7670
-
#5910 ezt én is szeretném tudni, én mindig mindentől bekábulok és esélyem nincs visszaütni, mert amint az ellenfé belémver mégegyet azonnal abbamarad a támadásom. Ő meg üt tovább...
Néha nagy geciségek vannak ami már túlzottan is idegesítő. -
#5909 Ez az 1 ütéses kill rohadt fura. Néha ellenem is benyomnak, de főként az alienek farok csapással. Nekem még egyszer sem jött össze, max. úgy, hogy előtte ráugrás is volt, de általában még akkor is kell még egy kis ütés a halálhoz.
Amit viszont tényleg nem tudom, hogy csinálják az emberek, mikor a predator megsoroz, szó szerint! Elkezd ütni és folyamatosan 3-4 gyors ütést benyom annyi idő alatt, amíg esetleg meg vagyok szédülve. Ezt úgy képzeljétek el, mint amikor egy bokszoló sorozatot visz be, egymás után bal-jobb-bal-jobb. Ezt hogy lehet megcsinálni??? -
#5908 Éltem már át hasonlót énis.
Ha szerencséd van akkor a host a "nyertes" csapatban van, és nemfog kilépni :D
Bár volt hogy az én netemet választotta ki egy 12es mix dm-hez, és bizony nem bírta. De ezesetben inkább az elején lépek ki.
Egyébként találkozott már valaki olyannal, hogy alienek egy szimpla ütéssel megölnek? Tegnapi ranked meccsen volt egy Lengyel játékos, aki legalább 3x így ölt meg. Egy domination volt, és 100-101-re kaptunk ki...
És rohadtul idegesítő amit csinálnk: futkároznak össze vissza, és nyomkodják az e-betűt a kis b*zik :\
Következő patchben adnék egy jó 2-3 másodperces cooldown-t a stealthkillnek, ha sikertelen :l -
#5907 Jah... Még az is! Ez a mai nap nem kedvezett, az biztos!
De ennél a meccsnél durrant el az agyam... -
#5906 és a többi 30 perc szopás mikor megpróbáltunk játszani de mindig kilépett?:I -
#5905 Ez nagyon durva ...
Fogadd együttérzésemet -
#5904 hogy a jó ***** élet ******* szájba minden kis **** ****szopó ********!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szal ilyen pipa vok. Rangsorolt meccs, első vok, 25 killel, 10-es kill streak-vel ebből vagy 10 trophy volt. Hát nem lelépett a host 1 perccel a vége előtt? És mennyi XP-t kaptam? 0!!!
ÁÁáááááá..... -
#5903 Értem, akkor ez is a lag - nak róható fel, mármint a nyil későbbi megjelenése
Akkor ezzel is megpróbálok "együttélni" -
#5902 Miért rossz a friendly fire? Én pont jónak tartom!
Egyrészt nem kell agyatlanul irtani mindenkit, másrészt meg megvan a következménye is. (-1 kill) Idegesítő, valóban, de hát...
Nem egyszer volt, hogy én is úgy berosáltam a felém rohanó alien-től, hogy egyből vágtam hozzá a disc-t és kiderült, hogy velem van. Néha (nálam például) későn rakja oda felé a nyilat. (Dead-re is nem egyszer dobtam már disc-t, mert elég ugrott a semmiből, dobás, ekkor megjelenik a nyíl én meg veszettül próbálom más irányba irányítani a disc-t... :D
Ha kilép nincs XP sztem sem. De azokkal, akik kilépnek nem tudsz mit kezdeni. De van ellen példa is, tegnapi nagy meccs során pl. volt egy srác, egyedül állta a sarat négyünk ellen (társai kiléptek) és végigjátszotta az egészet, pedig nem lehetett túl élvezetes, mikor leállsz valakivel harcolni és még hárman ugranak Rád... :)
Sajnos a disc ilyen. Én is azt használom, bár amikor csak lehet közelharcra megyek és ha vesztésre állok, akkor kerül elő... :)
-
#5901 Ok, de asszem erre volt egy patch, hogy megmarad az XP, pont az ilyen sok k...g miatt
Pont ranked mecssen érdekes pedig
Ird be a steam acc. - od, és megkapod a csillagot, elvileg -
#5900 Igen, ki lehet kapcsolni, de asszem nem ranked meccseken.
