Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap próbáltam a multit és eléggé idegesítõnek találtam.. Infestation volt. A dedikáltak üresek voltak az tény.
Anno men of warban tapasztaltam ugyanezt, a pontszerzõs részben a kutya se akart játszani csak a simában. Nem is tudom pl avp3ban mit nyerek a ponttal egyáltalán.
Kange
Ez hihetetlen. Oké, hogy hétköznap van, de ennyire kevesen játszanak ezzel a játékkal? Rangsorolt meccset alig-alig találok, de ált. ugyanabba rak vissza mindig.
Dedikált szerver meg annyi van, hogy csak nah, de a legtöbb tök üres.

Mégis csak ennyire ratyi ez a játék? <#szomoru1>

Steam acc: kange82

Fehercsoki
Értem,hát remélem egyszer azt is belerakják,jó lenne avpt lan partyn tolni.

Kange
Nem, azt még mindig nem. Csupán néhány apró dolgot javítottak benne, valamint pár új paranccsal bõvült.

Fehercsoki
A dedicated szerveres patchel már lehet lan szervert offline módban csinálni?

Kange
Nincs feltörhetetlen dolog...

Este vki game? Csak szóljatok rám nyugodtan Steam-en, ha online vok! 😊

sith7
Szuper, akkor mehet a Fight ! <#violent>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

BF109
kijött az sh5? de jó!

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

valaki még régebben írta,hogy a DRM-et nem lehet feltorni😊
na most megmondom,hogy jo nagyot tévedett!az Ubisoft uj játéka a Silent Hunter 5-ot 1 nap alatt feltorték!tudom,hogy off de ha már ezen vitáztunk a multkor gondoltam beirom😄

PSN ID:misi2mezei

BF109
nekem azt irják hogy holnap fogják feladni, egy hét mire ideér, jövõ hétvégén tolhatom... remélem.

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

Az elõbb megjött a játék a Zavvitól, tehát a 9. munkanapon! <#wave>

sith7
<#worship>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Amúgy kijött valami update csak a dedikált szerverekhez.
Részletek.
Továbbra sem tétlenkednek a fiúk, és ez jól van így.

sith7
Steam acc ? <#rolleyes>

Akkor magyarul ez így hangzana: Moon az E gombot a felvételhez ?

ajem kisa
Nyomva kell tartani!<#alien>
"Hold", nempedig az a nap!

A problémám:
Marine-nal odamegyek egy fegyverhez,a képernyõn kijelzi az E betût fegyverváltás miatt és az istennek sem akarja felvenni a fegyvert,csak ha ott fölé melléállok és akkor véletlebszerûen megtörténik a fegyverváltás?Mit bénázok el?Pedig istenemre nem ma kezdtem FPS-ekkel játszani😊))))A játékom természetesen eredeti.
Köszi
Bad controls: nekem annyi bajom van az alien irányítással, hogy sokszor van hogy le akarok esni a falról/plafonról a földre, és vagy ránézel a földre és ugrasz, vagy megnyomod a transition gombot és akkor elengedi a falat, de sokszor áttapad valami másra pl plafon, másik fal, láda. Ezt leszámítva aki 3 percnél többet áldoz minden fajra, az tökéletesen tudja irányítani õket.

A predi ugriburija meg az egyik legjobb dolog amit kitalálhattak, sokkal jobb mint a guggolás és ugrás.

The Bad:
Bad controls - Nem értem, miért szar az irányítás ? Talán többet kéne játszani a játékkal és akkor rájönne a nagy okos hogy nem is olyan rossz. Bár mivel csak emberrel megyek nem tudhatom a másik két faj irányítását.. hozzáteszem az ember irányítása szerintem tökéletes. A gombokat nem kellett állítgatnom az alap beállításokkal játszok és jó úgy ahogy van.

Lots of bugs and glitches - multizok, de sok bug azért nincsen.. vannak, de nem több mint általában az újonnan kiadott játékokban.

All three campaigns are quite tame - hát azért nem mondanám, hogy unalmas.

Doesn’t add anything new - hát ez nyomorék... akkor a közelharc az mi ? kivégzések ? Ezek is voltak az avp/avp2-ben ? Mert én nem emlékszek rá.

Feels unfinished and uninspired - Biztos, hogy lehetett volna még alakítgatni de akkor az életbe nem adták volna ki..

sith7
Neked is köszi <#vigyor2>

sith7
Most, hogy mondod, igazad van ... DX11 - ben fut, pedig csak a launch - ra nyomok rá, még csodálkoztam is, miért DX11 - ben futtatja

Na, majd ma este kipróbálom DX9 - ben, és köszönöm a tippet <#integet2>

Azzal semmi baj, nekik csak az kellett, hogy létezik e a bankszámla. Steamen is ha vásárolsz, ott is amint rányomtál a vásárlásra, zárolják az összeget és töltheted a játékot, nem csak azután miután megkapják a pénzt. Úgy tudom a 3 Ft-t visszautalják.
Amúgy ezek az átutalások 2-3 napba (külföldre lehet több napba is) telnek.

BF109
a bankszámlámon a 3 forint még csak zárolt összegként szerepel tehát még meg se kapták... négy nap alatt. ergo még nem tudják hogy valós e a bankszámla.
tököm a cib bankba. azt hinné az ember hogy gyorsabbak.

