Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kajakra kattanj már le rólam a francba. A te topikodban tudod rendelkezem eredeti Cod6-al (még úgy 1-2 hétig). Ennyit rólad.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Frank99
innentõl no comment...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

A videó annak az embernek szólt aki azt mondta hogy lehet agyat kikapni élõ emberbõl ahogy régi avp-ben.
Nyomni pedig végignyomtam marine-t alien-t meguntam,preda nightmare unalomûzõnek csapkodok néh alieneket. Ha 1-2 héten belül nem lesz patch ami legalább az MI-t értelmes szintre emeli//javít egy két dolgon akor kakukk...Egyébként ha nem a csesztetésemmel lennél elfoglalva már kifejtettem,ha értelmesen modolják és patchelik még megvehetem...Jelen állapotában kevés.

Frank99
na errõl ennyit....

itt a lényeg. ennyire vehet téged bárki bárhol komolyan...
da ha valaki van aki ezt tudja, az az én topicom....
majd rájön a többi is....
<#banplz>

Ez nem az a játék ami megérdemli.

Frank99
nem kisbarátom, errõl a gamerõl...
csak mert olyan büszke vagy, hogy ami megérdemli, azt megveszed...
ha nyomod ezzel, meg videjót raksz fel róla, akkor csak megérdemli nem ?

A BF BC2-ról beszélsz?😊

Frank99
ezis gyönyörû...

<#mf2>

csak sikerült...
ha megvan a képed, majd megnézném a neved mögött, mint aki megveszi, amit érdemes, jó?

Ennyit az SRC-rõl..😊

ALIENGYILOK

Szép,de üres.

Na akkor még1szer...

ajem kisa
Nekünk már úton van, le is kapták a lét a számláról, reméljük, hogy megjön még ezen a héten!😊

Frank99
remélem nem a 3-szorosát :-)))
thx

Amikor küldik, majd akkor kapják le az árát,ha minden igaz.

Frank99
aha, szép...
ez az agy? (imho nagy üresség?)

Egy kis ALIEN gyilok.
Próbáltam az agyat kivenni élõbõl,ahogy írtam nem lehet csak a hullából.😊

Frank99
ok, és akkor 19-én folyt, köv?

Jó, ellenõrizték a számlád valódi e.

Frank99
megrendeltem, de 3 !!! Ft-ot vontak le!
Jó ez így? Egy kicsit occsónak' tartom így ...

Hová akarod kivinni?

Frank99
igazad van.
bye
ezt azt hiszem megveszem.
nézem majd a képet a neved mögött, önkényúr :-)))

Az lesz rá készülök,jó a hozzáállásod így kell ezt csinálni,nem csak fikázni.

kryst
Igen!Szerintem is annyi sok ilyen effekt meg köd van benne, hogy nehéz tényleg megmondani, hogy melyik is a szebb. Most ezzel a DX11-es exe-el megy, hát most így játszom vele.😊 Hát ha mûködik a 10.1.😊)

Teremtsd meg majd hozzá a körülményeket, redõny le, fények kioltva, 5.1 bekapcs vagy fülhallgató jó hangosra véve. Meglesz a hatás az garantált. És használd a CTRL gombot, hogy lassan lépdelj elõre. Az olyan mint a késleltetett orgazmus 😄 Egyszer úgyis az osonásból rohanás lesz az életedért mikor szét akarnak tépni 😄
Akkor beírom (Kandurex majd pls töröld nyugodtan ha tudod mindkettõnk offolását).

Amikor ott voltam akkor sem volt vita,ami a multkor kirobbant azt csak magadnak köszönheted mert önkényeskedõ marha módjára töröltél egy nagy beszélgetést ami egyáltalán nem offtopik volt és mivel vagy 5-6an beszéltünk igazából rajtad kívül senkit nem zavart. Ez nem elõször fordult elõ,így amit mondtam megérdemelted,de amit utánna összevissza hazudoztál az nagyszerû volt,hát még a moderálási elved.
Azóta nincs vita a topikban hja. Azóta van helyette napi 4-5 hozzászólás és kb nulla beszélgetés,COD topikhoz képest egy halott topikot csináltál az "ésszerû" moderálásoddal.
4 hónap telt el? A Cod4 topikban 1 évvel a megjelenés után is zajlott az élet mert nem csak arról lehetett pofázni hogy "HUDEJÓ 4 fejlövést adtam le"...
Találok meghódítani való topikot,na ez sajna végképp nem áll fenn mivel sem ott sem itt nem hódítottam,és itt abbahagtyam a játék kritikát ahogy lentebb írtam most már csak pofázok,és várok patchre.
Warezgyerek? Mitõl is? Ami játék megérdemli az mind a polcon figyel,ennyi. Önkényúr...😊

KennyGTP

http://avp2010.b13.hu/

SPOILER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A marine kampányban az anyakirálynõnél járok. Csak nem vége van ezután?
Csak mert eddig nagyon rövid volt és nekem élvezetes.
Nem direkt csinálom, nem szokásom.
Jól beszélsz,elég sokig készült ez a játék, élvezzük ki,én csak hétvégén fogom kipróbálni.

