Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sith7
Valaki ismerõsödnek nincs mobilnete ?
Esetleg a reg idejére kölcsönadná...

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Kange
Igazából csak a telepítéshez kell (de DVD-rõl rakja fel), hogy utána tudd aktiválni.
Ezek után lehet offline módban is játszani.

Steam acc: kange82

Hazamentem ás alig vártam, hogy kipróbáljam a játékot, amit tesóm eredetiben vett meg Angliában, de a gond az, hogy anyuék lemondták a netet. Akkor még nem gondoltam, hogy ez probléma, de amikor el akartam tenni, akkor már az lett..:S

Ha nincs netkapcsolat, akkor fel sem tudom tenni??!
Ez milyen má...<#szomoru1><#zavart2><#schmoll2><#shakehead><#confused><#rinya>

Prince23
sith7
Steam - rõl

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

A patchet honnan lehet letölteni?

sith7
Steam - rõl érdemes letölteni...

Azt tuti futni fog

lehet,hogy kb annyi embernek van meg eredetibe,amennyi ide a fórumba ír😊))magyar összplatform és PC lista elsõ 20 helyébe nem fért be a játék.....
Helo! na ma megszereztem ezt a jatekot de hogy a tokombe kell feltelepiteni? vagyis elindul a telepites de mikor felrakja van ket exe-m egy sima avp meg egy dx11 na de mindenre azt irja programfutasi hiba meg egy csomo idot kell varni mert szamol visszafele qva lassan! Mennyit foglal ez amugy? mert 16 giga volt de a vegen kitoroltem mert baszogatta a c-met azon meg nincs annyi hely ! Arra gondoltam talan letolt valamit vagy nem tom! Azert koszi a segitdeget meg ha tudnatok honnan erdemes letolteni akkor azt megprobalnam meg! Koszi udv Jancsee
PredatorHUN
Köszi a segítséget, de nekem akkor kimaradnak a Predátorok.. <#bdead>

De ha eszedbe jut valami, akkor írj. <#nyes> <#heureka>

Hardon 3 tárnyi lõszer van a smartgunhoz. Én úgy csináltam, hogy felkaptam a smartgunt, bekapcsoltam az automata löveget, aztán visszamentem a liftbe. Az alien hordára kb 1-1,5 tár smartgunt kell lõni. Amikor jön a két praetorian, akkor menj elõre a hídon és amikor melléér valamelyik a robbantható cuccoknak, akkor robbantsd õket. Végül menj az automata löveg közelébe és onnantól folyamatos tûz.

sith7
Nem leszek rest... <#zavart1>

PredatorHUN
Frissítési elõzmény

Én ezt nem értem, nem tudok angolul.

Kange
Játssz egy kicsit a többi fajjal, hogy kiderüljön minden rendben van. Holnap jön a legfrissebb patch, még abban bízhatsz... :|
(Apropó, frissítési elõzményt megnézted már?)

Van egy sentry gun, nem árt bekapcsolni és mesterlövész pusi... aztán ha jön a két pretorian, akkor jöhet a smartgun... pont elég a lõszer a kettõre, el sem érnek hozzád.
Kange
Komolyan magyar kérdés volt? A fenébe...

Arra gondoltam, hogy mire vagy kíváncsi? Hiszen nagy valószínûséggel menni fog maxon 60FPS-vel, valamint ez a CPU limit használata a kérdésben arra enged következtetni, hogy nem vagy tisztában a jelentésével, ezért nem tudtam hova tenni.

Szóval, ha arra vagy kíváncsi, hogy elég-e hozzá a géped, akkor a válasz igen.

PredatorHUN
YouTube-on biztos találsz végigjátszást.

Milyen jó neked, hogy ilyen gondjaid vannak!

mflex
Amikor végre kinyírtam a (alien)királynõt, utána megyek le lifttel egy nagy helységbe, ahol ilyen predator szobrok is vannak, rám küld qrva sok alient, nagy nehezen kivégzem, erre jön még 2 queen?

Sokszor elhaláloztam már itt, van itt valami módszer, vagy csak lõjek, mint a hülye? 😄
Az automata gépfegyver nem sokat számít, a nagy "hentelõ" kommandós fegyverhez, meg nem sok skulót ad. :/

What about the forests?

