7670
avp10logo.png
  • grebber
    Na Hardon végigvittem Marie-nel.Nem volt olyan ördöngös mint előre gondoltam!
  • Kange
    Szerintem viszont sokkal szebb DX10-ben. Legalábbis nekem jobban tetszik, főleg a fényeffektek a kültereken(pl. a napsütés).

De ízlések és pofonok...
  • Vorrhess
    Üdv! Valakinél előfordult már ,hogy ha multizni akarok és keresem az embereket ranked matchben sűrűn kifagy a játék. Sp-ben semmi gond, már kétszer végigtoltam mindegyikkel. A játék amúgy eredeti.
  • HF
    Hát, a játékot végigvinni nagy élmény, és a finálé videók kifejezetten tetszettek.
    Egyébként meg ahhoz képest hogy mennyi negatív kritikát kapott, elég népszerű a játék, sőt, a Briteknél toplistás mindhárom platformon.
    Jut eszembe, csinálhatnánk valamikor egy meccset, és hátha nemkéne 300+as pingekkel játszani. Magyar grouplink
    Ui: Aki felvenne, a gropup adminjaként megtalál.
  • wesker24
    Szinte csak minimális különbség van köztük ! Én Dx9-ben játszottam végig mert ugyis Xp van fent !
  • wesker24
    Mivel ott eleve nincs mentés és nem is volt checkpoint akkor igen az elejéről kezdi, ha meg volt közben checkpoint akkor onnan kezdi !
  • kaiber
    Én is így gondoltam, de dx11-el nem megy. Sajnos. Pedig feltettem minden progit, új a win7(64bit), új catalyst, hangkártya minősége visszavéve... De lehet h szarok rá. Sok a különbség a dx10.1 és a dx 9 között?
    kösz
  • Kange
    A DX11 lefelé kompatibilis. Szóval ha 10.1-ben szeretnél játszani, akkor a DX11-t kell indítanod.
  • triplet
    Nem rendeltem, mivel az érdekelne hogy Föcsök honnan rednelte a hunter editiont és mennyiért. Mert én a zavvinál nem találtam csak a sima verziót.
  • kaiber
    Hali!
    Van nekem 1 4830-as videókártyám. Ezzel egyáltalán el lehet indítani a dx11-es exe-t, vagy nem? Dx9-es verzió simán fut, nem lép ki, nem szaggat, de a dx11-es az intróvideó után kilép... Na akkor most hogy én dx10.1-ben játszam melyiket kell elindítanom. Mert ha a dx11-eset, akkor kicsit még közdök hátha elindul azzal is.
    Köszi a válaszokat.
    Sziasztok!
  • grebber
    Tegnap este szépen haladtam Marine-el Hardon.
    Most vagy egy "főboss"-nál elég nehéz.

Sajnos az eredeti kb 5x jobban akad mint a warez.Nem tudom miért.

Nightmare-en ha meghalunk akkor az adott egész pályát kezdhetjük a legelejéről?
  • Kange
    Ebben az esetben a bankot kell hívni... :) Valszeg le lett tiltva a kártya megrendelésekor az online fizetés! (Erre van mód, hiszen ehhez nem kell PIN kód, szal ha ellopják így könnyű "leszedni" róla a pénzt!)
  • Kange
    Ha rájössz feltétlenül tudasd velem!!!

Nálam az van, hogy randomban fagy ki pálya betöltésénél. Van, amikor teljesen okés, van amikor töltésnél kifagy.
    Nálam el DX10-es módban jön elő.

Azt esetleg kipróbálhatod, hogy újrarakod, de egyből letiltod a játék automatikus frissítését, hátha a patch-vel van vmi baj...
  • Sir Quno Jedi
    Én kukk sötétben tolom, AKG fülessel, hogy üvölthessen fullra, ne keltsem fel családot ésésés marine-nel tényleg elég beszaratós, de én így szeretem!!!! A hangulat a lényeg! Ember gyorsan megtanulja becsülni az életmentő gránátokat... :DDD
  • zozox333
    Megrendelted a Zavviról?