Egyenesen rettegek,egyébként ez nem az a hely és topik ahol egymáshoz kéne beszélnünk szétoffolva a topikot.

Frank99
sztem direkt.
a Bioshock 2-ben is egymás után 2 olyan szintû spoiler jött be, hogy anyázott mindenki...
de hát a házigazdát nem jelölték, úgyhogy úgy maradt...

triplet
Ha figyelmetlen vagy és fáradt akkor ne fórumoz😊

Figyelmetlen és fáradt vagyok, sorry.
A warez verzióban csak a tesszellációt lehet állítani. Az eredetiben van még két DX11-es opció. AA és effektek.

Bocs, nem szántszándékos volt.
Frank99
Off

tik, tak, tik, tak....

sztem is úgy tûnik. de amióta nem vagy ott, nincs vita :-))
meg eltelt a játék megjelenése óta majd 4 hónap....
de ahogy elnézem, TE mindig találsz új meghódítani való topicot, warez gyerek...

on

Olyan nehéz használni azt a spoilert vagy direkt csinálják egyesek?
Nem nyert nem én voltam a bejelentett,és mint mondtam ha csak kötekedni tudsz feleslegesen akkor szerintem húzz vissza a saját hazavágott topikodba a rajongóid közé akik bírják az önkényeskedõ hazudozó embereket,köszi.😊
Azt pedig hogy nem sok jogom van max hallgatni...Egyenlõre nem én vagyok az aki miatt meghalt egy topik mert önkényeskedõ segg a gazdája,továbbá nem úgy tûnik mintha a fõ adminok bármit reagáltak volna a múltkori vitánkra.

Kandurex
aham...spoiler mi??

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Akkor jól játszol. Ne is akard két óra alatt végigvinni, nagyobb élmény ha gondolkozol. (bár azért ehhez a játékhoz sokat nem kell). Hogy lenne cheat hozzá amikor holnap fog megjelenni? 😄

Küzdve küzdj és ne akarj mindent kivégezni pár perc alatt, csak néhány marinet! Én még el se kezdtem a predatort, talán majd a jövõ héten. Elvagyok a marine kampánnyal nigtmare fokozaton... Közbe nyomom még a Bioshockot is.. Nem kell sietni, ritkán készül ilyen játék.
Üdv!
A marine kampányban az anyakirálynõnél járok. Csak nem vége van ezután?
lalakov
Coop-ot próbálta már valaki?
Zeller01
igen az avp filmekrõl!
hozzáteszem a predátoros kezd az "egész jó" kategóriába haladni. az emberes az sajnos 0 pont.

. : Z E L L E R : .

Frank99
én is megnézem, lehet valóban megér ennyit!!!!

meg jól nézne ki a sok sárga korona helyett egy alien kép :-)))

Frank99
a moderátor topicban néztem rá egy bejelentõ commentre, és valszín õ volt a bejelentett....
a szóhasznélat (xar, fos stb) reá utalt....
<#mf2>

Frank99
sztem neked itt (meg máshol sem) nem sok jogod van...
esetleg hallgatni?

Barrett 50 Cal
Ehhez az isteni játékhoz nincs egy rohadt cheat<#kerdes><#idiota>
Az istennek se tom kivinni a predator kampányt,monduk alapból ezzel kezdtem.Normal szinten van pedig<#idiota>

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Alienrõl van szó. Mint a filmben,az agy a kedvenc eledel.😊

Régi AvP-ben falon osonva valaki fölés érve nyílt a száj és rotty kajaaaa,mint a filmekben. Itt szinte csak hullakaja van.

Minnyá linkelem amint processzelte a jutub😊

sziasztok
valaki egy serialt tudna adni,sehol se találok hozzá.

Ez jó kérdés. Mert a játék túl szép ahhoz DX9 legyen, ha nem a DX11.exe-vel indítjuk.. hanem a sima indító fájlal. Bár Skyline szerint nincs különbség nagyon DX9 és DX11 között, szerintem sokkal több a köd DX11-ben és némileg részletesebbek a karaktermodellek a tesszeláció miatt..

A lényeg sokat nem veszítesz akkor sem, ha csak DX9-ben megy...