Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy igen ez a jó benne, hogy ha avpfan vagy. Nem csalódhatsz az univerzumhoz kapcsolódó dolgokban. Kivéve az Avp filmeket mert azok az Alien/Predátor filmekhez --viszonyítva-- elég ratyik lettek.
Armageddon aranyköpésén meg nagyon jót röhögtem: "hangulat 0" amikor a Ph-n azt írják, hogy a Marine kampány simán hozza a szintet... biztos sokszor halt meg szegény gyerek vagy nem mer játszani a játékkal aztán akkor persze, hogy a "hangulat 0"
"-A Marinenél marhára idegel, hogy nem lõ egybõl a pulse rifle... illetve elég kevés a lõszer is... és túl sok skulló kell az alienekbe :\"
Armageddon te retardált vagy. Mi az ,hogy nem egybõl lõ a pulse rifle ? Nyomd azt a bal egér gombot fiam.. "kevés a lõszer" <#idiota>#idiota> szar az avp3 mert "kevés a lõszer" <#idiota>#idiota> te idióta akkor mész pisztollyal hát nem izgalmasabb ? Túl sok skúló kell az élienekbe ? Talán a fejüket kéne célozni te nagyon sötét barom.
Látod Deathstorm ?? Az ilyen nyomorékok mindenbe belekötnek még abba is, hogy a fehér miért fehér. Miért nem fekete.. Pedig nem a játék szar hanem csak õ béna.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Átmegyek a masseff.2-be mindjárt osztani az észt, ahogy itt teszik páran napok óta!
Azok pofáznak a legjobban, akik egy fillért nemadnak érte, belekötnek mindenbe, és ismétlik a fasságukat egész héten!
<#levele>#levele>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na megyek inkább gyakni mert iszonyat kemény harcaim vannak az aliennekkel.. ez a nightmare fokozat tényleg kemény, fõleg ha 3 dög támad 😊
Meg kéne próbálnom XP alatt ott elvileg jó a konfigom ...😞
Basszus hogy mennyire nem megy nálam win 7 en...
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Predivel kezdtem ,az legelején a dzsungel ben minden ok volt .Aztán odaértem az emberek kisebb bázisához ,és kész meghalt a gépem, annyira szaggat hogy szinte áll <#falbav>#falbav> a kép, volt hogy 5 10 másodpercig is .<#confused>#confused>
Jól értem ha xp alatt futtatod akkor dx9, és ha win7 akkor vga függõ hogy dx10 vagy dx11 ???
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
-A Marinenél marhára idegel, hogy nem lõ egybõl a pulse rifle... illetve elég kevés a lõszer is... és túl sok skulló kell az alienekbe :\
-Predátornál 3szor mókás volt a kivégzés, aztán unalmas lett... az egész unalmas :\
-Aliennek az eleje jópofa volt 😄 De aztán nem éreztem késztetést, hogy tovább játsszak...
-Általánosságból az irányítás le sem tagadhatná hogy konzolport.
-És a mozgásanimációk, amiket említett itt valaki hogy gázok... Predátornál láttam fényben is az Alieneket, és tényleg gázok :\
Pedig vártam a játékot, és meg is akartam venni... de ezért pénzt kiadni... talán majd Colonial Marines...
@
Alien és preda kidolgozása különösen tetszik😊
Csak azért raktam be hogy oszlassam a ködfelhõt,nincs szó ennél a játéknál sem semmiféle nagy dx11 újításról meg dx11 alapokról amiket összehazudtak,csak reklámfogás volt a DX11-nek...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ez egy "zsák fos"
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
<#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ha ilyen az eredeti is akkor komolyan végig gondolom mert nem szeretnék akadozva játszani....
PSN ID:misi2mezei
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"