7670
-
nikopeti #4783 Coop singlére is értendö,vagy csak a survivor modra? -
#4782 Hy.Mit telepítsek fel h ne swappoljon a játék? -
#4781 Warez verzió nem, ott szépen a végén említi, hogy ezeket manuálisan kell felraknod! -
#4780 Nálatok van olyan hogy DX9ben nem natív felbontásban megy?
Ha DX11-ben indítom akkor jó rendesen 1440x900, de DX9-ben látni hogy kicsit kijjebb lóg a kép és ha megnézem a Steam-et közben akkor is ott látszik hogy nem jó a felbontás, mosottak a betűk szal látni hogy alacsonyabb! -
nikopeti #4779 Jah, a végsö megoldás a halálban... :D -
Föcsök #4778 De ezeket install közben nem ajánlja fel, hogy telepítsd?
-
#4777 Igen, muszáj felrakni mindenből a legfrissebbet. Nekem elég volt a játék könyvtárában levő redist mappából felrakni ezt a kettőt és ment szépen.
A szaggatást meg este megnézem. Fraps-val lemérem, hogy a warez verzió hogy fut, majd az eredeti... :) -
Föcsök #4776 Üdvözlet, most akkor, hogy van ez? A warezosoknak szaggat csak, vagy van itt olyan akinek eredeti és azoknak is?:S Mert nekem nincs PhysX és nem is rakom fel mert ATI-s vagyok és felesleges. A Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) az fent van, meg még kétszer a 2005 is, az egyik 2,7MB, a másik 350Kb, ezek kellenek egyébként, ha már megvan a 2008? Az utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy amit berczely linkelt DirectX az muszáj, hogy fent legyen? Nekem Win7 van, tehát Dx 11, a kártya meg hd4850, tehát csak 10-et bír úgy is. -
#4775 Köszönöm szépen. Igazából nem attól tartok, hogy nem tudom majd ismét leszedni, hanem attól, hogy újra le kell... :) Hiszen jelenleg a kis 2 megás netemmel nem két perc... :D -
#4774 Én úgy csináltam hogy a steam mappáját simán áthúztam. kicsit sokáig tartott de semmi gond nincs vele. De mielőtt áthúzod lépj ki a steamből. Am ha a letöltött tartalmak alatt a megvett játékokat érted akkor megnyugodhatsz azokat bármikor le tudod majd tölteni. És bármilyen gépen lépsz be steambe akkor arra a gépre is le tudod majd tölteni. -
#4773 Oh fuck... Akkor ha újrarakom a Steam-t egy másik könyvtárba (másik meghajtóra) akkor nem lesz valami bajom?
És ilyen helyzetben mi van a már letöltött tartalmakkal? -
peti71 #4772 Valami van azon a fán,ami nem ember. -
#4771 Oda telepíti ahol a steam mappa van -
#4770 Segítsetek nekem légyszíves: Hogy tudom megváltoztatni a telepítés helyét? Vagy azt nem lehet? :S -
#4769 Kandurex: Kérném a Predator logómat... Most telepítem a drágát! -
munyez #4768 Köszönöm! A segítséget! :)) -
#4767 Bakker, ne csináld már...
physx: nvidia -> www.nvidia.com
vcredit, directx: microsoft -> www.microsoft.hu -
#4766 Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)
link
DirectX End-User Runtimes (February 2010)
link
NVIDIA PhysX System Software
link -
#4765 Bakker, ne csináld már...
PhysX: nVidia -> www.nvidia.com
vcredits, directx: Microsoft -> www.microsoft.hu -
munyez #4764 Szeva!
Valaki be tudna linkelni olyan oldalt, ahonnan ezeket le lehet szedni: physx-et, a vcredistet és az új directx-et, mert így nagyon szaggat!
Előre is köszi!! :) -
mernokur #4763 jolvan sikerult megoldani a problemam!:) -
felegyi #4762 Megoldottam, az asztali ikon alapból DX10-es, és emiatt lépett ki (nem értem miért, DX10-es kártyám van)... 9-es verziót elindítva hibátlanul működik! -
#4761 De csak nem tudod megmagyarázni mi volt benne a spoiler. Néhányan túlzásba viszitek ezt a spoilerezést, mondhatni már-már beteges amit csináltok. Lassan már a játék topicját is spoilrbe kell rakni, nehogy megtudja valaki, hogy készül egyáltalán.
Szerintem az marhára nem spoiler, hogy leírtam 2 feladatot a játékból.