Abban az esetben ha a host kilép a rankedből, nem kapod meg az addig gyűjtött XP-ket, sajnos már kitapasztaltam.
A dobálózó predatorokkal sokat meg nem bírsz kezdeni, és a 30as rankról meg annyit, hogy volt egy "kiskapu", amivel meg lehetett tartani a patch előtti összecsalt rankokat.
(Csak halkan jegyzem meg, hogy eredetim van, bár csillagom az itt nincs :D ) -
#5899 Egy kérdésem lenne:
Ezt a más játékokban csak friendly fire – nek nevezett dolgot ki lehet kapcsolni ?
Tegnap volt egy ilyen vegyes csapatos gyilkolós menet, amiben én alien a társan predator volt, és egyszer egy diszkoszt, dobott keresztül rajtunk, egyszer meg mentem feléje, hogy menjünk együtt, erre amikor a sarkon befordult, reflexből belémvágta a dárdát, utána irta, hogy sorry, de idegesitő volt... meg nem értem, nem látja a fejem felett a nyilat, hogy hozzá tartozom ?
A másik ami tegnap kiakasztott, 3 alien – 3 marine, domination, mi alienek uraltunk mindent, vezettünk 30 ponttal, killekkel is mi mentünk, erre aki a host – ot adta, marine volt, kilépett...
Tudom, hogy az xp meglesz, de akkor is ez olyan óvódás színvonal
Nekem is volt olyan meccsem, amiben nem volt sok killem, sőt az első predator hunt – ot -1 ponttal fejeztem be ... dehát nem ezekből tanul az ember ?
Harmadik kedvenc: köszöntöm a COD2 – t megunt, és ide áttelepült sniper team tagjait, akik most predator jelmezben, diszkosszal játszanak.
Kifigyeltem a csávót, nem is játszottam, mikor már rájöttem hol van, semmi mást nem csinált:
Dobás, álca, dobás, álca ... biztos izgis lehetett
Másik : nem mindig igaz, de tegnap ismét bebizonyosodott, hogy nem kell egyszerre besz...ni egy 30 – as rank – ű embertől, mert nem biztos – de volt már ilyen is sok -, hogy azért ennyi a rank – ja , mert ekkora király, hanem azért, mert napi 5-6 órát tolja a megjelenés óta, és sok kicsiből összejött neki.
No egyelőre most más nem jut eszembe ....
-
#5898 értem, köszi, na majd holnap kipróbálom -
#5897 Jaja, pontosan tudod... :)
Meghívod az embereket és a jobb felső sarokban lesz a csoport kilistázva.
De az is jó(én úgy szoktam), hogy közvetlenül a Steam-ből hívod meg a kiszemelt embert. (Neve melletti lefelé mutató zöld nyilacska, majd Meghívás játékba. Vagy ha csatlakozni szeretnél valakihez, akkor ugyanitt a Csatlakozás játékhoz.
Értelem szerűen a már elindított játszmákhoz nem lehet csatlakozni, ezért érdemes még a multiplayer főképernyőn ezt megtenni. -
#5896 Ne nevess ki, azt hol állítottátok be, hogy egy game - n belül legyetek mind ?
Ranked / invite ? -
nazareti #5895 sziasztok! az a problémám ,h single player módban minden előzmény nélkül eltünt a hang az átvezető animációnál,és,még az összegyüjthető szöveges üzeneteknél is ugyanezt tapasztaltam,eddig rendesn volt mind2 most meg..... vmi megoldás rá esetleg tud vki? -
#5894 Ez a mai game iszonyat nagy volt!
Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, legfőképp Lunky-nak, hogy sikeresen elherdálta a kill-jeimet...