Én próbáltam, de azt írja (sacc/kb), hogy a kártyakibocsájtó nem engedélyezi a fizetést!
  • gabeone
    Nekem nem indul el az ingame játék. Kiválasztom a fajt, a missziót, a fokozatot majd a betöltőképernyőn kifagy a játék. Tudjátok original játék esetében mi lehet a baj? A törtnél írták, hogy a windosban a hangot 16bit 48khz-re kell venni. Mással van baj..
  • gabe paul logan
    Az első alien velem is kibabrált 2x-3x XD, de csak a pisztoly miatt van. Ha megkapod az impulzus fegyvert, nem lesz gond.
    Az igazi persze a smartgun lesz..ami persze 1-2perc folyamatos tűz mellett megeszik 600!!töltényt...a másik fasza a shotgun,DE kevés lőszer van hozzá és nagyon közel kell engedned az ellent. A KEDVENCEM a sniper rifle volt, mivel 1x láthatod az amúgy nem látható ellent, ez szűk tereken is hasznos, mivel a falon is átlátni vele!, könnyű belejönni a használatába, 1 shot 1 kill alapon működik(ne a dög farkát lődd:D ) , elegendő lőszer, végős esetben "közelharcnál" is jó mert 2 lövéssel intéz el mindent. Lángszórót 1x használtam, mert ok hogy kinyírok mindenkit magam előtt de rögtön jön a pittyegés mögöttem de nincs hova futni csak a tűzbe...
  • wesker24
    Jah miután végigvitted mind 3 hadjáratot csak akkor lesz érthető a story ! Mert mind 3 faj hadjárata összefügg egymással !
  • gabe paul logan
    Predatort nem próbáltam, de a marine az igazi idáig...bár jobban kidolgozhatták volna azért, még 2 pálya és elégedett lettem volna.
  • Kange
    Ha Atid van, akkor nem kell Physx, a Dx-t és C++-t meg tuti felrakja, ha fent van, ha nincs. (Most raktam másodjára én is fagyás miatt, most is felrakta... :D )
    A fekete képernyőnél valszeg rossz volt a felbontás.
    A Pinggel egyelőre ne foglalkozz, amíg nincs dedikált szerver ilyen lesz. Persze ha kifogsz magyar játékos által indított multit, akkor kifejezetten jó!

Amúgy én holnap délután/estétől ismét aktív leszek!
  • Föcsök
    Hát nem tudom, nem láttam a Physx-et a vezérlőpultnál ezért azt, meg a DirectX-es cuccot felraktam amit még korábban linkelt valaki. Nem tudom mi ez a játék, de az előbb még a single is beszart. Fekete képernyő és úgy villogott a kis ki/be kapcs mint mikor ki van a monitor kapcsolva. Aztán az előbb úgy konkrétan 1117, meg 250 volt a ping. Meg töltésnél olyan mintha szenvedne a gép. Nem tudom mi van vele. Valami ötlet? Rakjam újra majd?

Egyébként felvettelek Kange, csabesz621 vagyok.
  • Kange
    Nyugi, mindent felrakott... Aztán amíg nincsen dedikált szerver kicsit szopi a multi, de még így is jól el lehet játszani... :)

Itt a steam accom alul, majd vegyél fel oszt nyomjuk! :)

Nah, én most újratelepítem...
  • Dzsimbao
    Hát az előbb nyomtam két survivort.
    Az elsőnél 3an voltunk. kb 3. hullámnál meghalt az egyik játékos, nézem a másik játékos ölte meg. Aztán a 5. körnél meghalok, gondoltam, "fene ezekbe a dögökbe, lesavaznak". Nézem, nem volt igazam, a másik játékos ölt meg. Majd a végén nézem a statot, gyerek neve xenoakármi. Egyből kapcsoltam, hogy az alieneket xenomorphoknak hívják...
    A 2. körben csak ketten voltuk, elég sokáig bírtuk.
  • aricsi
    Hát srácok,nekem elég nagy gondjaim vannak a game-val. A multi baromi jó,jól is fut,imádom,dedi szerverrel még jobb lesz. Na de a single campaign,marine 2. küldijétől amikor ilyen nagyon területet látok úgy beszaggat hogy 0.5-1 fps tehát játszhatatlan,gondolom ez az a swappolás,de 1.pályán is voltak ilyen helyek és szépen ment,beállítások birizgálása nem hat semennyit,már sok mindent próbáltam amit írogattak a neten,pl.:window modot nem tudom bekapcsolni,azt írták az is segít,és a steam offline módba se akar menni.Ötlet?
  • triplet
    Akkor a zaviról kb 1 hét alatt jön meg a játék igaz? Mert meg kellene rendelni, három dolog miatt