Valami mozog a fán, mind itt halunk meg!! -
#4760 Azért szokták ugye beszpojlerezni az olyan dolgokat, mert vannak olyanok, akik (mint én, és sokan), akik a játékot még nemjátszották, mert nemjött meg a lemez...stb.!
Ripley meghal jah, de lesz Replay! -
#4759 Te, áruld már el nekem, hogy abban mi volt a spoiler? Leírtam ,hogy egy tornyot deaktiválni kell, meg be kell jutni egy épületbe? Azt a büdös mekkora spoiler?
Amúgy meg Ripley meghal? Miért kellett elmondanod? -
#4758 Az ilyen párhuzamos tér/jelen dolgokat tőlük kell megkérdezni! -
mernokur #4757
Írta: benneleszek | Tag | Le: 106.13 GB | Fel: 710.59 GB | Arány: 6.696
| 2010-02-20 09:18:18
sziasztok!Egy problemam lenne!Az avp.exe fajl ezt irja ki:Az alkalmazast nem sikerult elinditani, mert parhuzamos konfiguracioja helytelen. A problemarol reszletesebben az alkalmazas esemenynaplojaban olvashat!
Razor 1911 et szedtem le!
Jó lenne ha most mar tenyleg valaki adna tanacsot.. -
raulmazsi #4756 -Videó után kidob/nem indul hiba megoldása:
Hangkártya beállításainál windowsban a hangminőséget 16bit 48khz-re,vagy lejjebb.
- Csak sötét bevillanás.
Ha valakinek van ilyen problémája akkor szedje le a legújabb directx redist-et (pl origo szoftver bázisáról) és installálja, utána menni fog a játék elvileg. Nálam így oldódott meg a probléma.
- Helytelen konfig vagy csak programfuttatási hiba
Vcredist -et rakd fel...
- Aki Dx11-ben futtatja és flashlightal kifagy
Szedje le ezt (Ezzel már tökéletesen megy)
http://data.hu/get/2228257/AvP_DX11Maxthon.rar.html
- A játék szaggat
Rakd fel a a physx-et, a vcredistet és az új directx-et es a hiba megszűnik
- !missing text hibaüzenet a menüben.
Uninstalláld a játékot, majd tedd fel újra, és megoldódik. -
raulmazsi #4755 kapcsold ki a vsync-et, és ne a játék mappájából telepítsd a directx-et hanem szedd le a 2010 februári verziót, utána betölti a predatoros missziót, nekem is ez volt a gond -
#4754 Hali!
a tengerészgyalagossal ott akadtam el,mikor teqilát ki kell hozni az idegenek fészkéből.1ajtóhoz kell elkisérni.az ajtó mellet van jobb oldalt 1 kapcsoló,ami gondolom az ajtót nyitja.a 4szög mutatja h oda kell mennem,de ott nem enged semmit,nem tudom kinyitni! -
#4753 Félre ne érts, értem én, hogy miért van rá szükség. Sztem nem is kéne kivenni ezt a lehetőséget, de mondjuk azért lehessen már valahogy védeni.
AZ oké, hogy mondjuk predatorral fókusz ugrással le lehet verni az alien-t a falról. De más lehetőségem nincs, főleg akkor, ha az adott Alien nem kezdő, és mindig visszaugrik... :) -
felegyi #4752 Virágbolti... -
Avpfan #4751 virágbolti vagy eredeti ?
közösbe: sokan nyavalyognak, hogy így nem megy meg úgy nem megy. Akinek tört verziója van az ne csodálkozzon, hogy ha szarakodik a játék...
-
felegyi #4750 Srácok, miért van az hogy nem akarja betölteni a Predator első missiont? A videó után tölt egy keveset, utána kilép... hang HZ-et is lejjebb vettem, felraktam a játék mappájából a Dx-et meg a Vc-t, új Driver van fent, most a PhysX-et próbálom meg, hátha! Valakinek volt ilyen gebasza? -
#4749 Szerinted?
Mert a végén ripli meghal!
Jajj, bocs! -
#4748 Kösz. -
cyberjedi #4747 shep: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kapu mellett asszem jobbra lent a földnél van egy csatornabejárat, azon keresztül jutsz be a következő helyre -
#4746 Ne fárassz már, miért kellene ehhez spoiler? -
#4745 Spoilert pliz! -
#4744 Aliennel azon a pályán mikor a a rádiótorony kiiktatása és pár katona kiiktatása után be kell jutni egy épületbe akkor merre keressem a bejáratot, mert hülyére mászkáltam az összes csatornát, a ház tetőt de semmit nem találtam ahol bejuthatnék.