Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kontrakcio
hát, ha reinstall volt ne is várd h menjen 😊

amugy, meglett a spartan pred skin, 31-es szintnél , lord kéne, eszméletlenül überbrutal-ul néz ki. alientöl a 6-os kéne. az is durva a megviselt fejével.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Gyerekek win reinstall volt,viszont a D meghajtóra telepitettem a játékot,szóval nem törlõdött ki,de nem is megy... Játék reinstall lesz,viszont megmondaná valaki,hogy hova rakja a játék a mentéseket ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Hali!
Ezek a könyvek csak egy része az egész univerzumnak, de a Predatoros meg AvP-s könyvek amiket leírtál, azok nagyrésze nemhivatalos regény, magyar íróktól. Nem részei az univerzumnak.
Ide látogass el, mindent megtalálsz rajta:
Aliensonline

Lunki88
Hmm, milyen jól mutatna egy ilyen a szobában. <#eljen>
ajem kisa
"Ami a filmbõl kimaradt!"<#zavart1>

Lunki88
Soha többé nem tudok úgy tekinteni a predatorokra mint eddig, hála nekik, hüpp... <#rinya> Ezentúl ha meglátok egyet elfog a röhögés. <#hehe>
derdani
mi ez a faszság ?!<#bdead>

Nem néztem a privit, csak most az elöbb még nem jött meg.

steamen Pintyő[HUN]

Mayday
Hát ez nagyon pici része csak a megjelent könyveknek ám!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Frank99
látom megjött a játék!

(csak nem válaszolsz a privát üzire...)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

SLICK
én is Wolfra mentem, fel si avattam a kis drágát <#hehe>

fery02
Volt már téma tudom, de nehéz visszakeresni.
Nos, itt van egy könyvlista:

"Aliens :

Alan Dean Foster - A nyolcadik utas a Halál ( 1987 és 1997 ) *.rtf
Alan Dean Foster - A bolygó neve Halál ( 1988 ) *.pdf
Alan Dean Foster - A végsõ megoldás Halál ( 1992 ) *.rtf
A. C. Crispin és Kathleen O'Malley - Feltámad a Halál ( 1998 és 2000 ) *.rtf
Steve Perry - Idegenek a Földön ( 1993 és 2005 ) *.txt
David Bischoff - A királynõ nevében ( 1994 ) *.pdf

Aliens versus Predator :

Damien Forrestal - A játék neve Halál ( A kelepce és A túlélõk ) ( 1993 és 1994 ) *.doc
Steve és Stephani Perry - Prey ( 1994 ) *.doc ( angol )
Stephani Perry - War ( 1994 ) *.lit ( angol, olvasó mellékelve )

Predator :

Paul Monette - A Ragadozó ( 1990 ) *.rtf
Simon Hawke - Ragadozó 2 ( 1991 ) *.rtf
Nathan Archer - Jég és vér ( 1998 ) *.pdf
Kyle Sternhagen - 2017 - Hõhullám New Yorkban ( 1993 ) *.pdf"

Az érdekelne, hogy ezek a címek olyan sorrendben vannak írva egymás alá, amilyen sorrendben érdemes õket olvasni?

Ha nem, akkor valaki tudna nekem egy sorrendet írni? Plusz örülnék, ha valami forrást is tudna mellékelni bizonyítékként. 😊

Köszi!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Kontrakcio
=) igazábol csak a pred skinekre játszom, 30.-nál még csak a wolf van , kell még 2-3.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

SLICK
én még csak 25-nél járok :|
Na most már be kell érjelek

XenHai
Azt a rohadt.... <#eplus2>
Kontrakcio
nah, meglett a 30. szintem =)

Meg egyszerûen kevesebben játszanak PC-n, mint konzolon. A warez biztos besegít rendesen, de a warezzal nincs multi. Aki multizni akar rendesen annak nem megoldás a warez példány mint régebben.
Én is megnéztem a steam adatokat tényleg nem sokat játszanak relative mutlis játékokat PC-n. Ennek lehet 1001 oka. Az egyik ilyen szerintem, hogy PC-re friss játékot alig vesznek, (én se veszek, csak aminek jó kis akciós ára van már) pont fordított eladásokat produkálnak a játékok mint konzolon. Az elején pont, hogy kevés példány és ahogy telnek a hónapok szép lassan fogynak a példányok.

SLICK
Hát ez gecijó :?DS_DAS:?D😄_AD

hát PC-n sajnos tombol a warez:S
megnéztem PS3-on a Leaderboardsot és ott elmentem 50000 játékosig oszt meguntam😄de még volt joval tovább is és az az 50k ugy volt annyi,hogy voltak játékosok akik érdekes modon ugyan azon a helyen áltak!wtf?szoval ameddig elmentem tobb volt mint 50k!
am nézd meg a leaderboardot ott ott kell lennie az osszes játékosnak aki játszott a multival!

