Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nem az igazi ez így. Inkább regelek a Magyarítások.hu-ra és megköszönöm ott)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A magyarítás nélkülük nem jöhetett volna létre:
Bandris: programozás (szöveg visszaültetés), tesztelés
Evin: programozás (szöveg kinyerés, text tool), telepítõ
HJ: lektorálás, tesztelés
sasa: tesztelés
Köszönet akkor metalos1-nek az áldozatos munkájáért! <#worship>#worship>
A készítõje metalos1 volt. Nagy tapsot neki - megérdemli, mert szép munkát végzett!
úgyis hetek óta halogatom a végigjátszást, most akkor végre aktuális lesz 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Azt is észrevettem, mégh a régi kártyámmal, hogy a multi jobban fut High textúra beállítással is, míg a single akad/fagy.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
erõforrást igényel a program a tesselation miatt.
Nincs sok különbség, szerintem youtubeon találsz összehasonlító videót..."aliens vs predator dx9 dx11 comparison"
Felvettelek barátnak, ha összejön majd nyomhatjuk a multit. Én leginkább az Infestationt kedvelem, úh olyan szervereken fordulok leginkább elõ.
Én Dx11ben játszom tesselationnal meg 2xAA (1920x felbontás) de feleslegesnek érzem kikapcsolni mert így is 100 fps körül mutat a fraps. Ha benyomom a flaret akkor némileg kevesebb.
Szarabb vidkártyával (460GTX) is eldöcög dx11ben viszont élsímitás nélkül. Viszont szerintem sok különbség azért nincs a dx9 dx11 között.
Továbbá AvP2 után a minimum az AvP3-ban ugyan úgy a harci EXO ruha használat lett volna. Erre még dísznek sincs APC, sõt jóval kevesebb fegyver van. A végtelen lõszeres pisztolyról ne is beszéljünk. Prednél meg csak a csuklópengékkel hadonászhatunk a lándzsát meg csak dobni lehet. RATYI! Az idegenek aura látásának elvétele pedig még nagyobb ratyiság. Igazából látszik, hogy csak összedobták. És csak azért tetszik nekünk, mert nincs más. AvP2 unalomig kipörgetve. Filmek unalomig látva. Képregények és könyvek kiolvasva. Jó, ott az AvP: War FRPG, mit jelenleg karbantartunk szal kissé behalt.
Ami most jön Aliens: CM, pedig sajnos érzem hogy azt is el fogják kúrni, de mivel nincs más AvP-s PC játék ezért arra fanyalodunk rá.
Anno c64-nél sem az volt a legfontosabb, hogy "na grafika, milyen?" hanem hogy mennyire tud lekötni...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Habár 2001-ben még elég jól kinézõnek számított, és rommá izzasztotta az akkori gépeket 😊
WB: én egyetlen hibának azt tartom, hogy ebben is megjelent az idióta regenerálódás. Amúgy meg nem tudom, játszottál-e az 1999-es Aliens versus Predator-ral, de ez inkább arra hajaz, mint az AvP2-re. Az AvP ugyanilyen epizodikus jellegû volt azzal a különbséggel, hogy nem volt checkpoint emlékeim szerint, szóval ha meghaltál, elölrõl kezdted a játékot. Az AvP 2-nél viszont a többi játékhoz hasonlóan pálya pályát követett, csak három szerepen játszattad végig ugyanazt a történetet. Más, na, lehet szeretni, nem szeretni, ez van.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ja és igen AvP2-ben az tényleg egy idegen bioszférának hatott, míg az AvP3 összegányolt szutyka röhejes. Borostyán és varjú károgás jó vicc :p
@W B : Miért?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG is fuckin outdate...
\Documents and Settings\<user name>\Local Settings\Application Data\AliensVsPredator\
Vista, Win7:
Users\<user name>\AppData\AliensVsPredator\
Úgy emlékszem bármikor újra tudod játszani, nem feltétele a játéknak, hogy elõbb meg kell csinálni az elõzõ kampányt, hogy elkezd a másikat.
