7670
-
csonti85 #5143 A multi így élvezhetetlen sajnos, várom a szervert.
Mindenki teleportál, hiába ütöm az ellent a képernyőm közepén, mégis én halok meg és még sorolhatnám.
Zavar, hogy közelharcban 3-ból 2x alul maradok, szóval van még hova fejlődni, de így laggal esélytelen, akármivel legyek. Egyedül meglepni tudok másokat, akik szintén a laggal küzdenek. -
#5142 Miért honnan ugorjon még elő? LOL 3 órába mi tud monoton lenni? -
#5141 Szaraxik a steam nálam is... -
#5140 Marine al kezdtem el a szingle kampányt, 1/3 ig jutottam, de elég monotonnak tünik, 1x itt ugrik elő egy alien, másodszor ott, hát remélem érdekesebb lesz. -
#5139 A fene enné meg, végre sikerült egy jó kis survivor-t összehozni, erre karbantartás miatt ledob... -
#5138 steam lost...
ma már másodszor -
Avpfan #5137 Szerintem mindenképp megéri az árát.
Már a multi miatt megéri megvenni. Mert az eszméletlen jó lett. -
Dzsimbao #5136 Kösz.
Gondolom elmondta a csaj, de alienek közt az akció hevében ki figyel ilyenekre. :D -
#5135 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van két oldalán robbanso palackok fent a magasban azt is lődd szét! -
#5134 a készítők listája alatt szóló zenére gondolsz?
Mert az valóban nagyon jó :) -
#5133 Na már Aliennel is a végére értem Hardon.Most jön a predátorral.Ezzel a legszarabb nekem nem igen jön be ez a faj! -
Dzsimbao #5132 Marine kampánnyal kapcsolatos kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy kell megölni az alien királynőt? Mert meghúztam a kart, lement valamennyi hp az életéből, aztán jöttek az alienek... jöttek az alienek, negyed óráig csak jöttek, már minden lőszerből kifogytam és meghaltam. -
#5131 Nekem bejön a játék.. remélem azért még van belőle vissza valamennyi, kb. 1 órája játszok :D nem értem miért szidják agyba főbe szerintem fasza, bár egy picit furcsa a mozgása a katonának, meg a fegyverek kezelése is kicsit érdekes, de gyorsan megszokható. csak ne szaggatna be néhány helyen. -
pintyoo #5130 Nagyon tuti, tiszta beszarás főleg Marine-val még 10000 is megér.A multi része is jó .Szerezd be valahonnan és próbáld ki. -
#5129 Ja csak sp ne lenne ennyire rövid !viszont jó hangulata van, multi az viszont kurva jó... -
#5128 Hát én majd beszarok rajta, pozitív értelembe, kurva jó és hangulatos játék. Ennyi pénzt mindenképpen megér! -
Caine #5127 Milyen lett a játék?
Érdemes megvenni (teljes áron)?
Tartósan el tud szórakoztatni?
Olvatam róla reviewkat, de többre tartom a többi gamer véleményét ...
Köszi a véleményeket. -
#5126 Hol tárolja a játék a mentéseket? Egyszerűen nem találom sehol. -
#5125 Hello-Hello!
Xbox 360-on van meg az AVP, és láttam h vannak itt páran, akik szintén ezen a konzolon játszanak. Jó lenne magyarokkal is játszani, nem csak külföldiekkel. :)
GT: bexinho88 -
pintyoo #5124 Valaki tudna nekem segíteni? Szeretném megrendelni az eredetit itt a Zavvi ról de nincs bankkártyám akkor hogy lehetne?Mennyek a cd Galaxisba? -
#5123 Na végigvittem mindegyik fajjal.Végén jó volt a zene!
-
Avpfan #5122 Egyébként így elsőre ezek a módok jönnek be nekem a legjobban:
-Domination
-Species deathmatch (faj-faj ellen)
-Infestation
-Survivor -
Avpfan #5121 hát így hogy még nincs dedicated..
Az infestation meg még a survivor úgy ahogy játszható. A lagg miatt az emberrel egyszerűen nem lehet kihasználni azokat a kis plusszokat amivel mondjuk életben tudnék maradni egy alien ellen közelharcban.
