7670
-
#5790 mennék de melózom :S majd kedden :) -
#5789 Nem jön vki játszani? :S -
simon7108 #5788 most nézem a RUSE forumot már lehet tolteni a bétát de csak keddtol játszhato!
http://store.steampowered.com/app/33310
de szerintem menjunk át abba a forumba:D -
simon7108 #5787 1 jo kis stratégia az Ubisoft-tol de nem olyan mint a tobbi:) -
simon7108 #5786 nem kell kulcs!csak simán leszeded Steamrol és kész.
legalábbis nem olvastam sehol sem,hogy kellene elvégre nyílt béta:) -
#5785 Én ha lesz kulcsom.. -
#5784 persze! pont pihenős vok. -
#5783 Mijaza "RUSE"? :) -
simon7108 #5782 1 kis off!
kedden jon majd valaki RUSE bétára? -
#5781 8 és 9 között leszek fent steam-es. Csak nem lag-oljanak a szerverek -
#5780 Amúgy rengeteg fikázás ide vagy oda, én bevallom, hogy nem "sűrűn" veszek meg játékot... Úgyis mondhatnám, hogyha én megveszek egy játékot, akkor az tud is valamit nyújtani... -
#5779 Én is nyomnám most este, úgyhogy ne legyél rest meghívni... -
deamon55 #5778 Predatorok közül szerintme a Lord az ami nagyon jol néz ki ezért már mondtam is a klánnak ha eggyüt játszunk én leszek a lord elvégre leader vagyok vagy mi :D De a hunter se semmi.Alienek közül pedig a Preatorian
Amugy a Predalien nincs benne a multiba? -
#5777 Igaz hogy vannak a játékban apró (idegesítő) hibák, de akkoris király a játék. Én minden este tolok legalább 2 óra multit (este jobban jönnek a fragok ) az egyik B13-as ismerősömmel. -
#5776 hát, eddig nem hallottam olyan gémröl amit agyondicsértek volna, sztem ellehet bohockodni vele, jönnek majd uj mapok stb... meg hát, ugy a jo ha legalább 4 ismerössel tolod. -
#5775 Nem aratott osztatlan sikert a játék, finoman fogalmazva. :) Ha visszaolvasol láthatod hogy rengeteg fikázás volt itt a megjelenéskor. -
#5774 már mint a topik :) -
#5773 amugy meg, ennyire nem kapos másoknak a gém? annyira nem pörög mint mondjuk anno a l4d2 v a dirt2 ami sztem nem nagy durranás. vagy mindenki gémel? -
#5772 :) csináltatok már sg-s partyit? vmikor csatalkoznék csak a melo elveszi az időm :S -
#5771 igaz ízlések és pofonok, de az a Lord Predator számomra pont hogy eszméletlen pocsékul néz ki. A maszkja ronda nagyon :|
Helyette egy Heavy Predatort betehettek volna. -
#5770 hát, ha reinstall volt ne is várd h menjen :)
amugy, meglett a spartan pred skin, 31-es szintnél , lord kéne, eszméletlenül überbrutal-ul néz ki. alientöl a 6-os kéne. az is durva a megviselt fejével. -
mikiking #5769 Gyerekek win reinstall volt,viszont a D meghajtóra telepitettem a játékot,szóval nem törlődött ki,de nem is megy... Játék reinstall lesz,viszont megmondaná valaki,hogy hova rakja a játék a mentéseket ? -
crossfighter #5768 Hali!
Ezek a könyvek csak egy része az egész univerzumnak, de a Predatoros meg AvP-s könyvek amiket leírtál, azok nagyrésze nemhivatalos regény, magyar íróktól. Nem részei az univerzumnak.
Ide látogass el, mindent megtalálsz rajta:
Aliensonline -
#5767 Hmm, milyen jól mutatna egy ilyen a szobában. -
#5766 "Ami a filmből kimaradt!" -
#5765 Soha többé nem tudok úgy tekinteni a predatorokra mint eddig, hála nekik, hüpp... Ezentúl ha meglátok egyet elfog a röhögés. -
#5764 mi ez a faszság ?! -
pintyoo #5763 Nem néztem a privit, csak most az elöbb még nem jött meg. -
#5762 Hát ez nagyon pici része csak a megjelent könyveknek ám! -
#5761 látom megjött a játék!
(csak nem válaszolsz a privát üzire...) -
#5760 én is Wolfra mentem, fel si avattam a kis drágát -
#5759 Volt már téma tudom, de nehéz visszakeresni.
Nos, itt van egy könyvlista:
"Aliens :
Alan Dean Foster - A nyolcadik utas a Halál ( 1987 és 1997 ) *.rtf
Alan Dean Foster - A bolygó neve Halál ( 1988 ) *.pdf
Alan Dean Foster - A végső megoldás Halál ( 1992 ) *.rtf
A. C. Crispin és Kathleen O'Malley - Feltámad a Halál ( 1998 és 2000 ) *.rtf
Steve Perry - Idegenek a Földön ( 1993 és 2005 ) *.txt
David Bischoff - A királynő nevében ( 1994 ) *.pdf
Aliens versus Predator :
Damien Forrestal - A játék neve Halál ( A kelepce és A túlélők ) ( 1993 és 1994 ) *.doc
Steve és Stephani Perry - Prey ( 1994 ) *.doc ( angol )
Stephani Perry - War ( 1994 ) *.lit ( angol, olvasó mellékelve )
Predator :
Paul Monette - A Ragadozó ( 1990 ) *.rtf
Simon Hawke - Ragadozó 2 ( 1991 ) *.rtf
Nathan Archer - Jég és vér ( 1998 ) *.pdf
Kyle Sternhagen - 2017 - Hőhullám New Yorkban ( 1993 ) *.pdf"
Az érdekelne, hogy ezek a címek olyan sorrendben vannak írva egymás alá, amilyen sorrendben érdemes őket olvasni?
Ha nem, akkor valaki tudna nekem egy sorrendet írni? Plusz örülnék, ha valami forrást is tudna mellékelni bizonyítékként. :)
Köszi! -
#5758 =) igazábol csak a pred skinekre játszom, 30.-nál még csak a wolf van , kell még 2-3. -
#5757 én még csak 25-nél járok :|
Na most már be kell érjelek -
#5756 Azt a rohadt.... -
#5755 nah, meglett a 30. szintem =) -
wednes #5754 Meg egyszerűen kevesebben játszanak PC-n, mint konzolon. A warez biztos besegít rendesen, de a warezzal nincs multi. Aki multizni akar rendesen annak nem megoldás a warez példány mint régebben.
Én is megnéztem a steam adatokat tényleg nem sokat játszanak relative mutlis játékokat PC-n. Ennek lehet 1001 oka. Az egyik ilyen szerintem, hogy PC-re friss játékot alig vesznek, (én se veszek, csak aminek jó kis akciós ára van már) pont fordított eladásokat produkálnak a játékok mint konzolon. Az elején pont, hogy kevés példány és ahogy telnek a hónapok szép lassan fogynak a példányok. -
#5753 Hát ez gecijó :?DS_DAS:?D:D_AD -
simon7108 #5752 hát PC-n sajnos tombol a warez:S
megnéztem PS3-on a Leaderboardsot és ott elmentem 50000 játékosig oszt meguntam:Dde még volt joval tovább is és az az 50k ugy volt annyi,hogy voltak játékosok akik érdekes modon ugyan azon a helyen áltak!wtf?szoval ameddig elmentem tobb volt mint 50k!
am nézd meg a leaderboardot ott ott kell lennie az osszes játékosnak aki játszott a multival! -