Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PredatorHUN
Bocs, ezt még nem olvastam, amikor elküldtem az üzenetet.

PredatorHUN
Ha újratelepítem a játékot, az megoldhatja? Mert ha nem, akkor nem is törlöm le feleslegesen.

Jaffa 2843
telepítsd fel a physX-et, és a legujabb vcredist-et

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Ismét Hali!

Kéne erre a válasz pls 😛

"Hali!

Csak annyi kérdésem lenne hogy mi van akkor ha az ember összeszedni az összes trófeát a predatorral singliben? Mert én próbáltam összeszedni mindent de valahol kihagyhattam egyet, mert nem volt semmi extra. Valaki eltudná mondani?"
PredatorHUN
XP

KennyGTP
Ja a mérkõzés végeredmény 15 perc után 8:8 lett. Nagy game volt <#violent>

http://avp2010.b13.hu/

KennyGTP
Ma délután játszottam egy 1vs1-et. Én marine ellenség preddel, map jumgle. Pred meglõ plazmával, én dobok egy hátast, õ odafut hozzám szembõl megragad és egy (E betûs) kivégzés hajtott volna rajtam ha én nem nyomogattam volna egyszerre vagy 4 gombot és sikerült kiszabadulnom (valahogy) a fogásból, én meglepõdök, õ is meglepõdik (gondolom), én lövök, õ kiterül, én nagyon HAPPY. Nekem ez tök új infó hogy a marin is ki tud szabadulni a "szembõl" történõ kivégzésbõl. A kérdésem a következõ. Hogy csináltam ezt??? <#banplz> Mit kell tennem/nyomnom hogy máskor is ilyen mákom legyen? <#buck>

sith7
Milyen oprendszer ?

Nekem win7 van, 9,7 -es cata, és szépen megy

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

PredatorHUN
Nem lehet, teljesen lefagy, bármit csinálok.

romeozor
próbáld azt hogy amikor befagy a cucc, leteszed tálcára a játékot, majd vissza. bár teljesen más gépem van, de nálam is elõjött ez és ezzel a módszerrel átesett a holtponton. DX10-es kártyákhoz meg azt javasolják Rebellionék a steam fórumon hogy DX11 exe-vel kell indítani mert jobb teljesítményt ad.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

PredatorHUN
"Ez laptop akar lenni?"
Nem, nem laptop.

Megcsináltam mindent, amit mondtál, de a Predator küldetés az elején lefagy.
Egyébként a játék nem akad, (csak az átvezetõben a hangok)
Van még valami ötleted, vagy akkor nekem kimaradnak a Predátorok?

PredatorHUN
Ehhez nem értek ennyire.
Kikapcsoltam , de így is lefagy.
A többi fajjal nincs gond, csak a Predatorral.

Hali!

Csak annyi kérdésem lenne hogy mi van akkor ha az ember összeszedni az összes trófeát a predatorral singliben? Mert én próbáltam összeszedni mindent de valahol kihagyhattam egyet, mert nem volt semmi extra. Valaki eltudná mondani?
Kange
És az a két survival pálya milyen?

Igazából majd késõbb látod azt a két plusz pályát, fõleg ha innen többen is megvesszük... 😊

Steam acc: kange82

Kange
Ati-knál azt írja a fórum, hogy a frissebb driver-ekkel néha instabil, ezért azt ajánlják, hogy térjen vissza az ember a Catalyst 9.12-re.

Én megvettem, sok hasznát eddig nem láttam... lövöldözhettem a hive-on. De egyébként kb. két pályát kapsz vele a két surviver pályát igazán adhatták volna ingyen... és a dlc-t féláron akkor is ez a véleményem, a legnagyobb jóindulattal is csak két termet kaptam és két pályát... 1600-ért. ráadásul a másik kettõt még nem is láttam, mert a kutya sem játszik rajtuk.
Kange
Ejha... Ez laptop akar lenni? Milyen GPU+VRAM van? Vagy integrált? Hangkárty esetlegesen nem SB X-Fi?
Többi faj gond nélkül fut?
Még próbálkozhatsz azzal is, hogy a "v-Sync"-t és a "Reduce Mouse Lag"-t kapcsold ki az Options-ban.

