7670
avp10logo.png
  • Lunki88
    Tudom, csak erről jutott eszembe ez a probléma amit leírtam. :)
  • sith7
    Nem dedikált szerver volt, ranked meccs volt ...
  • KennyGTP
    Nem láttalak.

Az ilyen campelos játékosok menjenek inkább COD-ozni vagy CS-zni.
  • Kange
    Nem láttál??? Én ma csak ilyenekkel találkoztam. Szinte mindenkinek megvolt a maga kis helye, ahova befészkelte magát. Úgy a játék feléig anyáztam is, de utána már ismertem ezeket a helyeket...
  • Lunki88
    Én csak azt nem értem hogy miért van lagg még a dedikált szervereken is? A listából mikor kiválasztom azt írja 60-as ping, mondom oké, aztán mikor felmegyek mindenkinek 200-as pingje van legalább.
  • KennyGTP
    LoL. Ennyi camper predatort se láttam még ebben az avp3-ban XD. 4 (vagy 5)pred vs 2 marine vs 2 alien. A predaek harca annyi volt hogy irány a dick és lehet camp-disk-ezni az oszlopról, tiszta vicc ez már LOL. Kár hogy a rohadt szárul irányíthatós (falmászásra értem) alien-re osztott be a gép, pedig marine sniperrel le szedegettem volna őket
  • sith7
    Most már nekem is televan a t...m a laggal

Most volt több ranked meccs is, hát nem semmi dolgok történtek

E betűvel kb. 30-40 méterről magamhoz húztam az ellenfeleket; volt egy predator, akit 2 -en ütöttünk heavy attack - kal /2 alien/, és ő győzött 3 ütéssel leküldött mindkettőnket; marine - k 3-4 heavy , és light attack - ot simán benyeltek, mire hajlandóak voltak megpusztulni stb.
  • ajem kisa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Shiftet lenyomod ha a lentebb lévő lukakra nézel és átugrasz, és igy tovább!
  • rambo109
    Hello!!!!
    Hogy lehet ott átjutni amkor alien-el kell menni 2. vagy 3. pályán és ott ilyen kis algútból kéne kijutni egy ilyen b@szott nagy ventilátor felé ,de az mindig ledarál??????????
    Remélem elég érthető voltam és tudjátok ,hogy miről beszélek?
  • sith7
    Köszönöm a listát, puhaf...okkal meg ne foglalkozz
  • Kange
    Hát nem tudom. Ezért a szuper élményért, amit nyújt???

Értem ezalatt, hogy rettentően tetszik maga a játék, de nincs kivel játszani...
  • balee4
    Kurva drága lesz bazz, de muszáj lesz majd megvenni. Mondjuk sztem majd később, most vettem AC2-t, jövő héten meg Dragon Age kieg.
  • Kange
    Hát, hihetetlen milyen emberek vannak. TDM-ben alien voltam, az egyik predi állandóan írogatott nekem, hogy milyen béna vok, satöbbi...

Következő party, DM Ő is én is predi, miután egymás után negyedszer leszedtem kilépett... Pedig éppen írtam volna be az üzit...
  • pintyoo
    valaki szoljon majd ha lessz AVP3 party, jövök én is ha tudok!
  • Kange
    Uram atyám!!!

2,382 Aliens vs Predator

Csoda, hogy nem találok senkit sem???
  • Kange
    Nem biztos, hogy ez a teljesen jó lista, de kiindulási pontnak megfelelő lesz... :)

Rank 02 - Gibson
    Rank 03 - Warrior Dome
    Rank 04 - Claw
    Rank 06 - Connor
    Rank 09 - Stalker
    Rank 10 - Warrior Ridged
    Rank 13 - Moss
    Rank 16 - Hunter
    Rank 19 - Praetorian
    Rank 22 - Johnson
    Rank 25 - Wolf
    Rank 28 - Rookie
    Rank 31 - Spartan
    Rank 34 - Nethead
    Rank 37 - Lord
    Rank 40 - Van Zandt
  • DonZorro
  • Kontrakcio
    azt tudom h a 34. szinten alient kapsz, nathenhead vagy mi
  • pintyoo
    Na eredetim van kezdek előről mindent:)):
  • sith7
    Hogy On is legyen:

Nincs az valahol leirva, hogy hányadik szint milyen + skin - t ad ?
  • sith7
    OFF

Sose lehet tudni... most már úgy vagyok a filmekkel, hogy senkinek, semmilyen kritikának nem hiszek
    Leülök, megnézem, eldöntöm tetszett -e ... ennyi
    Remélem ez tetszeni fog

ON
  • Kange

Jogos! De engem a film készítője is megrémiszt picit... ;)
  • sith7
    OFF

Sok film volt már, aminek jó trailer - e volt, aztán a film meg ...
    Szóval még lehet bízni

ON
  • Kange
    Oké, nyertél!