Persze lehet nyomulni a többi módban is de ott vagy: - kilép a host
- lagg tenger
- be se enged
Dedicated server patcht akarok!
De élmény terén még így is ott van! Survivorban azért lehet küzdeni az alien seregek ellen csak néha idegesítő amikor egy-két balfék társam belesétál az M41-em tüzébe...
-
#5120 Egyenlőre szerintem felejtős a multi, hacsak nem magyarokkal tolod. Biztos van aki nem ezt tapasztalta, de nekem pl. perceket kell várni mire bead valahova és akkor is 300-400-as pingek vannak, így meg élvezhetetlen az egész. Kész megváltás lenne, ha kijönne már a dedikált szerver támogatás. -
Avpfan #5119 hát változó.. valamikor fél percre rá talál valamikor 2 perc alatt sincs semmi. -
Tube #5118 Aki akar engem is vegyen fel steamen a steam név:Kirlog -
simon7108 #5117 azt megmondaná nekem valaki,hogy a Ranked Match-nál milyen hamar talál szervert?mert olvastam,hogy PS3-on elég sokat keres még:(és igazán a ranked az érdekes mert ott kapsz xp-t és uj skineket:D -
#5116 De az, sajnos. -
#5115 gyerekek ugye nem a lávás map az utolsó predi sp-nél??.. -
#5114 Én ugy tudom hogy a warezosoknak most várni kell egy ujabb crackre hogy tudjanak multizni mert akinek eredeti van azoknak mindig update van !
És aki törttel multizik az csak azokat látja akiknek warez verziója van vagyis aki még warezzel multizik azokat MÉG nem rakta össze azokkal akiknek megvan eredetiben !
Egyenlöre most mindenki várja a beigért Dedicated Server támagotást ! -
#5113 Már van egy patch, amit automatikusan felrak a steam. Így már most nem tudnak velünk játszani a warezosok.
Hamarosan várható a következő is, szóval azért csak nem lesz ilyen... :)
Amúgy itt a rang semmilyen előnyhöz nem juttat, szóval lehet akármilyen rangú is vki, ugyanolyan esélyekkel indul, mint a többi. -
#5112 Hy.Nem rendelkezem az eredeti játékkal hanem warezzal.(MÉG?)
A játék multiját feltörték olyan módszerrel ahogy a MW2 multiját is.Viszont mivel feltörték előfordulhat az h ellepik a multit a csíter faszfejek ahogyan azt a Modern Warfare 2-őben tették vagy azért tesznek vmi?Esetleg szopatják a warezosokat a folyamatos updatekkel vagy hasonló?
Mindez nekem azért fontos mert meg szeretném venni a játékot de ha olyan nagyhatár szar lessz a warez miatt a multi mint az mw2-esetében akkor felejtős.
Vki tapasztalt már csalást multiban?
Előre is köszi.
-
csonti85 #5111 A hunt móddal csak 1 bajom van, hogy inkább az emberek vadásznak a predátorra és nem fordítva ^^ -
#5110 köszi,aham az elmúlt percekben ,este majd folytatom... -
#5109 Nagyon jól nyomod... :)
Ezeket most játszod? Én vagy 10 percig vártam arra, hogy találjon ranked meccset, de semmi... :S -
#5108 Az, hogy néha kidob, meg társai az a rossz ping idő miatt van. Sajnos soxor előfordul.
Amikor kidob, milyen üzenetet kapsz pontosan?
Physx nem kell a játékhoz. -
#5107 igen ranked... -
#5106 asszem visszaszívom...
előbb járt a pofám, mint értelmeztem volna a dolgokat...
Nekem nem a C-n van a Steam! -
#5105 azért megy itt mindenkinek, mert eredetivel nyomjuk...
Neked a Warez topikban kéne szétnézned... -
pintyoo #5104 Szasz lehet ha csinálnál 1 másik steam acc ot akkor jó lenne.Csak 1 tipp nekem radeonom 3870 van azzal ment psiyx nélkül is.