7670
avp10logo.png
  • Kontrakcio
    mennék de melózom :S majd kedden :)
  • Kange
    Nem jön vki játszani? :S
  • simon7108
    most nézem a RUSE forumot már lehet tolteni a bétát de csak keddtol játszhato!
    http://store.steampowered.com/app/33310
    de szerintem menjunk át abba a forumba:D
  • simon7108
    1 jo kis stratégia az Ubisoft-tol de nem olyan mint a tobbi:)
  • simon7108
    nem kell kulcs!csak simán leszeded Steamrol és kész.
    legalábbis nem olvastam sehol sem,hogy kellene elvégre nyílt béta:)
  • XenHai
    Én ha lesz kulcsom..
  • Kontrakcio
    persze! pont pihenős vok.
  • Kange
    Mijaza "RUSE"? :)
  • simon7108
    1 kis off!
    kedden jon majd valaki RUSE bétára?
  • KennyGTP
    8 és 9 között leszek fent steam-es. Csak nem lag-oljanak a szerverek
  • Kange
    Amúgy rengeteg fikázás ide vagy oda, én bevallom, hogy nem "sűrűn" veszek meg játékot... Úgyis mondhatnám, hogyha én megveszek egy játékot, akkor az tud is valamit nyújtani...
  • Kange
    Én is nyomnám most este, úgyhogy ne legyél rest meghívni...
  • deamon55
    Predatorok közül szerintme a Lord az ami nagyon jol néz ki ezért már mondtam is a klánnak ha eggyüt játszunk én leszek a lord elvégre leader vagyok vagy mi :D De a hunter se semmi.Alienek közül pedig a Preatorian
    Amugy a Predalien nincs benne a multiba?
  • KennyGTP
    Igaz hogy vannak a játékban apró (idegesítő) hibák, de akkoris király a játék. Én minden este tolok legalább 2 óra multit (este jobban jönnek a fragok ) az egyik B13-as ismerősömmel.
  • Kontrakcio
    hát, eddig nem hallottam olyan gémröl amit agyondicsértek volna, sztem ellehet bohockodni vele, jönnek majd uj mapok stb... meg hát, ugy a jo ha legalább 4 ismerössel tolod.
  • Lunki88
    Nem aratott osztatlan sikert a játék, finoman fogalmazva. :) Ha visszaolvasol láthatod hogy rengeteg fikázás volt itt a megjelenéskor.
  • Kontrakcio
    már mint a topik :)
  • Kontrakcio
    amugy meg, ennyire nem kapos másoknak a gém? annyira nem pörög mint mondjuk anno a l4d2 v a dirt2 ami sztem nem nagy durranás. vagy mindenki gémel?
  • Kontrakcio
    :) csináltatok már sg-s partyit? vmikor csatalkoznék csak a melo elveszi az időm :S
  • SLICK
    igaz ízlések és pofonok, de az a Lord Predator számomra pont hogy eszméletlen pocsékul néz ki. A maszkja ronda nagyon :|
    Helyette egy Heavy Predatort betehettek volna.
  • Kontrakcio
    hát, ha reinstall volt ne is várd h menjen :)

amugy, meglett a spartan pred skin, 31-es szintnél , lord kéne, eszméletlenül überbrutal-ul néz ki. alientöl a 6-os kéne. az is durva a megviselt fejével.
  • mikiking
    Gyerekek win reinstall volt,viszont a D meghajtóra telepitettem a játékot,szóval nem törlődött ki,de nem is megy... Játék reinstall lesz,viszont megmondaná valaki,hogy hova rakja a játék a mentéseket ?
  • crossfighter
    Hali!
    Ezek a könyvek csak egy része az egész univerzumnak, de a Predatoros meg AvP-s könyvek amiket leírtál, azok nagyrésze nemhivatalos regény, magyar íróktól. Nem részei az univerzumnak.
    Ide látogass el, mindent megtalálsz rajta:
    Aliensonline
  • Lunki88
    Hmm, milyen jól mutatna egy ilyen a szobában.
  • ajem kisa
    "Ami a filmből kimaradt!"
  • Lunki88
    Soha többé nem tudok úgy tekinteni a predatorokra mint eddig, hála nekik, hüpp... Ezentúl ha meglátok egyet elfog a röhögés.
  • derdani
    mi ez a faszság ?!
  • pintyoo
    Nem néztem a privit, csak most az elöbb még nem jött meg.
  • Mayday
    Hát ez nagyon pici része csak a megjelent könyveknek ám!
  • Frank99
    látom megjött a játék!

