Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak fejgyûjtésre emlékszem az is olyan volt hogy a hullának lenyested a fejét!
Én ebben olyat tapasztaltam hogy kikaptam a Xenomorph nyelvét és az emberek fejét szakítottam ki gerinccel együtt de ez csak ilyen kombó volt vagy mi.Mondjuk engem ez nem nagyon érdekel.<#smile>#smile>Aliennel meg fejeket lyuggattam.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nyaljátok ki a szemfenekemet! És hogy a véres xenofullánk állna a gerincetek végibe! Hogy az agyvelõtök folyna a predator nyelvén! <#eplus2>#eplus2>
dead space ugyan már... az egy vödör lószart nem ér! <#smile>#smile>

ahol te ott jársz bizony be lehetne kapcsolni....
kihagytad a felsorolásból az MW2 topicot...
a fos, xar stb. csak nem te mondtad?
mert az MW2-ben is így xoktál beszélni....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Dead Space nagyon para volt... hangulat 10/10... Ennél a szutyoknál alighogy nem alszom el 😊 Jön a gagyimozgású Élijen, de semmi atmoszféra hozzá... gagyi... meg mikor közel ér az alien olyan mint az 1000 éves Spacehulk... egyszerûen nem tudok parázni rajta 😊
És nem lõ egybõl a pulse rifle 😊 megnyomod a gombot és nem lõ egybõl... nem tudsz pötyögtetni, nem tudsz pontosan lõni, rá kell feküdni a kurva gombra és darálni... és ha attól kéne izginek lennie hogy egy száll faszba...izé pisztollyal rohangálsz, rég rossz... ha túlélõhorrort akarok játszani akkor van megannyi jobb 😊 érdekes, AVP2ben sosem volt töltényhiány, mégis összeszarta magát az ember még akkor mikor semmi nem volt ott 😊
@
LINK
DX9-nél lényegtelen..
Add tovább az infót ha más kérdezi!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
én is játszottam a régiekkel jok voltak de ez nekem jobban bejon!
és akárki akármit mond ez nem fog változni!
PSN ID:misi2mezei
vagy az AvP filmekrol beszélsz?
. : Z E L L E R : .
Dx11 crack-nek valami gógyija van,flashlightnál mindenkit hajít.
Dx9-ben indítsd semmit nem ront mivel tényleg szinte nincs különbség,cserébe viszont gond nélkül megy.
a másikra meg hát engem nem igazán zavar,hogy nem érdekli,hogy ott a halott haverja....
mellesleg észre veszi meg is nézi és még látni,hogy megváltozik vagy,hogy mondjam elkezd félni😄de sztem ez nem hiba!ha ott lennél a helyében te a hullával lennél elfoglalva vagy azzal,hogy ne legyen neked is ugyan az a sorosod?😄
ezt már nem vitábol csak érdekességbol😊
Hardon 8 rából értelemszerüen duplaannyi lesz nightmare-on..😊
És hogy miért zavar az ha egy katonát aki dumál a többiekkel elcsalok a preda trükkel,kivégzem,majd ugyanoda csalom a haverját aki fél percel elötte dumcsizott vele és még csak le se szarja hogy a fejnélküli haverja ott hever? Õõõ..Nem tudom miért zavar.<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hangokról: aki elkezdi a marine kampányt be fog xarni a hangoktól és zörejektõl már az elején... fõleg ha lassan halad elõre (CTRL lenyomva)
Aki elkezdi az alien kampányt be fog xarni az elején amikor néhány aliennel együtt támadjátok az automataágyús embereket..
Kell ennél jobb hangulat??? Nagy lófalloszt a fanyalgók seggébe!
Eddig csak a ragadozóval és a katonával próbáltam ki a kampányt és nem is csalódtam!Predátorral elég szépen lehet "lopakodni" alig öltem még embert vele.Katonával pedig kõ keményen aprítani kell az ellent!Dobom mindig a kis fáklyát mert különben megbújnak a sötétben és sunnyogva megtámadnak a kis Xenomorphok!
ezt a gamestar tesztnél írták és ok ugyebár kijátszották azon is!
itt is kikaphatod az ellen agyát csak itt szebb animácioval!
és azt meg végképp nem értem,hogy miért zavar téged az,hogy nem zavarja a katonákat ha látnak 1 hullát?számit is valamit?nem....
és remélem már tényleg abbahagyod a szarozást mert szerintem már mindenkinek elege van belole....
Na ezt is megéltük. Köszönjük szépen nagyon nagy lelkû vagy!
Marine Q-val sprintel ha esetleg nem jöttél volna rá. És szerintem simán elképzelhetõ, hogy az ember ilyen lassú mozgású a másik két fajhoz képest.
