7670
-
#6790 Tegnap este óta elérhető az 5. Patch! -
#6789 Értem, akkor rosszul tudtam -
#6788 47-es volt, ebben olyan biztos vagyok, ennél biztosabb már az hogy ebbe a topikba írok. Én mindig megjegyzem a legnagyobb szintű ellenfelet a gameban. -
#6787 Nem 43 a plafon ??? -
#6786 hopp csak most nézem, hogy a 47-es rankú a Pred volt, na mindegy -
#6785 az előbb miben volt részem, hát beszarok :DD
A gateway pályán volt Ranked meccsem, 2 Predator (egyik én voltam), 2 Alien felállás. Kicsit nehézkesen indultam be, mert rég játszottam már a gameval, de ami ezután következett, hát az LOÁL! :D
Elkezdtem használni az aknákat meg a vállézert és hamar fel is tornáztam magam elsőnek. Erre az egyi ksrác vérsemet kapott és elkezdett csíterezni, meg mittomén még miket hányt be. Na de kérdezem, sokkal nagyobb rankjaik voltak már mint nekem, erre ők csítereznek le, holott csak kiahsználtam a Predator arzenált és győztem. Ez miért csalás?
Egyébként az egyik nagyon gyorsan 6 killstreaket szedett össze, erre a másik Pred ki is lépett még az elején. Szóval az alig fél perc alatt a 6 killstreak 3 ellenfél ellen az azért gyanúsabb.
Na mindegy, íme a végeredmény :D
-
#6784 Gyors, pörgő, (lopakodós), csapatjátékra kell számítani a multiban. Mindig részen kell lenni és érdemes minden kis neszre a hátad mögé nézni légy fajjal is!!! -
#6783 Hát, a multija nagyrészt a reflexeiden és az ügyességeden alapul, egy közelharc kimenetele kevesebb mint fél másodperc alatt eldől... Egyébként a élvezetes, én legalábbis elvagyok vele. Ha nem mész laggos szerverre, és nem 43-as rangú emberek ellen mész, szerintem tetszeni fog :D -
#6782 Sziasztok!
Ma vettem meg a gémet(még nem raktam fel) és érdekelne h mennyire élvezetes multiban?A megjelenéskor eléggé lehúzták a multit de azóta tudtommal jött ki egy-két patch...
Szval kb mire számitsak? -
#6781 Na egy ici-picit gameltem. Nagyon álat volt marinnal lenni mert az egyik (talán angol) csapattársam nagyon beleélte magát a játékba/mikrofonba (DE NEM KÁRÓNKÓDOT!!!!) .
Vissza a patchekhez (mert álmodik a nyomor). Jó lenne ha lenne egy pred mines javítás, hogy legalább villogna a lerakott akna, mert elég idegesítő úgy játszani sokkkkk egy helyben álló plazmázó és aknázó pred ellen játszani :S. -
#6780 Szerintem szándékos volt az ugrás távolsága a látásmódtól függően. Ugyanis az volt, hogy pl. hőlátásban ember és pred ellen ugrott nagyot, alienre nem tudott. "Alap" nézetben viszont sokkal kisebb volt ez a távolság, cserébe mind a három fajra tudott ugrani.
Majd meglátjuk, hogy jó e így, azonban most -1 érv a látásmód cserélgetésére. (Most sok esetben elég, ha "emberi" nézetben közlekedsz) -
#6779 Most már maximum 12m-eset ugorhat a Pred. Ezek szerint eddig különböző visionokban más és más volt a távolság, amekkorát ugorni tudott (nyilván nem szándékos volt a fejlesztők réséről).