A Ranked megy kifagyás ellen nekem a következõ segített.
1. DirectX 9-el futtatsd a játékot. Steam/My games, jobb klikk az avp ikonon és kiválaszt.

2. Ugyanitt a játékra jobb kattintás és Properties (tulajdonság), ott local files/Verify integrity of game cache.

Ez megoldotta nálam.
Kange
Milyen módban futtatod? Dx9 vagy Dx11? Csak mert nekem DX11-es futtatás során csinálja ezt, de nem állandóan, véletlenszerûen. <#confused>

Kange
Ez még igaz is lenne, ha csak a többieket nézzük. No de mi a helyzet a darabosan mozgó kapukkal és falakkal??? Hm? <#beka2>

(Mé nem vagy soha online? <#bohoc>)

Szerintem a peccsek hiánya okozza akkor, elsején is volt egy bár a fene se tudja mit tartalmazott, rohadt voltam elolvasni.
igen ma töltöttem le az nvidia honlapjarol.
sith7
Ez így nem buli <#wilting>
Ping - es gondom nem volt még, de ez kemény, hogy nem enged ranked - re
Remélem holnapra meghegesztik ... <#szomoru1>

ajem kisa
A többiek még laggolhatnak ugyanúgy (lehethogy a te pinged még jó)... azt te csak úgy látod, hogy teleportál, vagy brékel!<#violent><#alien><#bdead>

Kange
Ah... Egyre jobban az az érzetem, hogy minél több patch, annál több gond.
Mostanra eljutottunk oda, hogy a multi közben kijelzett pingem nem lehet a valós (lentebb kifejtettem), pedig eddig "megbízható" volt.

Driver a legújabb?
Hát kikapcsoltam, újraidnítotam, ugyanaz. Pyramid mission-nél betöltés utan ami 1-2 mp kék hátték energia csík aztan died felirat.
sith7
Nem tudok ranked match - re menni, csak player - re, különben kifagy a játék ... <#confused>

Nincs raktáron több nekik akkor.
De írja is hogy 1 héten belül küldik általában, nézd meg az avp3 rendelés alatt:
"Availability: Usually dispatched within a week"
Ne a te rendelésednél hanem a boltrészben, mintha most kérnéd:
egész pontosan itt

Pénzt nem vonnak addig amíg postára nem tudják adni, csak a 3 forintot(megnézik hogy jól van-e megadva minden adat).
BF109
tõlem még csak a 3 forint levonás volt meg.
és még nem postázták. "processing" meg "awaiting stock pick" a státuszom, magyarán az ügyem elintézése folyamatban van. pénteken ha nem változik a helyzet kapnak tõlem egy "complaint letter"-t XD

köszi megprobalom
Ha úgy sem jó restart gép és próbáld újra.. ha akkor se jó akkor passzolok.
Kapcsold ki a physixet ha nVidiád van, többek között ez a probléma s bejött nálam gtx260-al
Kange
Engem ma nagyon nem szeret a játék. Egyre jobban az az érzésem támad, hogy az a ping, amit most a játék mutat nem a valóságos. 150-es ping ellenére átdobom az ellenen a disc-t, semmi. Darabosan mozognak az ellenfelek, az ajtók. Közelharc olyan, mint amikor 1000-es pingem volt. És még ráadásul másodpercekkel késõbb van vége a meccsnek nálam, mint másnál és ezt természetesen a host nem várja meg. Három rangsorolt meccs xp-jét buktam most el... <#falbav><#falbav><#falbav>

sith7
Egyre jobb....

Ez nem semmi...

Kange
No gyerekek, én még ilyet nem láttam!
Most volt egy meccsem, domination. Az egyik gyerek, menet közben folyamatosan változtatta, hogy melyik csapattal van, de a faját nem. Azaz, tökmind1, hogy ki ütött le, járt neki a pont. Volt, amikor közülünk kapott el valakit, volt, hogy a sajátjai közül, de a pontjai mindig nõttek és a csapattáblában hol itt, hol ott szerepelt.

Látott már valaki ilyet?

Kange
Egyszerûen megõrülök ettõl a rangsorolt meccsektõl... Vagy várni kell rá perceket és akkor se teljes a létszám(van, hogy írja, hogy 4-en vagyunk bent és számol vissza, hogy mennyi kell még), vagy menet közben kilépnek az emberek... AAaaaaaa

sith7
Még én sem, nem akarom elkiabálni, de nálam eddig minden jó

Kivéve a sok p.... ot, akik megölik a játékot<#violent><#violent><#violent>

Igen én irtam, csak seni nem reagált. Nem eredetim van.
Valaki már irta egyszer. Origid van?
Hi!
Predatorral, mikor eljutok a pyramid nevû pályához betöltés utan csak egy kék háttér fogad, ott van alul az energia csík és nem tudok semmit csinálni. 3-4 mp után kiírja hogy died. Másnál nem forudlt ilyen elõ?
Kange
Engem inkább az zavar, hogy nagyon nehéz rangsorolt meccset találni... :S

Kange
Sztem akkor is érdekes, mert én továbbra sem találkoztam semmi ilyennel...

Hi!
Predatorral, mikor eljutok a pyramid nevû pályához betöltés utan csak egy kék háttér fogad, ott van alul az energia csík és nem tudok semmit csinálni. 3-4 mp után kiírja hogy died. Mi a tököm van?