Alienekkel kapcsolatban: A falon valóban elég lassan közlekednek ezt elismerem. De betudnak gyorsulni ha akarnak.. Ezek szerint nem hardon hanem nightmaren kell majd kezdeni a játékot és a probléma megvan oldva.
Mind1 most nincs kedvem gyõzködni téged, hogy nem rossz ez. A multi meg valami istenkirály lesz nekem a demo is nagyon bejött csak kár, hogy Dm volt.
Ha meg sok a bug, jön majd patch. A Stalker Cs-vel is így volt.. Az is jó játék de emlékszem, hogy félkész állapotban adták ki és csak azért volt fostos. Aztán jöttek a patchek és a végén egy egész jó játék lett.
Persze szerencsére az Avp3-al nem ilyen súlyos a helyzet. De ezeket az Mi gondokat simán kitudják javítani ha annyi embernek szemet szúr..
Hangok meg olyanok amilyenek. Annyival azért nem rosszak, meglehet ijedni amikor hallani az alien hörgését/motoszkálását és ez a lényeg.
És de ez egy jó játék. Nem kitûnõ, de jó!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Alien az elsõ és 2. részben is kikaphatta az ellen agyát ahogy illik..
Holnézzek utánna hogy tud-e a predator gyorsan futni,mert eddig egyik filmbõl/könyvbõl sem jött ez le,fut nagyokat lép mert nagydarab de qrvára nem olyan gyalogkakukk mint itt külsõnézetbõl.
MI persze nem hülye érdekes minden teszternél az volt mindenki megemlíti a hülye MI-t. Mondjuk mind1 te már akkor hiteledet vesztetted nállam amikor azt állítottad hogy 15 óra végigvinni és egy barom aki kevesebbet mond.
Nézz meg pár Alien és pár predator filmet hugi hogy legyen fogalmad.
amúgy igaz minden amit irtál...
kritikát sem érdemel...<#vigyor2>#vigyor2>
Egyelõre csak a Predator-t néztem meg, a többit már csak holnap, mert így is szívroham fog elvinni (pedig elméletileg én vok a ragadozó 😊 ).
Csak dx9-be nyomom, igaz ott fullon, szerintem állati a grafika.
Zene+hangok szintén nagyon jók. Ahogy egyre közelebb kerülsz a kiszemelt áldozathoz egyre izgalmasabb zene szól a háttérben (nagggyon tetszik!!! 😊). Támadások is nagyon jók, különösen tetszik, hogy távolról rá lehet ugrani az ellenre, amivel ledöntöd a lábáról, majd jöhet a gyors kivégzés. 😊
Nekem az MI-vel sincs bajom, pedig csak normálon játszom. Hülye kis alienek körbe vesznek, akkor ütnek, amíg az egyiket épp kivégzem, ütésemet védik, majd ütnek, ha védekezek akkor meg keményet csapnak.
Emberek felfigyelnek a zajra, amiket keltek futás közben, ha ugró-támadást hajtok vészre és észrevesznek hárítanak, észreveszik, ha bemérem Õket lézerrel... Szal semmi nyomát nem látom a hülye MI-nek, amiket itt oldalakon keresztül írtatok...
Egyetlen komoly kivetni valót tudok mondani, ami viszont nagyon zavar: hõképpel nem "látok" át semmin sem. Még egy szaros bokor mögött levõ emberkét sem és ez gáz. De egyelõre ennyit tudok mondani... 😊
Az itt leírtak alapján majdnem visszamondtam a rendelést, áldom az eget, hogy nem tettem... Találkozunk a neten! 😊
Steam acc: kange82
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
milyen pofozkodásrol beszélsz?ugyan ez volt a 2. részben is!csak annyi kulombséggel,hogy abban ha megutotted akkor az ember szétesett 4 darabra oszt csá....
kurva reális....
a Marinenál VAN sprint és az Alienek MI jével sincs semmi gond!nálam érdekes modon normalon állandoan rámugrottak!és ha utánanézel akkor megtudhatod,hogy a Predator igen is tud gyorsan futni!az meg,hogy 2 méter nem nagy cucc emberek is simán vannak 2 méterek és még is gyorsak....
az,hogy meg 150 kg meg honnan tudod?lemérted vagy mi?😄
már elnézést de kurvára elegem van beloled!nem értem,hogy mit élvezel abban,hogy 50x elmondod,hogy szar?felfogtuk,hogy neked nem tetszik de leszarjuk!!!
ugyhogy inkább menj és verd ki magadnak de ne itt verd a nyálad....
@
AvP fan vagyok. És igenis mélységesen csalódtam mert a játék közelébe nem ér a régi avp játékoknak.