(csak nem válaszolsz a privát üzire...)
  • SLICK
    én is Wolfra mentem, fel si avattam a kis drágát
  • fery02
    Volt már téma tudom, de nehéz visszakeresni.
    Nos, itt van egy könyvlista:

"Aliens :

Alan Dean Foster - A nyolcadik utas a Halál ( 1987 és 1997 ) *.rtf
    Alan Dean Foster - A bolygó neve Halál ( 1988 ) *.pdf
    Alan Dean Foster - A végső megoldás Halál ( 1992 ) *.rtf
    A. C. Crispin és Kathleen O'Malley - Feltámad a Halál ( 1998 és 2000 ) *.rtf
    Steve Perry - Idegenek a Földön ( 1993 és 2005 ) *.txt
    David Bischoff - A királynő nevében ( 1994 ) *.pdf

Aliens versus Predator :

Damien Forrestal - A játék neve Halál ( A kelepce és A túlélők ) ( 1993 és 1994 ) *.doc
    Steve és Stephani Perry - Prey ( 1994 ) *.doc ( angol )
    Stephani Perry - War ( 1994 ) *.lit ( angol, olvasó mellékelve )

Predator :

Paul Monette - A Ragadozó ( 1990 ) *.rtf
    Simon Hawke - Ragadozó 2 ( 1991 ) *.rtf
    Nathan Archer - Jég és vér ( 1998 ) *.pdf
    Kyle Sternhagen - 2017 - Hőhullám New Yorkban ( 1993 ) *.pdf"

Az érdekelne, hogy ezek a címek olyan sorrendben vannak írva egymás alá, amilyen sorrendben érdemes őket olvasni?

Ha nem, akkor valaki tudna nekem egy sorrendet írni? Plusz örülnék, ha valami forrást is tudna mellékelni bizonyítékként. :)

Köszi!
  • Kontrakcio
    =) igazábol csak a pred skinekre játszom, 30.-nál még csak a wolf van , kell még 2-3.
  • SLICK
    én még csak 25-nél járok :|
    Na most már be kell érjelek
  • XenHai
    Azt a rohadt....
  • Kontrakcio
    nah, meglett a 30. szintem =)
  • wednes
    Meg egyszerűen kevesebben játszanak PC-n, mint konzolon. A warez biztos besegít rendesen, de a warezzal nincs multi. Aki multizni akar rendesen annak nem megoldás a warez példány mint régebben.
    Én is megnéztem a steam adatokat tényleg nem sokat játszanak relative mutlis játékokat PC-n. Ennek lehet 1001 oka. Az egyik ilyen szerintem, hogy PC-re friss játékot alig vesznek, (én se veszek, csak aminek jó kis akciós ára van már) pont fordított eladásokat produkálnak a játékok mint konzolon. Az elején pont, hogy kevés példány és ahogy telnek a hónapok szép lassan fogynak a példányok.
  • SLICK
    Hát ez gecijó :?DS_DAS:?D:D_AD
  • simon7108
    hát PC-n sajnos tombol a warez:S
    megnéztem PS3-on a Leaderboardsot és ott elmentem 50000 játékosig oszt meguntam:Dde még volt joval tovább is és az az 50k ugy volt annyi,hogy voltak játékosok akik érdekes modon ugyan azon a helyen áltak!wtf?szoval ameddig elmentem tobb volt mint 50k!
    am nézd meg a leaderboardot ott ott kell lennie az osszes játékosnak aki játszott a multival!
  • liquivent