7670
-
#6430 Szerintem Te félreértelmezed a dolgokat...
Az, ami Nálad nem megy, az a szerver része, azaz tudsz saját szervert létrehozni, amihez mások csatlakoznak!
Anélkül is tudsz a neten dedikált szervereken játszani, rengeteg található már az Interneten! Ezek eléréséhez nem kell mást csinálnod, mint a Multiplayer menüben a Player Match -> Browse Games, Server type-nál beállítod a Dedicated (Internet)-t, majd browse.
Ott láthatod dedikált szerverek listáját.
Az, hogy Neked nem megy egy adott fajjal, abban semmi különleges sincs. Mindenkinek van gyenge pontja! :)
De minden fajjal található olyan játékos, aki szinte legyőzhetetlen! (Marine: Feddjoe; Predator: Deadcode; Alien: még kiadó poszt! :D) -
Csirkeh #6429 Lehet gyenge napjaim vannak én nemtudom de valahogy az 5ös szintü csutak is kinyír :D
Jó volna ha működne ez a dedicated dolog nálam is, talán élvezetesebb lenne, most kissé belefásultam az örökös földön levésbe. -
#6428 Dede, a patch üzemel, ezért ilyen "gyenge" a predator! :)
Ugyanis az utolsó patchig a disc halálos volt, tökmind1, hogy hol talált el (most csak a fejlövés halálos vele), valamint a plasma nem vágja földhöz az ellenfelet, ha nem találod el (ez meg gyakorlatban annyit tesz, hogy az én lövésemtől nem terül el, én viszont állandóan fekszek tőle).
De azért ezeket nem véve ne nagyon írd le a predatort, mert még mindig az egyik legkeményebb "f@sz@gyerek". Iszonyat távolságból megy az ugró támadás, ami marine és alien esetében sokszor földre döntéssel végződik, ami egyenes út a kivégzéshez. (Még egy kis ütés a földön fekvő ellenfélbe és mehet is az E)
A plasma sajnos a lagg miatt megy össze-vissza (dedikált szerveren elég halálos), a disc-t pedig irányíthatod eldobása után, ami szintén megpróbálja eltalálni a cursor közelében lévő ellenfelet.
De igazából a közelharcban jó nagyon a Predator! -
Csirkeh #6427 avp_cli.exe múúkodése lállt...- hajrá Steam no comment
Lentebb olvastam hogy kijött valami patch predator részére.. hát én se nagyon látom hogy üzemelne :) -
Csirkeh #6426 Akkor a hiba az én gépezetemben van :D
Más... épp most értem el a 26-os szintet mondom játszok kicsit predatorral is mert aliennel játszok ha tudok. Hát valami elképesztően gyengére sikeredett véleményem szerint. A dárdával eltaláni valakit képtelenség, a disc és a válágyú minden fele megy csak a célra nem. Emlékeimben az 1. részben a disc frankón követte a célt most meg semmit nem lehet vele kezdeni. Ráasásul meg se hal tőle az illető. Szóval predator extra LOL. Rohadt funny mikor predatorral a board alján végzek szaros 3 pontal :D -
#6425 Ööö, ez érdekes. Most kipróbáltam, hogy mit szól hozzá, hogyha nincsen konfig fájl, de akkor sem áll le.
Nem tudom úgy elindítani, hogy ezt produkálja... -
#6424 Most akartam hivni a UPC - t, mert múltkor kijöttek, hogy tényleg gond van, kicseréltek valami kütyüt, jó is lett, de tegnap szarakodott, aztán ma mondták, hogy körzetemben akadozik a szolgáltatás.
Remélem ma jó lesz, és akkor mehet a hent !!!
Pedig tegnap már 8 - kor voltam ... -
Csirkeh #6423 A napokban letöltöttem a dedicated server beta-t de program működése leáll. Elég laikus vagyok ezekhez a multiplayeres nyavajákhoz az az igazság. Valamit én ronthattam el? -
#6422 Ne is mond, kezd tele lenni a hócipőm ezzel az internettel...
Remélem ma este már leszek! -
#6421 Hát ezt nem akartam világgá kürtölni, de vártalak...
Ahogyan azt szombaton megbeszéltük...
Amúgy ami meg ment játék, az katasztrófa volt
Nem értem, miért mindig olyan csapatba kerülök, ahol nem ismerik a csapat fogalmát, de az ellenfél meg 4 - vel megy mindenhova ...
Főleg camp - elni -
#6420 Akkor nem maradtam ki semmiből sem...