Ami negatívumokat meg lehetne említeni:
- Guggolás hiánya.
- Nincs hagyományos gránát.
- Jó lett volna több olyan rész, ahol vannak csapat társaim.
- Jó lett volna több olyan rész, ahol nincs túl sötét.
- Jó lett volna valamilyen "rakétavetõ" stílusú fegyver is.
Két kérdésem lenne, remélem, tudtok segíteni. 😊
- A mentéseket hol tárolja a játék?
- Ha most leszedem a játékot, akkor idegenként és ragadozóként bármikor újra tudom játszani?
köszi a válaszokat! 😊
Köszi a segítséget, mindenkinek! 😊
Valóban kétszer kell meghúzni.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Akkor nálam valami kavarc van mert elõbb húztam meg a kart és késõbb robbantottam a tartályokat.Így meg nem akar megpusztulni.. 😊 Ez egy bug lenne?
Tudnátok segíteni? 😊
Azon a pályán vagyok, ahol a királynõt kell megölni. Egy kart kellett meghúzni, majd a királynõ fölötti 2 csõbe belelõttem 1-1 gránátot.. hatalmasat robbant, de még mindig él a dög.. 😊 Mit hagytam ki?
Köszi a válaszokat! 😊
Pontosabban kell célozni <#violent>#violent>
steamen Pintyő[HUN]
semmi haszna a fejlékelésnek se. :/
Dehogynem gyorsabban regenerálódik az élet.
steamen Pintyő[HUN]
Ennek ellenére szerintem nem olyan rossz. Bár azt hiszem elsõnek ezt játszottam végig, majd az 1 - pedig elõbb meg volt Steamen - végül a 2. Bár a PredAlien harc a végén... Ennyit még Vader se fürdik a lávába, mint én. XD
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ezek után várd erõs elõítéletek nélkül az Aliens: CM-t.
Jó AvP-t akarsz, akkor ott vannak a könyvek. 24 db e témában lévõ van. Ebbõl 22-t olvastam és itt van a polcomon. Vannak gyengébb könyvek, de vannak nagyon jók miket elbasztak az Alien4-el. Inkább azokat kellet volna megfilmesíteni.
2 lövéstõl lemerül aplazma ágyu...
2 alien rámjön és nemtudom megölni max az egyiket, mert a light attack semmit nem sebez rá a heavy attack meg olyan lassu hogy mire elnyomja a pred addigra 3at sebez belém az alien.
Hogy lehet igy tönkre tenni egy jó szériát...
Emlékszem Predatorral mikor mentem a smart disc volt a kedvenc fegyverem pl emberek ellen, fákon lopakodva láthatatlanul ráküldtem, aztán jött a következõ áldozat.
Alienek ellen meg ott volt a rendes plazma ágyu ami automatikusan célzott és nem merül le olyan gyorsan.
Itt a Hard meg Nightmare fokozat között "csak" annyi a különbség, hogy nightmaren nincs checkpointos mentés, de az ellenfelek ugyanolyan nehézségûek.
Én marine elsõ pályáján untam meg a nightmaret, mikor pisztollyal kell a clubban kinyírni az alieneket mert a két tár hamar elfogy a gépfegyverbõl.
Egyébként azt hittem én vagyok béna, de tényleg nagyon gyenge a Pred. Ha a kézitusában elnyomsz valamit gyakorta egyenlõ a halállal.<#idiota>#idiota>
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Lehet annyira felidegesít a predator kampány, hogy mindjárt letörlöm a játékot, ha nem steames lenen a kettétörném a lemezt is...
Hogy lehet ilyen .... egy játék?
A predator kampánynak kéne könnyebbnek lennie mint a többinek. Ehelyett sokkal nehezebb...
A plazma ágyú 3 töltött lövés után lemerül, elsõ pályán mikor meg kell semmisíteni a másik társunk hulláját, akkor 3szor tudom hazsnálni, utána azona részen sehol nemtudom újratölteni... Remek...
Wolverine módjára ölhetem az alieneket, akik jobban sebeznek mint én õket.