Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"De mivel ez az AVP3 topikja több szó itt ne essék ezekrõl." <#eljen>#eljen>
All hail the double x!
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Win 7 32bit, az alábbi konfig, és naggyon akad a játék.Lehet ehhez kevés dx10ben a 8800GTS 320 ???
Elõre is köszi, az oltást hagyd meg a csajodnak...
S
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
DedSzpész viszont jó volt, bár huzamosabb játék után az is ellaposodott, de valahogy a legtöbb helyen vissza tudta hozni a hangulatot 1-2 váratlan megmozdulással, vagy mikor rajzottak a nekromorfok. 😊
De mivel ez az AVP3 topikja több szó itt ne essék ezekrõl.
szval akkor -fav <#integet2>#integet2>
All hail the double x!
Ebbõl látszik hogy csak jöttél flame-elni feleslegesen..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
All hail the double x!
Most már merek játszani a marine kampánnyal, mert nincs sötét. 😄
Tényleg valaki nem tudja, hogy miért nem mûködik Ati kártyán az élsímítás a játékban? Vagy másoknak megy és nincsenek recés felületek?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Dead Space-el pls ne említsük egy lapon,az egy minden tekintetben kimagasló alkotás ehhez képest,hangualtab/parában pedig huggyászarrá sajnos.
"these aliens are fucking retarded"<#idiota>#idiota>
A Dead Space óta nem voltam ennyire betojva mint most bár akkor még fûvel is rásegítettem. Szal egyszerûen abbahagytam most a marine kampányt mert egyszerûen félek. Olyan dinamikus hangok jönnek ki a fejhallgatómból, hogy egyszerûen nem bírom tovább. Elmegyek.. aludni.
Kipróbáltam a predatort is ott meg a grafika miatt pilláztam, mert olyan effekteket láttam néhol, amiket még a Crysisben sem. Persze nem mindenütt tökély a graf, de néhol egyszerûen lélegzetelállító.. ahogyan a nap fentrõl süti a faágakat pl, ilyet még sehol nem láttam és 100% hogy nem DX9 effekt.
és nem állok jot magamért ha valaki valami rossz szot is mond rá<#idiota>#idiota>
PSN ID:misi2mezei
De ahhoz nem árt majd egy legalább fél gigás patch ami azzal kezdõdik hogy a predator metro goldwin mayer oroszlán soundját lecserélik az eredetire az összes kütyühangjával együtt, legalább az AvP2 mesterséges inteligenciáját visszateszik, belassítják a predatort olyanná amilyen valójában az összes filmben, visszaállítják az alien gyilkológép státuszát a boxológép státuszból,és kijavítják azt a kabaréjellegá mozgást amit a marine és a predator külsõnézetbõl lenyom futás címen a multiban....<#idiota>#idiota>
A Dx11 nem érdekel,a sok beígért nagy grafikai hatásból semmi nem lett,jó ez,csak az említett dolgokat kéne nemkicsit megoldani.
Ha más nem remélhetõleg a modderek (Már ha fog vele valaki foglalkozni -> By Rundstedt17 ).....
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
"The most retarded stuff I encountered on my marine campaign playthrough was when aliens would run towards me then SLOWLY turn to the side, SLOWLY jump to the wall, SLOWLY turn towards me, run towards me on the wall, SLOWLY turn and adjust back on the floor and then attack me... I mean, WHAT THE FUCKING SHIT IS THAT? And it didn't happen once, it happened all the time. "
Nem nem imádom,várok csak néha nembírom ki hogy neírjak amikor nevetséges dolgokat olvasok😊
Amin röhögtem az az volt hogy egy katona ordított hogy figyelmeztesse a társait a robbanásra erre odafutott a robbanás közepébe...<#idiota>#idiota>
Igazság szerint már frankón azért olvasok ide meg oda hátha kiderül hogy ez valami elcseszett release/ a crack a szar de ahogy olvasgatom és nézem egyre kevesebb rá az esély...
Marad a Colonial marines...
Anti-Fanboy = Egy játék fikázásával (még ha alaptalan is), képes az õrületbe kergetni másokat, hogy ilyen rossz meg olyan rossz, és hülye aki mást mond.Képtelen megállni egyetlen megjegyzést sem csak hogy hallassa a saját igazát.
