7670
avp10logo.png
  • Petee1983
    Sziasztok. Nekem egy 4.2GB-os orosz változat van meg,az isohunt-ról való, és azt szeretném kérdezni hogy hogy tudom át állítani angolra? Válaszokat előre is köszi! Tudom hogy nem ez a warez topik de ott nem válaszolt senki. Sajna ez az orosz ciril betűs menüben nem igazán tudok tájékozódni, akinek netalán ez a verzió van meg az légyszives írja már le hogy kell átállítani angolra a játékot
  • TreDoR
    Nehezen, mert nincs meg a játék. Éppen azért kérdeztem, mert gondolkodtam, hogy megvegyem-e, de ha ennyire halott ügy akkor mindegy. Azért köszi az infot.
  • pintyoo
    Ha csnálsz szervert akkor lessz magyar is.
  • pintyoo
    Nem tul jó,nagyok a pingek + a laggolás,meg alig vannak játékosok.

• TreDoR
    Szerverek terén, hogy áll a game? Game-monitor.com-on csak párat olyat találtam amin játszanak. Vannak magyar szerverek?
  • boomsly
    Nem tudom. Steam frissített valamit de MW2-tem inkább. Amúgy nem csúnya játék, de iszonyat lineáris.
  • pintyoo
    Ja igen az elején amikor megjelent voltak ezek a problémák.Audio intavételezés.
    Na és most már jó?
  • Narxis
    Kiadó a Sega, fejlesztő a Rebellion.
  • boomsly
    A játék eredeti. A hőség adott.
    Én ezt találtam: AvP3 problems
  • pintyoo
    De az is elképzelhető hogy túlmelegszik ebbe a dögségbe.
  • pintyoo
    Op. rendszer videokártya stb stb???Próbáld meg frissiteni a drivereket.Ha nem segít ->telepitsd fel még egyszer ,DE máshova(ha van helyed 15Gb).Amugy ha eredeti a játékod a frissítéseket leszedi magától.A steamről.
  • boomsly
    Sziasztok!
    Ma kaptam meg a játékot. Gond nélkül telepítettem is, de néhány perc játék után újraindul a pc-m.
    Valaki találkozott már ezzel a problémával?
  • gyusa
    Nem tudnátok segíteni ?
    Meg kéne mondani hogy mi a játék fő támogatója vagy én nem is tudom mi ilyenekre gondolok hogy pl: SEGA, Rebellion....
    Választ előre is KÖSZÖNÖM
  • Hengelhoffer
    A save folderre én is kíváncsi lennék. De sajnos van egy nagy gondom.
    A predator rész legelején, amikor megtanítják, hogy használjam a képességeimet, a charged Plasma Castert nem tudom használni. Hiába nyomom a szükséges gombot, semmi. Hiába tartom benyomva, semmi. Van valami ötletetek? És ehhez kapcsolódna a save game. Esetleg ha át tudnám ezt a bugos részt ugrani vhogyan...
  • Bulics
    HOL Tárolja A Savegameket?
  • Dead
    Még akarok. Várok valami megváltó patchre és akkor ismét belépnék a virtuális vadászmezőkre.
  • Caine
    Éppen most kezdtem el tolni ... :)
  • Narxis
    Szia! Nem nagyon.
  • sith7
    Most, hogy vége az SC2 bétának, igen ...
  • pintyoo
    Szasztok játszik még valaki eggyáltalán ezzel a game-el?
  • Dead
    magyaritasok.hu szerint fordítás alatt van.
  • ihi007
    Aliens vs Predator III játék magyarításáról tudtok valamit ?
  • rtomo
    Köszi, ki fogom próbálni. Utóbbi esetben viszont nem értem, hogy az első pályán miért ment minden jól.
    (Warez topic miért nem megy?)
  • derdani
    Próbáld meg frissíteni a videókártyád driver-ét.
    De ha nem eredeti a játékod valószínüleg az a baj.
  • rtomo
    Üdv!
    Valamiért az alien-es részben nem töltődnek be a fal textúrái és minden átlátszó. Próbáltam különböző beállításokon és semmi. Feltettem az iso-ba csomagolt dx-et és a vcredits-et, de egyik sem hozott javulást.
    Mi lehet a hiba?
  • Narxis
  • derdani
  • HF
    Nem rossz :D

Nekem a Predator rap jut róla az eszembe :D
  • KennyGTP
    EZT meg kell hallgatni!!! AVP Rap!!! Nagyon király
  • derdani
    Itt van :

• derdani
    Használd a youtube -ot .

• mardal
    Sziasztok
    nekem olyan kérdésem volna hogy azt hogy kell megcsinálni amikor az aliennel megyek és a dzsungel elején kiírja hogy vágjak el valamilyen elektromos vezetéket,de nem tudok sehova se felmászni csak a fára meg a sziklák oldalára.
  • Renjike
    aki fel akar venni Longsword70
  • Renjike
    honan tudok DLC map packot szerezni steames utalásos dolog nekem nem jön be nincs kártya hozzá :/
  • HF
    Attol függ mi számít sima boltnak.
    Zaviról olcsóbb ,de a magyar boltokban drága.

(előző postban egyébként játékot akartam írni, csak a h gomb túl közel volt...)
  • grebber
    Még nagyon drága a sima bolthoz képest.
  • MerlinW
    50%-os leértékelés Steam-en.
  • Narxis
    Üdv!

Megvettem a gamet.
  • HF
    A háték féláron megvásárolható a Steam-en. Átszámítva úgy 6500Ft-ra jön ki, drágább mint a külföldről rendelősdi... De a Steamről azonnal lehet tölteni utána, és egyben tölti le, nem kell telepítgetni :D
  • Hellsing47
    nem, de azóta megoldódott, köszi
    csak friss dx11-et kellett felraknom