7670
-
#5750 Hogy miért? Csak én tartom kevésnek a 4000-t? Meg nem nagy multis game? Hát ezzel a rövid single-vel az se... :)
Nem tudom, de azt a 4000-t még akkor is kevésnek tartanám, ha csak Európáról beszélnénk. (Bár hazudtolj meg és mond, hogy csak az EU-ban 4000, mert nem tudunk pl. amcsival játszani...)
(Egyszerűen nem találok egy számot, hogy mennyi PC-s vette meg... ) -
#5749 Sztem ez csak el van írva, mert nekem biztos, hogy nem az volt az első győzelmem. -
Dzsimbao #5748 Eddig csak Valve-s warez játékok miatt hallottam account bannolást.
De én is azt mondom biztos ami biztos csináljon egy újat pintyoo, ezzel meg cod6ozhat ;).
Ma játszottam először multit, pedig előrendeltem a játékot :). Végigpróbáltam az összes módot rankedben. Nekem a sdm, infestation, predi hunt tetszettek (kinek nem ezek). Igazából már a demó is tetszett, úgyhogy sokat nem csalódhattam. Első dm meccsem meg is nyertem.
Predator hunttal csak az a bajom hogy a pályák nem igazán alkalmasak a vadászatra. Lelőttem a predit és bespawnoltam a marinok közé, szal ez ennyi volt. Következő lehetőségnél meg dobom a lándzsát és fél méterre a célpont előtt kiírta, hogy vége a meccsnek :D.
Sdmben ketten voltunk predik (2 marine, 3 alien), együtt mozogtunk, fedeztük egymást, így nyertünk is. -
pintyoo #5747 Nincs csak a zrogear demoaz meg az apv3 hoz kelett.Kössz a választ. -
#5746 Nem sok idő csinálni egy új steam accot, biztos ami biztos alapon. Gondolom a mostanin nincs egy játékod se. -
pintyoo #5745 Valaki válasz >>>erre -
Dzsimbao #5744 Először a 4 map várható kb 2 hét múlva, ami a speciális verziókhoz volt. De inkább dolgozzanak a dedikált szervereken, ráér utána dlc-ni.
"Win your first Ranked Match in standard Deathmatch mode"
Ha jól értem, ezt az acsit csak 1 esélyed van megszerezni? -
#5743 DLC-k még ráérnek szvsz, végülis most jelent meg a game. -
#5742 Vajon a beígért DLC-k tényleg jönni fognak vagy már gőzerővel dolgoznak a következő részen? Mert ezidáig semmi hírt nem közöltek hogy dolgoznának a DLC-ken. -
Avpfan #5741 Miért lenne elrettentő ? :)
Én már az elején tudtam, hogy ezzel nem fognak annyian játszani mint mondjuk egy Cod4-el... nem azért mert ez rosszabb játék hanem azért mert az AvP-nek szűkebb a rajongói tábora/vásárlói köre. És nem is úgy van számon tartva mint egy nagy multis gém mint pl a CS/Cod. Sokan szerintem el sem tudják képzelni, hogy milyen lehet multival az AvP. Mert úgy maradt meg bennük (avp/avp2) mint egy paráztatós Single játék..
-
Avpfan #5740 megint szarakszik a steam.. -
#5739 Mozogj, ugrálj, ne várd meg mig mind az 5 odaér, egyenként kap el őket, aztán ugrás egy fára, onnan tovább, egy kis gyógyitás, ha kell , és vissza fight. -
deamon55 #5738 Figyelj a legjoobb ha amikor látod hogy nekirugaszkodik akkor üszt meg 1-2 szer ha nem nightmare on játszol akkor asszem leesnek és csinálhatsz 1 trophy killt -
pintyoo #5737 Hi akkor mivan ha idáig warez zel jácottam de van eredetim is és azzal szeretném nyomni másik steam accot kellcsinálni másik e-mail címmel?Vagy mi van ilyenkor?! -
SovereignX #5736 Ez most miért ilyen buzi? Tetves Alienek a Predátorom úgy elintézik mint a szart. Első pálya már a bolygón jönnek egyszerre vagy öten és kinyírnak a picsába. Hiába blokkolok neki rugaszkodik vagy mit csinál és a fél életemnek annyi. Most ez... -
#5735 Ok, este beteszlek, köszi -
NHLFAN #5734 Persze:)))
és én is szeretnék egy kis Marine ikont ha lehet:)) -
#5733 Felvehetlek friends - be ? -
#5732 Tegnap toltam pár meccset, nekem ez a “fajok küzdelme” jön be a legjobban (SDM); ranked meccset sokat nem találtam, csak a másikat, de abban volt egy igenjó; 6-6-6 – os felállás; én alien voltam, és végre olyan csapatba kerültem, ahol tudták értelmezni a csapat szót, együtt mentünk, apritottunk, és nyertünk is, nem is kicsivel.
Az elején mindenki predator akart lenni, és beszólt egy csávó (28 –as szintű), hogy kellene még pár pet, a vadászathoz, na akkor 3 – an átmentünk alien –be, hát meglett a vadászat, csak nem ő vadászott !!!