Marinnél a bejövő támadásnak 50%át kapja be nem az élete megy le 50%-al. -
#6778 A Marine blokkolást szerintem félre értelmezted, itt arról van szó, hogy mivel a Marine közelharcban túl erős, ezért hogyha kivéd egy light/focus támadást, akkor azt ugyanúgy kivédi, de emellett kap egy kis sebzést is, ami mondjuk egy 1,5 kockát sebző támadás felét védi ki, tehát a 3 életcsíkból elfogy kicsivel több mint egy fél. (enél szájbarágósabban nem tudom elmagyarázni :D )
A Predatornál meg az változott, hogy közelebb kell menni a fókusz támadáshoz, ami 12 métert jelent (régen sokkal több volt, ha jól emlékszem ez 18 méter körül volt)
Látásmódot meg nemtudom hogy értetted, hogy nemtud váltani :O
A Stealthkill-en meg nemcsak a távolság változott, hanem kisebb az ún. szög, ami az ember/pred háta mögött van.
Egy pár dolgot félrefordíthattál még, de nembaj mert a patchben úgyis látni fogod a dolgokat :P -
#6777 Nagyon nehezen tudom értelmezni a Balance "javításokat", de még mindig túl nagyok a távolságok (bármilyen e betűs vagy aim támadásról is van szó).
A marine block ér még valamit ha egy light attack bekapásától is oda a fél élet, vagy most mi is ez az 50%-kél (remélem hogy ÉN fordítom le rosszul!!!!!!)
Jó hír hogy egy kicsit erősíttetek a lángszórót és már nem lehet ugrás közben ütni/"farkalni".
Egy kérdés ezt meg hogy értik????
Predator maximum leap distance is now capped at 12m (in line with Alien) and is not modified by vision mode.
Az ok hogy már 12 métereseket ugrik a predünk :S, de már nem tud látásmódot váltani!?!?!?!?!?!
Elméleti összességében nem pont ilyen patchre vártam, ezért még meggondolom hogy a multi miatt feltelepítsem a gamet (na jó csak a gyakorlati proba miatt felfogom ) -
#6776 Patch 5, jövő hét elején. -
#6775 Valamelyik nap estefele gyere steam - re, aztán majd beszélgetünk -
#6774 5 - ször küldtem el a választ, nem ment át egyszer se -
#6773 Lassacskán én is!
(Habár VB van...) -
Petee1983 #6772 Valaki feltöltene nekem egy olyan mentést amivel mind három módban választható az összes pálya. Előre is köszi! -
#6771 Válaszoltam, akkor is , most is ... -
#6770 szevasztok. hamarosan visszatérek :) -
#6769 Kamu gép vagy! :P
Elküldtem újra! -
#6768 Én is most kezdtem el le szedni megint érdekel ,hogy mit változtatnak! -
#6767 Igen. -
#6766 Eredeti? -
#6765 Mikor is lesz az a frissítés ? -
#6764 Ne szarozd, annyira azért nem rossz mint egyesek állítják. Egyébként meg multiban sem anyira vészes, csak meg kell nézni a szerver pingjét mielőtt joinolsz rá. Bár most már érdemes megvárnod az új játékfrissítést, mert egy kicsit átalakul a közelharc.
A Swarm mappack nekem is megvan. -
#6763 Nem szar ez én singlibe tolom sokadszorra.Multiját még nem néztem nagyon! -
bgreg #6762 valaki játszik még ezzel a szarral?:O -
Bulics #6761 Hol tárolja a save gamet? -
#6760 Nekem. -
#6759 Kinek van meg a Swarm Map Pack ? -
#6758 Milyen üzenetre ???? Hol ??? -
#6757 Biztos ez???
Mert nem nagyon válaszolsz az üzenetekre... ;) -
#6756 Még semmi ... ha lenne már tudnál róla -
#6755 Sziasztok!
Van már valami új patch? Vagy még mindig semmi? -
#6754 Semmi baj nincsen, sajnos ennyien játszanak csak
Ilyenkor szokott segíteni, ha kilépsz a főmenüig, és vissza a multiba, és úgy indítod a keresést. -
Mecha #6753 Helo mindenki!
Én hiába várok ranked matchnél a barátommal egy csoportba de csak azt írja hogy kell még x játékos (néha kb 10 percenként egyet lejjeb megy de 4 nél még sose ment lejebb).
Valaki nemtudja hogy mi lehet a baj?
Amúgy verziószám és régió stimmel. -
Bulics #6752 Hol tárolja a save gameket?? -
#6751 Off topicba menj át.