Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mardel
Persze így nightmare fokozaton egyáltalán nem lehet játszani vele, mert nemtudod épp mikur bugol be a játék, nightmaren meg nincs checkpoint mentés, kezdhetném elölrõl.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel
Nem csak ilyen bug van sajnos.
Néha ez a Tequila nevû csaj elfelejt kommunikálni és nem lehet egy két helyen továbbmenni miatta.

Pl Marine kampány (Hard) 2. pályánál a királynõt felgyújtottam melette lévõ két robabnószart gránáttal kilõttem. Már vagy 15 perce hadakozok a szünni nem akaró alien hordával és nemtudok továbbmenni , mert nem szól hogy húzzam fel a kart mert végzett, és az objective sem jelez semmit.

Még szerencse hogy a játék ingyen volt, mert ilyen bugokkal kiadni...

Optimus Prime
A naplókat egyébként utólag is meghallgathatod. Mondjuk errõl a bugról nem tudtam.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Mardel
Megoldódott, csak be kellett zárni a játékot és újra elindítani...

Mardel
Hello!

Én nekem is steamen van meg.
Viszont most kezdtem el játszani vele Marine kampánnyal de az audio naplókból nem jön hang felveszem tabot nyomok play diaryt nyomogatom de egy hang se jön ki belõlük.
Ez bug vagy van valami megoldás erre?

Vannak még,él a multi,de ha megnézed a szervereket rájössz te is.

steamen Pintyõ[HUN]

Tegnap leárazás volt Steamen. 4 euróért megvettem a játékot. Estefelé fogok belekezdeni. Él még a játék multija? Úgy értem vannak még, akik aktívan multiznak?
Valaki mondja már meg mi az a sniper/shootgun glitch.
Az valami csalás?Azt mondták a játék hibáinak a kihasználása,ez igaz?

steamen Pintyõ[HUN]

Azoknak eléretõ akik anno elõrendelték.

Predators

Dark : Starting Skin
Claw :
Stalker :
Hunter :
Spartan :
Wolf : RANK 25
Lord :
Alien : DLC FROM PREORDER

Aliens

Warrior : Starting Skin
Warrior Dome :
Number 6 : DLC FROM PREORDER
Warrior Ridged :
Praetorian : RANK 23
Nethead :

Marines

Franco : Starting Skin
Rookie :
Van Zandt :
Moss :
Kaneko : DLC FROM PREORDER
Connor :
Gibson :
Johnson :

steamen Pintyõ[HUN]

Optimus Prime
Nekem mind megvan, mégis Locked.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Azt hiszem azok a skinek csak DLC-be érhetõk el.

steamen Pintyõ[HUN]

De, mindig vannak szervek ahol játszanak.Fõképp du-és hétvégén.
A Steam-em Pintyo

steamen Pintyõ[HUN]

Optimus Prime
Igen, de:

1, jelenleg nincs - és nem is hiszem, hogy lesz
2, 13k egy skinért, amit te nem is látsz értelmetlen
3, ha mégis megveszed és neked csak a skin kell a többi cuccot elküldöd nekem? :)

Halli ha én innen megrendelem akkor benne lessz a (ALien Head nevû predátor)? http://576.hu/webshop_software_details.aspx?Platform=PC&SelectedGameCategory=FPS&SelectedGameTitle=Aliens%20vs%20Predator%20Hunter%20Special%20Edition&SelectedGame=e18fd304-810a-4f72-8ae2-0b6d913dd355&SelectedGameCategoryID=6cc944ff-c46c-464c-ae6c-e0a246306df4
Optimus Prime
Akkor sehogy. Legalábbis a multi tuti nem az igazi.

Nincs meg eredetiben a játek de steamom van.
Optimus Prime
Nincs meg eredetiben a játék? Vagy most használsz elõször Steamet?

Valaki eltudná magyarázni hogyan lehet multizni vagy mitkellhozá letöltenem?
Optimus Prime
A már nem kapható és/vagy brutális árú Collector's Edition megvételével szerezhetõ meg. Tud, amihez a facehugger replica is volt, steelbook és egyéb exkluzív cuccok.

Éscsak úgylehet megszerezni ezt a predátort hogy megveszem a játékot?
Optimus Prime
Igen, én már level 43 vagyok és minden fajban van egy locked skin.

Csak akkor van meg, ha elõrendelésesben megjelenés elõtt rendelted meg. (azt hiszem)

valaki megtudná mondan hogy lehet (Alien Head)nevû predátort választani? KÖSZÖNÖM.
wesker24
Hát nem éppen mert rakhat be olyan képet is bannernek amit nem az SG tárol !
Optimus Prime
Azt nem az SG tárolja? Amúgy a 2. rubrikát már törölni lehetne, hisz nálunk 1990-ért van (néha 1390-ért is).
Amúgy a szerverekbõl jelenleg 6-on játszanak. Most néztem, szóval friss adat. :)

wesker24
Gondolom csak a tárhely krepált be ahol a kép volt !
RelakS
õõõ.... megváltozott a banner? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tonyr
él még a topic ? :)
online game valaki szokott menni ? haverommal elkezdtük de nemsokan nyomják :(