És igenis bárgyú,mert az alien kampányban a gyilkológép egy pofozógép lett,hiába a nagy lopakodás,mindenkit lekell ütni/esetleg kivégezni. Semmi szakítás...Még azt sem engedi a játék hogy amikor alattam megy el fél méterrel az enemi akkor becsattintsam az agyába a pótprotkót..😊
Predator bárgyú,mert a mesterséges intelligencia egy hatalmas nagy segg, marine csalogatás....És egyiknek sem tánik fel hogy akivel fél perce beszélgettek ott fexik elöttük fej nélkül...Csak pislognak hogy mivolt eza hang aztán HM SEMMI...és mennek vissza õrjáratra. Nightmare-en egyedül az alienek elleni csata ami ad némi hangulatot de ha kismeri az ember a harcrendszert akkor azis kezd unalmassá válni (védekezés,aztán amikor az alien kétlábon vicsorog gyorsan megkell ütni//Nekiugrásból kell ütni. Amin hangosan röhögtem ma preda kampányban,kellett egy emberfej ajtónyitáshoz retinaszkenn miatt...Erre kiköti a program: Csak ha közelmegyek és kivégzem akkor kapom meg a fejet...Ha leütöm az embert hiába fexik a földön sértetlen fejjel az már nem jó mert a predator hullából nem tudja kitépni gerincestül a fejet..😊
Marine. Hangulatilag ott van az egyetlen dolog ami az összképet rontja a szintén segghülye alienek amik igen sokszor vagy fél percet mászkálnak körülöttünk anélkül hogy támadnának,közben pisztollyal sorba lehet szedni õket,nem zavarja õket. Ráadásul lassúak,a marinenal az amúgy 2000 elötti idõket idézõ mozgásvilágával (Headbob szinte 0,sprint nincs,úgy mozogsz mint valami autista) simán lelehet õket hagyni mert ideoda ugrabugrálnak észnélkül. Az alap kispisztollyal hardon végigvihetõ a játék a síkhülye MI miatt csak néha kicsit hátrálni kell.
És ehhez hozzájön hogy annyi tiszteletet nem mutattak az Alien vs Predator univerzum felé (és az alkotóik felé) hogy a lények hangját megtartsák. A predator és kütyüjei kifejezetten bután hangzanak az eredeti hanghoz semmi közül,a predator úgy bömböl mint egy sérült oroszlán,az alienek pedig amikor támadnak sokszor olyan hangot adnak mint valami bagzó párducnõstény...
A predator mozgásvilágát már csak a kitaláló nevében is kikérném magamnak,nem a 150 kilós 2méteres monstrum nem rohangál mint valami gyalogkakukk (emlékezzünk csak,schwarzi-t sem igen érte utol)..Itt amit lemûvel az a villámgyors baktatás egy vicc,a multiban is szakadtam a röhögéstõl, erre puff benne van a full játékban is.
És mindez kb 8 rányi játékidõben (igen kb ennyi idõ végigvinni az EGÉSZ játékot).
Már neharagudj lehet én fröcsögök,meg biztos divat a fikázás,de ez a játék egy AvP univerzumot gyalázó kivégzésekre és látványra kihegyezett nagy nulla lett,nem is csoda hogy az értelmes szaklapok amik túltették magukat a gafikán kb 5-6 pontokat adtak neki totálisan jogosan. És ilyen Alien/Predator világ gyalázás után nagyban véded a játékot--> Avpfan lehet hogy vagy de a két lény világához annyi közöd van mint egy félnapos lombikcsibének a napelemcserélgetéshez...
Részemrõl abbahagytam a "fikát",élvezzétek ha élvezitek. Ha lesz nagy patch/mod lehet meg is veszem. De az hogy ez a játék jó AvP játék...Na azt minden VALÓS AvP világ rajongó nevében kikérem magamnak.
még a legelején mentem fel 1 lépcson és még a saját árnyékomtol is megijedtem<#idiota>#idiota>
és a pláne,hogy a szobában fel van oltva a villany és még a tv is megy😄XD
már elore félek mi lesz ha sotétben fogok játszani😊és pedig fogok<#violent>#violent>
szoval sztem nagyon parás és a hangulat megvan!
ha már ez ilyen jo milyen lesz a Colonial Marines?😄már ha egyáltalán lesz....
Igen jön itt mindenki mindennel, csak épp tapasztalatot alig bírsz cserélni.2órája várom hogy akkor most én win 7ben dx10 vagy dx9et kapok...mert nagyon rosszul fut, ésha most dx10 akkor rakok egy xp-t és kipróbálom dx9en mit ad a konfigom.De úgylátom esély nincs rá...
Dead space-t nemis értem miért emlegetitek, köze nincs ehez, és annak ellenére hogy jó játék volt, nem volt vmi jó grafikája és parás sem volt.Itt marine még mindig parás, jó ez a játék kérem, ennyi pénzt simán megér.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD