7670
-
#5870 Tudom, csak erről jutott eszembe ez a probléma amit leírtam. :) -
#5869 Nem dedikált szerver volt, ranked meccs volt ... -
#5868 Nem láttalak.
Az ilyen campelos játékosok menjenek inkább COD-ozni vagy CS-zni. -
#5867 Nem láttál??? Én ma csak ilyenekkel találkoztam. Szinte mindenkinek megvolt a maga kis helye, ahova befészkelte magát. Úgy a játék feléig anyáztam is, de utána már ismertem ezeket a helyeket... -
#5866 Én csak azt nem értem hogy miért van lagg még a dedikált szervereken is? A listából mikor kiválasztom azt írja 60-as ping, mondom oké, aztán mikor felmegyek mindenkinek 200-as pingje van legalább. -
#5865 LoL. Ennyi camper predatort se láttam még ebben az avp3-ban XD. 4 (vagy 5)pred vs 2 marine vs 2 alien. A predaek harca annyi volt hogy irány a dick és lehet camp-disk-ezni az oszlopról, tiszta vicc ez már LOL. Kár hogy a rohadt szárul irányíthatós (falmászásra értem) alien-re osztott be a gép, pedig marine sniperrel le szedegettem volna őket -
#5864 Most már nekem is televan a t...m a laggal
Most volt több ranked meccs is, hát nem semmi dolgok történtek
E betűvel kb. 30-40 méterről magamhoz húztam az ellenfeleket; volt egy predator, akit 2 -en ütöttünk heavy attack - kal /2 alien/, és ő győzött 3 ütéssel leküldött mindkettőnket; marine - k 3-4 heavy , és light attack - ot simán benyeltek, mire hajlandóak voltak megpusztulni stb. -
#5863 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shiftet lenyomod ha a lentebb lévő lukakra nézel és átugrasz, és igy tovább! -
rambo109 #5862 Hello!!!!
Hogy lehet ott átjutni amkor alien-el kell menni 2. vagy 3. pályán és ott ilyen kis algútból kéne kijutni egy ilyen b@szott nagy ventilátor felé ,de az mindig ledarál??????????
Remélem elég érthető voltam és tudjátok ,hogy miről beszélek?
-
#5861 Köszönöm a listát, puhaf...okkal meg ne foglalkozz -
#5860 Hát nem tudom. Ezért a szuper élményért, amit nyújt???
Értem ezalatt, hogy rettentően tetszik maga a játék, de nincs kivel játszani... -
#5859 Kurva drága lesz bazz, de muszáj lesz majd megvenni. Mondjuk sztem majd később, most vettem AC2-t, jövő héten meg Dragon Age kieg. -
#5858 Hát, hihetetlen milyen emberek vannak. TDM-ben alien voltam, az egyik predi állandóan írogatott nekem, hogy milyen béna vok, satöbbi...
Következő party, DM Ő is én is predi, miután egymás után negyedszer leszedtem kilépett... Pedig éppen írtam volna be az üzit... -
pintyoo #5857 valaki szoljon majd ha lessz AVP3 party, jövök én is ha tudok! -
#5856 Uram atyám!!!
2,382 Aliens vs Predator
Csoda, hogy nem találok senkit sem??? -
#5855 Nem biztos, hogy ez a teljesen jó lista, de kiindulási pontnak megfelelő lesz... :)
Rank 02 - Gibson
Rank 03 - Warrior Dome
Rank 04 - Claw
Rank 06 - Connor
Rank 09 - Stalker
Rank 10 - Warrior Ridged
Rank 13 - Moss
Rank 16 - Hunter
Rank 19 - Praetorian
Rank 22 - Johnson
Rank 25 - Wolf
Rank 28 - Rookie
Rank 31 - Spartan
Rank 34 - Nethead
Rank 37 - Lord
Rank 40 - Van Zandt -
#5854 -
#5853 azt tudom h a 34. szinten alient kapsz, nathenhead vagy mi -
pintyoo #5852 Na eredetim van kezdek előről mindent:)): -
#5851 Hogy On is legyen:
Nincs az valahol leirva, hogy hányadik szint milyen + skin - t ad ?