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Csak nálam szarakodik ma ez a játék? Egyszerûen nem tudok belépni egyes szerverekre a steamen keresztül. Vagy kapok egy "The host has left the game" üzenetet, vagy nem történik semmi csak betesz a menübe..
Valaki tud errõl valamit?
Optimus Prime
Sehogy, amelyik meghajtón a Steam van telepítve, oda teszi a játékot. Ez nem szabhatod meg, csak hogy a Steamet magát hova telepíted.

köszi!megoldva!
sziasztok!olyan gondom, van hogy van egy jogtiszta játékom.és az a bajj hogy feltelepítti a steam-os cuccot,frankón és mikor telepíteném a játékot akkor hely hillyán nem engedi.ezt eddig értem is hogy miért nem...nekem a C-re akarja telepíteni ami nem jó mert rendszer vinyó és nem erre csináltam,egyszerüen nincs hely...és nem jöttem rá hogy hogyan választhatnám ki hogy hova telepítse a gamét..valakinek van ötlete?elõri is köszi.remélem érthetõen ftudtam fogalmazni.....
DonZorro
<#nevetes1>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Optimus Prime
Szerintem egyszerûbb, ha a Steam neved adod meg. Lévén a játék teljes SteamWorks támogatást élvez, felesleges az X-fire.

Szevasztok!

Eredetiben tologatom az avp-t.X-fire-em: draconisseptimus vegyen fel aki tolja ezzel :)
SLICK
sisak senkinél nincs.. nem tom van-e olyan mod ami tesz sisakot az emberek fejére

Üdv!

Mikor megjelent a játék, rögtön letöltöttem Steam-en, imádom ezt a világot, szóval bejövõs. Ami a kérdésem lenne az az, hogy csak nálam nincs sisak multiban a karaktereken, vagy másnál sincs? Esetleg valami kiegészítõ ahol lehet van hozzá ilyesmi?
Opelfan
Ott a pont! games\lövöldözõs. Arra gondoltam hogy szimplán games-en belül telepítem és látott utána szabad helyet és feltelepült, remélem nem lesz több bajom.

Köszönöm mindenkinek a segítséget!

Az autó benzinnel mûködik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Optimus Prime
Próbáltad letölteni a Steamtõl? Mert, ha aktiváltad akkor megteheted, ha lemezes telepítés - amit én még sose használtam - nem menne. De tény, ha ékezetes könyvtárban van a Steam telepítve akkor nem fog menni.

tototto
szerintem ékezetes betût tartalmaz a könyvtár amibe szeretnéd telepíteni (pl játékok) a steamet telepítsd ékezet nélküli könyvtárba pl d:\games\steam vagy valami hasonló

wesker24
A steamet célszerû a nagyobb adat hordozóra telepíteni esetedben a 350 GB-os partícióra ! És ott próbáld meg telepíteni és ne a rendszer partíción !
Opelfan
Sziasztok. Tegnap megvettem a játékot eredetiben. Egyszerûen képtelen vagyok feltelepíteni...
Steam-hez beregisztráltam ezután jönne a játék telepítése, de egy képernyõn annyit látok, hogy 15 giga szabad hely kell, rendelkezésre áll 0 MB. 25 GB szabad hely van a C-n a D-n 350. Nagyon úgy tûnik mintha saját DVD-re akarna telepíteni legalábbis a 0MB szabad hely miatt. Két gépre is próbáltam telepíteni az egyiknek SSD-je van másiknak vinyója, sehová nem megy fel.

Látott már valaki ilyet? Nem tudok drivert sem választani a telepítéshez. Mit csináljak? Vigyem vissza a game-et vagy létezik valami megoldás?

Köszi elõre is!

Az autó benzinnel mûködik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Optimus Prime
Steam menü, View, Servers és ott Aliens vs Predator. Én jelenleg 6 szerveren látok játékost, 2-3 tele van.

sznus
Mi a helyzet a szerverekkel? Korábban azt hallottam, hogy kongás van. Keresgéltem szerverkeresõt, de nem találtam... csak én voltam béna? (Most 2E Ft körül már hozzá lehet jutni a játékhoz, de csak a multi miatt venném meg.)

annyira csúf mindkettõ <#crazya>
Optimus Prime
Igazából a Predator kampány a legrövidebb, de a legélvezetesebb is. Bár a PredAlien harcnál átlag 20x halok mire legyõzöm.

nekem a tengerészgyalogosos rövidnek tûnt, azt hittem Bishop után jön még az igazi túlélõ-akció
Össze csapott... Elvben megy a küzdelem pred és predalien közt lent, míg mi Bishop bácsit öljük... de a gond hogy a szarkofágon nincs ott az önmegsemmisítõ... holott ott kéne... Hiba

Optimus Prime
A Marine finálé és a Predator finálé ismerete együtt kicsit zavaros képet fog adni. :/

húú nem emléxem de visszanézem a uccsó chaptert az emberrel...a többi faj még csak most következik majd, amúgy köszi!