7670
-
#6470 Docks... DLC-s pálya
-
#6469 Ez melyik pálya ??? -
#6468 Ez is odab..z !!!!! -
#6467 Szép, bár a középső ahol épp leharapja a fejed valahogy nem annyira illik oda. Olyet tegyél ki inkább, ahol te is alien vagy :P
Én ma ezt kaptam le :D
-
#6466 Na még egy alien top háttérkép
-
#6465 Hm... Akkor nemtom, a steam fórumán olvastam, hogy ez tipikus nV hiba, de akkor mégse! :) -
#6464 Nem, egy 4870es, 512 megával. -
#6463 nV kártyád van? Mert a gamma hiba az egyik legismertebb nvidia bug... (Nekem is így van, ezért tudom) -
#6462 Ez igaz, viszont az én esetemben ha DX 10-el nyomok egy Shift+tabot (steam ablak) az használhtatlanul világos, és nekem néha erősen az az érzésem, hogy az egér mozgása lemarad. Ezért mindig DX9ben indítom. -
#6461 Nem sok különbség van, talán picivel szebb a fényjáték dx10-ben.
Valamint jelen helyzetben gyorsabb is, mint a dx9, mivel a dx11 motorját használva jeleníti meg a dx10-t. (dx11 lefelé kompatibilis) -
Kajari82 #6460 Vissza szívtam. megnéztem még egyszer mit mond a csaj :D.
-
Kajari82 #6459 Ok, egy újabb ostobának tűnő kérdés. az első pályán vagyok a krapekkal, nem tudom hogy kell kinyitni az ajtót,egyszerűen semmivel nem használom a szemem. A predátorral is megszívtam az egér miatt, nem érzékelte, hogy nyomva tartom a harmadik gombját. De átállítottam másra, és jó lett... -
Kajari82 #6458 Kösz, akkor nem fogom megtudni hogy néz ki dx10 ben :(. -
#6457 XP alatt nincsen dx10 és nem is lesz. Nem támogatja, tökmind1, hogy milyen kártyád van! -
#6456 magyarázkodik+leszarja... -
Kajari82 #6455 Hali. Bocs, lehet nem ide való kérdés, de nem találtam választ sehol. Szal annyi lenne,hogy nem tudom előcsalni a dx10-et xp alatt, azt írja nem támogatott. ati kártyám van -
lee56 #6454 Hát igen, ha már egy 10/10es netet fizetsz, elég durva hogy pont a letöltés ingadozik ennyire, főleg hogy Bp-i. És a szolgáltató hárít vagy magyarázkodik, vagy leszarja? :) -
#6453 Bocs -
#6452 Fájdítsd csak a szívem! -
#6451 Sajnálhatod a tegnapi napot, mint az alábbi kép is mutatja volt darálás ... nem is kicsi
Igaz volt pár game, ami indulás után ki is dobott, de azért jó volt -
#6450 Sajnos nem "falunet", Bp-i vagyok. Ha az lenne, akkor könnyebb lenne elfogadni!
Ilyenkor ilyen netem van:
-
#6449 Nagyon jó kép, egy nagyon jó meccsről -
#6448 alien szúr alient kép még úgysincs :)
-
lee56 #6447 Falunet? :D az szívás :D Együttérzésből mondom amúgy, nekem is sokáig olyan volt :) -
#6446 Ne már ............... -
#6445 No, ahogy nézem, ma nem (sem) fogok játszani...
-
#6444 Jah tényleg, magára mondta! :) -
buddabudda #6443 Valld be, hogy noob vagy, csak jól álcázod. :)
De amúgy lehet, hogy magára gondolja. Hiszen mindenki jól tudja, hogy a noobok verik el a prokat. -
Csirkeh #6442 Mikor és milyen szerveren szoktatok játszani? Szívesen játszanék veletek ungarise emberekkel :) -
#6441 Igen, ez egy picit ellentmondásos, mert az aki tud játszani, arra nem biztos, hogy az újonc a megfelelő szó :D -
#6440 Veszteni nem tudó emberek kedvenc szava -
#6439 No, tehát az, amit mondtam... :)
Csak mert rám is sokszor mondják, miközben nyerő szériámban vok... :) -
#6438 Eredetileg ezt jelenti. -
#6437 Azért avassatok már be legyet szívesek: ez a "noob" nem arra vonatkozik, ha kezdő valaki? -
#6436 Mindig ezt csinálják, ha egy jobbal találkoznak, voltam már én is ebben a helyzetben, pedig én nem is vagyok olyan nagy ász, csak szerencsém volt, erre teljesen kikattant -
#6435 Aki jó, az jó... El kell ismerni... :) -
#6434 Azért ez még kevés ahhoz a szinthez... ;) -
#6433 Szóval ilyen mély nyomot hagytam benned emberként? :D
Erről eszembe jut egy Team Killer nevű alien játékos, akit agyonvertem. 2x. :D
(Miután ellátott engem a megtisztelő "noob" jelzővel, rögtön kilépett :D) -
Csirkeh #6432 Hú értem. Valóban félreértelmeztem akkor a dolgokat! :)
Hát lentebb írtam is hogy tényleg nem vagyok otthon a multis dolgokban :)
Meg ez is új volt hogy elvileg a disc irányítható. Tökjókat megtudok :D -
#6431 Bárki jó aliennel aki nem szédül el a sok össze-vissza mászkálástól, és tudja hol az E betű a billen. :D