7670
-
Avpfan #5103 ez ranked match volt ?
Mondjuk az nem tetszik a rankedban, hogy nem választhatom ki a fajt hanem ki sorsol nekem egyet. Ez így elég gázos. Nem értem miért nem mehetek azzal a fajjal amelyikkel szeretnék.. -
#5102 majdnem,6vs4...
-
Föcsök #5101 Az isten faszát! Segítsen már valaki. Nem igaz, hgoy megy mindenkinek. Leszedtem ezt a szart, meg a Steam-et is. A steammapps mappából az mw2-t azért kimásoltam. Felraktam megint a D-re a Steam-et mert ott van elég hely, bemásolom a mw2-t. Felrakom steam-en keresztül az AVP-t. Most úgy konkrétan, ha single-re megyek, kidob, és azt írja az alkalmazás hibát észlelt, multinál is ilyen volt, egyszer beengedett, akkor meg a meccs közben kiírta hogy disconnected from steam. Mi ez? Valaki írja már meg legyen szíves, hogy hogy rakta fel. Külön rakta fel a physx-et vagy ha nem akkor jelezte az installálás közben, hogy felrakja? Nekem semmi ilyen nem volt. Felraktam a physx-et, de szart se segített, pedig azt mondták hogy vannak játékok ahol hiába vagy ATis fel kell rakni, de itt ez sem segített. Mit csináljak? Van akinek nem a C-n van a játék? -
#5100 Kaphatnék én is egy alienes képet és egy csillagot? (balee4 a steam profilom lehet ellenőrizni, már be van reggelve a game) -
Avpfan #5099 +t -
#5098 ja csatlakozom,ez a multi itt mindent visz nagyon ott van,ez a hunting mód is külön móka kacagás... -
Avpfan #5097 Na kipróbáltam egy domination.
Jól éreztem én. Ez a játék egy ISTENCSÁSZÁR! Az élmény nagyon ott van.
Csak az a dedicated server patch jöhetne már és akkor mindent visz.
-
#5096 na ennyi volt egyenlőre a steam lelőtte a szervereket,söt az egész steam rotty,remélem a dedikated szerverek beállítása miatt... -
csonti85 #5095 Üdv Mindenkinek.
Olvasgattam a hozzászólásokat és látom sok elhivatott ember van itt.
Szívesen játszanék én is bárkivel multiban, csonti85 néven futok steam-en.
Nagyon jó a játék, már full megvan mindhárom kampány, a multi is jó, bár kissé idegesítő a lag, meg hogy marine 1 lövéssel leterít miatta predátorként, de még szokni kell :P
Remélem javulni fognak a szerverek.
Én is többször lennék predátor :) -
#5094 Azt csak játék közben tudod megnézni.(Játék közben TAB és az utolsó oszlopban lesz asszem) -
#5093 A játékosok ping-jeit hol mutassa a táblázat? -
#5092 de jó Neked, én Predator még nem tudtam lenni Ranked meccsen, csak Marine... -
#5091 jók ezek a ranked meccsek ja a marine-k 4-en voltak csak idő elött kiléptek meg az alienek 3-an
predik mi ketten
-
#5090 Énis hardon kezdtem el a sztorit a paraszttal meg aztán a prédátorral, szerintem jó hárd!:)
Az emberrel annyit sajnálok kicsit (de megoldható gyakorlással), hogy nincs zoom, legalább egy kicsi, hogy a heccsátokat jobban lehessen osztani, mert a tár hamar kifogy ha jönnek 1000-en! -
#5089 Erre való az elterelés Distract mivel a predator is tud beszélni elcsalom egy megfelelő helyre és kivégzem az pedig igaz hogy a plasma ágyúból hamar elfogy a nafta amint megkaptam a Disc-et meg a lándzsát csak azt használtam na meg persze a pengéket is !
