7670
avp10logo.png
  • sith7
    Érdekes jelenséggel találkoztam ma

Deathmatch
    2 csávó ugyanabból a klánból, 26,24 - es, + én 17 - es
    Akárhánysor kinyirtam valamelyiket, akkor egyből jött a felirat:

NOOOOOOOOOOOOB

Megkérdeztem, hogy ki és miért ?
    Erre nem feleltek ...
  • sith7
    Jók a képek
  • sith7
    Mindenképpen jó lenne
  • Lunki88
    Bezony ám.
  • KennyGTP
    Facehugger-ek (amik támadnak) is vannak ezzen a Hive mapon?
  • HF
    Fraps-ot használom erre a célra, beépített képmentésről sajnos nemtudok.
  • Kange
    Külön progival szeded ki a képeket vagy van beépített képmentési funkciója esetleg?
  • HF
    És mégegy kis Survival móka, az egyik új pályán :D
  • HF
    Olyan rég volt kép beszúrva... :D
    Itt a tegnapi "first blood"
  • Kange
    Hát igen, ezeket az embereket kell elkerülni... :)
    Valamint ezért is lenne jó, ha összegyűlnénk megint hatan, oszt nyomathatnánk szerón, akkor nem fordulna elő ilyen... ;)
  • sith7
    Értem, köszi

Hát ez az, ezt mondom , mostanában mindenki ezt csinálja
  • Kange
    Ha a meghívásos módszerrel léptek be rangsorolt meccsbe, akkor csapatmeccsek esetén egy csapatban lesztek.
    Rangsoroltnál általában nem engedi a csapatváltást amúgy.

Ha viszonylag gyenge az ellenfél, akkor a 2vs4 nem nehéz, csak akkor, ha beállnak camp-elni... :(
  • sith7
    2 - en voltatok 4 ellen ?
    Amúgy azt hogyan lehet állítani, ki kivel van ?
    Mert van mikor engedi a csapatváltást, de van mikor nem ...
    2 , 4 ellen azért az kemény nem ?

Én azt veszem észre, most már mindenhol ez a camp - elés megy, és főleg, ha ők többen vannak, akkor nehéz ellenük, főleg, ha jól védhető helyre állnak be
  • sith7
    Ok, semmig gond, majd legközelebb
  • Kange
    Arról volt szó, hogy két hétig folyamatosan dolgozol... Vagy csak mártírkódtál???

Amúgy tegnap megtaláltam az alteregód! Srác predivel úgy irtott, mint Te. A legdurvább benne a rohadt stick dobálása volt. Olyan pontosan dobálta, hogy alien ként nem tudtam elmenekülni...
  • Kange
    Sajnos későn jöttem, már nem voltatok. Tudod, néha eleget kell tennem férfiúi kötelességeimnek...

Tegnap nekem/nekünk is volt ilyen. Összeakadtunk kiscowboy-val egy csapattal (4fő), akikkel 2 menetet nyomtunk(2 vs 4). Az elsőt fölényesen megnyertük, a második már neccesebb volt. A második menetben minden fajból volt egy, majd beálltak egy helyre, amit ráadásul a 2 predi körbeaknázott. És ott voltak a játék 3/4-étől és vártak ránk. Mivel a marine-nak ott a csipogója, alien meg átlát a falakon, picit nehéz volt meglepni Őket... :S
  • sith7
    Hát kedves uram, nem tetszett tegnap este jönni

Pedig volt jó game ... meg volt rossz is, utóbbiban stdm volt, pyramid pálya, 3 marine, 2 pred, 1 alien; én pred voltam, a társam szokás szerint menekült előlem, a 3 marine meg becampelt, egy sarokban, és nem mozdultak onnan ...
    K...a jó volt

A másikban meg 3 preddel voltam egy csapatban, mint alien, a másik csapatban is csak predek voltak, először úgy nézett ki a dolog, hogy mindenki engem akar, ezzel nem is volt baj, csak annyi, hogy a csapattársaim közül kettő is hozzámvágta a disc - et, mire rájöttek, hogy együtt vagyunk ...

