7670
-
csonti85 #6390 Tegnap Team DM-ben predátorral sikerült egész szépet hentelnem, és nekem is összejött egy 11-es kill sorozat halál nélkül kb 2 perc leforgása alatt. Ebben benne volt egy 3vs1 alien kill is, szóval nem lehetetlen, és nem vagyok profi. -
#6389 Ja, onnan, alien - nek meg van királynő skin, egy ütéssel, a fal is szétburul az illetővel együtt
Komolyan mondom, te már megőrültél volna; múltkor kiakasztott az a lézer nélküli plasma, itt visítottál volna ...
Már én sem álltam messze tőle, de mondom azért is kinyírom megint
Ha a plafonon voltam az nem ment neki annyira, nem tudom , felfele nem mozgott az egere ? -
#6388 És honnan szedhető le ez a patch? Steam-ről automatikusan lejön? ;)
De most komolyan, csak addig kell szívni ezzel, amíg meg nincsen a szükséges rang, aztán lehet menni dedikáltra, ott meg ki lehet bannoltatni az illetőt... -
#6387 Új patch érkezett a predator - ral játszó játékosok számára
Tartalma /tesztelve full életerővel rendelkező alien - nel/:
- egy plasma lövés = 1 kill /akár több egymás után, sorozatban/
- egy diszkoszvetés = 1 kill
- egy ütés = 1 kill
- egy gerely = 1 kill /ezt még esetleg el is hiszem/
- fókuszált ütés = még a képernyőről is kirepülsz
- 3 alien támadás , egyszerre, nem libasorban: plasma lövés, plasma lövés, gerinckitépés E betűvel, kb. 6 mp alatt
- immunitás , 4 farokcsapás fejre, /mind a 4 esetben fröccsen a zöld vér, lag nincs/ plafonról lógva szükséges egy elhalálozáshoz
- 2 farokcsapás + E betű - s alien támadás esetén... sima kiszabadulás, + 1 ütés = 1 kill
12 - en kezdtük a játékot, 6-6 fő, mixed meccs volt, 3 perc múlva a csávónak 17 kill - je volt, meg lettünk összesen 5 - en
Egyszerűen nem igaz, hogy ilyet meg lehet csinálni
Már mindenki örjöngött, cheat - erezett, ez meg csak röhögött
Mondom, 3 - an mentünk rá, mind alien, és ő nyert ... szóval azért ez mese a holdon, nem vagyok profi, de kezdő se, szóval azért ilyen nincsen, nem kell oda 3, elég 2 alien is , hogy egy predator megfeküdjön, ez meg golyószórónak használta a plasma - ját
Nagyon nagy kár, hogy nem lehet ezeket kiszűrni, kiiktatni, az a kevés ember is abba fogja hagyni a játékot, mert elmegy a kedve tőle -
#6386 A nevét én se tudom a srácnak, de ezzel a töltés nélküli plasma lövéssel már sokat találkoztam. Panaszkodtam is rendesen Sith-nek, hogy nincs is lézerfény és mégis mikor eltalál egyből kampec, én meg ha töltés nélkülivel találom el, semmi extra...
Amúgy az is fura, hogy elméletileg kivették a pacth-vel a multiból a plasma-tól való "elesést", én mégis sokat zakóztam azon az estén... -
#6385 Most megfogtál, nem tudom... -
#6384 Véletlenül én is pont láttam egy ilyet, sőt még plazmát is lőtt legerősebbet, gyakorlatilag instant, töltés nélkül. Egészen véletlenül nem Raingrow volt a gyerek neve? :D -
pintyoo #6383 Sziasztok van 1 olyan gondom ,hogy játék közben nem tudom behívni a steamet(SHIFT+TAB) se barátokat behivni és a Downloading contest sem müxik . Már ujratelpitettem a steamet +AVP+ de semmi.És játék közben nincsenek azok a felugró ablakok hogy miket teljesitettem.A steam beállításokban kivan pipálva a steam közösség engedélyezése játékon belül.Pöcs kivan ezzel a steammel.WIN 7 ultimate hd 3870 C2D E8400. A steam nem a c-n van.Nem akarom ezért ujratelepíteni az egész rendszert -
#6382 Sztem viszont meg azért nem veszik meg, mert abszurd, hogy multiplayer pályák fizetősek legyenek.