Persze a Distract csak embereknél müködik jól is nézne ki ha a beszédünkre egy alien sétálna oda ! xD -
#5088 Én meg nem, mert a régiekben nem ilyen volt, ráadásul ha megütöm azzal a szar pengével az álient, de akár egy katonát is akkor az ne virgonckodjon már mintha mi sem történt volna. Bezzeg engem 2-3 golyóval elintéznek a kis huszárok. -
Avpfan #5087 Valami ilyesminek képzeltem el a hard fokozatot. -
#5086 Elkezdtem Peredatorral hardon, hát ultra gáz. Nincs egy normális fegyverem, pár lövés után kifogy a vállágyúból a nafta, ráadásul a használata is tök nehézkes. Az erdőben az elején az alienek rohadt jól bírják és pár pillanat alatt szétkapnak. -
Avpfan #5085 Na gyerekek megjött a játék!
Most telepítem! Olyan 16:00 - 16:20 óra magasságában esetleg nyomhatnánk egy próbamultit ha rá értek! -
himpike #5084 Nekem a www.zavvi.com -ról jött meg hétfőre, összesen 5643 forintot fizettem postával. Angliából megjött 1 fontért... Visa Virtuallal fizettem, elsőre nem sikerült mert nem azonnal vonják a pénzt(jan 31.én kértem). Jött az sms hogy nem tudják terhelni a kártyát(alacsony volt a limit, megemeltem), beléptem a weboldalra, nyomtam egy resolvet, kicsivel később terhelték megint, akkor már érthető okokból sikerült is nekik. -
#5083 Akkor meg NO PROBLEMO xD -
simon7108 #5082 mellesleg most hívtak,hogy holnap hozzák.... -
simon7108 #5081 triplet: azért nem mert nem Magyarországon lakom!
Kandurex: nincs bakkártyám mert az apám nem bízik az ilyen netes kártyás vásárlásban ezért nem cisnáltat:D -
#5080 Ha egy jó szöke bombázó nő hozza akkor az a minimum amit leirtál pont jó igy sorrendben ! -
#5079 Nem miért akartok itthon vásárolni, 10 ezereket fizetni egy játékért, ott a banner 5600,- Ft kihozzák a lábadhoz,...kell még több, vagy mi?
Szopjon, morogjon a postás hozzá? Vagy mi, ..- -
#5078 mér nem a cdgalaxisból rendelted? -
simon7108 #5077 Brloh-bol!
de tobbet biztos nem rendelek onnan...most is csak azért rendeltem onnan mert ahonnan rendelni szoktam nem volt már nekik raktáron és akkor még 1 hetet várhattam volna....
de remélem holnapra kihozzák! -
#5076 Meg szerintem az is közre játszik, hogy ott a legolcsóbb! :)
Azért nagyon nem mind1, hogy 5k, 10k vagy 15k HUF... ;)
És sokan, mint itt is azt mondják, hogy 5k-t megér! -
#5075 Szerintem az is közrejátszik, hogy nincs tulságosan elárasztva a piac élienespredátoros játékkal, mondhatni, hogy nincs is!:)
És szerintem ez grafikailag, és lehetőségekkel (3 faj bármelyikével lehetünk) nagyon jo kis hent!
Szerintem mindenképpen kötelező darab azoknak, akik szeretik ezt a világot, ráadásul kevesebb mint 6k...nemis kell kommentálni szerintem!
-
#5074 Aliens vs Predator - "Van három sz*r értékelés"
Vakka 2010. február 23. 09:34
Címkék: aliens vs predator, rebellion, értékelés, review, pont, százalék, pontszám, PC, Xbox 360, Playstation 3, FPS
Kapcsolódó játékok: Aliens vs. Predator
A Rebellion vezérigazgatója szerint indokolatlanul húzták le a jenkik az Aliens vs Predatort
Nem túlságosan elégedett Jason Kingsley az angol Rebellion vezérigazgatója az Aliens vs Predator nemzetközi értékeléseivel, legalább is hárommal biztosan, amelyek mindegyike a tengerentúlon született. Átkozott jenkik!