PSN ID:misi2mezei

liquivent

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Kange
Hogy miért? Csak én tartom kevésnek a 4000-t? Meg nem nagy multis game? Hát ezzel a rövid single-vel az se... 😊

Nem tudom, de azt a 4000-t még akkor is kevésnek tartanám, ha csak Európáról beszélnénk. (Bár hazudtolj meg és mond, hogy csak az EU-ban 4000, mert nem tudunk pl. amcsival játszani...)

(Egyszerûen nem találok egy számot, hogy mennyi PC-s vette meg... <#help>)

Steam acc: kange82

Kange
Sztem ez csak el van írva, mert nekem biztos, hogy nem az volt az elsõ gyõzelmem.

Eddig csak Valve-s warez játékok miatt hallottam account bannolást.
De én is azt mondom biztos ami biztos csináljon egy újat pintyoo, ezzel meg cod6ozhat 😉.
Ma játszottam elõször multit, pedig elõrendeltem a játékot 😊. Végigpróbáltam az összes módot rankedben. Nekem a sdm, infestation, predi hunt tetszettek (kinek nem ezek). Igazából már a demó is tetszett, úgyhogy sokat nem csalódhattam. Elsõ dm meccsem meg is nyertem.
Predator hunttal csak az a bajom hogy a pályák nem igazán alkalmasak a vadászatra. Lelõttem a predit és bespawnoltam a marinok közé, szal ez ennyi volt. Következõ lehetõségnél meg dobom a lándzsát és fél méterre a célpont elõtt kiírta, hogy vége a meccsnek 😄.
Sdmben ketten voltunk predik (2 marine, 3 alien), együtt mozogtunk, fedeztük egymást, így nyertünk is.

Nincs csak a zrogear demo<#rolleyes>az meg az apv3 hoz kelett.Kössz a választ.

steamen Pintyő[HUN]

Lunki88
Nem sok idõ csinálni egy új steam accot, biztos ami biztos alapon. Gondolom a mostanin nincs egy játékod se.
Valaki válasz >>>erre

steamen Pintyő[HUN]

Elõször a 4 map várható kb 2 hét múlva, ami a speciális verziókhoz volt. De inkább dolgozzanak a dedikált szervereken, ráér utána dlc-ni.

"Win your first Ranked Match in standard Deathmatch mode"
Ha jól értem, ezt az acsit csak 1 esélyed van megszerezni?

SLICK
DLC-k még ráérnek szvsz, végülis most jelent meg a game.

Lunki88
Vajon a beígért DLC-k tényleg jönni fognak vagy már gõzerõvel dolgoznak a következõ részen? Mert ezidáig semmi hírt nem közöltek hogy dolgoznának a DLC-ken. <#shakehead>
Miért lenne elrettentõ ? 😊

Én már az elején tudtam, hogy ezzel nem fognak annyian játszani mint mondjuk egy Cod4-el... nem azért mert ez rosszabb játék hanem azért mert az AvP-nek szûkebb a rajongói tábora/vásárlói köre. És nem is úgy van számon tartva mint egy nagy multis gém mint pl a CS/Cod. Sokan szerintem el sem tudják képzelni, hogy milyen lehet multival az AvP. Mert úgy maradt meg bennük (avp/avp2) mint egy paráztatós Single játék..

megint szarakszik a steam.. <#shakehead>

sith7
Mozogj, ugrálj, ne várd meg mig mind az 5 odaér, egyenként kap el õket, aztán ugrás egy fára, onnan tovább, egy kis gyógyitás, ha kell , és vissza fight.

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Figyelj a legjoobb ha amikor látod hogy nekirugaszkodik akkor üszt meg 1-2 szer ha nem nightmare on játszol akkor asszem leesnek és csinálhatsz 1 trophy killt
Hi akkor mivan ha idáig warez zel jácottam de van eredetim is és azzal szeretném nyomni másik steam accot kellcsinálni másik e-mail címmel?Vagy mi van ilyenkor?!

steamen Pintyő[HUN]

Ez most miért ilyen buzi? Tetves Alienek a Predátorom úgy elintézik mint a szart. Elsõ pálya már a bolygón jönnek egyszerre vagy öten és kinyírnak a picsába. Hiába blokkolok neki rugaszkodik vagy mit csinál és a fél életemnek annyi. Most ez...
sith7
Ok, este beteszlek, köszi

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Persze😊))
és én is szeretnék egy kis Marine ikont ha lehet😊)
sith7
Felvehetlek friends - be ?

sith7
Tegnap toltam pár meccset, nekem ez a “fajok küzdelme” jön be a legjobban (SDM); ranked meccset sokat nem találtam, csak a másikat, de abban volt egy igenjó; 6-6-6 – os felállás; én alien voltam, és végre olyan csapatba kerültem, ahol tudták értelmezni a csapat szót, együtt mentünk, apritottunk, és nyertünk is, nem is kicsivel.