Általánosan az eredeti verzióval már nem nagyon vannak ilyenek, ami van, azt meg lehet oldani a dx9-es futtatással, szóval ezért fura.

Minden esetre fura. Ilyen anomáliák a warez verzióban szoktak lenni.
Apropó, frissítette már magát a steam-rõl a játék? Megjelenése óta két patch is volt már...

PredatorHUN
Videókártya: ATI Radeon HD 4670

PredatorHUN

A predator tréningpályáján, amikor ugrunk ki a gödörbõl. A társaink láthatatlanok lesznek, elmennek, és befagy a kép. Nem ír ki semmit, ki sem lehet lépni. Csak a kábel kihúzása segít..

Ahogy észrevettem, percenként egy picit mozdul a kép, alig észrevehetõen.

Kange
Írd le kicsit bõvebben, hogy milyen géped van, valamint pontosan hol és hogy (milyen módon, esetlegesen hibaüzenet, vagy valami hasonló) fagy ki.

De így ez az infó kicsit kevés és így még segíteni sem tudok a fordításban...

PredatorHUN
DX9-ben elindítottam, driver-t letöltöttem, de ugyanúgy lefagy, angolul meg nem tudok.
Tudtok még valamit? <#szomoru1>

sith7
Értem

Én is hasonló állásponton vagyok ... <#zavart1><#nyes>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

PredatorHUN
DX9-ben való futtatást hogy kell?

Kange
Több dolgot biztos nem raknak bele, mivel a Steam miatt csúszik a dolog, már tegnap elküldte a fejlesztõ csapat a patch-t... :\

Még nem vettem meg, nem jutottam el odáig... 😊
Meg igazából várom a fejleményeket, van e valaki, aki már megvette, ugyanis nem szeretnék egyedül bóklászni ezeken a pályákon... 😊

Kange
Próbálkozz a szokásos dolgokkal: DX9-ben való futtatás, hangminõség levétele, stb...
Ajánlom az alábbi fórumot: Steam fórum

sith7
Remélem csak azért, hogy még több mindent tegyenek bele

Új pack ?
Megvetted ?

PredatorHUN
Üdv mindenkinek!
Ma végre megvettem a játékot, a telepítés, minden rendben megy, de a Predator küldetések Tutorial pályájának végén lefagy a játék. Ez mitõl van, és hogy lehet megoldani? <#help>

Kange
Kóla életbe, eltolták a patch megjelenését hétfõre. Hm...

Kange
Jaja, tudom, sajnos ez van, nem egy népszerû játék PC-n sajnos... 😞
Akkor tudunk igazán jó meccseket nyomni, mikor összeállunk innen jó sokan!
Lassan már leszünk annyian, hogy összejöhet TDM... 😊

szerver is kurva sok van és mindenhol 0 ember....
dettó ugyanez a problémám.
sith7
Köszönjük mindkettõtöknek a hasznos infókat

Kange
Pontosíts pár dolgot akkor 😉 :
- Smart disc: jó amit írtál, de tedd oda, hogy fejen még mindig halálos
- dedikált szerverhez való csatlakozás: Ezt elfordítottad, ugyanis ez a minimális idõ, ami rendelkezésedre áll a faj és csapat választáshoz csak akkor él, mikor már futó játékhoz akarsz kapcsolódni. (Jelenleg nem tudsz választani semmit sem)

És még talán a fontosabb hibajavítások:
- Hálózati kód dedikált szerver esetén optimalizálva, csökken a ping és növekszik a stabilitás
- DX11 tesszeláció optimalizálás
- Továbbfejlesztett rangsorolt meccsek!!!
- Pálya indításnál eddig kilépett, ha a csoportból valakinek hálózati problémája akadt

