Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fekvés mégis mi a lószarnak ? Ez nem stalker, hogy van idõd cserkészgetni..
Ez így elsõ blikkre tényleg bakinak tûnhet, hogy nincs guggolás, kihajolás, de ha kicsit jobban belegondolnál akkor rájönnél,hogy ebben a játékban kurvára nincs értelme a guggolásnak se a másik kettõnek..
Ezeknek a funkcióknak szerintem az Avp2-ben sem volt sok haszna ugyanúgy szétkapott az alien v. predator.. SÕT ott eleve nem volt szabad egy helyben maradni mert az alien egybõl rád ugrott aztán placcsantál szét 20 fele.
Megint csak a mondvacsinált fikák... emberrel egyedül mégis mit akarsz taktikázni a másik két fajjal szemben? <#idiota>#idiota> megkeresnek aztán széttépnek cafatokra. Csapatban lehet taktikázni de egyedül nem..
am elgondolkodtam,hogy mire vegyem meg a játékot és sztem nem pc-re fogom...
kulfoldrol még sajnos nem tudom megvenni szoval ha pc-re venném 35 euro lenne és akkor már inkább megveszem ps3-ra 40 euroért....
PSN ID:misi2mezei
" hangok hangulat grafika fegyverkezelés irányitás fizika. Igy hirtelen."
Másrészt azzal viszont teljesen egyetértek, hogy manapság már bõdületesek az elvárások a játékokkal szemben nemhogy az ilyen nevekkel.. Az meg más kérdés, hogy joggal, vagy nem joggal..
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Gyerekek ennek igen régen voltak az elõzõ részei. Taknyos orrú gyerekekbõl felnõttek lettek felnõttekbõl megcsömörlött felnõttek stb.. Talán nem kéne vérni ugyanazt a feelinget amikor totál más ember vagy. Erre próbáltam felhivni a figyelmet.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Next PC upgrade: 2022
Ez a játék egy ISTENCSÁSZÁR!
Szal piszok nehéz, ezt a játékot nem lehet hard fokozaton 8 óra alatt végigjátszani ezt kijelenthetem!
Pedig én nem vagyok kezdõ az FPS-ben.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ha pecsre vársz, akkor az nemmost fog jönni, de mivel olyan "jólinformált" vagy, és mindent tudsz mindenrõl, majd megtudod máshonnan ha kijött!
Vegyétek már ki a fav-ból ezt a topikot, mert állandóan csak a flém megy gecc miattatok gecc!
Ennyire vagytok csak betegek? Nincs más dolgotok?
Razor 1911 et szedtem le!
Varom a javaslatokat!😊koszonom szepen elore is a valaszokat!
Csak hardon játszom, de
nade ne legyen sok off hsz - kíváncsi vagyok a többiekre is 😉 de azért vannak itt jóarcok, akik kiállnak a gém mellett!
viszont
csak pislogtam, mikor irták, hogy NIGHTMARE -en nincs save, se pedig checkpoint 😊 (mind3 classal végigkell vinni nightmare-en->achievement ez is ugye) szal 1 élettel kell végigvinni és nehéz, de ahogy irták a GUIDE-be skillen múlik többnyire
Ezt nézzétek meg ÁÁHHH MUST SEE - PYRAMID POWAHHH (btw pont ez volt az uccso video amit MOST néztem róla utoljára, de egyböl tudtam, h ezt be kell linkelnem)
rengeteg a jó rész benne
persze utubeon jobb megnézni mert ott widescreen
ráadásul többnyire csak infestation, predator hunt-os videók vannak, nah azok is deh faszák voltak... de persze pcn nem tolnám...kész öröm volt hallani, mikor a srác feltöltött videóiba hogy kommunikáltak headseten keresztül 😛 jah ez igy nics pc-n, csak csicska formában
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Could have been fun but instead we have
1. Marines teamkililng
2. Terrible spawns for the predator (spawn me in the middle of a group of marines, really?)"
2,
"The predators need to scale with the marines. I just had a match where there were 7 marines and the predator almost never had a chance. I think there were 4 points scored the entire match (jungle map). Any more than 5 marines needs a second predator or people will just keep killing the predator and the preds won't score many points."
3,
"They need to fix the radar so it beeps for marines and as Predator you should spawn cloaked so you don't get spawn killed.
This game desperately needs a large patch, but if they do stay committed to the game and fix the MANY problems then it will stay around for along time."
Aztán majd ai ettõl kíváncsilesz megveszi.😊
Dx11 alatt AA és extra SHADOW opció jön be.
Controlt alatt pedig REDUCE MOUSE LAG.
Warezzal egyenlõre nem müxik mert elmossa a kapcsolókat/crack kell,de eredetivel jó.
PSM3 91%
OXPM 90%
OPM 9/10
Hardgame 9/10
OXM AUS 9/10
GI (Aus) 8.7/10
Seraphic Gaming 8.6/10
Gamez.nl 86/100
IGN UK 8.5/10
GamingXP.Com 84%
PC Zone 82%
Gamers.AT 81%
OXM UK 8/10
Onet.pl 8/10
GamesRadar 8/10
Empire Magazine 4/5
TechDigest.TV 4/5
TheGuardian.co.uk 4/5
3DJuegos 7.8/10
Gamervision 7.75/10
Everyeye.it 7.5/10
Meristation 7.5/10
Multiplayer.it 7.2/10
Play.pr 7/10
IGN US 7/10
Eurogamer Italy 7/10
Jeuxactu.com 7/10
Games.Tiscali 7/10
Bit-Tech 7/10
PC Powerplay 7/10
Original Gamer 6.5/10
Actiontrip 6.1/10
PS3bloggen.se 60/100
Gamereactor 6/10
TeamXbox.com 6/10
Game Informer 5.75/10
Gamespot 5.5/10
Gamecentral 5/10
Gram.PL 4/6
Polymania 3 /5
Electricpig 3/5
Burn360.net 3/5
Gamespy 2.5/5
FZ.SE 2/5
1up 25/100
Dx11 opcióban megjelenik tõle pár új opció.
+ A menüben megjelenik valami MOUSE LAG opció tehát tényleg pár embernél szar volt az irányítás mert késett az egér.
Bõvebb infó róla?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy egyetlen baj van a játékkal, hogy rövid 😞 Ettõl függetlenül meg fogom venni mert nagy alien/predator fan vagyok 😊
Amúgy eddig az ember kampány 5 óra volt, Predator 4 és fél óra. Az Alien állítólag még ennyi sincs.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
mindhárom frakcióval ugyanazokon a pályákon.