Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a felbontást fel kell venni a 1680 körüli értékre (nem kell rontani az arányon, a témarekord szélessége bõven kiveszi a mérettartást)
az alien és a predi fejét ki kellene tolni szélre (levágásig, azaz a fej vonala már szélen legyen!)
középen egy fekete 800 pixes fekete csík kell (ez az sg témarekord szélessége)
...és kész is, csináld meg és berakom 😊
Most elindítottam az AVP-t és DX11-ben kidob a desktopra, DX9-ben meg nem fogok ezzel játszani mert csúnya szegletes.
Bár nem tudom milyen felbontásban kell csak ez szerintem jobban passzol a játékhoz...
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
A kedves Gamestar is utána olvashatna esetleg :\
A játék bizony messze nem olyan jó, mint amilyen lehetett volna, de még nagyon az elején vagyok. 😊
@
Tévedsz. A fos az te vagy.. nem a játék. <#smile>#smile>
Én azt figyeltem meg, hogy általában azok fikázzák ezt a játékot akik kurva bénák benne. Szal nem tudnak lelõni egy 50 méterrõl nyílegyenesen feléjük futó alient és amikor ez a kis élien kinyírja õket ezek az emberek elkezdik verni a billentyûzetet és szarozzák a játékot meg fosozzák. Pedig az igazság az, hogy õk maguk a szarok, nem a játék.
A biosohock 2 baromi csúnya lett a 320x240-es textúráival meg a 3 polygonból álló fegyvereivel.. Maga a játék meg.. Hát. 2 órán át húztam vele, aztán uninstall. Az elsõt pedig szerettem anno.
Szerintem MOST csak a Bioshockkal hasonlítható össze.. ott is gyakni kell, itt is..
Nekem pl nem a grafikával van bajom. Az elmegy. Szo-szo semmi egetrengetõ, de elmegy kategória. Legalább gyors.
Annál inkább minden mással.
1-2 példa:
- A hangok.. Mintha valami 22khz-es mono mp3-at hallgatnék.. Még a hangkártyámra sem foghatom, mert nem valami gagyi alaplapi, vagy 2k-s szarral tolom.
- Az animációk. Darabosak, félkészek.
- Ami annyira nem zavaró, mert ritkán jön elõ, scriptproblémák. Volt már oylan h 1 alien 1helybben forgott, vagy épp a falnak ütközve rohant 😊
- Csak én érzem böszme nagynak a fegyvert minden máshoz képest? Szokatlan.
- Maga a játékmenet számomra baromi amatõr hatást kelt. Ezt nem tudom megmagyarázni, de oylan fura az egész.
Ez a game (részemrõl legalábbis) tényleg arra jó hogy 1x végigvigye az ember, aztán kuka.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
8800GT, Q8300, 2GB RAM, ha fordulok gyorsan akkor beakad a játék... maxon is, normálon is, nemtom miért... de geciidegesítõ... meg mikor beszélni kezdenek, meg ilyesmi...
PRO:
-motion sensor
-pulse rifle
KONTRA:
-ha megnyomom a lövést Pulse Riflenél nem lõ... muszáj vele sorozatot lõni, nem lehet pötyögtetni, mi a here ez?
-a fentebb említett szaggatás
Eddig nem nagyon jött át a hangulat... azért még játszom vele... esetleg a szaggatásra megoldás?
@
össz 7óra körüli lett
várom zavvitól a csomagot 😊 és a multit
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Bioshock 2 grafika?Az a maszlag takony?... AVP graf fényévekkel jobb még DX9ben is mint a vízalatti város lakói...
Engem csak ez idegesít, de qrvára, hogy miért kellett hazudni az embereknek és szarral megetetni õket.. LINK
Na mindegy elindítom most, de magam elé rakok egy hányózacskót..
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Na megyek vissza Crysisozni, meg Bioshockozni, Te meg menj hokizni! 😄