Ez nem meríti ki a "klasszikus" DLC fogalmát, valamint ezeket ingyen szokták dobálgatni!
Azonban ha az a "sok ötlet" csupa multiplayer pálya vagy különböző skin-ek, akkor hagyják is a francba inkább és keressenek másik foglalkozást... -
#6381 Ki tudja mi jár a fejükben, azért titkon én is bizom benne, hogy lesz folytatás, de a mai világban sose lehet tudni -
#6380 Hát remélem hogy nem volt ennyi, mert a fejlesztők nagyon mondák a megjelenés elött hogy sok ötletük van és nem volt elég idejük beépiteni a játékba. A másik hogy kevesen vették meg az előzző DLC (miért irtam előbb DCL-t?? ) az avért van (szerintem), mert nem mindenki rohangál Visa és American Express tipusú bankkártyával a zsebében(PayPal-nál is ez a helyzett, ezért nem tudod beszerezni az első DLC-t sem ) és erre gondolhatna a Steam fejlesztő gárdája is. -
#6379 Lehet kicsit kivárnak még...
De az is lehet, hogy ennyi volt ... -
#6378 Ez igaz, de azt ne felejtsük, hogy rengeteget eladtak a játékból annak ellenére, hogy a kritikusok lehúzták. Még ha PC-n kevesebben is játszanak, akkor is ott a konzol port. Ha így hanyagolják a patch-eket, DLC-ket nagyon rá fognak összességében faragni... -
#6377 Szerinted az elsőt hányan vették meg ?
Csinálnának dedi szervert a ranked - nek talán többen lennénk... -
#6376 A pred-nél ez a "nyomkövetős" ugró támadás néha tiszta LOL, most is előbb 3 ilyen kill-et kaptam úgy hogy a pred ugrása a levegőben merőlegesen követett ( a folyosón leirat az ugrása egy 90 fosos ugrást és végem volt).
Egyébként én létom úgy hogy az AVP nagyon lemarad a DCL gyártásban? Mert a többi nem rég megjelent (nagy) gamel pl: Mass Effect, BF:BC2 is már a második-harmadik DCL-nél jár -
#6375 AMD 7850-es proci, és egy Galaxy GeForce 9500 GT 515mb DDR3 VGA-m van a gépembe és elég jól muzsikál (nekem) az AVP HIGH beállításnál is (a Fraps azt mutatja hogy 27-35 fps).
Géptesztelő AVP-re -
#6374 Bocs, de intel - ben nem vagyok otthon, nekem sose volt , csak AMD - m, esetleg kérdezz rá a megfelelő topicban -
Rotcsa #6373 Bocs, hogy offolom egy ideje a topicot, de a kérdés, h milyen erőművet tegyek bele a lentiek alapján, hogy kinyomja belőle a lehető legtöbbet? -
Rotcsa #6372 Tuti, hogy ezekközött van. Úgy látom, h midnegyik támogatja az iylen procikat.
" 1. Dual Core Core™ 2 Extreme / Core™ 2 Duo / Pentium® Dual Core / Celeron®, supporting Dual Core Wolfdale processors
2. Intel® 945G Chipset
* Compatible with all FSB1333/1066/800/533MHz CPUs except Quad Core"
Az idézet mdiengik tpusban ott van. -
#6371 Kellene tudni az alaplap pontos típusát, és akkor meg lehet nézni a honlapján, hogy milyen procikat támogat -
Rotcsa #6370 Néztem én procit is, de nem tudom, hogy az alaplapom ebírná-e.
valami AsRock Conroe van benne, a foglalata socet 775.
Néztem bele egy dual core-ost, de merem megvenni, mert félek, h nem támogatná. -
#6369 Ennek a kártyának a lebutított változata van az én laptopomban, ami elég az avp-nek de neked sajnos új proci is kéne ahhoz hogy olyan grafikán elfusson amilyet szeretnél. -
Rotcsa #6368 Akkor mit csináljak?
Én arra gondoltam, h veszek egy ilyet. Nem lenne jó?
