Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék egy erõs 7-es, annál többet nem ér, de azt hozza stabilan.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
De hogy zéró angoltudással lehüylézni egy játékos tapasztalatait,csak azért mert neki nem tetszik a játék...Vicc...<#idiota>#idiota>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ez mekkora baromság, rengeteg hely van, ahol, ha kiütsz 2-3 fényt, a büdös életben nem lát a marine, csak ha közvetlen rádvilágít, amihez viszont állandóan pásztáznia kéne. Pred ellen meg nem a fényt kell kiütni, hanem az Alien-WH-t használva egyszerûen úgy helyezkedni, hogy ne lásson.
Smartgun rinya: szerintem meg gyenge support fegyver lett belõle, sima pulse rifle jobban sebez; ha nem 10 méterre ugrik be eléd egy inkompetens alien/pred, senkit nem lehet vele megölni.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Hát ennek egy pöttyecskét nagyobb volt a füstje mint a lángja. Így elsõ blikkre az egész olyan mint egy shareware Doom3, csak jónéhány év késéssel.
Egyéni vélemény, nem kell nekem esni. 😛
fotográfik kolomp edisön :D
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ami tetszett: Marine kampányban megvan az Aliens-hangulat, eredeti audio-samplerek az alien-és predator filmekbõl (bár a minõségük nem az igazi), szép, részletes karaktermodellek, a közelharci rendszer egészen fejlett.
Ami nem: ótvar szinkronszinészek nulla beleéléssel, gyökér dialógusok, a sztori eddig semmilyen, az intró minden kampánynál ugyanaz a semmitmondó, szintelen-szagtalan 1 perces, ronda, szar minûségû videó.
Marine az ironsight, a kihajolás és a guggolás/fekvés hiánya miatt túlságosan gyengének tûnik a másik 2 fajjal összehasonlitva. Én a marine-el végig úgy éreztem magam, mint egy darab szar, ami próbál megkapaszkodni a perem alatt, de jön a toalettkacsa, és lemarja onnan hirtelen. Céllövölde az egész, tényleg csak arról van szó, hogy el tudod-e találni az ellenséget, taktikázásra esély nincsen, bár a telepithetõ aknákkal még nem találkoztam, az talán adhat egy kis taktikai mélységet a dologhoz (jah, predator átugorja, alien meg felmászik a falra lol).
Marine-el para a mozgásérzékelõs téma, bár ezt néha sikerül hazavágni, pl. rögtön a kampány elején, a bárban.
Predator-al jó móka az ugrabugrálás és a camo, meg a másik két frakció cafatokra robbantása lesbõl, a közelharc pedig mindent visz.
Örültem volna, ha a predator kampány a predator 1 -aliens egyvelege lett volna hangulatban, de ez csak részben sikerült, és inkább csak az aliens-bõl kaptunk, a predator 1 az csak az erdõs részen jutott eszembe a kampány elején.
AI: ez érdekelt a legjobban, mit mondjak, nem csalódtam. Tényleg segghülye mindenki, még nehezebb fokozaton is, a marine-ek viszik a primet természetesen. Remélem az elsõ peccs az AI-t fogja javitani elsõsorban.
Egyenlõre ennyi. Nálam eddig 7/10.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"on the mp, the players were just shooting EVERYTHING and its just so unrealistically stupid.
Most just run for the smartgun and just stay in a section that gives them the advantage and just camp, an alien could sneak in.....bam, dead, a predator couldn't stealth in....bam dead.
The Smartgun needs to either have an option to be turned on/off when dedicated servers become available or outright removed, they are simply too powerful for mp usage."
"the game has some horrific issues in trying to find servers. There are games out there, but I usually can't join any of them through ranked or player quick match. There are almost always ZERO player matches in the browser. If I actually get in a game, it's never more than 5 people.
Thing is, when I do see something in the player match browser, my friends can't see that lobby. And if they see some, the rest of us can't. If we don't use the group system and one of us gets in a quick match ranked game that isn't full and is still looking for a lot more players, it will never let the rest of us join and we'll end up automatically creating new lobbies since the matchmaking won't connect to most existing ones."
Most kezdtem neki a Marine kampánynak Easy-n szintén. Majd meglássuk mikorra végzek vele.
I am surely sticking to single player, its much more enjoyable for me.
As a Predator: Its pointless to stealth, even against marines since 9/10 they have the smartgun which can track the predator, even when stealthed AND standing still.
