7670
avp10logo.png
  • sith7
    Igazad van, én is úgy érzem, hogy az ember a leggyengébb a 3 közül, meg vannak ügyes player - ek, de senki nem mindenható
  • sith7
    Köszönöm , a patch - re voltam kiváncsi

KennyGTP nincs semmi gond
  • Avpfan
    "És nekem is volt olyan, hogy alien voltam, és tényleg volt olyan, hogy egy "farokcsapással" kinyírtam az illetőt ..."

Nem ez a baj... az alien a filmben is tud szúrni a farkával ez oké. Még az ugrásból való farok szúrás is oké. Az élilyen simán képes ilyen dolgokra. Sőt még azt is elfogadom, hogy egy tapasztalt alien ellen esélyem sincs emberrel mert hát valljuk be a valóságban se lenne sok esély egy ilyen lény ellen egyedül..

Kibaszott idegesítő az is amikor sötét van, a kis szarjankó alienek meg a plafonról szurkálnak.. idegesítő, de még ez is jogos. Mert ez ilyet is tud.

Az viszont már nem jogos, hogy ilyen nagy előnyöknél még egyes embereknek van pofájuk csalni. Mert arra nem képes a nyomorékja, hogy megnézze és kitapasztalja mit tud a választott faja.

Mert szerintem abban egyetérthetünk, hogy az ember a leggyengébb a három közül. Hiszen predátor: ráugrik, az ember elesik, nyom egy heavy attackot aztán jó napot! A discről ne is beszéljünk. Alien: focus módban felrohan a plafonra, szúr egyet az ember lebénul egy pillanatra, az aliennek ez a pillanat elég arra, hogy elszívjon egy cigit, megigyon egy kávét, meg esetleg nyomjon egy heavy attackot, hogy megpusztuljak. Vagy akár ugyanúgy mint a predátor rám ugorhat én borulok aztán úgy öl meg ahogy akar. Ennyi lenne ennek a két fajnak az ember és vannak olyanok akik csítelnek még ilyen nagy előnyök ellenére. Lehetek bármilyen jó marine (nem vagyok rossz mert rendszerint első helyen végzek a csapatomban ált. a legtöbb kill streakkel) egyszerűen az emberrel sok esetben nem lehet mit tenni.. Ennek ellenére az embereknek nincs alárendelt szerepe a másik két fajhoz képest mert kevés a profi alien/predátor.. általában nem a marineok az utolsók, de ha lenne 3 profi játékos mindegyik fajból (1v1v1) hát az fix, hogy az ember veszítene.

• Kange
    de mi az acc-od pontosan?
    ilyen néven nem talál...
  • BF109
    ikont miért nem lehet kitenni az asztalra?
    illetve a tálcán mikor fut a steam miért a modern warfare 2 ikonja van?
  • BF109
    üdv!
    végre megjött angliából a cucc! teszem is fel!
    ha feltelepült tűzök is multizni!
    account-om: Lynx[HUN]
  • KennyGTP
    Ja és kéne még egy pár eredeti cd-kulcs is!!!
  • Diablo50
    DE LÉCCI FIGYELJETEK MÁR ! MINEK MEGVENNI A SWARM MAP PACKOT ??? AKI MEGVETTE MÁR PEDIG EZEN A FÓRÚMON LÁTAM OLYAT AKI MEGVETTE A HUNTER EDITIONT ANNAK MÁR RÉG MEGVAN A SWARM MAP PACK ! CSAK ANNYIT KÉNE TENNI HOGY FELRAKNI EGY TORRENT OLDALRA MONDJUK PIRATEBAY.ORG VAGY ISOHUNT.COM ÉS MÁR IS LETUDJAM IDNENKI SZEDNI BEMÁSOLJA ÉS MÁR MEG IS VAN A DLC ! ENNYI
  • KennyGTP
    SRY.
  • Kange
    Sztem és ha jól értem az ég világon semmi extra sem várható. Legalábbis nem árulnak el semmi konkrétat, annyit igen, hogy a Dedikált szerver klienst integrálják a játékba (hurrá...).

Valamint azt írják, hogy a felhasználói visszajelzéseknek próbálnak eleget tenni. Valamint vmi XP számításról és faj kiegyensúlyozásról van szó, de az nem világos, hogy melyik platformról beszélünk, hiszen a szöveg elején az XBOX Live-t említik.