Nem kell nekem olyan nagyon csiricsáré grafika, csak hogy 1024x768 on, közepes textúrákkal lazán menjen és ne 640x480 ra kelljen már mindent lehúznom.
Amúg sem vagyok nagy játékos. Ezt is csak azért próbálom ki, mert a korábbi részek nagyon tetszettek. -
#6367 Pont most beszéltem velük, kimérték a jelet, és azt mondja a hölgy, hogy valami jelszint ingadozás van, holnap 1/2 2 és 1/2 5 között jön a szerelő, és beállítja
Remélem végre jó lesz, és nem bukok miattuk több XP - t ...
Micsoda gondok, mi ? -
#6366 Sejtettem, hogy ilyesmi van a háttérben... :) -
#6365 Jaja, ez igaz
Jó a kép , jöhet bármennyi még
Kange - val tegnap mi is nyomtunk pár gamet, az első 2 edzőmeccs volt, rajtunk kivül lévő 6 játékos közül a legmagasabb rangú az 5 - ös volt, nekem is volt 22 kill -em, de gyakorolni jó volt
Utánna volt Mixed, ott belefutottunk egy alien + pred párosba, mi is azok voltunk, na ők már jól nyomták
A napot egy sima deatmatch - csel zártuk, amiben ketten alienek voltunk, meg volt egy csaló predator is
Megszédülni nem tudott, hiába kapta a heavy attack - ot, visszakézből olyat levágott 2 - szer, hogy pusztult tőle az ember, mikor meg én ugrásból fejbefarkaztam , akkor még 3 - szor pofán kellett vágni, hogy végre elterüljön ... szóval érdekes srác volt, ja meg kb. a fél pályát át tudta ugrani, persze leérkezéskor olyan maflást adott, hogy egyből kampó ... na midegy, azért jó nap volt
Kange, bocs, hogy szó nélkül léptem, a UPC úgy gondolta, elég lesz mára ill. tegnapra az internetelérésből, tessék már lefeküdni, és bontotta a vonalat.
Lehet ma bemegyek, mert ez már nem állapot, hogy minden nap többször elmegy a net. -
#6364 Hát a mai nap eléggé kevesen portyáznak a dedikált szervereken :S, de sikerült egy érdekes klán Mix-be belekeverednek :D, 38-30-as szintü gamerek marinnal nyomták volna a szoba kempelést a REFINERY mapon de simán lenyomtuk öket XD. Utána sima TDM-ben már mutattak valamit nagy nehezen (ők 3 pred, 2 noname játékos és én egyedül egy száll marine:)). 4 ponttal nyertek az alienektől, én meg 12 pontal voltam lemaradva. Ez is mutatja hogy a nagy XP-s szintű játékosoktól nem kell betojni :).
Hogy a mai napra is legyen valami képféleség
-
frapofisz #6363 Felraktam a gamet de senki nem játsik vele... pedig tök jó :'(
a nevem (a.szollosi) :S1 gamet se latok sehol :'( -
#6362 Nem , kérem, nem hagytuk abba, csak nincs rá mindig idő ... -
#6361 Tök jó, néha van beírás ebbe a topicba, az is warez... Ejj, ennyire abbahagytuk ezt a játékot? :) -
frapofisz #6360 Ezt a cuccot honnan lehet leszedni mert a FAQ ba nincsen semmien link ehhez:S
Aliens VS Predator MultiPlayer 1.0 MadwiggyNLD.exe -
#6359 Én mentem őket, utólagos engedelmeddel, Kenny... -
#6358 Nagyon szupi képeket csinálsz!!! -
#6357 jóóó kéép :) -
#6356 Odab..sz -
Csak a HUD-ok ne lennének rajta -
#6354 Kattints a "Végső megoldás.." nevű linkre. Elég egyértelmű volt. -
#6353 PLs valaki segítsen nekem, hogy hogyan tudnám beállítani a multiplayer mód-ot..valaki pls:( -
#6352 Jó, és ha megvennném akkor sem menne lehet:P de am. nem erre gondoltam. anélkül h megvenném h tudnám megcsinálni???? -
#6351 A mostani gépedbe hiába raksz erősebb vga-t, csodára ne számíts.