Magisz-Pedia bejegyzés. 😊
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
u.i.: Azért megnéznék egy AVP játékot a Bioware kiadásában. Sztori lenne, játékmenet szintén, grafika ugyanúgy. Kár hogy nem fogják soha megvásárolni a jogokat 😞
Dx9 alatt lehet megy neked ahogy mindenkinek,dx11 alatt viszont továbbra is fagy mindenkinek flashlightnál...
Azért milyen fura lenne már, ha a Mass Effect (AAA) 78 és 65 pont között állna.
Szerintme mindenki többet várt a játéktól (kritikusok + géjmörök), azért lett ez, mert mindenki hoppon maradt már aki normális ésszel rendelkezik😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért az valljuk be, hogy ami az AVP-vel történt az nem NORMAKÖVETÕ!!!!
Alien: Tetszik a hangulata. Az irányítása is egyszerû mint a faék, nekem pont kézre esik minden. A tutorial rész "a laborban" is jóra sikerült ahogy a dokibácsi tesztelget és kezd rájönni hogy azért van itt ész is nem csak karmok. Aztán kiszabadulunk és jöhet a gyilok. Bárki bármit mond én kb két másodperc alatt ki tudok csinálni egy fegyveres emberkét. Vagy rápottyanok a fejére aztán kivégzés, vagy mögé ugrom és úgy kivégzés, vagy egyszerûen egy pofon és egy farkalás...khm...na nem úgy 😊 Különösen tetszik hogy a sziszegéssel ("minek nevezzelek") el lehet csalni a csoportból az embereket és egyesével ki lehet csinálni õket. Ha pedig megsérülünk falatozunk egy kis agyvelõt. Vagy csak úgy a jó gyilkolászás után egy kis nasi. Az Alien fõ fegyvere a gyorsaság, meg a pókember megszégyenítõ falmászás. Ha ezt a kettõt sikeresen kombináljuk és megszokjuk hogy "feje tetejére állt a világ" akkor tényleg mi leszünk az a bizonyos nyolcadik utas.
Predator: Tutorial részt átugorva rögvest a sûrûjében találjuk magunkat. Mármint egy erdõ sûrûjében. Elsõ pár ellenfelünk amolyan "nesze gyakorolj" érzést keltett bennem. Az a 4 ember, egymástól távol, nem is igazi kihívás. Ennek ellenére funkcióját eléri, ki lehet tapasztalni hogy mi merre hány méter. A váll ágyút amit alapból meg is kapunk, talán ha kétszer használtam. Eleve összesen futja vagy 4 lövésre belõle, másodszor, elveszi a "becserkészem, frászt kapik, kinyuvvad." életérzést, amit a Ragadozó alakítása ad. És hát tényleg ragadozó. Megtéveszti, elcsalja a kiszemelt prédát, majd különös kegyetlenséggel ki is lehet nyiffantani. A hason át lévõ gerincestül-a-koponyát kitépés igazán... szaftos. Meg ahogy elõtte megnézi az emberünk arcát amolyan "Hmm... csinos darab, otthon asszony örülne neki." stílussal. A harc a "Serpent"-nek becézett Aliennel is jó. Mindenfelõl rontanak ránk, majd egyesével-párosával próbálnak életünkre törni. Tetszik hogy lehet blokkolni, vagy megelõzni a támadást, majd visszakézbõl pofon-csapni, padlóra küldeni õket. Végre taktikát és reflexeket kíván a harc nem pedig megyek-ölök-megyek-ölök. Ha már ölök. A váll ágyú teszi a dolgát. Ha gyorsan sütjük el akkor is képes levinni fejet, kezet, lábat. Hát ha még feltúrbózzunk... akkor jön a csoffanás és hullik az ellen darabokra. Meg az is aki mellette áll. Hatványozottan igaz erre a fegyverre hogy ha mellé lövök is megdöglend. Szóval a másik pozitívum a darabolás lehetõsége. Lehetõségünk van ugyanis hulla-gyalázni. Lábakat levágni, kart. Ami nem tetszik, hogy az energia nem tölt magától vissza (napelemes predator kellene? 😄 ), illetve hogy a Fókuszált ugrás, néha nagyon neccesre sikerül. Értsd pont valaminek a szélére tesz, utána ha megfordulsz/megmozdulsz már le is estél.