Kiadási ideje nem ismert még.
  • Kange
    Sztem a Patch-re kérdezett rá... ;)
  • KennyGTP
    Holnap jelenik meg az első AVP3-as DLC ami kb 1500Ft-tba kerül és ez a 4 multiplayer map lesz a csomagban (Dock, Machine, Outpost,Hive)
  • KennyGTP
    Mit akarsz tudni????
  • sith7
    Leírná valaki a lényegét ?
  • KennyGTP
    Swarm Map Pack videó
    Beszerezni, vagy nem beszerezni??? Ez itt a kérdés.....
    A Hive és a Dock-ért az jó lenne nekem
  • Kange
    No, ezt köszöntem szépen. Már régebben kerestem, de nem találtam semmit sem...
  • [HUN]Crassus
    Vótmá?

http://www.youtube.com/watch?v=AR_QVsMVMAU&feature=popular
  • Diablo50
    sziasztok ha valakinek akinek megvan a hunter edition az lécci torrentben avgy vaalmiben azt a 4 új mappot rakja már fel legyen szíves valahova mert olvastam mások is így adták oda egymásnak torrenten azt letöltötték és norműálisan bemásolták és ment is nekik csak én oda nemvok beregizve csak olvastam
  • KennyGTP
    Újabb patch fog érkezni az AVP-hez
  • Kange
    Hál' Istennek!
    Habár így is hallgathattam Sanyi anyázásait...
  • KennyGTP
    Muszály volt véletlenül megnyomni a varázs Esc gombot, mert nem volt kedvem teleordibálni a mikrofont .
  • Kontrakcio
    reggelt:)
  • Kange
    Ejnye-bejnye. Minden volt, csak lagg nem...
    Valld be, hogy idegileg nem bírtad ezt a megaláztatást! Szal nyuszi vagy!
  • sith7
    Én is most egy lag - partyn voltam, a semmiből magamhoz rántottam egy predator-t, met véletlenül megnyomtam az E -t, úgy öltek meg, hogy nem is láttam ki volt; előbb sikitottam, majd jött a találat, meg ilyenek...

Igen jó volt
  • KennyGTP
    Én véletlenül megnyomtam az Esc-Exit gombot , meg már túl sokkk volt nekem az a 1mp-s Lagok, pláne úgy hogy alien-nek voltak előttem és egy kib@szot preddel a hátamban
  • Kange
    Nah, most nyomtunk egy olyat Sanyival, hogy Te biztos élvezted volna!
    Nem is tudom a pontos arányt, de olyan 2 Vs 8 lett belőle, Kenny menet közben eltűnt.
    Ha a létszámfölény még nem lenne elég, akkor természetesen a predik disc-vel dobálóztak, amíg az alienek megpróbáltak megkerülni. Izgalmas volt.
    Mondjuk javították kicsit az önbizalmam, mert volt olyan, hogy disc predit fejbe, majd ököllel két alien-t egymás után...
  • sith7
    Ez csak azért nem megy, mert mire én elkezdek játszani , addigra a gyerekek már lefekszenek, és nem akarom felordítani őket ... de az elme - és idegállapotom az hasonló szokott lenni...
  • Kange
    jah, ilyenkor szoktál engem is leverni, noha egy csapatban vagyunk... :D
  • Kontrakcio
    ilyenkor az szokott velem lenni h bekattanok azt szétszedek mindenkit aki elöttem van :D és közben üvöltök a szobámban és káromködöm habzó szájjal. és mikor mindekit levertem akkor megnyukszom, iszom egy sört és elszivok egy cigit.
  • sith7
    Jó, akkor elviseljük, mimást is lehet tenni...
    Csak tényleg olyan volt, mintha alien lenne, és látná hol vagyok, forditott esetben meg maccsom nem volt, mert én nem láttam..

ÁÁáá mindegy ... megyek fürdetni, aztán GAME !!!!!!
  • Soad999
    De érted mióta vannak dedikált szerveres játékok? akkor meg... :/
  • Kange
    Mióta is van meg a játék?
    Ha jól emlékszem nem olyan régóta, úgyhogy
    Neked legalább megadatott, hogy béta dedikált szerveren is játszhatsz, de mit szóljunk mi, akiknek szinte az elejétől fogva megvan?
  • Soad999
    laggol mint a baj sokszor, meg a host állandóan lelép áááá miért nem csináltak rendes dedikált szervereket????????
  • Soad999
    ez a szerverkereso rendszer nagyon gáz...
  • Kange
    Dehogyis, csak hülyülök... :)
  • Lunki88
    Na nehogy már ezen megsértődj Kange, nem annak szántam. :) Amúgy vannak olyan fps játékok konzolra, ahol így oldották meg a guggolást, csak azért mondtam.
  • Soad999
    Hali!
    Nincs vmi Magyar steam community az AVPhez?:) és akkor esetleg tolhatnánk többen is magyarok ^^
  • Kange
    bocsáss meg Lunky, hogy ilyen butaságokat írtam... most megyek és a sarokba állok, jó lesz?

(Amúgy szerintem nem valami frankó lett volna e két funkció behelyezése az analóg karok megnyomására. De azért bocsánat!!!!)
  • Lunki88
    Ez hülyeség mert xboxon is játszottam vele és sem a bal sem a jobb analóg benyomására nincs rendelve semmilyen funkció, tehát akár még az iron sight-nak (fegyver vállhoz tartásnak) is lett volna helye a játékban.
  • Kange
    Én még single-ben sem... :)

De ezt ne így kezeld, hiszen konzolon nem külön gombon van a "séta", ez csak nekünk PC-seknek jár az analóg karok hiányában. Ugye a meghatározó dolog mindig is a konzol marad és ha nincs több gomb, akkor nincs több gomb... :)