1: a warez multi kb nem működik mert várni kell az update crack-re.
    2: a zavis ár kb fele az itthoni árnak
    3: 5000 forintot bőven megér:D
  • Kandurex
  • Shep
    Egyébként a történet a 3 faj végigvitele után lesz teljes, mert ez az alien kampány elég zavaros nekem.
  • triplet
    :D:D:D
    Te tényleg beszari vagy LOLXD
  • Kandurex
    ...hát bizony,...pedig már az előtérbe is felkapcsoltam a lámpát,...még a TVt is belőttem...de akkor is csipog ez a szar, nekem a szívem áll meg
  • Shep
    ÁÁÁÁ nem akartam hinni a túl rövid, pár óra stb. mendemondáknak ,de hát izé vége az élien kampánynak és szinte nem is történt semmi, pár pálya 10-20 katona meg 2-3 Preadtor és ennyi, ráadásul mindez hardon alig pár óra? Hát ez nagyon gyér. Remélem a másik 2 faj majd kárpótol.
  • elitehun
    Ha van DX 10 vagy 11-es kártyád akkor a Run AvP-re ha nincs akkor a másikra. egyébként amíg updateli addig kell várni hogy befeezze és utánna indítani és az a news nem fontos (mármint ráklikkelni) csak ha akarod tudni mit updatelt
  • pintyoo
    Nekem ugyan ez a problem azt mondják a legfrisebb Dx et kell letölteni hozzá + valami VCredist-et pscyx az nvidiához van az a radeon kártyához nem jó
  • triplet
    Felkapcsolt villanynál is be lehet szarni:D
    Amikor a face Hugger ráugrik az arcodra:D
    Amúgy írta itt valaki hogy hunter editiont rendelt.
    Honnan? Zaviról? Mennyi?
  • pintyoo
    Szivesen multiznék csak nem tudom kiket kell keresni!
  • Föcsök
    Hűha emberek valaki nyugtasson meg nagyon, mert az öröm amit pár perce írtam nagyon eltűnt. Igen jó a Hunter Edition, minden része, kivéve egyet. A játékot... Írom mi a panasz.:)

Felinstallálom, update-el valamit, és ott ráakartam menni közbe, hogy Update News. Jó megfagy egy időre, aztán látom hogy a visual 2005-öt felrakja, de azt mondtátok, hogy Physx-et, 2008-at, meg valami Directx-et rak fel. Akkor most ezek fent vannak?
    Hát nem tudom, hogy fel ment-e, de utána aktiváltam a +4 pályát, és nyomtam is egy survivor mode-ot és ott nekem nem akadozott, szóval ok, meg úgy kb 20 próbálkozásból 0-szor engedett be a Player Match-be, kétszer úgy megfagyott, hogy a fekete képernyő és semmit sem csinált a gép, és újraindítottam, és még kérdezte, hogy milyen mode-ba akarom indítani a Windows-t. A Ranked Match-nél 3-ból egyszer beengedett, erre a match vége előtt 1 perccel kifagy, és írja hogy a Steam disconectelt engem. Ez most mi? Meg úgy konkrétan a Ranked Match-nél nekem nincs Browse Games, csak Quick meg invite.
    Kérlek válaszoljatok, hogy most ezek normálisak, másnál is előfordul? Ha nem kérlek írjatok, hogy ha tudtok segíteni. Jaj és igen, ti hogy játszotok? Nekem nincs bent a Disc1 meg 2 sem. Valamelyiknek bent kell lenni? Meg melyikre kattintsak a "Run AvP" meg a "Run AvP in directx 9" közül?
  • rolo1989
    Nekem gyorsan leküldték már pénteken,egy vmi idegesít alien ellen multiba:szemből kivégzés.Kanga nekem is volt h lefagyott nekem egy ujratelepítés megoldotta és aki teheti direct x 11 be tolja,bár szép igyis úgyis.
  • Deathstorm676
    Hát a nightmare fokozat az nem semmi. Az hogy nem lehet sehol sem menteni kész öngyilkosság. Csak azok fogják abban végigvinni akik már jó párszor végigvitték és már ismerik mindegyik pályát.
  • Kandurex
    jah és ofkórsz csakis felkapcsolt villannyal merem tolni, ha marine kampányról van szó :(
  • Kandurex
    Én is kipróbáltam, szerintem a grafika teljesen megfelelő! Sőt... a kivégzések jópofák, a predator egy tank :D, az alien is szívhez szólóan sziszeg :))...viszont a marine kampánytól a rossz baj kerülget, mint az előző részekbe,...nekem elég ijesztő :)

beszari vagyok! :)
  • Pretorian
    Nah, Predator kampány végén, marine kampány 1/3-ánál járok, alien kampány elején. Graf még mindig pofás, a hangok néhol nagyon faszájosak, máshol iszonyat gyengék. AI szó szerint nincs a játékban, remélem peccsel kerül bele az is :D
    Ami hiányzik: csapatmunka, bár ez inkább csak a marine-kampányra vonatkozik ugye. Nem baj, majd a Colonial Marines-ben lesz csapat is.
    Az objective indicator elég homokos módon lett megoldva, a sztori még mindig gyökér, a pályák tök lineárisak, a predator kampány végéig összesen 2 facehuggerrel találkoztam, és kb. 2,5 óra alatt jutottam el az utolsó pályáig hard-on. A turretek tök feleslegesek, gondolkodni, taktikázni eddig nem kellet a játékban, ez alól talán a közelharc kivétel. Ez mostmár csak 6/10, múltkor 7-esről indultam.