Marine: Hangulat a köbön. Egy kis játékfegyverrel kezdünk, ami finoman szólva is olyan mintha meztelenek lennénk. Ezért mikor elõször megszólal a csipogó az adrenalin löket is garantált. Szerencsére egy ideig csak az idegeinken zongorázik a mozgás-érzékelõ, fõleg mivel látni vélünk a szellõzõkben eltûnõ árnyakat, utánunk nyúló karokat. Az elsõ "harmadik típusú találkozás" is hangulatosra sikeredett és engem anyázásra is késztetett. 😄 Kispisztolyal Alient õlni, finoman szólva is nehézkes. Kell a skuló bele rendesen. A fény árnyék effektek is teszik a dolgukat, kellõen sötét és nyomasztó légkört teremtve. Az elején a már vidókból ismert bárban mikor mész és elkezd pittyegni a kütyü, majd rá nézve látod hogy 1, 2, 5, 10, jelennek meg a pöttyök, autómatikusan is a Bolygó neve halál jutott az eszembe. Aztán jöhetett a gyilok és a "ratattatatata, dögölj meg, ratatatatatat". Szóval igazán élvezetes a játék ezzel a karakterrel is. Az hogy nem lehet pontozni (egyes lövés) a Pulse Rifle-al csupán apróság, hisz úgy is tárakat fogunk ellõni egy falon elkúszó árnyékra, himbálódzó vezetékekre 😄
Szumma: A játék grafikája nem a legmodernebb, de a hangulat megteremtéséhez elegendõ. Igazat megvallva elsõ ránézésre olyan mintha a fejlesztõ csapatot több részre osztották volna és megtiltották az egymással való kommunikációt. Ugyanis a karakterek kidolgozottsága kiváló a legmagasabb grafikai beállításokon. Ennek ellenére a pálya és az azon lévõ textúrák kicsit visszamaradottak, mintha 1 hét alatt kellett volna alkotni valamit. Szerencsére azonban a pályadesign az jó, fõleg a Marine kampány alatt a belsõ részek. Azért persze többet vártam látványban, hiszen a nagy ilyen-olyan effektek lettek beharangozva.
A hangok a helyén vannak. Vinnyog az Alien, a Puls Rifle, kerreg a predator és anyáznak a Marine-ok. Arra nincs okom panaszkodni.
Az irányítás is megszokható, még az alap kiosztás is kézre áll egy kis gyakorlást követõen.
Sokat lehetne még beszélni a játékról, de amit el lehet mondani hogy a hangulatot azt nagyon megteremtették. Mondom ezt úgy másfél két órányi játék után, úgy hogy mind a 3 fajt kipróbáltam.
Pozitívum:
- HANGULAT (így nagy betûvel.)
- Irányítás (szerintem el lett találva.)
- Hangok
- Karakterek kidolgozása
- kivégzések
Negatívum:
- Elhanyagolt pályamegjelenítés (értsd 20x20-as textúrák, kevés pályaelem.)
- Predátornál nincs automatikus energia visszatöltés.
- Néhol az ellenség furcsa dolgokat csinál (falba beakadó és remegõ Aliennel már találkoztam párszor, illetve falnak sétáló katonával.)
- néhol süket, vak emberek. (tényleg képtelen néha észrevenni ha ott áll melettük egy nagy, fekete, nyáladzó, hörgõ xenobigyó)
- Amíg meg nem jelenik a "tooltips"-ben valami addig nem is tudod használni (pl amíg nem mondja hogy tudod elcsalni az ellent addig ha beledöglesz se tudod használni. Még szerencse hogy hamar megkapod a lehetõségét.)
Nálam: 8/10 a pár hiba miatt, amit talán majd Peccsel/dlc-vel orvosolnak.
Szedje le ezt (Ezzel már tökéletesen megy)
http://data.hu/get/2228257/AvP_DX11Maxthon.rar.html
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024