7670
avp10logo.png
  • csonti85
    A multi így élvezhetetlen sajnos, várom a szervert.
    Mindenki teleportál, hiába ütöm az ellent a képernyőm közepén, mégis én halok meg és még sorolhatnám.

Zavar, hogy közelharcban 3-ból 2x alul maradok, szóval van még hova fejlődni, de így laggal esélytelen, akármivel legyek. Egyedül meglepni tudok másokat, akik szintén a laggal küzdenek.
  • grebber
    Miért honnan ugorjon még elő? LOL 3 órába mi tud monoton lenni?
  • balee4
    Szaraxik a steam nálam is...
  • TheGrinder
    Marine al kezdtem el a szingle kampányt, 1/3 ig jutottam, de elég monotonnak tünik, 1x itt ugrik elő egy alien, másodszor ott, hát remélem érdekesebb lesz.
  • Lunki88
    A fene enné meg, végre sikerült egy jó kis survivor-t összehozni, erre karbantartás miatt ledob...
  • Tatyla
    steam lost...
    ma már másodszor
  • Avpfan
    Szerintem mindenképp megéri az árát.

Már a multi miatt megéri megvenni. Mert az eszméletlen jó lett.
  • Dzsimbao
    Kösz.
    Gondolom elmondta a csaj, de alienek közt az akció hevében ki figyel ilyenekre. :D
  • grebber
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van két oldalán robbanso palackok fent a magasban azt is lődd szét!
  • SLICK
    a készítők listája alatt szóló zenére gondolsz?
    Mert az valóban nagyon jó :)
  • grebber
    Na már Aliennel is a végére értem Hardon.Most jön a predátorral.Ezzel a legszarabb nekem nem igen jön be ez a faj!
  • Dzsimbao
    Marine kampánnyal kapcsolatos kérdés:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hogy kell megölni az alien királynőt? Mert meghúztam a kart, lement valamennyi hp az életéből, aztán jöttek az alienek... jöttek az alienek, negyed óráig csak jöttek, már minden lőszerből kifogytam és meghaltam.
  • Laci1818
    Nekem bejön a játék.. remélem azért még van belőle vissza valamennyi, kb. 1 órája játszok :D nem értem miért szidják agyba főbe szerintem fasza, bár egy picit furcsa a mozgása a katonának, meg a fegyverek kezelése is kicsit érdekes, de gyorsan megszokható. csak ne szaggatna be néhány helyen.
  • pintyoo
    Nagyon tuti, tiszta beszarás főleg Marine-val még 10000 is megér.A multi része is jó .Szerezd be valahonnan és próbáld ki.
  • XenHai
    Ja csak sp ne lenne ennyire rövid !viszont jó hangulata van, multi az viszont kurva jó...
  • Kandurex
    Hát én majd beszarok rajta, pozitív értelembe, kurva jó és hangulatos játék. Ennyi pénzt mindenképpen megér!
  • Caine
    Milyen lett a játék?
    Érdemes megvenni (teljes áron)?
    Tartósan el tud szórakoztatni?
    Olvatam róla reviewkat, de többre tartom a többi gamer véleményét ...

Köszi a véleményeket.
  • Shep
    Hol tárolja a játék a mentéseket? Egyszerűen nem találom sehol.
  • bexinho
    Hello-Hello!

Xbox 360-on van meg az AVP, és láttam h vannak itt páran, akik szintén ezen a konzolon játszanak. Jó lenne magyarokkal is játszani, nem csak külföldiekkel. :)

GT: bexinho88
  • pintyoo
    Valaki tudna nekem segíteni? Szeretném megrendelni az eredetit itt a Zavvi ról de nincs bankkártyám akkor hogy lehetne?Mennyek a cd Galaxisba?
  • berczely
    Na végigvittem mindegyik fajjal.Végén jó volt a zene!

• Avpfan
    Egyébként így elsőre ezek a módok jönnek be nekem a legjobban:

-Domination
    -Species deathmatch (faj-faj ellen)
    -Infestation
    -Survivor
  • Avpfan
    hát így hogy még nincs dedicated..