Talán ennyi... 😊

optimalizálhatnák még egy kicsit
KennyGTP
Igen én csinálgatom. Tudom hogy hiányos de engem a szerver-es javítások nem igazán érdekelnek ezért nem is írtam ki <#vigyor4>, meg lehet hogy én rosszul értelmezem az angol szöveget (és a webforditás.hu sem a legpontosabb) ezért nem is bajlogók vele nem írom ki a blogra <#banplz>

Ma egy kicsit késsõbb csatlakozok az avp3 multijába 😄 de leszek az biztos egy-két szerveren.

Lunki88
Marha jó hogy még a mostaninál is gyengébb lesz szerencsétlen predator... Így is szegényes a fegyverarzenálja, de még ezt is gyengíteni kellett. Discet talán még megértem de hogy a plazmát is omg. <#levele>
Kange
Te csinálod azt az oldalt, amit belinkeltél?
Mert pár pontban pontatlan a fordítás és meglehetõsen hiányos, hiszen rengeteg bug-t javítanak...

Kange
Skacok, mi a rák van?
25 ismerõsöm van (mind innen vagy AvP-n keresztül), ebbõl összesen ketten játszanak az AvP-vel... <#confused>

Ma elmarad a nagy mulatság?

KennyGTP

SLICK
Kange
Ha úgy meglök és csak megszédülsz, akkor szerencsés esetben még tudsz tenni ellene (védekezel vagy ütsz).

Azonban ha ki is fekszel, akkor igazából már csak a "mozizás" marad... 😊

Sajnos a statisztika alapján (LINK) nem nagyon csodálkozom azon, hogy nem találsz. Sokszor este is nagyon nehezen lehet játékost találni... 😞

Ezért kell összeállni, és dedikált szerveren nyomni! 😊

BF109
ok. általában emberrel vagyok. mikor a közelembe kerül egy ellen, predi v alien és meglök hogy "megszédülök", akkor még tudok vmit csinálni azonkívül h végignézem a kivégzésem? akkor még lehet hárítani?

a multi mindenkinek ilyen nehezen talál játékosokat, vagy valamit be kelle állítani a játékban? nekem negyedórákig alig tatál játékost, ha talál is 3-4 ember lézeng csak egy pályán...

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

sith7
Van valaki , aki megvette az új pack - et ?
Ha igen, mi a tapasztalat ?
Van mozgás ?
Használják sokan ?

romeozor
én konkrétan UK proxyn keresztül vettem meg, de az lehet kevesebb embernek van mint ismerõs.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Kange
Mire vagy kíváncsi? A legtöbb dolgot a single megtanítja ám...

Huh, de tényleg. Elkezdtem beírni, aztán rájöttem, hogy túl szájbarágós, úgyhogy konkrét kérdést tegyél fel! 😊

BF109
a zavvi.com-on megveheted te is, nem kell angliai ismerõs, csak egy domború bankkártya.

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

BF109
nekem még a "sima" default mapok is tök újak, még nem is voltam mindegyiken XD

ezekrõl az elhárító, adok-kapok, fejet letépek billentyû kombinációkról kiokosítana valaki?

romeozor
Steam-en hétvégi leárazás van, bár csak annak jó akinek van angliában ismerõse. Ott 16.74 GBP (~4900Ft) most az AvP. EU-ban 35€ (~9200Ft).
http://store.steampowered.com/app/10680/

Kange
Az nem fókuszos, csak sima... 😊
Ellenszerér meg fordulj FeddJoe-hoz, Õ keni-vágja... Simán lelõ, miközben ezt csinálnám vele... :S

KennyGTP
PayPal-al kell majd megpróbálni, beszerezni a map packot.
A PayPal használata
<#felkialtas>