Ez ilyen alien fóbia ?
    Ha felém fut egy, akkor lőni kell ?
    Hiába van egy kib...tt zöld nyil a feje felett ?
  • Kontrakcio
    gyere :) alig várom h széttéphesselek :D persze ha ellenem leszel -..-
  • Kontrakcio
    estét. :) nah, lassan vége a müszakomnak. azt lesz egy 5 napo "7végém". maj tolhatjuk.
  • sith7
    Remélem nálam sem jön közbe semmi

Rotcsa
    Nem kell értékelésre várni, ird meg a steam acc. - odat, aztán este lesz értékelés
  • Rotcsa
    Jöhetne már valami cikk az avp3 értékeléséről itt az sg-n, nem gondoljátok? Már hetet teltek el és még semmi...
  • Kange
    hupsz, eltévesztettem a napokat. Nem holnap, hanem csütörtökön lesz, úgyhogy előre láthatólag ma game! :)
  • Kange
    Csak vicceskedtem... :)

Csak olyan kis agresszív csengése van... :)
  • sith7
    Kitalálom milyen tárgyalás:

Közbotrány okozása
    Ámokfutás a nyílt utcán predator jelmezben, kettő konyhakéssel összeszigetelőszallagozva a kezeden

• Rotcsa
    Hogy jön ide épp a nevem?:D
  • Kange
    Én már a nevedtől is félek... :D
  • Kange
    No, ma este pont nem, holnap korán reggel megyek tárgyalásra... :)
  • ajem kisa
    Olyan csúnya vagy?
  • sith7
    Na kérem szépen, ez már pozitiv hozzáállás
    Ma este ?

Rotcsa
    Gyere csak, szívesen látunk
  • Rotcsa
    Van már otthon netem, feldobom a steamet, meg felrakom a gémet és kezdhettek félni, mert jövök! :D
  • Kange
    Bár megjegyzem halkan, hogy asszonykám a héten reggeles (6-ra megy), így elég korán lefekszik aludni. Szóval talán többször is tudok maradni tovább... ;)
  • sith7
    Minden napra ez igaz , jelezni fogok mindenképpen :-)

pm megy...
  • Kange
    Ha ez igaz hétvégére is, akkor most hétvégén tolhatjuk majd! ;)
  • sith7
    Akkor sajna sokat nem fogunk együtt tolni, mert én meg 9 után érek rá ...

FEDDJOE
    Ez volt az első ilyen közös meccs, innen a fórumtársakkal, de nekem nagyon tetszett, remélem lesz még ilyen
  • Kange
    Biztos jó lehetett!
    De tudod, én általában csak 9-ig játszok, szóval már így is messze túlléptem a "megengedett" játékidőmet, aminek "következményei" is voltak...
  • HF
    Pontosan, ha van legalább két társad, akkor nemcsak hogy jobb együtt játszani, de valószínű nyerni is fogtok.
    Én is jobban szeretek az ismerőseimmel játszani, de sajnos mostanság nem vagyok gépközelben emberi időben... :(
  • sith7
    Igen, igen ... aki ott volt, tudja ...
  • KennyGTP
  • sith7
    Hát igen nagy game volt megint

Először dedi szerveren, aztán ranked meccs, Kange a legrosszabbkor léptél ki, a következő meccsen aláztunk 102:18 lett a végeredmény, végülis 1 kontrol pontért folyt a küzdelem

Nem tudok mást mondani, nagyon jó játék, főleg a multi csaták, baráti (ha szabad így mondanom ) körben.

• Lunki88
    Emberek, ez egy fórum! Ha neki nem tetszik attól nem dől össze a világ. :D Részben egyébként osztani tudom Romeozor véleményét, mert akárhogy szépítjük ez a játék lehetett volna sokkal jobb is, viszont jelenleg semmi más normális avp játék nincs a piacon ezért nekem is nagyon bejön (multi miatt) és nem bántam meg a megvételét.

Egyébként szerintem ő a ranked meccsekre gondolt, mert ott aztán tényleg vadászni kell az emberekre...