Mostanában nagyon sokat szarakodik a netem... -
#6419 Tegnap fantasztikus 5 játékban volt részem, röviden leírom mindegyik lényegét:
1. The host has left the game
2. The host has left the game
3. The host has left the game
4. The host has left the game
5. The host has left the game
Mindezt 15 perc alatt ... igen jó volt -
pintyoo #6418 Vagy rossz helyre telepítettem a steamet vagy a steam szarakodott most nem tom,de már müxik XD.
-
#6417 Hali! Na mi volt a hiba oka? :D -
pintyoo #6416 De jó képek !Na sikerült beüzemelni (én voltam a balf...sz!!!!
Annak aki probált segiteni köszönöm. -
#6415 Lementve, háttérképnek belőve
Köszönöm -
#6414 Megcsináltam háttérkép féleségre (ahogy előbb írtam, nevek nélkül plusz avp logóval) -
#6413 A második az kegyetlen jó kép... -
#6412 Hoppá, akkor nem szóltam!!!
Csak csodálkozom, mert nekem 1680-ban fut high-on... -
Ők kaptak el engem ...
Mennyi durva kép !!!!!! -
#6410 Nem elég neki 4 giga DDR3? :( -
#6409 No de ezek "csak" 720-as képek, ahhoz nem kell nagy erőmű...
Swappolás ellen meg egy kevés plusz ram kő! ;) -
#6408 Szép képek :D
Neked hogy bírja ilyen grafon HD-ben? :o
Amikor én játszom maxon, akkor fut rendesen, kivéve amikor elkezd megakadozni 3-4 másodpercerkre, olyan mintha swappolna. -
#6407 állat képek kenny :) ügyes vagy -
#6406 Marine avp effect :)
Ebből háttérkép lesz!!!! Nagyon horrorisztikusra sikeredett !
A kép magáért beszél.
A Quake 3 maszkos pred
-
#6405 utolsó kép -.-
amugy jóak lettek fed =) thx -
#6404 Azóta történt:
Sajnos lekellett vennem a grafikát mediumra, mert játék közben nem a szaggatással van baj, hanem nagyobb tereken megáll a játék 3-4 másodpercekre :( -
#6403 Wááááá imádom a predi trófeakivégzéseket :D
-
#6402 És sikerült valakit elkapnod hátulról (E betűvel)??? -
#6401 Hát ez nagy volt...
Játszottam egy Cod2 MW team deatmatch - et
Elindul a játék, látom a csapattagjaim elkezdenek futni, na mondom, én sem akarok lemaradni, futás , és megnyomtam a Q - t ...
Szépen megdobtam őket egy villanógránáttal
Ugye a beidegződések... -
#6400 gyaaaaaáááááá -
#6399 DUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAA !!!! -
#6398 :D
Nem, magyarosítás még nincsen, és nem is tudok arról, hogy készülne-e ilyen... -
Rotcsa #6397 MIért ne? Ha játszhat anyanyelven, akkor inkább úgy, nem?:) -
#6396 Minek ??? -
simi1018 #6395 Tudja valaki, hogy a magyarosítás van e már, és ha igen honnan lehet letölteni ?? -
#6394 Igen, komoly... komolyan egy akkora cheat - előbe botlottam, amilyet nem látott még a világ
Dehogy, csak nagyon kiakadtam, és így fogalmaztam -
#6393 Ez most komoly???
"- egy plasma lövés = 1 kill /akár több egymás után, sorozatban/
- egy diszkoszvetés = 1 kill
- egy ütés = 1 kill
- egy gerely = 1 kill /ezt még esetleg el is hiszem/
- fókuszált ütés = még a képernyőről is kirepülsz
- 3 alien támadás , egyszerre, nem libasorban: plasma lövés, plasma lövés, gerinckitépés E betűvel, kb. 6 mp alatt
- immunitás , 4 farokcsapás fejre, /mind a 4 esetben fröccsen a zöld vér, lag nincs/ plafonról lógva szükséges egy elhalálozáshoz
- 2 farokcsapás + E betű - s alien támadás esetén... sima kiszabadulás, + 1 ütés = 1 kill"
Honnan??? -
#6392 Te voltál , vazeg ?
Nézd, a tegnapi eset lehetetlen volt
Álcája se volt bekapcsolva, 3 - an mentünk rá, nem libasorban, egy teremben voltunk, még csak nem is mozgott semerre se, meg kellett volna halnia
Ha gondolod valamikor tesztelhetjük, meghivom Kange - t is mint alien -t, és csak ketten leszünk nem 3 -an,, aztán meglátjuk ... -