Az infestation meg még a survivor úgy ahogy játszható. A lagg miatt az emberrel egyszerűen nem lehet kihasználni azokat a kis plusszokat amivel mondjuk életben tudnék maradni egy alien ellen közelharcban.

Persze lehet nyomulni a többi módban is de ott vagy: - kilép a host
    - lagg tenger
    - be se enged

Dedicated server patcht akarok!

De élmény terén még így is ott van! Survivorban azért lehet küzdeni az alien seregek ellen csak néha idegesítő amikor egy-két balfék társam belesétál az M41-em tüzébe...

• Lunki88
    Egyenlőre szerintem felejtős a multi, hacsak nem magyarokkal tolod. Biztos van aki nem ezt tapasztalta, de nekem pl. perceket kell várni mire bead valahova és akkor is 300-400-as pingek vannak, így meg élvezhetetlen az egész. Kész megváltás lenne, ha kijönne már a dedikált szerver támogatás.
  • Avpfan
    hát változó.. valamikor fél percre rá talál valamikor 2 perc alatt sincs semmi.
  • Tube
    Aki akar engem is vegyen fel steamen a steam név:Kirlog
  • simon7108
    azt megmondaná nekem valaki,hogy a Ranked Match-nál milyen hamar talál szervert?mert olvastam,hogy PS3-on elég sokat keres még:(és igazán a ranked az érdekes mert ott kapsz xp-t és uj skineket:D
  • Lunki88
    De az, sajnos.
  • XenHai
    gyerekek ugye nem a lávás map az utolsó predi sp-nél??..
  • wesker24
    Én ugy tudom hogy a warezosoknak most várni kell egy ujabb crackre hogy tudjanak multizni mert akinek eredeti van azoknak mindig update van !

És aki törttel multizik az csak azokat látja akiknek warez verziója van vagyis aki még warezzel multizik azokat MÉG nem rakta össze azokkal akiknek megvan eredetiben !

Egyenlöre most mindenki várja a beigért Dedicated Server támagotást !
  • Kange
    Már van egy patch, amit automatikusan felrak a steam. Így már most nem tudnak velünk játszani a warezosok.
    Hamarosan várható a következő is, szóval azért csak nem lesz ilyen... :)

Amúgy itt a rang semmilyen előnyhöz nem juttat, szóval lehet akármilyen rangú is vki, ugyanolyan esélyekkel indul, mint a többi.
  • The Protector
    Hy.Nem rendelkezem az eredeti játékkal hanem warezzal.(MÉG?)
    A játék multiját feltörték olyan módszerrel ahogy a MW2 multiját is.Viszont mivel feltörték előfordulhat az h ellepik a multit a csíter faszfejek ahogyan azt a Modern Warfare 2-őben tették vagy azért tesznek vmi?Esetleg szopatják a warezosokat a folyamatos updatekkel vagy hasonló?
    Mindez nekem azért fontos mert meg szeretném venni a játékot de ha olyan nagyhatár szar lessz a warez miatt a multi mint az mw2-esetében akkor felejtős.
    Vki tapasztalt már csalást multiban?
    Előre is köszi.
  • csonti85
    A hunt móddal csak 1 bajom van, hogy inkább az emberek vadásznak a predátorra és nem fordítva ^^
  • Tatyla
    köszi,aham az elmúlt percekben ,este majd folytatom...
  • Kange
    Nagyon jól nyomod... :)
    Ezeket most játszod? Én vagy 10 percig vártam arra, hogy találjon ranked meccset, de semmi... :S
  • Kange
    Az, hogy néha kidob, meg társai az a rossz ping idő miatt van. Sajnos soxor előfordul.

Amikor kidob, milyen üzenetet kapsz pontosan?

Physx nem kell a játékhoz.
  • Tatyla
    igen ranked...
  • Kange
    asszem visszaszívom...

előbb járt a pofám, mint értelmeztem volna a dolgokat...

Nekem nem a C-n van a Steam!
  • Kange
    azért megy itt mindenkinek, mert eredetivel nyomjuk...

Neked a Warez topikban kéne szétnézned...
  • pintyoo
    Szasz lehet ha csinálnál 1 másik steam acc ot akkor jó lenne.Csak 1 tipp nekem radeonom 3870 van azzal ment psiyx nélkül is.