Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaxPayne
de sajnos az a gond hogy a warez topic nekem nem jön be mert 404-es hibát ír.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Kange
Gondolom nem eredeti játékról van szó. Ha így van, akkor warez topik és ott keresd meg a FAQ-t, az elmondja.

Steam acc: kange82

Kange
Kell hozzá, az még nem mûködik... Sztem majd olyan fél év múlva... 😊

MaxPayne
#5611-re tud valaki válaszolni pls.

Fehercsoki
Pontosabban offline módban jó már?(lan party lenne net nélkül)

Fehercsoki
Az új dedicated szerver patchel változtattak valamit a lanon?Még mindig kell hozzá steam kapcsolat?

Kange
fákkk, és akkor én hogy fogom feloldani??? 😄

Kandurex
És mit szeretnél, predi, ember, alien?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

sith7
Megjött a zavvi - ról a játék, kérek szépen csillagot, ikon -t <#buck><#vigyor2>

Steam acc alul

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

MaxPayne
Lenne egy kis gondom a játékkal, mégpedig az hogy feltelepítettem Win7-es op rendszeremre és mikor el akarom indítani nem csinál semmit. Hiába nyomom a kompatibilitási módba az xp sp 2 vagy sp 3-ra akkor sem indítja... ugyan ez vana Launcher és az avp.exe-nél is. Hibaüzi sincs.
És feltettem minden progit ami kell. Mi lehet a gond?

Lunki88
A sok elvetemült kioldotta az összes skint és megy dedikáltra. <#idiota> Amúgy ha eléri valaki a max. szintet mi értelme egyáltalán rankedre menni? Legalábbis én csak az xp miatt járok rankedre. 😄
Kange
Mi van most a rangsorolt meccsekkel?
EGymás után háromszor olyanban játszottam, hogy összesen voltunk bent 6-an TDM-ben...

Igen, 1x volt egy igazán jó szerverem eddig, meg is lett a 10-es kill achievement 😊
Kange
Ez mind mind a lagg miatt van, ugyanis valójában nem oda lõsz/ütsz, amit éppen látsz... 😊 Ezzel igazán nem tudnak mit csinálni sajnos, csak a szerencsénkben bízhatunk, hogy jó host-ot fogunk ki.

Én arró beszélek, amikor a marin kb 2-t lõ belém és már fekszem, míg én a fél tárat bele kell eresszem valakibe, hogy meghaljon még akkor is ha a fejét lövöm fél méterrõl. Ergó van még a lag miatt para. Ugyan ez a trophy kill, más 10M-rõl megcsinálja, nekem meg közvetlen közelrõl se veszi be sokszor.

Ettõl függetlenül valóban nem kell felelõtlenül nyomkodni a gombot 😊
Másik zavaró dolog, hogy engem már a legkisebb ütés is folyton megtántorít 1-2 mp-re, és azalatt kicsinálnak, másokat meg képtelen vagyok hasonló módon fellökni stb....és nem védekeznek. Az sem világos, hogy miért van, hogy mások aliennel folyamat farokcsapásokkal írtanak közelrõl, nekem meg folyton a heavy attack jön elõ helyette, még akkor is ha sokkal távolabb mentem.
Kange
De visszatérve én nem értelek. Most itt nagy nehezen kifejtették nekem, hogy mijaza "chain trophy kill" és egyáltalán nem értem a problémád.

Mind ez, mind pedig az egy lövéses killek úgy jók, ahogy vannak, hiszen nehezítés és figyelni is kell rendesen. Trophy-nál szét kell nézni, egy lövéses kill -t meg ki kell védeni. Vannak a neten olyan ügyesen mozgó-ugráló játékosok, hogy távolról szinte el se tudom találni...

De milyen lenne már, ha pl. túlélné a Marine, ha fejbe nyomom egy disc-vel, vagy átdobok rajta egy dárdát... <#vigyor1>

Kange
Mondjuk én nagy arccal írtam, hogy nem szabad felelõtlenül nyomkodni, azonban én nem szoktam figyelni, hogy van e valaki a környéken. Több XP-t ér és ez a lényeg... <#vigyor1>

Tatyla
én már az ilyesmire figyelek addig nem végzek ki senkit míg nem látom hogy biztonságosan el tudok menekülni

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kange
Ez azt jelenti, mikor valaki elkap, miközben trophy kill-t csinálok?

Mert ha igen, akkor mi baj van ezzel??? Legyek addig sebezhetetlen? Nem szabad felelõtlenül nyomkodni az E-t...

ajem kisa
Szerintem az a "vonatozás"!<#idiota>

Kange
mijaza "chain trophy kill"?

én 32-rõl mentem le 19-re. Legalább a multi most már jobb lett bár még mindig idegesítõ a folyamatos chain trophy kill és az 1 lövéses killek
Én is felfejlõdtem lvl 1-tõl 7-ig. Aztán végigvittem a Marine-nal a campaign-t és lettem 26-os. 2 Alien, meg 3-3 predator, marine skin hiányzott. Az ajándék 26-os szintemet feltornáztam 29-re. Aztán jött a patch, ami a megszerzett xp-t nem vonta le, de visszavitt lvl 7-re viszont az a 26-29 szint közötti xp is hozzá lett adva és így lettem 12, és ez a valós szintem most már. Nincs annyi skin de legalább most már nem néznek csalónak.😄
Kange
Egyelõre csak tesztelték, hogy jók e a kártya adatok, amiket megadtál.

A tényleges levonás majd késõbb lesz esedékes, asszem mikor elindul szállítási folyamat.

hali

Logitech
Cordless Rumblepad 2
Ez fajta van : : http://localstore.com.ar/catalog/images/logitechc2.jpg

GamePad
Hogy Kell be állitani avp 3 ba hogy lehsen játszani vele / de nem billentyûzet -n 😊

Valaki lécéves segicsen be állitani hogy kell 😛
BF109
sziasztok!
megrendeltem az avp3-t a zavvi.com-ról, de csak 0,09 fontot vont le a 17,95 helyett. ez azt jelenti hogy utánvéttel jön majd?

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

SLICK
Hát ha nekem leveszi a 24-es rankomat akkor basszák meg

Kange
patch jövevénye... 😊

Állítólag akkor is adott rangot, ha single-ben nyomtad és ezt korrigálták...

Hmm... 20-as rankom volt tegnap este. Ma belépek és csak 13!? Hogyismüködikez?

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

AZ ELÖBB ÖLTEM A PREDIVEL 40 ET :d RANKED MATCHBAN ! :d 4 ES KILLSTREAK :d
Kange
Hát akkor nem is fogod tudni, és irány a Warez topik, ott érdeklõdj... 😊

NEKEM NEM EREDETI AZ ALIENEM ÉS MÉG MINDIG NEMTUDTAM PATCHELNI
Kange
Nemtom, de ha rájössz tudasd velem is! 😊

Ha valakit egy Csabesz nevû Alien/Predator/Marine öl meg az én leszek.😄 Bocsi Kontrakcio nem tudtam, hogy te vagy az.😊

Hát ha majd rangsoroltat is lehet dedikálttal nyomni na az lesz ám a menõség. Egyébként Kange a ranked match-ek nekem is most már ilyen 400-as pinggel mennek. Tudok futni meg minden csak a lövés/grab/vonyítás az alien-nel/meg fegyverfelvétel csúszik kicsit. Ez miért van, hogy így az egekbe szökött?
Kange
Jah, tök jó, hogy mindenhol más névvel vagytok jelen... 😊

Kange
Persze, csinálhatok este egyet (de azért elõtte lenyomok egy speedtest-t!)!

Nekem az is tetszik benne, hogy rendesen konfigurálható(bár még csak ismerkedek vele), valamint hiába én csinálom a szervert, egységesen szolgálja ki az embereket! Szóval nem az van, mintha csinálnál egy simát, mert ott a host-nak 0 pingje van és többieknek növekszik, ítt egységes volt a ping.

Remélem elõbb-utóbb rangsorolt meccset is lehet így csinálni...

Viszont már tényleg összejöhetne egy nagyobb csapat innen...

Kontrakcio
velem -.-

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Ha ranked matchet indítunk, akkor is szerverre dob be vagy továbbra is host alapú?

A Steam automatán frissíti a játékot, ha nem kapcsoltad ki.

vaalki megmondaná pontosan hol van a patch megköszönnném mert nekem nicns bent a steamnél meg a toolsban meg neten se találom AMIT MEG KÜLDETEK HOGY OTT SZÁMOL VISSZA A PATCH IZÉ MIKOR JEELNIK MEG MÉG 14 ÓRÁT IR NEKEM KI !
Igen mi már az elõbb Kange-val meg egy másik SG-s sráccal nyomtuk. Kange ma este tudsz majd csinálni egy ilyen dedikáltat. Egyébként nem rossz, annyi jó van benne, hogy ha valaki idegesítõ azt a szerver készítõje ki tudja dobni, meg hogy azon a pályán meg mode-ban vagy amit szeretnél. Viszont nincs XP.:S Tetszik, de még mindig jobban preferálom azt, hogy egy Lobby-ba begyûlnek vagy 6-an legalább és úgy mennek ranked match-re.
Kandurex
Na végre, nem sokára jönnek a normál 20-30 ping -es szerverek,..visszaköszön a valódi multiplayer érzés, nem úgy, mint hányadék MW2 IW stb....:/

hát nem tom ti hogy csináljátok de nekem a steamban egyáltalán nincs avp patch a toolsban meg seholse !
Multiplayer->Player Match->Browser
Itt át kell állítani az egyik pontál (nem tudom pontosan melyik, nem vagyok játék közelben) a Player Host-ot, Dedicated(Internet)-re. Itt van még olyan lehetõség, hogy Dedicated(LAN).
Igen, itt van szûrés játékmódra, meg max játékosszámra, de ping, teli, ne üres stb nincs.

Kange
Miután letölti a steam a legfrissebb patch-t, utána a player match menüben válaszd ki, hogy a host típusnál a dedikált szervereket.

Ott látod az összeset!

Tatyla
szervereket hol látod?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tegnap néhány perccel a frissítés után, kb 20 szervert láttam, abból 1 magyar volt 60as pinggel dm játékmóddal és 18 játékossal, emiatt nem tudtam belépni. Ezt a 60as pinget meg úgy vegyétek, hogy l4d-ben ahol minden Mo-ról játszó ismerõsömnek 20-30as pingje van, nekem ott 70-80.
Szóval jó lesz ez, de még elég fapados a browser, rendezésen kívül mást nem tud, vagy legalábbis én nem jöttem rá, hogy szûrni hogy lehetne.
Remélem amiket írkálnak, hogy fajonkénti játékos szám beállítás vagy akár egy faj teljes kitiltása, predi hunt módban több predi lehessen, stb, tehát a részletes testreszabást majd belerakják, úgy mint az elõzõ két részben volt.

hali

Logitech
Cordless Rumblepad 2

GamePad
Hogy Kell be állitani avp 3 ba hogy lehsen játszani vele / de nem billentyûzet -n 😊

Valaki lécéves segicsen be állitani hogy kell 😛
Köszönöm
Kandurex
Majd, ha lesz normális magyar szerver...

Azt kell hogy mondjam jók ezek a dedikált szerók!

Nyomtam 3 menetet és a pingek ugyan 100-200 között mozogtak de nem laggolt a játék egyáltalán! kurva jó, élvezetes menet volt mind a három. És ami a legjobb, hogy 18 player (6vs6vs6) ütötte egymást szóval végig akció van, nincs megállás! Nagyon király, olyan mint amilyet vártam!