a röhej az egészben. Warezosok már nagyban multiznak, én meg még mindig csak várom hogy mikor érkezik meg a játék. :D
  • triplet
    A warez multi működikXD
  • Kange
    A Warez multit!
  • SLICK
    mit kell javítani?
  • gabe paul logan
    Charles Bishop Weyland 2005-ig vagy 04-ig élt. Nemtom pontosan, nézd meg az avp filmet :)
  • Dead
    Akkor még egy dolog, amit javítani kell sürgősen...
  • ElDestiny
    Valaki.
  • grebber
    Kéne kis help a végével kapcsolatban! (Végigvittem nem ezzel kapcsolatban )A befejező videóról csak.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akit lezúztunk a legvégén az úgye "robot"/android vagy mi az isten volt.Nos a végén ugyanúgy "őt" mutatják akkor az megint egy robot vagy az igazi élő ember akiről a robotot mintázták?
  • gabe paul logan
    Ami alien/thing koppintásnak tűnő játék volt az ps2-őn az extermination, antarktisz, kutatóbázis, űrlények, jönnek a tengerészek. Elszakadnak egymástól mert lezuhan a gép, de még is volt 4 karakter akiket legalább 2 jelenetben láttunk. ÉS fényderült mind a 12 katona sorsára mert dögcédulákat kellett gyűjteni...na mindegy. Talán a colonial marines.
  • gabe paul logan
    Az alien tényleg nincs 3 óra játék...kár pedig élveztem a kis 6-ost. Viszont merészet léptek a készítők ami a játék végét illeti, de hűek maradtak a könyvekhez és ez tetszik.
    A tengerész sztorit itt sem értem...honnan került elő 50 tengerész , mikor 1 anyahajó volt. És ezek miért 3-4-esével mászkálnak...mind1, kidolgozhattak volna több mellékszereplőt is, viszont ha úgy tekintjük hogy ez katonánk 1. bevetése akkor annyira nem gond. De nekem így is a sztori nem nagy szám. A hangulat az igen.
    Most a predator jön.
  • Seth
    És még Lance Henriksen sem hasonlít valós önmagára,pedig promóképeken egész jól festett :)
  • BigDaddyJoe
    De legalább ne az Alien Vs. Predator filmből kölcsönözték volna a játék sztoriát mert már az se volt egy jó húzás
  • SLICK
    van egy magyar srác is a készítők között, Novák Attila.

Mivel végigvittem én is mind3 fajjal, így beadta a készítő listát, nézem és hallgatom (mivel jó zene megy alatta), akkor tűnt fel a név.
  • Kange
    Vazze, visszajöttél??? Hogy én mennyire örülök... :)

Teljesen mind1, hogy miért van így. A lényeg, hogy többen is kérdezték, hogyha megveszik, akkor mi és hogy lesz, akkor is szaggatni fog e és társai. Ezért csináltam ezt. De nem esett jól, mert tényleg megfájdult a fejem... :S
  • Skyline
    Tanulság:
    Az eredeti 3 napja auto patchelve van,a warez még alap.
    A szaggatás nem a warezból ered ezt már a készítők nyilatkozataiból és vizsgálódásaiból is lehet tudni.:)
  • ElDestiny
    Hi
    Elakadtam a marine-l még asszem a második pálya, ott vagyok, hogy mögöttem egy bezáródott ajtó elöttem egy gépágyú ami lövi az alieneket ami aztán kikapcsol, egy idő után az ajtó kinyílik mögöttem és mondják, hogy fussak. Jó hát futok kinyílik ott egy ajtó befutok és nincs ott semerre új és megölnek. Mit kell ott csinálni? Köszi.
  • Kange
    No, skacok, csináltam egy érdekes összehasonlítást... :)
    Mind az eredeti, mind pedig a warez(Razor) verzióval végigcsináltam a Predator tutorialt a DX11-es verziót indítva és Fraps-val mértem az eredményt.
    Előre leszögezem, hogy a kártyám nem tudja még a 10.1-t sem, de a látványból ítélve DX10-ben futott.
    Grafikai beállítások mind2 esetben ugyanazok voltak: 1680*1050, High textúra, High árnyék, Vsync On, AF 2x.
    Előszőr az eredetit néztem, teljesen sima volt a szemnek, szép látvány volt:
    Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
    16216, 414174, 21, 61, 39.153

Eztán jött a warez verzió:
    Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
    13295, 356347, 27, 64, 37.309

A különbség csupán annyi, hogy a warez alatt a mért eredmény ellenére a valós megjelenítés olyan darabos volt, mintha állóképeket néznék, a fejem is bele fájdult... :S Hihetetlen módon akadt, amikor megláttam ezeket az eredményeket kicsit elcsodálkoztam...

Tanulságot mindenki vonja le maga... ;)

UI: jah, azért egy picit pofátlanság, hogy az AA az DX11 feature-nek van feltüntetve...
  • simon7108
    végre én is megrendeltem ps3-ra:)
    Kandurex készítheted a csillagot:D
  • Deathstorm676
    Sztem még senki. Majd holnap max holnap után.
  • XenHai
    Én is várom......
  • balee4
    Ok, felveszlek. Remélem holnap megjön zavvi-ról a játék. Egyébként vki már megkapta tőlük?
  • Kange
    dede, már fel van telepítve... :)
    az elindításig nem jutottam még el... :(
  • Tatyla
    az hogy még nem telepítetted fel én meg itt várom tűkön ülve...
  • Kange
    No skacok, elkezdhetnénk gyűjteni "egymást", hogy összehozzuk az SG-s multi csatákat... :)
    Ha valakinek kedve támadna felvenni engem az ismerősei közé, ne habozzon! :) Ha minden igaz az azonosítóm: kange82
    Hajrá hajrá! :)