7670
-
#6230 Igazad van, add el, Te ne kínozd magad , majd mi szenvedünk helyetted is -
Avpfan #6229 "Ha én játszani szeretnék akkor nem 3 emberrel akarok mixed species TDM-et vagy 3v2-ben Dominationt és nem előző nap megbeszélt időpontban hanem amikor én akarok."
Nem tudom, miről beszélsz/beszéltetek mert más is mondta ezt.. mindig van 4-5 de inkább 6 szerver ami teli van vagy majdnem teli. Nem tudom mit néztek.
Nekem olyan még nem volt, hogy azért léptem volna ki a játékból, mert nem volt elég játékos..bármilyen időpont is legyen, pedig már lassan egy hónapja megvan a gém.
A multi pedig kurv@ jó. Főleg ha az egy csapatban lévők csapatként játszanak. -
#6228 Már bocsánat, de nem értünk egyet és az érveléseid is ellentmondásosak... :)
Az, hogy a nehézségi szintet emeled egy játéknál egyáltalán nem az a kategória, maximum Te annak érzed. A legtöbb játékot (nah jó, mind!!!) végig lehet vinni töredék idő alatt is, ha az ember nem jól választja meg a nehézségi szintet. Ezen igazából nem is értem mit rágódsz, annyira egyértelmű, mint az 1x1...
Történetre nem is akarok reagálni. Nagyon szívesen mondanám a "jobbnál jobb" címeket, amiknek még ennyi története sincsen, de nem akarok senkit sem megbántani.
Multi megint no comment, olyan igazi kis kötözködő vagy... :) Rettentően emlékeztetsz valakire... :D -
#6227 Igen, a nehézségi szint pontosan abba a kategóriába tartozik hogy nekem kell elszórakoztatom magam hogy ne 1 óra legyen az alien kampány hanem 2, a predator meg ne 2 hanem 3. Ezek azok a mesterséges kapaszkodók amik nem állják meg a helyüket egy érvelésben. A másik meg hogy abszolút semmiről sem szól az sp. Ha bemennék egy oviba és kiosztanék mindenkinek egy papírt hogy írja le milyen sztorit játszana szívesen akkor kapnám meg a jelenlegi szintet.
A multiban meg nem tudom mit kellene szeressek, az egészet kb. ragasztó szalag tartja össze. Ha nem így lenne, talán nem 10-en játszanának csak egyszerre a játékkal. Persze rá lehet külön készülni hogy majd este 10-kor összejövünk X-en és játszunk, de nekem ez nem kell. Ha én játszani szeretnék akkor nem 3 emberrel akarok mixed species TDM-et vagy 3v2-ben Dominationt és nem előző nap megbeszélt időpontban hanem amikor én akarok.
Mellesleg sokra mennek 2 hónappal a megjelenés után a peccsekkel, ha valami nem működik megjelenés napján az emberek többségénél menni fog a kukába. Legfeljebb a fanatikusokat fogja érdekelni ilyesmi.
Lehet eddig én játszottam "rossz" játékokkal, de azokat legalább tudtam élvezni anélkül is hogy elvakultan kellett volna a rakás hibát figyelmen kívül hagynom. -
#6226 Skacok, ma sem lesz multi party? :S Mármint emberi időben? :) -
#6225 A hiba az Ön készülélében van
Ezek szerint nem komálod annyira a predatorokat, mert ha így lenne, ha mást nem is a multi részét szeretned kellene -
#6224 Azért ez mind szép és jó, amiket írsz, de Sith-nek akkor is igaza van.
Manapság ritka az olyan játék, főleg az akciók között, amik a hosszú egy játékos hosszával vonzza a többséget. Ott van nagyon jó példának a COD6...
És szó sem volt arról, hogy kutasd fel az összes kis elrejtett cumót, vagy párszor fuss vissza a pálya elejére, csupán arról, hogy tedd nehezebb fokozatra.
Valamint szerintem a multi részében semmi olyan hiányosság sincsen, amit patch-vel ne lehetne orvosolni, én speciel tényleg nagyon jókat játszok vele a mai napig, pedig nem vagyok az a "bebeszélős" típus... ;) -
#6223 Azért túlzásokba ne essünk. Egy játéknak nem attól kellene jónak/hosszúnak/tartalmasnak lennie hogy én rákényszerítem magam mindenféle kerülőutakra ami által hosszabb úton jutok el a végére. A játéknak alapból tálalnia kell a tartalmat anélkül hogy én behazudom magamnak hogy jól szórakozom, csupán azért mert régóta rajongója vagyok az adott játéknak.
Ezt a játékot pedig tényleg csak úgy lehet szeretni, ha az ember rengeteg minden felett szemet huny. Még a multi sem dob sokat rajta a számtalan hiányossága miatt.
Mindezek ellenére én is megvettem, mert komálom a predátorokat és más játék nem kínálja fel őket játszható karakterként. -
#6222 A második részével egyet tudok érteni... -
#6221 Én speciel hétvégén nem voltam... Facehugger próbálkozott, de még idejében elkaptam és ketté törtem... -
#6220 Megkaptad már a válaszokat?
