7670
-
buddabudda #6110 Hardon 3 tárnyi lőszer van a smartgunhoz. Én úgy csináltam, hogy felkaptam a smartgunt, bekapcsoltam az automata löveget, aztán visszamentem a liftbe. Az alien hordára kb 1-1,5 tár smartgunt kell lőni. Amikor jön a két praetorian, akkor menj előre a hídon és amikor melléér valamelyik a robbantható cuccoknak, akkor robbantsd őket. Végül menj az automata löveg közelébe és onnantól folyamatos tűz. -
#6109 Nem leszek rest... -
#6108 Frissítési előzmény
Én ezt nem értem, nem tudok angolul. -
#6107 Játssz egy kicsit a többi fajjal, hogy kiderüljön minden rendben van. Holnap jön a legfrissebb patch, még abban bízhatsz... :|
(Apropó, frissítési előzményt megnézted már?) -
Pergi83 #6106 Van egy sentry gun, nem árt bekapcsolni és mesterlövész pusi... aztán ha jön a két pretorian, akkor jöhet a smartgun... pont elég a lőszer a kettőre, el sem érnek hozzád. -
#6105 Komolyan magyar kérdés volt? A fenébe...
Arra gondoltam, hogy mire vagy kíváncsi? Hiszen nagy valószínűséggel menni fog maxon 60FPS-vel, valamint ez a CPU limit használata a kérdésben arra enged következtetni, hogy nem vagy tisztában a jelentésével, ezért nem tudtam hova tenni.
Szóval, ha arra vagy kíváncsi, hogy elég-e hozzá a géped, akkor a válasz igen. -
#6104 YouTube-on biztos találsz végigjátszást.
Milyen jó neked, hogy ilyen gondjaid vannak! -
#6103 Amikor végre kinyírtam a (alien)királynőt, utána megyek le lifttel egy nagy helységbe, ahol ilyen predator szobrok is vannak, rám küld qrva sok alient, nagy nehezen kivégzem, erre jön még 2 queen?
Sokszor elhaláloztam már itt, van itt valami módszer, vagy csak lőjek, mint a hülye? :D
Az automata gépfegyver nem sokat számít, a nagy "hentelő" kommandós fegyverhez, meg nem sok skulót ad. :/ -
#6102 Áhh, ugyanúgy lefagy.. Miben reménykedtem? -
#6101 Na, akkor most kiderül, hogy megy, vagy nem. Tizen-valahanyadjára az első pálya. -
#6100 kérdő módban feltett magyar kérdés -
#6099 Ez most milyen kérdés??? -
#6098 Ha steamröl töltötte le akkor már mehet is a játék azonnal ! -
#6097 Végre letöltötte a játékot. Telepíteni is kell, vagy azonnal indulhat? -
#6096 sziasztok
szerintetek nálam a játékban cpu vagy vga limit lesz-e? q8300(2,66) 5770 -
#6095 Nem akarlak elkeseríteni, de ha jól látom, akkor alapból (Win7) a c:\users\[neved]\AppData\Local\AliensVsPredator\ könyvtárn belül tárolja a mentéseket. SZóval könnyen elképzelhető, hogy már el is veszítetted. -
pintyoo #6094 Nem a steamen vettem hanem DVD .Ha ujratelepítem akkor elvesznek a mentéseim a single módban? Valahogy ki kéne szedni öket akkor csak nem tudom hogy hol vannak. -
#6093 Igen, ez elképzelhető...
De Te alapból a Steam-en vetted meg? Vagy ha nem, akkor miért nem telepíted újra? -
pintyoo #6092 A steamen kelett volna biztonsági mentést csinálni?! -
pintyoo #6091 Szasztok! Van nekm 1 problémám valaki segithetne!formatáltam a c-t és nem tom hogy kell ujra inditani az AVP-t a játék nem a c-n volt hanem 1 másik meghajtón. -
#6090 Lehetett volna a DVD-ről is?! Nem tudtam.
A letöltés 75%-nál van. -
#6089 De ha írsz, akkor megbeszéljük, hogy a köviben behívunk és megvárunk (vagy Te megvársz), ennyi...
Szal ne légy rest írni! -
#6088 Sose vagytok akkor mikor én...
Ha mégis, akkor meg nem tudok hozzátok csatlakozni, mert a game már runningol -
#6087 Nos a fene tudja. Persze izgalmassá válhatna, de akkor meg lehet, hogy soha sem lehetne kivégezni az illetőt. Úgyhogy sztem jó ez így!
Az áldozat úgyse veszít semmit, mert (mint írtam) a próbálkozás is életerő levonásba kerül, szóval így is úgy is meghalna.
Max annyiban tenné mássá, hogy a béna játékosokat szinte full életerő mellett is ki lehetne végezni...
Ma délután vagyok és játszok, úgyhogy tessék majd bátran írni, aki aktív! :) -
#6086 Ezért kell innen játszani valakivel és akkor alapból megy a csapatmunka! :) -
#6085 Ejj bazz, nem DVD-n van meg? Úgy gyorsabb lett volna... :S
Majd írj, hogy sikerült, én is még nézegetem, ha lesz időm. Minden estre lehet nem ártana majd a többi fajjal játszanod kicsit hosszabban, hogy ott előjön-e ez a hiba. -
#6084 8 óra mire a Steam letölti a játékot.