Hát nem tudom. Ha olyan nagy durranás lenne/lehetne, akkor szerintem lenne valami információ róla a neten. De még csak egy átkozott trailer-t sem találtam ezidáig... Pedig én is nagyon szeretném, ha egy nagyon ütős film lenne!
  • sith7
    Halkan mondom csak, végülis egymás között vagyunk ...
    Életem első játéka, amiben a multiplayer - re kattintottam...

OFF
    Más dolog imádom az alien , predator univerzumot... remélem az új predator filmet nem cseszik el
    ON
  • Kange
    Nehogy azt hidd, hogy én nagy játékos vok... :) Ezelőtt utoljára még 2002-ben játszottam multit, azóta semmit!

De az XP nekem is jól jött volna...
  • simon7108
    OFF:
    elvileg 18:00-kor indul a RUSE béta ki jon majd?:)
  • sith7
    Az xp miatt sajnálhatod, de már mondtam nem vagyok nagy játékos, de ők még nálam is gyengébben tolták; szóval nem akarok senkit látatlanban megbántani, de neked ez csak edzőmeccs lett volna ... szerintem
  • Kange
    Hogy én mennyire sajnállak...
  • Kontrakcio
    bakker, 33 rangon vagyok azt 30-33ig nem kaptam semmi skint szivacs
  • Kange
    No, majd ha meglesznek nyomunk párat!
  • Kange
    No az szép! :)

Kár, hogy ezekből kimaradok...
  • BF109
    na küldtem egy panaszos levelet a főnöknek, remélem összekapják magukat!
  • sith7
    Hát bizzunk benne, hogy egyre többen megveszik, meg elkészülnek végre a ranked meccsek is dedikált szerverre is

Akkor talán több lenne a fight

A remény hal meg utoljára
  • Lunki88
    Nekem pl. hiába vannak meg a dlc pályái, a két 2 survivor pályán kívül (azokat is csak egyedül) a másik kettőt még ki se tudtam próbálni, mert senkinek nincs meg (szerverkereső szerint). Remélem a dlc után azért lesznek már játékosok akiknek megvan.
  • sith7
    Te kis türelmetelen...

Tegnap este igen nagy game volt, miután beszéltünk

STDM volt 2 alien - 3 predi - 3 marine

Igaz , szerintem csak nekem volt nagy /alien voltam/; mert a prediket kettesével ettem, igaz tuti kezdők voltak, vagy aludtak, vagy lagg volt, mert a végén már odaálltam eléje és vártam, hogy ő támadjon először, de csak nézelődött, meg mefordult, és elindult az ellenkező irányba ...

Lehet a marine - ket kereste ?

Nem tudom, nekem 240XP - m lett azon a meccsen

És remélem sokan megveszik a dlc - ket...
  • Kange
    Hát az sucks... :)

Én is drágán vettem, mert lejárt a kártyám és türelmetlen voltam...
  • BF109
    a 2 ft akárhány fillét még akkor levonták, a megrendeléskor. a táblázatban két ellentmondó adat van az egyik szerint nincs raktáron dvd a másik szerint a kézbesítés dátuma 03.05. azaz múlt hét péntek -ekkor kellet volna feladni, de azóta se sikerült.

holnapig várok ha nem adják fel lehet megveszem drágánbban (2x annyiért). hosszú hétvégén már hentelni akarok!
  • Kange
    Volt kártya levonás? (Mármint a pár forintos és a teljes összeget is kérdezem)
  • BF109
    nem tom ez a zavvi.com egy kicsit belassult... múlt 7 hétfőn kapták a rendelést és még nem adták fel! vagy rájöttek hogy túl olcsón árulják...? a végén megunom a várakozást, törlöm és a tecskót fogom gazdagítani...