Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aricsi
Ez a háttér ha lehetne maradjon mert rohadtul jó.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Kandurex
JAJ,...ezt a tárhelyet ne erõltessük, tedd fel a saját galériádba!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
megnézzük,

berczely
kép

Nem tudom így jó lesz e.

Kandurex
Lehet jó lenne, de a következõ formázások kellenének:

a felbontást fel kell venni a 1680 körüli értékre (nem kell rontani az arányon, a témarekord szélessége bõven kiveszi a mérettartást)

az alien és a predi fejét ki kellene tolni szélre (levágásig, azaz a fej vonala már szélen legyen!)

középen egy fekete 800 pixes fekete csík kell (ez az sg témarekord szélessége)

...és kész is, csináld meg és berakom 😊

A háttér tökéletes, bal oldalon az aline jobb oldalon perdi bár ilyen szép lett volna a játék is DX11-ben..
Most elindítottam az AVP-t és DX11-ben kidob a desktopra, DX9-ben meg nem fogok ezzel játszani mert csúnya szegletes.
berczely
Ez is mehetne a háttérbe
Bár nem tudom milyen felbontásban kell csak ez szerintem jobban passzol a játékhoz...

Kandurex
Igen, a 22" ideál méretre van most állítva, ez nagyjából jó a 19" -eseknek, bár õk már nem sokat látnak, talán a predátort, a 17" inchesek meg se szólaljanak mert õk meg semmit nem látnak csak az SG -t 😊 ..a 24" és feletti tartomány azaz 1920+ és társaik meg....hát...tosszanak egy sünnel és ne flancoljanak a brutális felbontással <#vigyor1><#mf2>

ajem kisa
Nálam most jó 22"-on, az elöbb volt 2x2 kép vagy hogy...

aricsi
Ez így van.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

A fikázás még oké de az nem hogy letölti és utána meg azok akik megveszik azt hallgatják hogy milyen fos szar stb. És akik bejöttek fikázni csak ezt a két szót használták. (1 talán 2 ember írta le normálisan a véleményét)
HF
Szerverek
A kedves Gamestar is utána olvashatna esetleg :\

Kandurex
Sajnos 24" inch körüli és feletti monitorokkal valószínûleg csúszni fog...de nem érdekel..nem flancolunk 1920+ felbontásokkal <#hehe>

CalebJoe
elcsúszik te szõrös
Nekem csak 10 11 körül lesz meg a játék ,látva a sok rossz kritikát én nem tudok másra gondolni csak a legelejére pontosabban a kiadóra (Sega,Rebellion)<#wilting>Régóta játszom már pc n ,de ezekkkel a kiadókkal eddig nem sokat találkoztam .Mondjuk ha egy Activision vagy Ubisoft , vagy esetleg Crysis csapat készítette volna .Szerintem totál más hsz eket lehetne olvasni ,és ezt mind tartalom játszhatóság grafikára értem.
HF
Jó a háttér, bár nem sokat látni belõle 😄

Nekem jó
armageddon666
Rengeteg idõt volt tanulmányozni a fikázókat lévén tegnap jött ki proper rls, boltban meg talán még meg sem jelent... Szerintem csak megpróbálsz általános dolgokat ráhúzni valakire, hogy aztán okosnak tûnj, és aki esetleg magára ismer, rosszul érezze magát.

A játék bizony messze nem olyan jó, mint amilyen lehetett volna, de még nagyon az elején vagyok. 😊

@

Kandurex
Oké, mindenkinek jól jelenik meg a háttér, vagy elcsúszik?

LoL!

Tévedsz. A fos az te vagy.. nem a játék. <#smile>

Én azt figyeltem meg, hogy általában azok fikázzák ezt a játékot akik kurva bénák benne. Szal nem tudnak lelõni egy 50 méterrõl nyílegyenesen feléjük futó alient és amikor ez a kis élien kinyírja õket ezek az emberek elkezdik verni a billentyûzetet és szarozzák a játékot meg fosozzák. Pedig az igazság az, hogy õk maguk a szarok, nem a játék.

Lunki88
Éreztem hogy ez lesz, szarnak a pc-sekre sajnos... <#szomoru1>
Ezt? Bioshockal? Én nem sok közös dolgot látok a gyakáson kívül.
Maxtreme
Ebben viszont egyetértek.
A biosohock 2 baromi csúnya lett a 320x240-es textúráival meg a 3 polygonból álló fegyvereivel.. Maga a játék meg.. Hát. 2 órán át húztam vele, aztán uninstall. Az elsõt pedig szerettem anno.

A Bioshocknak azért szerintem brutál jó az MI-je, eleve hardon játszom ez majdnem nehéz is már nekem 😊 Meg van benne lehelyezhetõ automata ágyú, meg egy csomó "értelmesebb" kütyü, gondolom ilyen sincs ebben az AVP-ben max scriptelve.. Remélem azért lesz egy két érdekes jelent a singlebe.

