7670
-
domy75 #5023 Sziasztok, valaki mondja már meg, hogy ezt a kibs**ott mikrofont hogy lehet mute-zni a lobbyba? Ha egyáltalán le lehet. -
#5022 Hát, tele a hócipőm... Ma már harmadszor fagyott ki az Avp a multi betöltése közben!!! Pedig tegnap órákat játszottam minden gond nélkül, erre most, hogy négyen lettünk volna innen állandóan kifagy.
Ráadásúl tegnap óta semmi sem változott, csak a warezt letöröltem a gépről. Ez nem tetszhet neki??? :) -
#5021 -
Deathstorm676 #5020 Én csak a predi első pályáját csináltam meg hardon és utánna a nightmarel cseszekedtem egy darabig. Most (mivel már sötét van) elkezdem a marinet nightmaren. -
dApRo #5019 na végig is toltam marinet hardon, talán még könnyebb mint normál, de lehet csak mert 2x viszem a warez óta:) -
#5018 Jézusom!Elkezdtem hardon hát mire ezt így végigviszem tuti lepetézek.
Már a legelső Alienen is olyan nehéz továbbjutni mi lesz ezután :(
Nightmare-en megse próbálom! -
#5017 Települ vazze..:)) -
Föcsök #5016 Na mint már azt mondtam, 17.-én küldték el a Hunter Edition-t és azt írták az oldalon hogy 5-7 munkanap után meg is jön. Múltkor is egy DVD film az 5. munkanapra jött meg. Ez a harmadik nap, és ma jövök haza (8-18-ig suli:S), és azt mondja Apa: "Na gyere mutatok valamit." Erre én: "Oh hagyjál már egy kicsit pihenni légyszi." erre ő, Ez majd feldob kicsit. Bemegyek a szobájába, és mit látok? Ott a HUNTER EDITION! Három munkanap telt el, és itt van. Nagyon fasza. A facehugger épségben van, a Dobozt kicsit dobálták, és hát megrepedt kicsit de hát na. Nagyon durva. Majd ha megtalálom a fényképezőt linkelek képeket.:D -
#5015 Nem tudjátok, hogyha elindult a meccs multiban, akkor hogyan lehet fajt váltani?
Mert eléggé randomban dobja be az embereket, és amikor van hely egy másik fajnál akkor sem lehet váltani, legalábbis nem sikerül. -
Deathstorm676 #5014 Attól hogy predi a logóm nem biztos hogy folyton predi leszek. Aliennel is ugyanúgy szeretek játszani főleg ha jó a csapat. Ugyan ez katonával is (bár azzal csak egyszer a demóban toltam) -
#5013 Ha sötétben vagy és akkor kapod el, akkor van a Stealth Kill. Ált ez hangtalan, befogja a száját és úgy végzi ki, vagy egyből a hangszálait vágja el... :)
Gyertek multizni!!! Steam acc-om itt alul! -
#5012 Sima posta. -
BigDaddyJoe #5011 Obama meg épp azt mondja hogy: Yes we can és a fején lesz a háromszög lézer.............LOL -
#5010 XD nekem bele dobták a posta ládába lehet hogy Battlefield Bad Company 2 is innen veszem. -
#5009 Zavviról amit rendelsz azt a postás viszi házhoz, vagy a postás futár autó? -
BigDaddyJoe #5008 csak arra leszünk figyelmesek, hogy a vártnál több fakopáncs hangot hallunk a fákról............:D -
#5007 Update: csak tesóm szívatott, megjött a game. :D -
#5006 Na akkor én vagyok az egyedüli "szerencsés", aki nem kapta meg zavvi-ról a játékot. :((( -
BigDaddyJoe #5005 Lehet hogy a predatorok most is figyelnek minket, és lehet hogy pont 2012-ben lesz az az évforduló amikor a szokásos vadászataikat tartják, lehet hogy épp ezt jósolták meg a maják.................:D:D:D Lejön három négy predator aztán rotty a nadrágba Schwarzi se fogja azt mondani hogy I'll be back legfeljebb azt hogy Ill be going. Batmanre se számíthatunk legfeljebb egy lelkes batman fan beöltözik csak nem éppen úgy lesz felszerelve mint a filmekben..............HHHEHEHE -
#5004 A predator okos de túl büszke és hiú. Nem gondol arra hogy veszíthet csak arra hogy tuti nyer vagy ha nem is nyer inkább meghal harc közben egy harcoshoz illően. Hadd idézzek: ''...a Jautják az univerzum legnagyobb seggfejei és pont ezért szeretem őket...'' -
#5003 Áliennel játszok és azt írkálja a töltés alatt a töltés alatt a tippeknél ,hogy van stealth kill. Na az most melyik akar lenni ,és hogy csalom elő? Nekem eddig csak azt ment, hogy grab és akkor csinál valami kivégzést. -
W B #5002 biztos? itt még a predátor is M41Aval lövöldözik, ha kezébe kerül. -
#5001 Ez milyen játékból van?:O Ez nekem kell:D -
#5000 Scwarzinak akkor halt meg mikor a pred elkapta. Onnatól már csak a Pred duel vágya mentette meg. Szóval úgymond a Pred legyőzte 1x Schwarzit, mert elkapta. Csak hát utána balul sültek el a dolgok :) -
BigDaddyJoe #4999 sőőt még Danny Glover is hazavágta a predit pedig ő aztán végképp egy kiképzett zsoldos.:D:D -
BigDaddyJoe #4998 Viszont Schwarzi kicsinálta -
Avpfan #4997 egy szart okosabb.
Predator 1-ben a predi kivégzett 7-8 kiképzett zsoldost akkor pont a vérszopó denevér ember jelentene neki gondot ?! Nem hinném.. -
BigDaddyJoe #4996 Na végre sikerült elindítani DX11-ben
-
Dzsimbao #4995 Ilyen keresztezésekből van millió:
-
Avpfan #4994 ugyan már...
Batmant még Ripley is simán elintézné.. nem hogy egy predator. -
#4993 szervasztok. este 6tol nincs kedvetek kicsit multizni? -
#4992 Akkor úgy mondom sima ember... Nem kommandós...
triplet: a predátor nagyon ritkán használja a plazmafegyverét :) nem azért öl mert háborúzik, vagy élelem kell neki, hanem élvezetből... vadászik... esetleg miután már nagyon kikapófélben van, akkor előkapná, de Batman okosabb mint egy predátor... -
#4991 ebből alakult ki ez a kis "vita"... ;) -
#4990 Batman és a Predator harca :) -
#4989 hogy a batman legyőzné a predatort? MUHAHAHAHAXD
ne vicceljél már. Predator láthatatlanná válik, beméri batmant a kis denevérnek még annyi ideje se marad hogy azt mondja: Yééé lézer:O -
#4988 nana, azért az elsőben nem átlagos ember győzte le, hanem a terminátor... -
#4987 hát ha neked a kigyúrt kommandós átlagember !akkor mi az elit??.... -
#4986 Predator 1-2-ben is legyőzték a Predátort tök átlagos emberek...
Batman simán elverné :) egyébként van képregény belőle, talán regény is :D -
#4985 Már várom... ;) -
Avpfan #4984 hát ja, az én kis smart gunom meg kinéz téged
Na jó nem, pulse-os vagyok.