Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg a reg idejére kölcsönadná...
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Ezek után lehet offline módban is játszani.
Steam acc: kange82
Ha nincs netkapcsolat, akkor fel sem tudom tenni??!
Ez milyen má...<#szomoru1>#szomoru1><#zavart2>#zavart2><#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead><#confused>#confused><#rinya>#rinya>
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Azt tuti futni fog
De ha eszedbe jut valami, akkor írj. <#nyes>#nyes> <#heureka>#heureka>
(Apropó, frissítési elõzményt megnézted már?)
Arra gondoltam, hogy mire vagy kíváncsi? Hiszen nagy valószínûséggel menni fog maxon 60FPS-vel, valamint ez a CPU limit használata a kérdésben arra enged következtetni, hogy nem vagy tisztában a jelentésével, ezért nem tudtam hova tenni.
Szóval, ha arra vagy kíváncsi, hogy elég-e hozzá a géped, akkor a válasz igen.
Sokszor elhaláloztam már itt, van itt valami módszer, vagy csak lõjek, mint a hülye? 😄
Az automata gépfegyver nem sokat számít, a nagy "hentelõ" kommandós fegyverhez, meg nem sok skulót ad. :/
What about the forests?
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
szerintetek nálam a játékban cpu vagy vga limit lesz-e? q8300(2,66) 5770
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
steamen Pintyő[HUN]
De Te alapból a Steam-en vetted meg? Vagy ha nem, akkor miért nem telepíted újra?
steamen Pintyő[HUN]
steamen Pintyő[HUN]
A letöltés 75%-nál van. <#ijedt>#ijedt>
Szal ne légy rest írni! <#papakacsint>#papakacsint>
Ha mégis, akkor meg nem tudok hozzátok csatlakozni, mert a game már runningol
Az áldozat úgyse veszít semmit, mert (mint írtam) a próbálkozás is életerõ levonásba kerül, szóval így is úgy is meghalna.
Max annyiban tenné mássá, hogy a béna játékosokat szinte full életerõ mellett is ki lehetne végezni...
<#vigyor1>#vigyor1>
Ma délután vagyok és játszok, úgyhogy tessék majd bátran írni, aki aktív! 😊
Majd írj, hogy sikerült, én is még nézegetem, ha lesz idõm. Minden estre lehet nem ártana majd a többi fajjal játszanod kicsit hosszabban, hogy ott elõjön-e ez a hiba.
És még az sem biztos, hogy így nem fagy ki a Predátor.. <#ticking>#ticking>
Ha a kampányban végig vittél egy pályát a statisztikákban látod, hogy az adott pályán hány trófeát találtál meg, ha leírod melyik pályáról hiányzik a trófea talán rájövünk hol van... de ha youtube-on rákeresel szerintem az sem lehetetlen, hogy találsz valami fanatikus által felrakott videót a trófeák helyérõl. Mondjuk itt: http://www.youtube.com/watch?v=1x05nwyHUbY&feature=fvw
Aliennel tartályokat kell szétverni, marinnal pedig naplókat kell gyûjteni.
Tehát összesen 3 acsit kaphatsz ezek teljesítéséért.
Sajnos sok ember még mindig nem érti a csapat szó fogalmát
Volt 3 predator, 2 ember, 4 alien /köztük én is/
Kik nyertek ?
Természetesen a predatorok ... el sem mentek egymástól 1 méternél messzebbre, míg én mindig csak futottam valamelyik társam után, hogy menjünk együtt de hiába
Másik dominition, Gateway pályán
Mivel 2 társunk disconnect - tált, ezért ketten emberek kínódtunk 4 alien ellen... persze, hogy õk nyertek
Következõ megint 3 predator, 2 alien,de itt a végére felfogta a gyerek miért megyek utána, egyenként szedtük le a fáról a diszkoszvetõket, együtt
És a legjobb, ez nem tudom hol volt , én marine, a csávó predator, futott elõlem, elõször rendesen, majd hátrafelé futott, és kinyírt...
Mi ebben a legjobb ?
Csak annyi, hogy 2 - szer (!!!) cseréltem tárat, és közben csak nagy zöld pacákat láttam, de nem akart meghalni, már azt hittem ketten vannak, de nem...
Szóval a mai napom elég szopóra sikerült
Ismét Hali!
Kéne erre a válasz pls 😛
"Hali!
Csak annyi kérdésem lenne hogy mi van akkor ha az ember összeszedni az összes trófeát a predatorral singliben? Mert én próbáltam összeszedni mindent de valahol kihagyhattam egyet, mert nem volt semmi extra. Valaki eltudná mondani?"
Nem, még nem játszottam végig a többi fajt teljesen.
http://avp2010.b13.hu/
Azt viszont továbbra is ajánlom, hogy DX9-ben futtasd (egyrészt lentebb írtam, hogy miért, másrészt meg az XP miatt...), valamint próbálkozhatsz a "A játék gyorsítótár épségének az ellenõrzése"-vel, amit a Steam -> Saját játékok -> Jobb klikk a játékon -> Tulajdonságok -> Helyi fájlok -on belül találsz.
Érdemes lenne csekkolnod a Frissítések fület is, hogy naprakészre van e állítva, valamint ugyanitt megnézheted a frissítési elõzményeket is.
Abból kiindulva, hogy az összes többi faj jó (Biztos ez? Végigvitted?), nagyon valószínû, hogy valami fájl hiba van Nálad, azaz lehet nem ártana bepróbálkoznod egy újratelepítéssel.
Ahogy még régebben írtam, az ég világon semmit sem kell nyomnod. Egyedül az életerõdtõl függ, hogy sikeres lesz e vagy sikertelen a kivégzés.
Pl. ha Predatorral nekiugrasz a Marine-nak, akinek full életereje van és egybõl E-t nyomsz, akkor nem fog sikerülni a kivégzés. Míg ha beleütsz egy kis ütést a földön, akkor már igen.
Úgy kell erre tekinteni, hogy a kivégzés (ha sikerül, ha nem) minimálisan levesz kb. annyi életerõt, mint a kis ütés. Ha ez a célpont halálával járna, akkor végbe megy, míg ha még marad életereje, akkor sikertelen lesz a kivégzés.