És még az sem biztos, hogy így nem fagy ki a Predátor.. -
Pergi83 #6083 Ha összeszeded az összes trófeát csak annyi történik, hogy szerzel egy achievementet, ami semmire sem jó, csak steamen egy rangsort ad illetve kihívást a játéknak, mennyit tudsz megszerezni... itt vannak amúgy: http://steamcommunity.com/stats/AliensvsPredator/achievements
Ha a kampányban végig vittél egy pályát a statisztikákban látod, hogy az adott pályán hány trófeát találtál meg, ha leírod melyik pályáról hiányzik a trófea talán rájövünk hol van... de ha youtube-on rákeresel szerintem az sem lehetetlen, hogy találsz valami fanatikus által felrakott videót a trófeák helyéről. Mondjuk itt: http://www.youtube.com/watch?v=1x05nwyHUbY&feature=fvw -
buddabudda #6082 Kapsz egy acsívmentet.
Aliennel tartályokat kell szétverni, marinnal pedig naplókat kell gyűjteni.
Tehát összesen 3 acsit kaphatsz ezek teljesítéséért. -
Pergi83 #6081 Az egyik a marine kampány féle, refinery pályáról való, a felső platform ahol le kell lőni van zadt-ot, a másik pedig a refinery pályáról való szintén, ahol a sok generátor van egy híddal lent pedig kicsit útvesztős a történet -
#6080 Azt hiszem valamit talált
-
#6079 Na játszottam kicsit, tapasztalatok
Sajnos sok ember még mindig nem érti a csapat szó fogalmát
Volt 3 predator, 2 ember, 4 alien /köztük én is/
Kik nyertek ?
Természetesen a predatorok ... el sem mentek egymástól 1 méternél messzebbre, míg én mindig csak futottam valamelyik társam után, hogy menjünk együtt de hiába
Másik dominition, Gateway pályán
Mivel 2 társunk disconnect - tált, ezért ketten emberek kínódtunk 4 alien ellen... persze, hogy ők nyertek
Következő megint 3 predator, 2 alien,de itt a végére felfogta a gyerek miért megyek utána, egyenként szedtük le a fáról a diszkoszvetőket, együtt
És a legjobb, ez nem tudom hol volt , én marine, a csávó predator, futott előlem, először rendesen, majd hátrafelé futott, és kinyírt...
Mi ebben a legjobb ?
Csak annyi, hogy 2 - szer (!!!) cseréltem tárat, és közben csak nagy zöld pacákat láttam, de nem akart meghalni, már azt hittem ketten vannak, de nem...
Szóval a mai napom elég szopóra sikerült -
Grotesque #6078 Akkor megint! nagyon szépen kérek valakit hogy erre a kérdésemre válaszoljon már valaki! Köszönöm!
Ismét Hali!
Kéne erre a válasz pls :P
"Hali!
Csak annyi kérdésem lenne hogy mi van akkor ha az ember összeszedni az összes trófeát a predatorral singliben? Mert én próbáltam összeszedni mindent de valahol kihagyhattam egyet, mert nem volt semmi extra. Valaki eltudná mondani?" -
#6077 Megteszek mindent, amit írtál, aztán majd írok, hogy sikerült-e.
Nem, még nem játszottam végig a többi fajt teljesen.
-
#6076 Kár hogy az életerejétől függ hogy kivégeznek-e vagy nem , pedig jó lenne itt valami eljárási kivédés a szemből történő E betűre. -
#6075 Jah igen, és még mindig megpróbálhatnád a régebbi drivert. ITT megtalálod. -
#6074 Nagyon fura ez az egész, ami Nálad van. Főleg, hogy csak a Predátornál jött ki.
Azt viszont továbbra is ajánlom, hogy DX9-ben futtasd (egyrészt lentebb írtam, hogy miért, másrészt meg az XP miatt...), valamint próbálkozhatsz a "A játék gyorsítótár épségének az ellenőrzése"-vel, amit a Steam -> Saját játékok -> Jobb klikk a játékon -> Tulajdonságok -> Helyi fájlok -on belül találsz.
Érdemes lenne csekkolnod a Frissítések fület is, hogy naprakészre van e állítva, valamint ugyanitt megnézheted a frissítési előzményeket is.
Abból kiindulva, hogy az összes többi faj jó (Biztos ez? Végigvitted?), nagyon valószínű, hogy valami fájl hiba van Nálad, azaz lehet nem ártana bepróbálkoznod egy újratelepítéssel. -
#6073 Nagyon egyszerű! Ha elterültél, akkor nem talált telibe, ekkor viszont még 33%-nál nagyobb életerőd volt. Ebben az esetben nem lesz sikeres a kivégzés.
Ahogy még régebben írtam, az ég világon semmit sem kell nyomnod. Egyedül az életerődtől függ, hogy sikeres lesz e vagy sikertelen a kivégzés.
Pl. ha Predatorral nekiugrasz a Marine-nak, akinek full életereje van és egyből E-t nyomsz, akkor nem fog sikerülni a kivégzés. Míg ha beleütsz egy kis ütést a földön, akkor már igen.
Úgy kell erre tekinteni, hogy a kivégzés (ha sikerül, ha nem) minimálisan levesz kb. annyi életerőt, mint a kis ütés. Ha ez a célpont halálával járna, akkor végbe megy, míg ha még marad életereje, akkor sikertelen lesz a kivégzés. -
#6072 Igen, de sok esetben viszont instabil a DX11, főleg, ha nincs csak DX10-10.1-es karid van! -
#6071 Megcsináltam, de ugyanúgy lefagy..