7670
-
#6510 Jah, nálam is elment, le is kapcsoltam a picsba... :) -
#6509 Megint nincs steam... -
#6508 Köszönöm a segítséget! Elfogadtam a "meghívást":) -
#6507 Jaja, ahogy Kenny írja, fogad el a meghivást a steam - en keresztül -
#6506 én már felvettelek csak fogad el a jelölést a Steam - Közösség-ben (nem tudom hogy hogy van a Közösség angolul mert a steam-et magyar nyelvűre állítottam :)) !!! -
#6505 Pedig nekem kiírta:S nemtudnátok ti felvenni?:s my nickname is: HunterPred like on the topic of sg -
#6504 Engem sem ... -
#6503 Engem nem vettél fel... -
#6502 Akkor próbáld meg ezt! -
#6501 Fáradj át a warez topikba, itt majd segítenek. -
Cawe #6500 Láttam olyat akinek nem eredeti volt és ment a multi szal egyéb megoldás? -
#6499 Próbáld meg ezt! !;-) -
Cawe #6498 Sziasztok!
Ahhoz h multizhassak mi kell hozzá steamen kivül?Csak mert amikor multizni akarok akkor ki irja, hogy download data,vártam 1 órát akkorse történt semmi -
#6497 Nekem megy rendesen, tegnap délután mikor elindítottam akkor az elején szaggatott be, de am fut rendesen:S -
#6496 Nekem tegnap a ranked résznél mindig lefagyott az AVP (csak az egér volt még mozgatható XD)és az AVP.exe-re hivatkozott valamiiért, de most már úgy látom megjavult . -
Avpfan #6495 Ti tudtok játszani a játékkal ?
Amikor elakarom indítani ezt írja ki: "This game currently unavailable. Please try again another time"
Valami karbantartás van vagy csak nekem szarakszik? -
#6494 Okés! Mindenkit felvettem, akit csak eltudtam érni, vagyis "invitáltam:D" (remélem nem baj, és nem sértődik meg senki (nem negatív célzásként szántam) ;-) -
Csirkeh #6493 Érdekes dolgot tapasztalok ma. Amikor csatlakozik egy szerverhez a játék, kikapcsol a modem és újraindul. Ma nem tudok játszani :( -
Avpfan #6492 Vedd fel az itt lévő embereket steamen barátnak.
Általában ha van party úgy is invitelik egymást az emberek szal fogod tudni ha éppen megy game. -
#6491 Üdv Mindenkinek!!
-Mivel januári játék, és most már április van, azt gondoltam már alakultak klánok multiba. vagy még nem?
-Személyszerint nekem nagyon tetszik a játék, mind a single player mind a multiplayer. Csak még nem teljesen vagyok gyakorlott a multi részében. Hogy lehet játszani olyannal akit ismerek?(gondolom invite friends...) csak nemsok ismerőst tudok akinek egyáltalán meglenne a játék, aki meg játszana vele nem viszi a gépe:D:D valaki nem jönne? -
#6490 Azt vettem észre ... -
#6489 Nem feledem... De csak megváltozik ez a helyzet! (Pl. innen többen megveszik, majd dedikáált szerveren tolhatjuk a cuccot...)
(Bakker, csütörtök estétől mostanáig nem volt netem... :S) -
predy24 #6488 értem
köszi az infot -
Avpfan #6487 hogy ha a steam mappát nem a C-re telepítetted (amit újra raktál) akkor meglesz minden cuccod.
Csak a játék nem indul el Újra raktam a windowst. Játék a D meghajtón volt. Megvan minden skin, rank csak amikor csatlakozni akarok valamelyik ranked szeróhoz, hibával kidob az asztalra.
Valószínű újra kell raknom. -
#6486 Ne tedd, felesleges pénzkidobás. Alig játszik valaki ezeken a pályákon... -
#6485 A másik maprol is tegyél már fel képeket plizzzzzzzzzzzzzzz (Outpost ha jól tudom az nem sör-vájveles) -
#6484 Jó lenne de nincs olyan bankkártyám amivel meg tudnám venni -
predy24 #6483 Sziasztok annyit szeretnék kérdezni hogy a ranked match eredményét valahonnan kilehet menteni rendszer rakás előtt vagy a steam tárolja a profilomban és nem kell félnem attól hogy rendszer rakás és a játék újratelepítésével újra kezdhetem a rangomat építeni?
-
#6482 Mondasz valamit ... -
#6481 Lehet meg kéne venni... -
#6480 Az utolsót véletlen kétszer rakta be, ez lett volna:
-
#6479 Itt a Docks pálya, később csinálok a másik pályáról is. Egy viszonylag kicsi pálya, egy nagy főtérrel, két kissebb szoba belül, és sok folyosó...
A kedvenc pályám, csak kár hogy ritkán van alkalmam rajta játszani.
-
#6478 Próbáltam finoman rávilágítani, hogy ami Neked kell az a warez topik, amit ITT találsz.
Ugyanis én azt mondom, hogy a játékhoz is és a multihoz is kell, de ott majd mondanak okosságokat. -
Cawe #6477 akkor nem kell? -
#6476 Hát, érdekes kérdés. Főként, ha azt nézzük, hogy a futtatásához is kell... ;) -
Cawe #6475 Sziasztok!
Multihoz kell steam ? -
#6474 Én is jelentkezek! :) -
#6473 Hát ha van időd, akkor szívesen megnézném... -
#6472 Ha kell, szívesen csinálok róla néhány képet -
#6471 Azért nem volt ismerős ...
Köszi