7670
avp10logo.png
  • XenHai
    Én is predit viszem most hardon...
    Kurva jó lett a game....
  • Kange
    Höhö, hát nemtom... Nekem valahogy mindig is a Predator volt a kedvencem. Alien nekem túl nehéz, soxor azt sem tudom, hogy én hol vagyok, míg a Marine kicsit parás a sok csipogás miatt...

Bezzel a Predatorral felmegyek a legmagasabb pontra és kinézem az áldozatot...
  • Fehercsoki
    Hány multis map lett benne végül?
  • Lunki88
    Nyugi hamar leszoknak majd róla.
  • dApRo
    ide is megjött ^^
    dx11 elég ütős, az nem igaz h nincs semmi különbség dx9-dx11 között, nagyon is van!
    nagyon szép a game így, toltam pár multit (survivor,infestation nagyon kemény)
    ez a game simán megéri az 5500 hufot!!!
  • Rage47
    gyönyörű képek:D
  • Kange
    Olyan lesz mint tegnap egy Species Team meccs:
    3 alien, 3 marine, 6 predator. Nem volt valami élvezetes, mikor 3 predátor kergetett... :)
  • Kange
    sejtettem... ;)

Bazz, az ikonokból ítélve kicsit sok Predátor lesz az SG-s multiban...
  • aricsi
    Nekem is megjött,felraktam,zsír a cucc.
  • wesker24
    Ez csak paródia nem kell komolyan venni ! Az egész egy nagy hülyeség Batman-nek esélye sem lenne Predatorral szemben ! xD
  • Kange
    Nah jóvanmáááá... Még, hogy Batman legyőzi a Predatort...
  • Lunki88
    Na végre nekem is megjött a game-től a játék, csak sajna le kell töltenem steam-ről mert otthonra lett postázva én meg koleszban vok.
  • wesker24
    Ime 1-2 kép a játékból !

Alien

Predator

• cumfu
    Magyarul akkor meg kellene venni!
  • Avpfan
    Látom a zavvis szállítmányok megérkeztek. Nagyon helyes!

• Deathstorm676
    Dehogy nem
    http://www.youtube.com/watch?v=jOZVp9NFhQE
  • Dead
    Ide is megérkezett a zavvitól. Már csak jónak kéne lennie a gépemnek ami el is bírja a játékot :D
  • BigDaddyJoe
    batman nem ér rá :D
  • BigDaddyJoe
  • Kange
    Ezek nagyon jók...
  • BigDaddyJoe
  • grebber
    Nekem is megjött már onnan!
    Kérhetem a csillagocskát?
  • triplet
    Hehehehehehe:D
    Igen, én is jártam már így, tavasszal amikor megnéztem újra a predator 1 részét, aztán rá 2 órára kimentem az udvarra, leültem a székre, és halottam hogy krrrrrr akkor majd beszartam, vártam a lézert a fejemnél, de aztán megláttam a fakopáncsot.
  • Kandurex
    Én is olyan 8 után fogom felrakni, sajnos most még meló, utána edzés...jaj :(
  • Deathstorm676
    Nekem valamiért DX11-ben be fagy a menünél a kép. Az Egeret tudom mozgatni (és látom is) és hallom a hangot amikor rámegy a single player, options stb.
  • wesker24
    Igazából még fel se raktam ugy hogy nem néztem még a multi részét !

• Kange
    Neked is ajánlom, ha esetleg nem olvastad volna még:

Olvass el!
  • Kange
    De a multi résznél, mikor ki akarod választani, hogy mik között keres, ott van LAN lehetőség...
  • wesker24
    Igen nekem megjött ma délután 13 óra fele !

És ugy tudom hogy még nincs benne LAN !
  • Fehercsoki
    Zavvisoknak megjött már?Ha igen pontosan melyik nap?Illetve van benne LAN?
  • cumfu
    Majd megoszthatod velünk, hogy hogyan is fut az eredeti játék!
  • Tatyla
    meglett a probléma launch dx9 és jó lett gondolom alapból dx11-ess launchert indította...
  • Kange
  • Kandurex
  • triplet
    Hát én most multiztam. Igaz warezzal. Nem éppen voltak sokan:S
  • Kange
    Háááát, ha jól láttam ilyen nincs, max a survival mód valami ilyesmi. De ez sem olyan, mint az AvP 2-ben.
  • BigDaddyJoe
    Persze ez teljesen korrekt lenne. Nemtom hogy olyan van-e a multiban hogy bunkert kell védeni a raj alien ellen, nehogy bejussanak a bunkerbe a szellőzőn, vagy ablakon vagy egyéb
  • XenHai
    Lehet már igényelni az eredetivel rendelkezőknek járó honoráriumot?
  • BigDaddyJoe
    Szerintem a multiba az lesz a gond, hogy ilyenekre marhára nem lesz idő, spawn után már is szórni kell az ólmot, ilyen túlélési stratégiákra nem nagyon lesz kiélezve, mire betárazok már a homlokomon lesz a piros háromszög aztán rotty a nadrága :D
  • Kange
    Mondjuk én egy picit a játékmódokat rosszallom. Pl. lehetett volna olyan, hogy egy csapat marine Vs csapat alien. A cél marine-oknak átjutni a pálya egyik feléből a másikba, míg az alieneknek ugye lemészárolni őket. Aki meghal meghal, nincs respawn. Ha a célt elérték, akkor csapat csere.

Ugyanez mehet predatorral is... Vagy valami ilyesmi...