7670
-
#4983 Én is predit viszem most hardon...
Kurva jó lett a game.... -
#4982 Höhö, hát nemtom... Nekem valahogy mindig is a Predator volt a kedvencem. Alien nekem túl nehéz, soxor azt sem tudom, hogy én hol vagyok, míg a Marine kicsit parás a sok csipogás miatt...
Bezzel a Predatorral felmegyek a legmagasabb pontra és kinézem az áldozatot... -
#4981 Hány multis map lett benne végül? -
#4980 Nyugi hamar leszoknak majd róla. -
dApRo #4979 ide is megjött ^^
dx11 elég ütős, az nem igaz h nincs semmi különbség dx9-dx11 között, nagyon is van!
nagyon szép a game így, toltam pár multit (survivor,infestation nagyon kemény)
ez a game simán megéri az 5500 hufot!!! -
#4978 gyönyörű képek:D -
#4977 Olyan lesz mint tegnap egy Species Team meccs:
3 alien, 3 marine, 6 predator. Nem volt valami élvezetes, mikor 3 predátor kergetett... :) -
#4976 sejtettem... ;)
Bazz, az ikonokból ítélve kicsit sok Predátor lesz az SG-s multiban... -
#4975 Nekem is megjött,felraktam,zsír a cucc. -
#4974 Ez csak paródia nem kell komolyan venni ! Az egész egy nagy hülyeség Batman-nek esélye sem lenne Predatorral szemben ! xD -
#4973 Nah jóvanmáááá... Még, hogy Batman legyőzi a Predatort... -
#4972 Na végre nekem is megjött a game-től a játék, csak sajna le kell töltenem steam-ről mert otthonra lett postázva én meg koleszban vok. -
#4971 Ime 1-2 kép a játékból !
Alien
Predator
-
cumfu #4970 Magyarul akkor meg kellene venni! -
Avpfan #4969 Látom a zavvis szállítmányok megérkeztek. Nagyon helyes!
-
Deathstorm676 #4968 Dehogy nem
http://www.youtube.com/watch?v=jOZVp9NFhQE -
#4967 Ide is megérkezett a zavvitól. Már csak jónak kéne lennie a gépemnek ami el is bírja a játékot :D -
BigDaddyJoe #4966 batman nem ér rá :D -
BigDaddyJoe #4965 -
#4964 Ezek nagyon jók... -
BigDaddyJoe #4963 -
#4962 Nekem is megjött már onnan!
Kérhetem a csillagocskát? -
#4961 Hehehehehehe:D
Igen, én is jártam már így, tavasszal amikor megnéztem újra a predator 1 részét, aztán rá 2 órára kimentem az udvarra, leültem a székre, és halottam hogy krrrrrr akkor majd beszartam, vártam a lézert a fejemnél, de aztán megláttam a fakopáncsot. -
#4960 Én is olyan 8 után fogom felrakni, sajnos most még meló, utána edzés...jaj :( -
Deathstorm676 #4959 Nekem valamiért DX11-ben be fagy a menünél a kép. Az Egeret tudom mozgatni (és látom is) és hallom a hangot amikor rámegy a single player, options stb. -
#4958 Igazából még fel se raktam ugy hogy nem néztem még a multi részét !
-
#4957 Neked is ajánlom, ha esetleg nem olvastad volna még:
Olvass el! -
#4956 De a multi résznél, mikor ki akarod választani, hogy mik között keres, ott van LAN lehetőség... -
#4955 Igen nekem megjött ma délután 13 óra fele !
És ugy tudom hogy még nincs benne LAN ! -
#4954 Zavvisoknak megjött már?Ha igen pontosan melyik nap?Illetve van benne LAN? -
cumfu #4953 Majd megoszthatod velünk, hogy hogyan is fut az eredeti játék! -
#4952 meglett a probléma launch dx9 és jó lett gondolom alapból dx11-ess launchert indította... -
#4951 -
#4950 -
#4949 Hát én most multiztam. Igaz warezzal. Nem éppen voltak sokan:S
-
#4948 Háááát, ha jól láttam ilyen nincs, max a survival mód valami ilyesmi. De ez sem olyan, mint az AvP 2-ben. -
BigDaddyJoe #4947 Persze ez teljesen korrekt lenne. Nemtom hogy olyan van-e a multiban hogy bunkert kell védeni a raj alien ellen, nehogy bejussanak a bunkerbe a szellőzőn, vagy ablakon vagy egyéb -
#4946 Lehet már igényelni az eredetivel rendelkezőknek járó honoráriumot? -
BigDaddyJoe #4945 Szerintem a multiba az lesz a gond, hogy ilyenekre marhára nem lesz idő, spawn után már is szórni kell az ólmot, ilyen túlélési stratégiákra nem nagyon lesz kiélezve, mire betárazok már a homlokomon lesz a piros háromszög aztán rotty a nadrága :D -
#4944 Mondjuk én egy picit a játékmódokat rosszallom. Pl. lehetett volna olyan, hogy egy csapat marine Vs csapat alien. A cél marine-oknak átjutni a pálya egyik feléből a másikba, míg az alieneknek ugye lemészárolni őket. Aki meghal meghal, nincs respawn. Ha a célt elérték, akkor csapat csere.
Ugyanez mehet predatorral is... Vagy valami ilyesmi...