PredatorHUN
Áhh, ugyanúgy lefagy.. Miben reménykedtem? <#rinya>

PredatorHUN
Na, akkor most kiderül, hogy megy, vagy nem. Tizen-valahanyadjára az elsõ pálya. <#buck>

Ngeri
kérdõ módban feltett magyar kérdés

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Kange
Ez most milyen kérdés??? <#vigyor2>

wesker24
Ha steamröl töltötte le akkor már mehet is a játék azonnal !
PredatorHUN
Végre letöltötte a játékot. Telepíteni is kell, vagy azonnal indulhat?

Ngeri
sziasztok
szerintetek nálam a játékban cpu vagy vga limit lesz-e? q8300(2,66) 5770

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Kange
Nem akarlak elkeseríteni, de ha jól látom, akkor alapból (Win7) a c:\users\\AppData\Local\AliensVsPredator\ könyvtárn belül tárolja a mentéseket. SZóval könnyen elképzelhetõ, hogy már el is veszítetted.

Nem a steamen vettem hanem DVD .Ha ujratelepítem akkor elvesznek a mentéseim a single módban? Valahogy ki kéne szedni öket akkor csak nem tudom hogy hol vannak.

steamen Pintyő[HUN]

Kange
Igen, ez elképzelhetõ...

De Te alapból a Steam-en vetted meg? Vagy ha nem, akkor miért nem telepíted újra?

A steamen kelett volna biztonsági mentést csinálni?!

steamen Pintyő[HUN]

Szasztok! Van nekm 1 problémám valaki segithetne!formatáltam a c-t és nem tom hogy kell ujra inditani az AVP-t a játék nem a c-n volt hanem 1 másik meghajtón.<#szomoru1>

steamen Pintyő[HUN]

PredatorHUN
Lehetett volna a DVD-rõl is?! Nem tudtam. <#zavart2><#vigyor>
A letöltés 75%-nál van. <#ijedt>

Kange
De ha írsz, akkor megbeszéljük, hogy a köviben behívunk és megvárunk (vagy Te megvársz), ennyi... <#nevetes1>

Szal ne légy rest írni! <#papakacsint>

sith7
Sose vagytok akkor mikor én...
Ha mégis, akkor meg nem tudok hozzátok csatlakozni, mert a game már runningol

Kange
Nos a fene tudja. Persze izgalmassá válhatna, de akkor meg lehet, hogy soha sem lehetne kivégezni az illetõt. Úgyhogy sztem jó ez így!
Az áldozat úgyse veszít semmit, mert (mint írtam) a próbálkozás is életerõ levonásba kerül, szóval így is úgy is meghalna.

Max annyiban tenné mássá, hogy a béna játékosokat szinte full életerõ mellett is ki lehetne végezni...
<#vigyor1>

Ma délután vagyok és játszok, úgyhogy tessék majd bátran írni, aki aktív! 😊

Kange
Ezért kell innen játszani valakivel és akkor alapból megy a csapatmunka! 😊

Kange
Ejj bazz, nem DVD-n van meg? Úgy gyorsabb lett volna... :S

Majd írj, hogy sikerült, én is még nézegetem, ha lesz idõm. Minden estre lehet nem ártana majd a többi fajjal játszanod kicsit hosszabban, hogy ott elõjön-e ez a hiba.

PredatorHUN
8 óra mire a Steam letölti a játékot. <#wow1>
És még az sem biztos, hogy így nem fagy ki a Predátor.. <#ticking>

Ha összeszeded az összes trófeát csak annyi történik, hogy szerzel egy achievementet, ami semmire sem jó, csak steamen egy rangsort ad illetve kihívást a játéknak, mennyit tudsz megszerezni... itt vannak amúgy: http://steamcommunity.com/stats/AliensvsPredator/achievements
Ha a kampányban végig vittél egy pályát a statisztikákban látod, hogy az adott pályán hány trófeát találtál meg, ha leírod melyik pályáról hiányzik a trófea talán rájövünk hol van... de ha youtube-on rákeresel szerintem az sem lehetetlen, hogy találsz valami fanatikus által felrakott videót a trófeák helyérõl. Mondjuk itt: http://www.youtube.com/watch?v=1x05nwyHUbY&feature=fvw
Kapsz egy acsívmentet.
Aliennel tartályokat kell szétverni, marinnal pedig naplókat kell gyûjteni.
Tehát összesen 3 acsit kaphatsz ezek teljesítéséért.

