7670
avp10logo.png
  • Kange
    Én gondolkodom a megvételén, pedig nem szoktam ilyet. Azonban attól picit félek, hogy megveszi az ember és ott áll/ül majd a lobby-ban egyedül, mert szinte senkinek sem lesz meg...

Ezért is gondoltam úgy, hogy az ilyen Survivor/Hunter Edition-hoz multiplayer map-t adni már eleve f@szság, pont az ilyes esetek miatt. Nem véletlenül adnak általában olyan dolgokat, amiket egyedül is tudsz élvezni.
  • KennyGTP
    De úgy biztos megvenném a DLC-t ha egy hazai pc-s játékújság a DLC kódot és egy teljes játékot mellékelné azért a 1500Ft-ért
  • sith7
    Megbeszéltük chat -en, neked van igazad, elnéztem, csak sima meccsek vannak dedikált szervereken
  • KennyGTP
    Hát nem lenne rossz ez a 4 map (pláne a Hive és az Dock), mert ezek eléggé változatos a helyszíneknek tűnnek , nem úgy mint az alapban gameban hogy a pályák nagy része dzsungeles/templomos "predator" jellegűek.
    Akkor veszem meg ezt a DLC-t ha majd azt látom a a szerver keresőkben hogy ezek a mapok nagyon népszerűek (lesznek).
  • MarkBlade
    TS és aratunk :)
  • KennyGTP
    Jó és hangulatos meccsek vannak Mp-ban és a fajok ki vannak egyenlítve, szóval itt multiban nincs olyan hogy "legerősebb faj"! Csak LAG NE LENNE némelyik szerveren!!!
  • Avpfan
    hát én biztos nem

Egy ilyen kis biszbasz miatt nem fogok kipengetni nem tudom hány ezer forintot. Még 100 ft-ot se.

Nem értem miért kell pénzt kérni egy ilyen kis szarság miatt. Nem elég, hogy megvettük a játékot ?

A másik eredeti játékom (2 van) a Mount & Blade-nek jön az új része (kiegésíztő) a Warband azzal nagyon úgy fest, hogy ingyen megkapja az aki megvette az alapjátékot.. és az a kiegészítő nem 4 pályából áll. multi részt tartalmaz meg az Sp-re újítások..Annak a bétáját tolom az Avp mellett..
  • MarkBlade
    Thx :) Nemsokára beszálok én is ..
  • Kange
    Most nyomtam két teljes meccset dedikált szerveren és nuku xp! Szal leírhatnád nekem, hogy hol találom...
  • Kange
    Szerintem nagyon jó, csak még ez a szerver/rangsorolt meccsek nem tiszták egyelőre. Valamint picit kevés játékos játszik, de engem speciel még így is nagyon leköt!
  • Kange
    Tök jó, hogy írtál.
  • TheGrinder
    Egy szóval: sz*r.
  • MarkBlade
    Sziasztok? Milyen a multi része? Kicsit hülyén hangzik a kérdés de most rendeltem meg és kiváncsi vagyok a vélemyényetekre.. Remélem megérte :)
  • KennyGTP
    Ja szerintem is drága 4 multi map-ért, még tömhettek volna bele több extrát is, mert azt mondták (egyszer valamelyik interjúban) a fejlesztők hogy tele vannak új ötletekkel és azokat már nem tudták beépíteni a játékba a határidő miatt.
  • Kange
    De Te nem a pályák miatt vetted meg a Survivor Edition-t... ;)
  • Kange
    Te most komolyan, hol találom én a szerveren futó ranked meccseket???
    Mert ott nekem mindig 0 van az XP-nél...
  • Lunki88
    Teszem hozzá még így is jobban jártok, mert zavvi-ról megvettétek 5k-ért, én meg a fém tokért meg a plusz pályákért fizettem kétszer annyit.
  • sith7
    Én azon játszom, és ott is vannak ranked meccsek... igaz nem annyi, mint a sima, meg irja, hogy még csak béta, de ott is van xp...
  • Lunki88
    Amúgy most mit vagytok ezen kiakadva? Mit vártatok hogy majd 200 Ft-ért adják vagy mi? Én akkor lennék mérges ha ingyen adnák, miután megvettem a survivor editiont.
  • Kange
    Oké, hogy nem adhatják ingyen, hiszen akkor a gyűjtői kiadással rendelkezők háborognának.
    No de azért ennyit kérni ezért...

Innen ennyiért ki fogja megvenni?
  • NHLFAN
    A többiek már kifizették a gyüjtői kiadás magasabb árával:))))
  • Kange
  • Dzsimbao
    Erre csak azt tudom mondani, hogy "-Kicsinálták Kennyt. -Szemetek!!!" :).
    Sok az a 6 euró 4 mapért, annyiért már teljes játékokat lehet venni, pl az első rész 3 euró a Steamen.
  • Kange
    Még szép, hogy Alien Vision-ben, ellenük harcoltam... :)
    Láttalak sokszor úgy is, csak az STDM-t játszok a legtöbbet és nem is foglalkoztam Veled... :)
  • KennyGTP
    Fizetős lesz az első AVP DLC!