Azért leírom!
Mentések itt találhatóak: Vista / Win7 esetén a c:\Users\[neved]\AppData\Local\AliensVsPredator\
Az eredményeid, rangod mind mind megmaradnak, mert a Steam a neten tárolja. -
#6219 Egyrészt bejött a jóidő, másrészt, meg ha senki nem veszi meg , rajtunk kívül, akkor nehéz bármiről is beszélni
Más fórumokon mindenki a single részt fikázza a rövidsége miatt, mindenhol elmondjuk, hogy tedd nehezebb fokozatra, meg a multi a lényeg, mint a mostanában megjelenő új játékok nagyrészén, de egyelőre sok ember még nem értette meg, tisztelet a kivételnek -
#6218 hol vannak a mentések? újra kellene telepítenem a rendszert... a steam tudni fogja a multi eredményeimet? ennél a játéknál meg a többinél is? -
Rotcsa #6217 Pár napja még napi 100 nál is több komment jött, alig lehetett követni mi van itt...
most meg napi 4-5 jön. -
#6216 Mindenkit elkapott egy facehugger, majd lesz itt élet utána. -
#6215 hmm, létezik h ennyire kihalt volna a tápik? -
#6214 majd husvétra reméelm össze tudunk hozi egy jo kis gémet :) én addig melozom, nem érek rá. további jo meccsezést. -
#6213 -
#6212 Abból is a rosszabb fajta. -
#6211 semmi csít, én egy állat vagyok gyerekek. -
#6210 Bannoljad nyugodtan, a fene essen bele hogy felidegelt ma... -
#6209 áhh, csak a segéd programjait tiltsd ki a legközelebb (ami remélem minél hamarabb lesz) a szerverről
-
#6208 Nah skacok, ez a mai jó volt. A gépem is állta a sarat, a pingek is jók voltak.
Apropó, bannoljam Dead-t a szerveremről? :D -
#6207 -
#6206 Nagyon jó ez a videó! Hangulatos! -
#6205 Multiplayer Tactics trailer videó a SEGA honlapjáról. -
#6204 Köszi a választ mindenkinek
9 után lehet én is csatlakoznék -
#6203 Sajnos Ranked-be még mindig nincsen. De nagyon érdekelne, hogy mit jelent az, hogy fejlesztették a ranked-t... -
#6202 Jaja, nagy a mérete a ded szervernek(2GB), de megvan az a nagy előnye, hogy nem kell hozzá sem az alapjáték, sem a steam. Úgyhogy lassan eljöhet az a pillanat, mikor fel tudom rakni egy szerverre... :)
Én ma este felé szívesen játszanék! -
#6201 szeva. lehet h már neked frissült, én 1 hete kihagytam. és asszem még nincs rankedes.
mindenkienk: ma ráértek du tolni kicsit? -
#6200 Jól hangzik, jól hangzik...
Ranked - be is van már ? -
#6199 reggelt. ded szero updateődött, de jo nagy mérete van :O 2,8mb/s-es sebességgel kb 10 percig tartott :O -
#6198 Én most játszottam 2 órát, nagyon jó volt
Voltam mindhárom fajjal, voltam győztes / vesztes csapatban, léptem 2 szintet
Egyébként én meg úgy látom az ember lett erős, dominition volt többször is, alien vs marine felállásban, akármelyik csapatban voltam , mindig a marine nyert ...
Lehet én voltam ügyetlen -
Csirkeh #6197 Sziasztok!
Kérdezni szeretném hogy nálatok is mostanában hatalmas a lag a multiban, vagy csak nálam van ez a jelenség? Sokszor connection timeout és társai...
400feletti pinget mutat ami szerintem röhej. -
#6196 Ezek a mai fiatalok ... -
#6195 rám akasztotta egy tizenéves... -
#6194 Forrását itt olvashatjátok: Steam AvP fórum -
#6193 Köszönjük az újabb hasznos információt ! -
#6192 Születésnapod volt, hogy bácsi lettél ? -
#6191 Nah jó, valszeg megvan a megoldás, most tesztelem.
Az új Patch után fordulhat ez elő egyes esetekben, nem mindig! AZ az oka, hogy a frissítés során pár fájl megsérült vagy törlődött.
Tehát, akinek ez előfordul (Belépsz a pályára, semmi textúrát sem látsz és csak zuhansz, meghalsz), akkor a következőket kell tenni:
- Indítsd újra a Steam-t, hogy biztosan frissüljön
- Ezek után Steam megnyit
- Saját játékok menü
- Jobb klikk az AvP-n, tulajdonságok
- Helyi fájlok fül -> A játék gyorsítótár épségének az ellenőrzése...
Ha ez lefut szólni fog, hogy talált 3-5 hibás fájlt. Majd ezek után megkezdi hosszadalmas frissítési procedúráját...