7670
avp10logo.png
  • Kange
    Jah, nálam is elment, le is kapcsoltam a picsba... :)
  • sith7
    Megint nincs steam...
  • JD2056
    Köszönöm a segítséget! Elfogadtam a "meghívást":)
  • sith7
    Jaja, ahogy Kenny írja, fogad el a meghivást a steam - en keresztül
  • KennyGTP
    én már felvettelek csak fogad el a jelölést a Steam - Közösség-ben (nem tudom hogy hogy van a Közösség angolul mert a steam-et magyar nyelvűre állítottam :)) !!!
  • JD2056
    Pedig nekem kiírta:S nemtudnátok ti felvenni?:s my nickname is: HunterPred like on the topic of sg
  • sith7
    Engem sem ...
  • Kange
    Engem nem vettél fel...
  • Kange
    Akkor próbáld meg ezt!
  • Lunki88
    Fáradj át a warez topikba, itt majd segítenek.
  • Cawe
    Láttam olyat akinek nem eredeti volt és ment a multi szal egyéb megoldás?
  • JD2056
    Próbáld meg ezt! !;-)
  • Cawe
    Sziasztok!
    Ahhoz h multizhassak mi kell hozzá steamen kivül?Csak mert amikor multizni akarok akkor ki irja, hogy download data,vártam 1 órát akkorse történt semmi
  • JD2056
    Nekem megy rendesen, tegnap délután mikor elindítottam akkor az elején szaggatott be, de am fut rendesen:S
  • KennyGTP
    Nekem tegnap a ranked résznél mindig lefagyott az AVP (csak az egér volt még mozgatható XD)és az AVP.exe-re hivatkozott valamiiért, de most már úgy látom megjavult .
  • Avpfan
    Ti tudtok játszani a játékkal ?

Amikor elakarom indítani ezt írja ki: "This game currently unavailable. Please try again another time"

Valami karbantartás van vagy csak nekem szarakszik?
  • JD2056
    Okés! Mindenkit felvettem, akit csak eltudtam érni, vagyis "invitáltam:D" (remélem nem baj, és nem sértődik meg senki (nem negatív célzásként szántam) ;-)
  • Csirkeh
    Érdekes dolgot tapasztalok ma. Amikor csatlakozik egy szerverhez a játék, kikapcsol a modem és újraindul. Ma nem tudok játszani :(
  • Avpfan
    Vedd fel az itt lévő embereket steamen barátnak.

Általában ha van party úgy is invitelik egymást az emberek szal fogod tudni ha éppen megy game.
  • JD2056
    Üdv Mindenkinek!!

-Mivel januári játék, és most már április van, azt gondoltam már alakultak klánok multiba. vagy még nem?

-Személyszerint nekem nagyon tetszik a játék, mind a single player mind a multiplayer. Csak még nem teljesen vagyok gyakorlott a multi részében. Hogy lehet játszani olyannal akit ismerek?(gondolom invite friends...) csak nemsok ismerőst tudok akinek egyáltalán meglenne a játék, aki meg játszana vele nem viszi a gépe:D:D valaki nem jönne?
  • sith7
    Azt vettem észre ...
  • Kange
    Nem feledem... De csak megváltozik ez a helyzet! (Pl. innen többen megveszik, majd dedikáált szerveren tolhatjuk a cuccot...)

(Bakker, csütörtök estétől mostanáig nem volt netem... :S)
  • predy24
    értem
    köszi az infot
  • Avpfan
    hogy ha a steam mappát nem a C-re telepítetted (amit újra raktál) akkor meglesz minden cuccod.

Csak a játék nem indul el Újra raktam a windowst. Játék a D meghajtón volt. Megvan minden skin, rank csak amikor csatlakozni akarok valamelyik ranked szeróhoz, hibával kidob az asztalra.

Valószínű újra kell raknom.
  • Lunki88
    Ne tedd, felesleges pénzkidobás. Alig játszik valaki ezeken a pályákon...
  • KennyGTP
    A másik maprol is tegyél már fel képeket plizzzzzzzzzzzzzzz (Outpost ha jól tudom az nem sör-vájveles)
  • KennyGTP
    Jó lenne de nincs olyan bankkártyám amivel meg tudnám venni
  • predy24
    Sziasztok annyit szeretnék kérdezni hogy a ranked match eredményét valahonnan kilehet menteni rendszer rakás előtt vagy a steam tárolja a profilomban és nem kell félnem attól hogy rendszer rakás és a játék újratelepítésével újra kezdhetem a rangomat építeni?
  • sith7
    Mondasz valamit ...
  • Kange
    Lehet meg kéne venni...
  • HF
    Az utolsót véletlen kétszer rakta be, ez lett volna:
  • HF
    Itt a Docks pálya, később csinálok a másik pályáról is. Egy viszonylag kicsi pálya, egy nagy főtérrel, két kissebb szoba belül, és sok folyosó...
    A kedvenc pályám, csak kár hogy ritkán van alkalmam rajta játszani.

• Kange
    Próbáltam finoman rávilágítani, hogy ami Neked kell az a warez topik, amit ITT találsz.

Ugyanis én azt mondom, hogy a játékhoz is és a multihoz is kell, de ott majd mondanak okosságokat.
  • Cawe
    akkor nem kell?
  • Kange
    Hát, érdekes kérdés. Főként, ha azt nézzük, hogy a futtatásához is kell... ;)
  • Cawe
    Sziasztok!
    Multihoz kell steam ?
  • Kange
    Én is jelentkezek! :)
  • sith7
    Hát ha van időd, akkor szívesen megnézném...
  • HF
    Ha kell, szívesen csinálok róla néhány képet
  • sith7
    Azért nem volt ismerős ...

Köszi