7670
-
#6190 Pedig még odébb van április elseje. :D -
#6189 valakinek van ötlete hogy mit csináljak hogy az Xfire in-game működjön a játékkal? eddig amikor nem ment az azért volt mert át kellett állítani más DX-re, de AvP-nél erre nincs lehetőség. -
#6188 Nah jó, tele van a faccom ezzel az egésszel...
Most az történik, hogy belépünk multiba, nincsen textúra és folyamatosan leesek a nagy üres semmibe és halál... Mi a jó ****** ez? -
predy24 #6187 igen az megtörtént ezért is vagyok lelombozódva hogy mindent megoldottam amit csak lehetett és mégis mindíg visszaugrik 1 re a rank:( -
#6186 Hm, ilyen még tényleg nem volt...
Beállítottad a Steam-es profilodat? Visszaigazoltad magad az e-mail-ben kapott linken? -
predy24 #6185 Sziasztok! Segítségét kérnék végig olvastam a hozzászólásokat de nem találltam megoldást.A problémám az hogy mindíg elvesztem a rankomat minden újraindítás után mitől lehet ez vajon? Pls help előre is köszi! A game természetesen eredeti.Lehet hogy a Steamben nem állítottam be valamit? Thx -
#6184 Meg az a 2gb ram is karcsú egy kicsit...
Más fórumon, panaszkodtak miatta többen is -
#6183 VGA ? -
Cawe #6182 ö okés ugyis jön a husvét :d azért köszi -
#6181 Két lehetőséged van:
-Vedd meg!
-Tedd fel a kérdésed itt: AvP Warez topic -
Cawe #6180 Nem eredeti
Proci:AMD Athlon 64 ×2 Dual core Processor 4200+ 2.21 Ghz
2 Gb ram 32 bites operácios rendszer
Igazából én nemértek hozzá a bátyám mondta,hogy simán mennie kellene.
-
#6179 Eredeti ?
Op rendszer ?
Driverek ?
Mikoriak ? -
Cawe #6178 Sziasztok!
Felraktam,amikor elakarom indítani azt irja ki h helytelen konfigurácio vagy programmfutatási hiba.Ez mitöl van?Túl rossz nem lehet a gépem mert rendszerkövetelménynek megfelel.Elöre is köszi -
#6177 Köszönöm!!!Tényleg!További jó játékot mindenkinek! -
#6176 Egyik release-nél sincsen(ahogy ált. egyik steames törésnél sincs), ezért szimplán csak letörlöd a könyvtárat.
Ennyi... -
#6175 Aha ez jó és szép,csak hogy nekem nem Steames.De azért köszönöm az infót!Sinán fel van tévve iso-ból,igen,nem eredeti,de el is takarodok innen a warezolásommal(bár szerintem ez a kérdés cseppet sem zavarja a eredetivel játszó emberek lelki világát),csak valaki mondja meg nekem ha tudja,hogy hová teszi az uninst.exe-t a game?Please...! -
#6174 Embernek csak a futást kell ... -
#6173 Nem sajnos nincs, én a zoom-ot hiányolom az embőrné'! -
horthy #6172 Én még csak most kezdtem ezt a játékot , észrevettem hogy a Marine Soldier-el nem lehet még csak lehajolni se ? Csak állo helyzetből lehet lövöldözni ? Az ember karakternek nem kell majd használnia a legugolást hogy bizonyos helyekre beférjen ? -
#6171 reggelt. nah, holnap jövök apritani remélem ráértek majd -
#6170 Hm... Egyik szemem sír, a másik meg nevet. Ugyanis szörnyen elegem volt, hogy egyes predatorok állandóan csak ezzel a két eszközzel operáltak, miközben én meg jobban szeretem a közelharcot. Így talán lesz esélyem ellenük!
Másrészt viszont mikor nem ment a közelharc mindig ezekhez nyúltam... :( -
#6169 Ok, akkor nem én vagyok ennyire szerencsétlen a predator - ral, hogy alig tudta tegnap valakit, megölni ... viszont alien - nel átmentem terminátorba ... vagy csak gyenge ellenfeleim voltak ?
Monjduk más fórumon az alien -t nagyon szidták, hogy erős lett ... -
#6168 Van változás.
A Predi disc csak akkor öl meg egy dobásból, ha fejbe talál, egy kis plazma lövéstől nem borul hanyatt az ember, bármilyen szerverbe való lépés esetén van 20 másodpercünk, hogy kinézetet (vagy ha lehet fajt) válsszunk.
Ezek a fő javítások, rengeteg kis apró dologgal. -
#6167 steamen belül jobbkatt a játékra és "helyi tartalom törlése" -
#6166 Siasztok!
Hogyan tudom uninstallálni a játékot?:)Nem találom az uninstal.exe-t,programok telepítése és törlésében pedig egyszerűen nincs benne...! -
#6165 Jelentkeznék az AvP csoportba is, amiben te is benne vagy. -
#6164 Most már nekem sem megy a Steam!
Igen, szoktunk együtt rangsorolt meccseket nyomni. Nyugodtan írj rá, ha valamelyik "ismerősöd" AvP-t játszik! :)
(Felvehetsz engem is nyugodtan, ha még nem tetted volna meg!) -
#6163 Katasztrófa egyedül játékot keresni Multiplayerben.
Az emberek mindig kilépkednek, és egyébként is, sok idő, mire játékot talál.
Szoktatok egyszerre többen játszani egy szerveren, mert akkor én is szeretnék csatlakozni. -
#6162 Vett észre valaki bármilyen változást a patch óta ?
Erőviszonyokra gondolok elsősorban -
#6161 Most meg nekem nem megy. -
#6160 Már nálam is ... -
#6159 Nekem speciel megy. -
#6158 Másnak sem megy a Steam ? -
#6157 Nincs mit, szívesen -
#6156 Köszi a válaszokat! -
#6155 Igen, azt érti, Angliából küldik
Nekem 9 nap alatt ideért -
#6154 A bankkártya alatt gondolom a dombornyomottat érted!? Melyik országból küldik egyébként? -
#6153 Itt a topikban kb. a 98% a fenti linkről rendelte!
Kell 1 bankkártya, és 2 hét a postásra várni!:) -
#6152 Sziasztok,
van valakinek tapasztalata ezzel a bolttal kapcsolatban, ahol ilyen olcsón lehet megvenni a játékot? Sajnos nem tudok még angolul, ezért nem igazodom el teljesen az oldalon. Ha valaki tud infókat adni, az írhatna privátban... Köszi előre is! -
Avpfan #6151 na erre kíváncsi leszek. :D