A cikk a hirdetés után folytatódik
"Van három teljesen sz*r és különc amerikai értékelés. Némelyik ezek közül megbocsáthatatlanul rossz." -mondta. "Ha ezeken nem számítjuk bele, akkor egy közepesen magas pontszámot kapunk." - tette hozzá. Micsoda igazság! Csak sajnos minden játékra igaz, hogy ha nem számítjuk a legrosszabb pontszámokat, akkor magasabb összpontszámot kapunk. Az Aliens vs Predator a Metacritic oldalán jelenleg 73, 67 és 65 százalékon áll a PC, Xbox 360 és PS3 platformokon haladva. Ezek közül a Gamespot (ki más?) PC-s lehúzása 55 ponttal jutalmazta a játékot, de ha ezt és a legnagyobb pontszámot (85) nem számítjuk, akkor is csak 75-ös átlagot kapunk. Ha kritikai sikerről nem is, pénzügyiről mindenképp beszélhetünk. Hiszen jelenleg az AvP az Egyesült Királyság leggyorsabban fogyó címe 2010-ben. Nem is csoda, hogy a Rebellion már a folytatáson gondolkodik.
info: Gamestar
Ez az folytassák csak jó úton haladnak csak tehetnének bele dupla ennyi játékidőt! -
nikopeti #5073 Már kéne mert ez igy nagyonnemjo.... Nemlehet rendeset játszani. Ha sikerul játékba lépni akkor izgulhatunk,hogy a host ki ne lépjen,külömben várhatunk 1 uj meccsre. :( -
nikopeti #5072 Van már hivatalos info mikor lessz dedikált szerver? -
#5071 honnan rendelted?
-
simon7108 #5070 mekkora rohadékok akiktol rendeltem....
nem hozták ki pedig azt írják,hogyha 15:00 ig rendelem akkor másnapra kihozzák és erre még csak nem is hívtak,hogy mivan....
pedig nem is tegnap hanem még vasárnap rendeltem szoval még hétfo reggel vették fel elvileg a rendelést....
tobbet biztosn me rendelek toluk! -
#5069 Hozzám B.A.Z. megyébe még nem érkezett meg a játék a zavvi-tól. -
#5068 ejj skacok, most olvasom a hivatalos fórumot. Valszeg megtaláltam, hogy miért fagy ki a játék indításnál.
AvP FAQ
Aki esetleg nem tudna angolul:
Kérdés: A játék kifagy a pálya betöltésekor. (Habár a hivatalos válasz szerint nem minden alkalommal)
Válasz: Nvidia kártyával rendelkező felhasználóknál bizonyos driver/operációs rendszer kombinációval előfordulhat, hogy szint/pálya kezdésekor lefagy a játék a töltő képernyőn, ha a DX11 környezetben van futtatva és a "VSYNC" és a "Reduce Mouse Lag" opciók be vannak kapcsolva. Megoldás lehet valamelyik opció (vagy mind2) kikapcsolása, vagy dx9 módban történő futtatása a játéknak. Későbbi driver frissítés vagy játék patch orvosolhatja a problémát. -
#5067 Hát igazán haladhatnának már vele. Jogosan vannak felháborodva az emberek, mert ennek alapból benne kellett volna lennie. -
#5066 én felvettelek, habár sztem közös játék csak akkor lesz, ha már lesz dedikált szerver... -
#5065 Végre megérkezett nekem is a zavvi-tól faxom!
Kigondolta volna, hogy eddig tart áthozni a határon angliából franciao.ba...nektek hamarabb megérkezett (~3000km)...lol!
Kérnék egy csillagot énis Kandurex! Thx!
Steam acc: Kisa976 -
#5064 szevasztok. amugy az öcsipontok azon kívül h feloldodnak uj skinek mire való?