-
#5850 OFF
Sose lehet tudni... most már úgy vagyok a filmekkel, hogy senkinek, semmilyen kritikának nem hiszek
Leülök, megnézem, eldöntöm tetszett -e ... ennyi
Remélem ez tetszeni fog
ON -
Jogos! De engem a film készítője is megrémiszt picit... ;)
-
#5848 OFF
Sok film volt már, aminek jó trailer - e volt, aztán a film meg ...
Szóval még lehet bízni
ON -
#5847 Oké, nyertél!
Hát nem tudom. Ha olyan nagy durranás lenne/lehetne, akkor szerintem lenne valami információ róla a neten. De még csak egy átkozott trailer-t sem találtam ezidáig... Pedig én is nagyon szeretném, ha egy nagyon ütős film lenne!
-
#5846 Halkan mondom csak, végülis egymás között vagyunk ...
Életem első játéka, amiben a multiplayer - re kattintottam...
OFF
Más dolog imádom az alien , predator univerzumot... remélem az új predator filmet nem cseszik el
ON -
#5845 Nehogy azt hidd, hogy én nagy játékos vok... :) Ezelőtt utoljára még 2002-ben játszottam multit, azóta semmit!
De az XP nekem is jól jött volna... -
simon7108 #5844 OFF:
elvileg 18:00-kor indul a RUSE béta ki jon majd?:) -
#5843 Az xp miatt sajnálhatod, de már mondtam nem vagyok nagy játékos, de ők még nálam is gyengébben tolták; szóval nem akarok senkit látatlanban megbántani, de neked ez csak edzőmeccs lett volna ... szerintem -
#5842 Hogy én mennyire sajnállak... -
#5841 bakker, 33 rangon vagyok azt 30-33ig nem kaptam semmi skint szivacs -
#5840 No, majd ha meglesznek nyomunk párat! -
#5839 No az szép! :)
Kár, hogy ezekből kimaradok... -
#5838 na küldtem egy panaszos levelet a főnöknek, remélem összekapják magukat! -
#5837 Hát bizzunk benne, hogy egyre többen megveszik, meg elkészülnek végre a ranked meccsek is dedikált szerverre is
Akkor talán több lenne a fight
A remény hal meg utoljára -
#5836 Nekem pl. hiába vannak meg a dlc pályái, a két 2 survivor pályán kívül (azokat is csak egyedül) a másik kettőt még ki se tudtam próbálni, mert senkinek nincs meg (szerverkereső szerint). Remélem a dlc után azért lesznek már játékosok akiknek megvan. -
#5835 Te kis türelmetelen...
Tegnap este igen nagy game volt, miután beszéltünk
STDM volt 2 alien - 3 predi - 3 marine
Igaz , szerintem csak nekem volt nagy /alien voltam/; mert a prediket kettesével ettem, igaz tuti kezdők voltak, vagy aludtak, vagy lagg volt, mert a végén már odaálltam eléje és vártam, hogy ő támadjon először, de csak nézelődött, meg mefordult, és elindult az ellenkező irányba ...
Lehet a marine - ket kereste ?
Nem tudom, nekem 240XP - m lett azon a meccsen
És remélem sokan megveszik a dlc - ket... -
#5834 Hát az sucks... :)
Én is drágán vettem, mert lejárt a kártyám és türelmetlen voltam... -
#5833 a 2 ft akárhány fillét még akkor levonták, a megrendeléskor. a táblázatban két ellentmondó adat van az egyik szerint nincs raktáron dvd a másik szerint a kézbesítés dátuma 03.05. azaz múlt hét péntek -ekkor kellet volna feladni, de azóta se sikerült.
holnapig várok ha nem adják fel lehet megveszem drágánbban (2x annyiért). hosszú hétvégén már hentelni akarok! -
#5832 Volt kártya levonás? (Mármint a pár forintos és a teljes összeget is kérdezem) -
#5831 nem tom ez a zavvi.com egy kicsit belassult... múlt 7 hétfőn kapták a rendelést és még nem adták fel! vagy rájöttek hogy túl olcsón árulják...? a végén megunom a várakozást, törlöm és a tecskót fogom gazdagítani...