MIÉRT?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
  • Pergi83
    Nem szándékos volt, csak szerintem rohangásztál te is alien vision-ben és nem láttál engem, és nem egyszer arra lettem figyelmes, hogy elrohansz mellettem és csak egy e gombot kellett nyomnom.
  • Kange
    Mert azon még nincs XP... És ugye amíg nincs meg a kiszemelt skin, addig erőlteti az ember a rangsorolt meccseket...
  • sith7
    Pont ezért lépett ki a kis f..z
    Miért nem dedicated server - en játszol ?
  • Kontrakcio
    nem hiszem el h nem tudtam ma végigtolni 1más után vagy 4 rankedet me kilépett a host pedig egész bemelegedtem...
  • Kange
    Amikor csak lehet próbálom nem használni a disc-t, mert ha jól megy vele akkor érzem, mennyire nem fair a használata. Akkor szoktam csak elővenni, mikor elszáll az agyam, vagy az ellen szerintem aljas módon játszik.

Általában jobban szeretem a kézitusát, ahogy az igazi Predator!
  • Kange
    Nah jah, ilyen nekem is volt, bár fordítva. 4 Marine Vs 1 Alien, persze Ők egy "klánból". Nah az vicces volt. A legviccesebb, hogy egyedül nyertem a Domination-t, mert gyorsan elfoglaltam 2 pontot, Ők meg a harmadiknál álltak és utána végig támadtam Őket. Killem csak pár volt, de lefoglaltam Őket...

Ahha, akkor Te voltál az a sunyi predi, aki mindig elkapott hátulról harc közben??? Végül már Rád is pipa voltam!
  • Pretorian
    Mondjuk lenne egy olyan felugró achievement, hogy

"Háháhá! Mi van, nem tudsz játszani, te szerencsétlen? Menj vissza, gyakoroljál még egy kicsit SP-ben, aztán gyere multizni!!! Te hulye kocsog! HÁHÁHÁHÁHÁ!!!" - vagy valami hasonló.
  • Pretorian
    Ezt csinálják a kis kecsegek, vesztésre állnak, kilépnek. Bár ehhez is 16 évesnek kell lenni szerintem. Majd felnőnek. Én ezt büntetném egyébként valamilyen módon.
  • Pergi83
    Még egy dolog, hogy kipuffogjam magam, Death Match: 2 alien, 2 predator, 1 marine. Nem jut eszembe a pálya neve, az oszlopokkal, nagy lyukkal alattuk. Indul a játék marine log out... maradt a két predi két alien, a kolléga vágta a csapat munkát, rommá vertük őket, volt egy nyolcas kill streakem, erre jól hátba döftek, majd beálltunk a lépcsőhöz, kollégánál disc, nálam plasma caster, az alienek jöttek, néztek, meghaltak, már az első pár percnél 20-as killem volt, megvolt zsinorban a kilencedik, már dörzsöltem a markom, hogy jön a very tough hombre achievement, hát nem log out-oltak az alienek? Nem tudom én végig játszom mindig a meccseket, egyszer egy 3 marine 4 alien domination-ben mindenki kilépett, maradtam egyedül marine a négy alien ellen, de nem léptem ki és mivel csak én gyűjtöttem az xp-t a csapatban össze is szedtem vagy 150-et egy meccs alatt, sokszor meghaltam, de ilyenkor gyűlik ám igazán gyorsan...
  • Pergi83
    Jah, tényleg hozzátartozik amúgy, hogy Kange lett az első egy marine a második én a harmadik két killel lemaradva és a három alien osztozott a maradékon
  • Pergi83
    Én is ott voltam azon a DM-en , a három alien tényleg sunyiba nyomta, én predivel voltam, gyorsan harmadikról elsőre ugrottál 30 killel... csodálkoztam is a végén, a Refinery-n volt ha jól emlékszem
  • Pergi83
    Már nem veszik el az xp-d ha kilép a host, a patch óta, nyugodj meg megkaptad
  • Lunki88
    Ja és ranked match volt, így elúszott a megszerzett xp azért vagyok kiakadva.
  • Lunki88
    Alienek ellen én mindig discel rohangálok, mert ők is aljasul játszanak. :P Amúgy az előbb játszottam egy species tdm-et, 2 predator volt és 3 alien. Én pred voltam, és végig vezettünk pedig ők 3-an voltak. A poén az volt hogy a vége előtt az utolsó másodpercekben a host kilépett (hát persze hogy az egyik alien volt a host)... Az ilyeneket komolyan mondom 2 hétre bezárnám valahova és csak kenyéren meg vízen tartanám.
  • Kange
    Gyűlölöm a DM-t már ebben a játékban. Valahogy mindig az sül ki belőle, hogy az Alienek együtt mennek és nem bántják egymást.

Kb. a játék feléig utolsó voltam 5 killel, mert mindig elkaptak, miközben egy másik aliennel harcoltam. No ekkor elszállt az agyam, felszedtem a disc-t, 2 percen belül 20 kill-t szedtem össze, egyszerre 2-3 alien leszedésével... De grrrrr....