Következő menet az katasztrófa volt, ott csak John Rambo – k voltak a csapatban, ment mindenki amerre látott, volt olyan is, aki észrevette, hogy megyek vele, ő is alien volt, és begyorsitott, és eltünt, hogy ne menjek utána …
A másik meg láttam lóg a falon, nézi, hogyan jön 3 predator, azok persze csapatban, én visszahúzódtam, hát azért, a 3-2 – es felállás nem nyerő, hiába a meglepetés ereje, hát ez a szerencsétlen nem igy gondolta, ráugrott a 3 predator – ra … sok nem maradt belőle, na innen ki is léptem.
Összességében jó volt, nyomtam egy kis single –t is, az is menjen, de nem sietek, nekem nagyon tetszik a játék, remélem idővel lesz több ranked mecs is
-
#5731 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól sejtem ott vagy, ahol egy aknában kell lejutni, a tetején meg egy nagy szívó venti van, ami felszippant. Ott nem kikapcsolni kell, hanem le kell jutnod az aljára. Szal csak sprint lefelé, valamint fókusz ugrással ugrálj egyik szellőzőtől a másikig. -
NHLFAN #5730 maxell 32 -
#5729 Hello! Elakadtam az Aliennel, valami ventit kell kikapcsolni, azt hogy?:D -
#5728 Köszi a linket!
Ez nagyon kemény. Ha jól értelmezem, akkor ráadásul a legtöbben a déli órákban játszanak, ugye? (Mármint itteni idő szerint)
Mondjuk azért az MW2 már nem annyira mérvadó, mert nem mai játék, azaz már sokan ráunhattak, vagy csak elegük lett a "csítelők" miatt, stb.
Minden esetre elrettentő ez a 4000. Nem is csodálom, hogy nem hajtják annyira a dedikált szervert. -
Dzsimbao #5727 Ne haragudj, de nem haragszom :).
De abba számold bele a konzolt, ez csak Steam. Lásd cod6, azt is csak 100 ezren tolják pedig több mint 10 milliót eladtak, de abból max fél millió pc, vagyis a Steam statban látszik. (+warez minden játéknál)
Steam statisztikák
Alul van egy olyan, hogy "View current players per game"-nél megnzheted. -
#5726 Már ne is haragúdj, de egy olyan játéktól, ami Angliában top az eladási listákon kicsit keveslem a 4000 embert!!!
Hogy lehet ilyen statot nézni? -
#5725 Nah jah, de én a predi skinekre gyúrok! :)
No de a 4-5 tele szerver azért egy picit kevéske, az infestation-t nem szeretjük, játszani meg akkor játszok, mikor tudok... ;) -
Dzsimbao #5724 A Steam stat szerint 3 496 ember játszik most ezzel, az elmúlt 24 órában pedig pont 4000-n indították el. Ez valamivel több, mint ahányan Left 4 Dead 1-et játszanak. -
Avpfan #5723 Én elértem a 14-es szintet és rankedeket már nem is tolok.. jó nekem a Franco skin.. :)
Dedikáltnál nálam mindig van 4-5 szerver ami tele van. Főleg az infestation, STDM népszerű. Inkább az esti órákban játsz. Akkor sokkal többen vannak mint napközben.. -
#5722 Én csipem az Infestation, fejleszthették volna még azzal ezt a módot hogy minden meghalt marine facehugger-ként kezdi az alien-es pályafutását , vagy legalább az első szerencsés játékos lenne facehugger akit kiválaszt a gép alien-nek, így könnyebb lenne az első alien-es játékosnak prédát szerezni -
#5721 Skineket biztosan.
Az Infestation-t nem szeretem. Ált. beáll az összes Marine egy helyre, oszt ha Te vagy az egyedüli alien, vadássz ki valakit a tömegből. Eléggé rossz konstrukció... -
himpike #5720 Tegnap próbáltam a multit és eléggé idegesítőnek találtam.. Infestation volt. A dedikáltak üresek voltak az tény.
Anno men of warban tapasztaltam ugyanezt, a pontszerzős részben a kutya se akart játszani csak a simában. Nem is tudom pl avp3ban mit nyerek a ponttal egyáltalán. -
#5719 Ez hihetetlen. Oké, hogy hétköznap van, de ennyire kevesen játszanak ezzel a játékkal? Rangsorolt meccset alig-alig találok, de ált. ugyanabba rak vissza mindig.
Dedikált szerver meg annyi van, hogy csak nah, de a legtöbb tök üres.
Mégis csak ennyire ratyi ez a játék? -
#5718 Értem,hát remélem egyszer azt is belerakják,jó lenne avpt lan partyn tolni. -
#5717 Nem, azt még mindig nem. Csupán néhány apró dolgot javítottak benne, valamint pár új paranccsal bővült. -
#5716 A dedicated szerveres patchel már lehet lan szervert offline módban csinálni? -
#5715 Nincs feltörhetetlen dolog...
Este vki game? Csak szóljatok rám nyugodtan Steam-en, ha online vok! :) -
#5714 Szuper, akkor mehet a Fight ! -
#5713 kijött az sh5? de jó! -
simon7108 #5712 valaki még régebben írta,hogy a DRM-et nem lehet feltorni:)
na most megmondom,hogy jo nagyot tévedett!az Ubisoft uj játéka a Silent Hunter 5-ot 1 nap alatt feltorték!tudom,hogy off de ha már ezen vitáztunk a multkor gondoltam beirom:D -
#5711 nekem azt irják hogy holnap fogják feladni, egy hét mire ideér, jövő hétvégén tolhatom... remélem.