Az elején mindenki predator akart lenni, és beszólt egy csávó (28 –as szintû), hogy kellene még pár pet, a vadászathoz, na akkor 3 – an átmentünk alien –be, hát meglett a vadászat, csak nem õ vadászott !!!<#eplus2>

Következõ menet az katasztrófa volt, ott csak John Rambo – k voltak a csapatban, ment mindenki amerre látott, volt olyan is, aki észrevette, hogy megyek vele, õ is alien volt, és begyorsitott, és eltünt, hogy ne menjek utána …<#confused>

A másik meg láttam lóg a falon, nézi, hogyan jön 3 predator, azok persze csapatban, én visszahúzódtam, hát azért, a 3-2 – es felállás nem nyerõ, hiába a meglepetés ereje, hát ez a szerencsétlen nem igy gondolta, ráugrott a 3 predator – ra … sok nem maradt belõle, na innen ki is léptem. <#falbav>

Összességében jó volt, nyomtam egy kis single –t is, az is menjen, de nem sietek, nekem nagyon tetszik a játék, remélem idõvel lesz több ranked mecs is

Kange
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól sejtem ott vagy, ahol egy aknában kell lejutni, a tetején meg egy nagy szívó venti van, ami felszippant. Ott nem kikapcsolni kell, hanem le kell jutnod az aljára. Szal csak sprint lefelé, valamint fókusz ugrással ugrálj egyik szellõzõtõl a másikig.

maxell 32
rvn
Hello! Elakadtam az Aliennel, valami ventit kell kikapcsolni, azt hogy?😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Kange
Köszi a linket!
Ez nagyon kemény. Ha jól értelmezem, akkor ráadásul a legtöbben a déli órákban játszanak, ugye? (Mármint itteni idõ szerint)

Mondjuk azért az MW2 már nem annyira mérvadó, mert nem mai játék, azaz már sokan ráunhattak, vagy csak elegük lett a "csítelõk" miatt, stb.

Minden esetre elrettentõ ez a 4000. Nem is csodálom, hogy nem hajtják annyira a dedikált szervert.

Ne haragudj, de nem haragszom 😊.
De abba számold bele a konzolt, ez csak Steam. Lásd cod6, azt is csak 100 ezren tolják pedig több mint 10 milliót eladtak, de abból max fél millió pc, vagyis a Steam statban látszik. (+warez minden játéknál)

Steam statisztikák
Alul van egy olyan, hogy "View current players per game"-nél megnzheted.

Kange
Már ne is haragúdj, de egy olyan játéktól, ami Angliában top az eladási listákon kicsit keveslem a 4000 embert!!!

Hogy lehet ilyen statot nézni? <#zavart2>

Kange
Nah jah, de én a predi skinekre gyúrok! 😊

No de a 4-5 tele szerver azért egy picit kevéske, az infestation-t nem szeretjük, játszani meg akkor játszok, mikor tudok... 😉

A Steam stat szerint 3 496 ember játszik most ezzel, az elmúlt 24 órában pedig pont 4000-n indították el. Ez valamivel több, mint ahányan Left 4 Dead 1-et játszanak.

Én elértem a 14-es szintet és rankedeket már nem is tolok.. jó nekem a Franco skin.. 😊

Dedikáltnál nálam mindig van 4-5 szerver ami tele van. Fõleg az infestation, STDM népszerû. Inkább az esti órákban játsz. Akkor sokkal többen vannak mint napközben..

KennyGTP
Én csipem az Infestation, fejleszthették volna még azzal ezt a módot hogy minden meghalt marine facehugger-ként kezdi az alien-es pályafutását <#nevetes1>, vagy legalább az elsõ szerencsés játékos lenne facehugger akit kiválaszt a gép alien-nek, így könnyebb lenne az elsõ alien-es játékosnak prédát szerezni<#felkialtas>

http://avp2010.b13.hu/

Kange
Skineket biztosan.

Az Infestation-t nem szeretem. Ált. beáll az összes Marine egy helyre, oszt ha Te vagy az egyedüli alien, vadássz ki valakit a tömegbõl. Eléggé rossz konstrukció...