7670
avp10logo.png
  • HF
    Docks... DLC-s pálya

• sith7
    Ez melyik pálya ???
  • sith7
    Ez is odab..z !!!!!
  • HF
    Szép, bár a középső ahol épp leharapja a fejed valahogy nem annyira illik oda. Olyet tegyél ki inkább, ahol te is alien vagy :P

Én ma ezt kaptam le :D
  • KennyGTP
    Na még egy alien top háttérkép
  • Kange
    Hm... Akkor nemtom, a steam fórumán olvastam, hogy ez tipikus nV hiba, de akkor mégse! :)
  • HF
    Nem, egy 4870es, 512 megával.
  • Kange
    nV kártyád van? Mert a gamma hiba az egyik legismertebb nvidia bug... (Nekem is így van, ezért tudom)
  • HF
    Ez igaz, viszont az én esetemben ha DX 10-el nyomok egy Shift+tabot (steam ablak) az használhtatlanul világos, és nekem néha erősen az az érzésem, hogy az egér mozgása lemarad. Ezért mindig DX9ben indítom.
  • Kange
    Nem sok különbség van, talán picivel szebb a fényjáték dx10-ben.
    Valamint jelen helyzetben gyorsabb is, mint a dx9, mivel a dx11 motorját használva jeleníti meg a dx10-t. (dx11 lefelé kompatibilis)
  • Kajari82
    Vissza szívtam. megnéztem még egyszer mit mond a csaj :D.
  • Kajari82
    Ok, egy újabb ostobának tűnő kérdés. az első pályán vagyok a krapekkal, nem tudom hogy kell kinyitni az ajtót,egyszerűen semmivel nem használom a szemem. A predátorral is megszívtam az egér miatt, nem érzékelte, hogy nyomva tartom a harmadik gombját. De átállítottam másra, és jó lett...
  • Kajari82
    Kösz, akkor nem fogom megtudni hogy néz ki dx10 ben :(.
  • Kange
    XP alatt nincsen dx10 és nem is lesz. Nem támogatja, tökmind1, hogy milyen kártyád van!
  • Kange
    magyarázkodik+leszarja...
  • Kajari82
    Hali. Bocs, lehet nem ide való kérdés, de nem találtam választ sehol. Szal annyi lenne,hogy nem tudom előcsalni a dx10-et xp alatt, azt írja nem támogatott. ati kártyám van
  • lee56
    Hát igen, ha már egy 10/10es netet fizetsz, elég durva hogy pont a letöltés ingadozik ennyire, főleg hogy Bp-i. És a szolgáltató hárít vagy magyarázkodik, vagy leszarja? :)
  • sith7
    Bocs
  • Kange
    Fájdítsd csak a szívem!
  • sith7
    Sajnálhatod a tegnapi napot, mint az alábbi kép is mutatja volt darálás ... nem is kicsi

Igaz volt pár game, ami indulás után ki is dobott, de azért jó volt
  • Kange
    Sajnos nem "falunet", Bp-i vagyok. Ha az lenne, akkor könnyebb lenne elfogadni!

Ilyenkor ilyen netem van:
  • sith7
    Nagyon jó kép, egy nagyon jó meccsről
  • KennyGTP
    alien szúr alient kép még úgysincs :)

• lee56
    Falunet? :D az szívás :D Együttérzésből mondom amúgy, nekem is sokáig olyan volt :)
  • sith7
    Ne már ...............
  • Kange
    No, ahogy nézem, ma nem (sem) fogok játszani...

• Kange
    Jah tényleg, magára mondta! :)
  • buddabudda
    Valld be, hogy noob vagy, csak jól álcázod. :)
    De amúgy lehet, hogy magára gondolja. Hiszen mindenki jól tudja, hogy a noobok verik el a prokat.
  • Csirkeh
    Mikor és milyen szerveren szoktatok játszani? Szívesen játszanék veletek ungarise emberekkel :)
  • HF
    Igen, ez egy picit ellentmondásos, mert az aki tud játszani, arra nem biztos, hogy az újonc a megfelelő szó :D
  • sith7
    Veszteni nem tudó emberek kedvenc szava
  • Kange
    No, tehát az, amit mondtam... :)

Csak mert rám is sokszor mondják, miközben nyerő szériámban vok... :)
  • HF
    Eredetileg ezt jelenti.
  • Kange
    Azért avassatok már be legyet szívesek: ez a "noob" nem arra vonatkozik, ha kezdő valaki?
  • sith7
    Mindig ezt csinálják, ha egy jobbal találkoznak, voltam már én is ebben a helyzetben, pedig én nem is vagyok olyan nagy ász, csak szerencsém volt, erre teljesen kikattant
  • Kange
    Aki jó, az jó... El kell ismerni... :)
  • Kange
    Azért ez még kevés ahhoz a szinthez... ;)
  • HF
    Szóval ilyen mély nyomot hagytam benned emberként? :D

Erről eszembe jut egy Team Killer nevű alien játékos, akit agyonvertem. 2x. :D

(Miután ellátott engem a megtisztelő "noob" jelzővel, rögtön kilépett :D)
  • Csirkeh
    Hú értem. Valóban félreértelmeztem akkor a dolgokat! :)
    Hát lentebb írtam is hogy tényleg nem vagyok otthon a multis dolgokban :)
    Meg ez is új volt hogy elvileg a disc irányítható. Tökjókat megtudok :D
  • Lunki88
    Bárki jó aliennel aki nem szédül el a sok össze-vissza mászkálástól, és tudja hol az E betű a billen. :D