De most komolyan, tényleg állati volt! Holnap folyt. köv.! -
#5893 uhh, jóat toltunk srácok. köszi a gémet, majd megismételhetnénk többször is :) nah , jó8. -
#5892 Te alap hogy ott vagy mindenütt, az örök listavezető. -
#5891 és én hol maradok -.- -
#5890 Még rankeden is lehet jókat játszani ha összegyűl legalább 4-5 ember sg-ről. Így sokkal több killt össze lehet szedni = több xp-t lehet szerezni. Előbb is aláztuk az ellent mikor együtt nyomtuk (Kange lefoglalta őket predivel, én meg az áldozat mögé lopóztam aliennel és stealth kill. :D) -
#5889 Mindenkit -
deamon55 #5888 Beszállnák énis ezekbe a nagy game összegyülésekbe kitt kell felvennem Steamre ehhez? -
#5887 -
#5886 Mulasztás pótolva -
#5885 Bezzeg engem még vissza sem igazoltál steamen a nagy játék közepette. -
#5884 hova ment a játék? -
#5883 Hát most egy szavam nem lehet, 2 óra game volt, lag nélkül, volt minden deathmatch, team deathmatch, domination, predator hunt, léptem 2 szintet, volt , hogy nekem volt a legtöbb kill -em, voltam mindhárom fajjal.
Szóval király program, király játék -
#5882 9 előtt nem tudok ... -
#5881 Nem jöttök játszani? Ha kell csinálok dedikált szervert, oszt nyomatunk 2v2/2v2v2/3v3 és így tovább... -
#5880 Oké, értem ... -
#5879 Ha látsz a steam-en kérdezz rá és küldöm.
(Jelenleg nem látlak aktívnak)
Sith: Értelmetlen dolgot írt, ne törődj vele. El kell vele kis időt társalogni, hogy megértsd a fogalmazását... -
#5878 khm... ezt most nem értem teljesen ... -
#5877 szevasztok. Lunky-nak tudjátok az acc-ját. ma toltam vele azt mondta nektek megvan.pm-ben persze. köszi :) -
#5876 Hát akkor emberek, szó szó, senkinek nem jó ez a lag...
Egyszerűen nem értem miért nem nyomatják a dedikált szervert... -
#5875 Igazad van, de mégis ebben az esetben tudsz azzal játszani, hogy elé célzol. Rengetegszer beválik, hogy pár méterrel az ellen elé célzok.
Míg predi esetében az automata célzás miatt szívsz, mint állat, szal ilyen helyzetben csak a közelharc és ugrás marad, mint mentsvár... :) -
#5874 A marinnál is nagy baj a lag, mert ha kb. 150-nél nagyobb ping-van akor hiába cálzod be az ellenfelet és huzog meg a ravaszt mert 2 mp-után csapodik be a golyó de már az ellenfél rég kibelezett engem.
Szóval ha látom hogy 150-nél nagyobb pingem van, vagy késik a golyó a lővés és a becsapodás között akkor lépek ki és keresek egy másik szervert. -
#5873 Igen, én is azt vettem észre, hogy a lag, az legjobban az alien -t, predator - t szivatja, mig a marine ezt nem szenvedi meg nagyon, mivel, te ütsz egyet, kettőt, mondjuk levegőbe, és semmi eredmény, ő meg ráfekszik a ravaszra, és az 5., 6. skuló már talál, te meg még mindig sehol nem vagy
Tegnap volt egy olyan is, nyomom az E - t ezerrel, a predator már a levegőben, na mondom lecsúsztam róla, következő pillanatban, már a kezemben volt...
A DeathStar vonósugara kutyaf..a volt tegnap, hozzám képest...
Szóval ez tényleg gond, mondjuk volt egy predator, aki 3 ütésből mindig megölt, ugorva ütött, hátrált , és ismét; de ahogy néztem ő volt a host, akkor neki gondolom nem volt lagja
Ketten is ütöttük, mint alien, és semmi... volt, hogy az álcáját se kapcsolta be ...annyira biztosra ment, tudta, hogy nyerni fog... -
#5872 Ez sajnos ismerős probléma nekem is... :(
Legjobban az zavar, hogy ellenem csinálják ezeket. Értem ezalatt, hogy látom, hogy ott van mögöttem az Alien, megfordulok, támadok, majd beadja ellenem a kill-t, miközben átrak jó pár méterrel korábbra...
Vagy pl. tegnap az egyik alien-en 3-szor átdobtam a disc-t és semmi. Pedig a harmadiknál közvetlenül előttem volt, de a többi is telibe találta.
Persze fordított esetben, mikor alien vok megyek a marine után, felvillan az E. Ráfekszek ezerrel, már füstöl a billentyűzet, majd szépen lassan megfordul és lelő... -
#5871 OK