Szerintem MOST csak a Bioshockkal hasonlítható össze.. ott is gyakni kell, itt is..
Maxtreme
😊

Nekem pl nem a grafikával van bajom. Az elmegy. Szo-szo semmi egetrengetõ, de elmegy kategória. Legalább gyors.
Annál inkább minden mással.
1-2 példa:
- A hangok.. Mintha valami 22khz-es mono mp3-at hallgatnék.. Még a hangkártyámra sem foghatom, mert nem valami gagyi alaplapi, vagy 2k-s szarral tolom.
- Az animációk. Darabosak, félkészek.
- Ami annyira nem zavaró, mert ritkán jön elõ, scriptproblémák. Volt már oylan h 1 alien 1helybben forgott, vagy épp a falnak ütközve rohant 😊
- Csak én érzem böszme nagynak a fegyvert minden máshoz képest? Szokatlan.
- Maga a játékmenet számomra baromi amatõr hatást kelt. Ezt nem tudom megmagyarázni, de oylan fura az egész.

Ez a game (részemrõl legalábbis) tényleg arra jó hogy 1x végigvigye az ember, aztán kuka.

mentéseket nem tudja vki hova pakolta? (hogy majd az origibe bemásolhassam, ha lehetséges)

Új release/új crack.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

armageddon666
Hardon kellõen nehezen halnak az Alienek...
8800GT, Q8300, 2GB RAM, ha fordulok gyorsan akkor beakad a játék... maxon is, normálon is, nemtom miért... de geciidegesítõ... meg mikor beszélni kezdenek, meg ilyesmi...

PRO:
-motion sensor
-pulse rifle

KONTRA:
-ha megnyomom a lövést Pulse Riflenél nem lõ... muszáj vele sorozatot lõni, nem lehet pötyögtetni, mi a here ez?
-a fentebb említett szaggatás

Eddig nem nagyon jött át a hangulat... azért még játszom vele... esetleg a szaggatásra megoldás?

@

na mind3at végigtoltam
össz 7óra körüli lett
várom zavvitól a csomagot 😊 és a multit

Prince23
6.5/10 nálam a játék.

-fav

berczely
Maxtreme prezentált nekünk pár képet a Screenshot topicban, tessék megnézni és nem rettegni tovább mert ez a játék szebb ha már ennyire a grafika a mérvadó...

Nekem nem volt bajom a bioshock 2-vel. Amit elcsesztek vele hogy nem raktak bele sok újítást így már korán sem volt akkor durranás mint az 1.
Talán megnyugtatsz. Délután azzal játszottam és nem olyan rossz a Bioshock grafikája, de most jön az AVP és félek, rettegek tõle, hogy ocsmány lesz, mint amilyennek a legtöbben értékelték eddig.. lassan meglátom. A demo nagyon nem tetszett...
Kandurex
Dedicated szerver támogatás, febr. 19?

link...

Shodan
ja sorry <#kuss> csak most néztem a másik topicot, hát akkor várunk...

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

berczely
Te hol élsz?

Bioshock 2 grafika?Az a maszlag takony?... AVP graf fényévekkel jobb még DX9ben is mint a vízalatti város lakói...

A bioshocknak tizedennyi realtime fényeffektje nincs mint ennek a játéknak..😊

Nemtom. Én látatlanul mondok véleményt, még csak most telepítem a játékot, de szerintem a Bioshock 2 grafikai szivonalával nem fog vetekedni "ez".

Engem csak ez idegesít, de qrvára, hogy miért kellett hazudni az embereknek és szarral megetetni õket.. LINK

Na mindegy elindítom most, de magam elé rakok egy hányózacskót..
Szar a crack. Randomhibák..Blabla....59.szer leírva. Várnikell új crackre.😊

Shodan
Ez nem igaz, a demo nem volt probléma egy percre sem. Ez meg itt nekem rongyá akad, mindegy hova állítom a grafot, v-sync be-ki, ambient occ. on-off. Olyan mintha kevés lenne neki a memória, de 2Gb szerintem elégnek kell lenni. intro, videok alatt elcsúszik a hang. Chekpointoknál szarrá tekeri a vinyót.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

balee4
Kandurex: sikerült ellenõrizni steamen az AvP elõrendelésemet? 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Így belegondolva a tartalom miatt se...

Õh hamár annyira a grafikára rázod a bioshockot nem emlegettem volna....<#idiota>

Szerintem te nagyon kiborultál, hogy PÉNZT adtál ki erre a moslék játékra 😄 Bár a demo már sejtette, hogy ez egy színvonal alatti játék lesz 10 évvel ezelõtti grafikával..

Na megyek vissza Crysisozni, meg Bioshockozni, Te meg menj hokizni! 😄
Nemár,képeken rendesen életnagyságúnak tünt....

Nemakartam lehangolni az ide irogató rajongókat..<#idiota>

Adam II
Láttad már, hogy mekkora? Alig nagyobb a tenyerednél szóval nem lett volna túl ijesztõ.

Magiszter

optimista dolog feltételezni hogy egyáltalán közösség fog köré alakulni<#idiota>

Tatyla
remélem kibannolnak a francba hülye gyerek...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA