7670
avp10logo.png
  • PredatorHUN
    Bocs, ezt még nem olvastam, amikor elküldtem az üzenetet.
  • PredatorHUN
    Ha újratelepítem a játékot, az megoldhatja? Mert ha nem, akkor nem is törlöm le feleslegesen.
  • Jaffa 2843
    telepítsd fel a physX-et, és a legujabb vcredist-et
  • Grotesque
    Ismét Hali!

Kéne erre a válasz pls :P

"Hali!

Csak annyi kérdésem lenne hogy mi van akkor ha az ember összeszedni az összes trófeát a predatorral singliben? Mert én próbáltam összeszedni mindent de valahol kihagyhattam egyet, mert nem volt semmi extra. Valaki eltudná mondani?"
  • PredatorHUN
    XP
  • KennyGTP
    Ja a mérkőzés végeredmény 15 perc után 8:8 lett. Nagy game volt
  • KennyGTP
    Ma délután játszottam egy 1vs1-et. Én marine ellenség preddel, map jumgle. Pred meglő plazmával, én dobok egy hátast, ő odafut hozzám szemből megragad és egy (E betűs) kivégzés hajtott volna rajtam ha én nem nyomogattam volna egyszerre vagy 4 gombot és sikerült kiszabadulnom (valahogy) a fogásból, én meglepődök, ő is meglepődik (gondolom), én lövök, ő kiterül, én nagyon HAPPY. Nekem ez tök új infó hogy a marin is ki tud szabadulni a "szemből" történő kivégzésből. A kérdésem a következő. Hogy csináltam ezt??? Mit kell tennem/nyomnom hogy máskor is ilyen mákom legyen?
  • sith7
    Milyen oprendszer ?

Nekem win7 van, 9,7 -es cata, és szépen megy
  • PredatorHUN
    Nem lehet, teljesen lefagy, bármit csinálok.
  • romeozor
    próbáld azt hogy amikor befagy a cucc, leteszed tálcára a játékot, majd vissza. bár teljesen más gépem van, de nálam is előjött ez és ezzel a módszerrel átesett a holtponton. DX10-es kártyákhoz meg azt javasolják Rebellionék a steam fórumon hogy DX11 exe-vel kell indítani mert jobb teljesítményt ad.
  • PredatorHUN
    "Ez laptop akar lenni?"
    Nem, nem laptop.

Megcsináltam mindent, amit mondtál, de a Predator küldetés az elején lefagy.
    Egyébként a játék nem akad, (csak az átvezetőben a hangok)
    Van még valami ötleted, vagy akkor nekem kimaradnak a Predátorok?
  • PredatorHUN
    Ehhez nem értek ennyire.
    Kikapcsoltam , de így is lefagy.
    A többi fajjal nincs gond, csak a Predatorral.
  • Grotesque
    Hali!

Csak annyi kérdésem lenne hogy mi van akkor ha az ember összeszedni az összes trófeát a predatorral singliben? Mert én próbáltam összeszedni mindent de valahol kihagyhattam egyet, mert nem volt semmi extra. Valaki eltudná mondani?
  • Kange
    És az a két survival pálya milyen?

Igazából majd később látod azt a két plusz pályát, főleg ha innen többen is megvesszük... :)
  • Kange
    Ati-knál azt írja a fórum, hogy a frissebb driver-ekkel néha instabil, ezért azt ajánlják, hogy térjen vissza az ember a Catalyst 9.12-re.
  • Pergi83
    Én megvettem, sok hasznát eddig nem láttam... lövöldözhettem a hive-on. De egyébként kb. két pályát kapsz vele a két surviver pályát igazán adhatták volna ingyen... és a dlc-t féláron akkor is ez a véleményem, a legnagyobb jóindulattal is csak két termet kaptam és két pályát... 1600-ért. ráadásul a másik kettőt még nem is láttam, mert a kutya sem játszik rajtuk.
  • Kange
    Ejha... Ez laptop akar lenni? Milyen GPU+VRAM van? Vagy integrált? Hangkárty esetlegesen nem SB X-Fi?
    Többi faj gond nélkül fut?
    Még próbálkozhatsz azzal is, hogy a "v-Sync"-t és a "Reduce Mouse Lag"-t kapcsold ki az Options-ban.

Általánosan az eredeti verzióval már nem nagyon vannak ilyenek, ami van, azt meg lehet oldani a dx9-es futtatással, szóval ezért fura.

Minden esetre fura. Ilyen anomáliák a warez verzióban szoktak lenni.
    Apropó, frissítette már magát a steam-ről a játék? Megjelenése óta két patch is volt már...
  • PredatorHUN
    Videókártya: ATI Radeon HD 4670
  • PredatorHUN

A predator tréningpályáján, amikor ugrunk ki a gödörből. A társaink láthatatlanok lesznek, elmennek, és befagy a kép. Nem ír ki semmit, ki sem lehet lépni. Csak a kábel kihúzása segít..

Ahogy észrevettem, percenként egy picit mozdul a kép, alig észrevehetően.
  • Kange
    Írd le kicsit bővebben, hogy milyen géped van, valamint pontosan hol és hogy (milyen módon, esetlegesen hibaüzenet, vagy valami hasonló) fagy ki.

De így ez az infó kicsit kevés és így még segíteni sem tudok a fordításban...
  • PredatorHUN
    DX9-ben elindítottam, driver-t letöltöttem, de ugyanúgy lefagy, angolul meg nem tudok.
    Tudtok még valamit?
  • sith7
    Értem

Én is hasonló állásponton vagyok ...
  • PredatorHUN
    DX9-ben való futtatást hogy kell?
  • Kange
    Több dolgot biztos nem raknak bele, mivel a Steam miatt csúszik a dolog, már tegnap elküldte a fejlesztő csapat a patch-t... :\

Még nem vettem meg, nem jutottam el odáig... :)
    Meg igazából várom a fejleményeket, van e valaki, aki már megvette, ugyanis nem szeretnék egyedül bóklászni ezeken a pályákon... :)
  • Kange
    Próbálkozz a szokásos dolgokkal: DX9-ben való futtatás, hangminőség levétele, stb...
    Ajánlom az alábbi fórumot: Steam fórum
  • sith7
    Remélem csak azért, hogy még több mindent tegyenek bele

Új pack ?
    Megvetted ?
  • PredatorHUN
    Üdv mindenkinek!
    Ma végre megvettem a játékot, a telepítés, minden rendben megy, de a Predator küldetések Tutorial pályájának végén lefagy a játék. Ez mitől van, és hogy lehet megoldani?
  • Kange
    Kóla életbe, eltolták a patch megjelenését hétfőre. Hm...
  • Kange
    Jaja, tudom, sajnos ez van, nem egy népszerű játék PC-n sajnos... :(
    Akkor tudunk igazán jó meccseket nyomni, mikor összeállunk innen jó sokan!
    Lassan már leszünk annyian, hogy összejöhet TDM... :)
  • NHLFAN
    szerver is kurva sok van és mindenhol 0 ember....
  • NHLFAN
    dettó ugyanez a problémám.
  • sith7
    Köszönjük mindkettőtöknek a hasznos infókat
  • Kange
    Pontosíts pár dolgot akkor ;) :
    - Smart disc: jó amit írtál, de tedd oda, hogy fejen még mindig halálos
    - dedikált szerverhez való csatlakozás: Ezt elfordítottad, ugyanis ez a minimális idő, ami rendelkezésedre áll a faj és csapat választáshoz csak akkor él, mikor már futó játékhoz akarsz kapcsolódni. (Jelenleg nem tudsz választani semmit sem)

És még talán a fontosabb hibajavítások:
    - Hálózati kód dedikált szerver esetén optimalizálva, csökken a ping és növekszik a stabilitás
    - DX11 tesszeláció optimalizálás
    - Továbbfejlesztett rangsorolt meccsek!!!
    - Pálya indításnál eddig kilépett, ha a csoportból valakinek hálózati problémája akadt

Talán ennyi... :)
  • ricsa008
    optimalizálhatnák még egy kicsit
  • KennyGTP
    Igen én csinálgatom. Tudom hogy hiányos de engem a szerver-es javítások nem igazán érdekelnek ezért nem is írtam ki , meg lehet hogy én rosszul értelmezem az angol szöveget (és a webforditás.hu sem a legpontosabb) ezért nem is bajlogók vele nem írom ki a blogra

Ma egy kicsit késsőbb csatlakozok az avp3 multijába :D de leszek az biztos egy-két szerveren.
  • Lunki88
    Marha jó hogy még a mostaninál is gyengébb lesz szerencsétlen predator... Így is szegényes a fegyverarzenálja, de még ezt is gyengíteni kellett. Discet talán még megértem de hogy a plazmát is omg.
  • Kange
    Te csinálod azt az oldalt, amit belinkeltél?
    Mert pár pontban pontatlan a fordítás és meglehetősen hiányos, hiszen rengeteg bug-t javítanak...
  • Kange
    Skacok, mi a rák van?
    25 ismerősöm van (mind innen vagy AvP-n keresztül), ebből összesen ketten játszanak az AvP-vel...

Ma elmarad a nagy mulatság?
  • KennyGTP
    Mi lesz a AVP PC Patch 3-ban
  • SLICK
    AvP folytatást tervez a SEGA