Az egyik a marine kampány féle, refinery pályáról való, a felsõ platform ahol le kell lõni van zadt-ot, a másik pedig a refinery pályáról való szintén, ahol a sok generátor van egy híddal lent pedig kicsit útvesztõs a történet
PredatorHUN
Azt hiszem valamit talált

sith7
Na játszottam kicsit, tapasztalatok

Sajnos sok ember még mindig nem érti a csapat szó fogalmát
Volt 3 predator, 2 ember, 4 alien /köztük én is/
Kik nyertek ?
Természetesen a predatorok ... el sem mentek egymástól 1 méternél messzebbre, míg én mindig csak futottam valamelyik társam után, hogy menjünk együtt de hiába

Másik dominition, Gateway pályán
Mivel 2 társunk disconnect - tált, ezért ketten emberek kínódtunk 4 alien ellen... persze, hogy õk nyertek

Következõ megint 3 predator, 2 alien,de itt a végére felfogta a gyerek miért megyek utána, egyenként szedtük le a fáról a diszkoszvetõket, együtt

És a legjobb, ez nem tudom hol volt , én marine, a csávó predator, futott elõlem, elõször rendesen, majd hátrafelé futott, és kinyírt...
Mi ebben a legjobb ?
Csak annyi, hogy 2 - szer (!!!) cseréltem tárat, és közben csak nagy zöld pacákat láttam, de nem akart meghalni, már azt hittem ketten vannak, de nem...

Szóval a mai napom elég szopóra sikerült

Akkor megint! nagyon szépen kérek valakit hogy erre a kérdésemre válaszoljon már valaki! Köszönöm!

Ismét Hali!

Kéne erre a válasz pls 😛

"Hali!

Csak annyi kérdésem lenne hogy mi van akkor ha az ember összeszedni az összes trófeát a predatorral singliben? Mert én próbáltam összeszedni mindent de valahol kihagyhattam egyet, mert nem volt semmi extra. Valaki eltudná mondani?"
PredatorHUN
Megteszek mindent, amit írtál, aztán majd írok, hogy sikerült-e.

Nem, még nem játszottam végig a többi fajt teljesen.

KennyGTP
Kár hogy az életerejétõl függ hogy kivégeznek-e vagy nem <#szomoru1>, pedig jó lenne itt valami eljárási kivédés a szembõl történõ E betûre.

http://avp2010.b13.hu/

Kange
Jah igen, és még mindig megpróbálhatnád a régebbi drivert. ITT megtalálod.

Kange
Nagyon fura ez az egész, ami Nálad van. Fõleg, hogy csak a Predátornál jött ki.
Azt viszont továbbra is ajánlom, hogy DX9-ben futtasd (egyrészt lentebb írtam, hogy miért, másrészt meg az XP miatt...), valamint próbálkozhatsz a "A játék gyorsítótár épségének az ellenõrzése"-vel, amit a Steam -> Saját játékok -> Jobb klikk a játékon -> Tulajdonságok -> Helyi fájlok -on belül találsz.
Érdemes lenne csekkolnod a Frissítések fület is, hogy naprakészre van e állítva, valamint ugyanitt megnézheted a frissítési elõzményeket is.

Abból kiindulva, hogy az összes többi faj jó (Biztos ez? Végigvitted?), nagyon valószínû, hogy valami fájl hiba van Nálad, azaz lehet nem ártana bepróbálkoznod egy újratelepítéssel.

Kange
Nagyon egyszerû! Ha elterültél, akkor nem talált telibe, ekkor viszont még 33%-nál nagyobb életerõd volt. Ebben az esetben nem lesz sikeres a kivégzés.

Ahogy még régebben írtam, az ég világon semmit sem kell nyomnod. Egyedül az életerõdtõl függ, hogy sikeres lesz e vagy sikertelen a kivégzés.
Pl. ha Predatorral nekiugrasz a Marine-nak, akinek full életereje van és egybõl E-t nyomsz, akkor nem fog sikerülni a kivégzés. Míg ha beleütsz egy kis ütést a földön, akkor már igen.

Úgy kell erre tekinteni, hogy a kivégzés (ha sikerül, ha nem) minimálisan levesz kb. annyi életerõt, mint a kis ütés. Ha ez a célpont halálával járna, akkor végbe megy, míg ha még marad életereje, akkor sikertelen lesz a kivégzés.

Kange
Igen, de sok esetben viszont instabil a DX11, fõleg, ha nincs csak DX10-10.1-es karid van!

PredatorHUN
Megcsináltam, de ugyanúgy lefagy.. <#szomoru1>