As a Alien: Its no point taking out the lights, marines and preds can still see you in pitch black conditions.
As a Marine: Just spam the smartgun.
In the end, the preds and aliens advantages are pointless, its like i was on the ceiling and the indicator said it was too dark to be seen and guess what? the marine saw me and shot me, i was not moving, just watching him and bam, i am dead...its just pointless to utilize their abilities."
Lentebb olvasva pedig ezt: " KÖTELEZÕEN minimum Hard fokozaton kell játszani". Ez remélem csak vicc volt ember, mer nekem még normalon is elég nehézkes, pedig több tucat fps-el játszottam már(köztük az AVP 2-vel is), szal nem vok béna. Pláne h igazából az sem jelent semmit, mivel az AVP nem hasonlítható pl. egy Cod-hoz vagy hasonlóakhoz...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Ha valaki errõl részletesen beszámolna megköszönném (minél többen, annál jobb : D), mert ezen áll/bukik, hogy egyszer talán megveszem én is, mondjuk nyáron, amikor lesz idõm. : D
Kumiho #2179
All hail the double x!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy érzem, hogy a fejlesztõk egy nagy adag lelkesedéssel kezdtek neki a fejlesztésnek, aztán a játék készítésének elõrehaladtával, ez jóval alábhagyott, és összecsapták.
Nem rossz, és örülni kell, hogy megjelent ez a cím, de azért valljuk be lehetett volna ez jobb is!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Marine normálon: 3óra30+-20 perc (Felse fogadhatom milyen kurva nehéz lehet legnehezebben normálon is eleget szoptam)
Alien normálon: 2,5 óra max
Next PC upgrade: 2022
Eddig bejött a Bolygó neve halálos hangulat. De ez az AVP-s erdõ annyira nem, az AVP filmet amúgy is utáltam, csak Alien trilógiát szerettem.
PSN ID:misi2mezei
Amit te raktál be az is grab kivégzés,nem plafonról agyzaba,singleben pedig nemigazán csinálja..
Látom nemigazán játszottal AvP1-2vel mert nagyon nem érted amit mondok...😄
A videóban próbálom ölni az embereket ahogy régen...Vagyis fölémászás fej becéloz...És nem történik semmi. Ha hulla van elöttem akkor nyílik a száj...Avp1-2ben ha fejet céloztál ha élõ volt az ember ha nem nyílt a száj és rotty.
Egyébként igen,multiban szépen "agyal" az alien.
akkor ez mi?😊már rogton az elején megzabálja a Predator agyát😄
PSN ID:misi2mezei
hát én elõzõ részekkel nem nagyon játszottam, bár a 2 megvan, csak a multia miatt vettem meg nemrégen.
szerintem nem lett olyan bûnrossz, bár még csak épp, hogy elindult az egész.
idegesítõ viszont, hogy manapság senki nem tud normálisan programozni.
oké, olcsó game, de az tulzás, hogy minden 15 mp-ben megakadjon egy-egy pillanatra, amikor ezeket leszámítva folyamatosan fut gond nélkül.
igazán a marine-ra vagyok kíváncsi, azt fogom legutoljára hagyni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mindenféle dll-t hiányol, bemásolom, 2 katt az exen kidob az asztalra, utána bemásolom a system32-be ezt a D3dcompiler_42.dll-t akkor elindul (valami), a sima Avp.exe, az átvezetõ videóknál van hang, amugy meg totál süket az egész. a hangnál minden úgy van beállítva, ahogy azt több helyen is olvastam. valaki akinek esetleg még akad valami ötlete, írjon privátba plz! kösz 😊
no fate
inkább csak a wrz verzió szépséghibája... átkell állítani vmit tán winfosba, a hangnál a hercet v mi a faszt, ilyesmit olvastam
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
nekem tetszene a játék, ha lenne hang. a menüben, és a játék alatt nincs hang, csak a videóknak van hangja. ezen lehet segíteni valahogy?
no fate
Am. kipróbáltam a nagygépen a játékot,ahol nem szaggat, rendesen fut. Hát mit mondjak már az elsõ próbálkozásnál elsõ lettem marineval, holott a laptopon nem is tudok megölni senkit emberrel😄
Aztán persze mindenki lelépett amikor megöltem õket hatodjára, õk meg még meg sem tudtak sebezni. Hát igen, nem tetszett nekik a rendszer<#idiota>#idiota>