7670
avp10logo.png
  • NHLFAN
    igen,pedig a megjelenéskor ez a topic is nagyon pörgött
  • NHLFAN
    én azon gondolkodom érdemes e megvenni az új map packet.a fémdobozoshoz alapból járt az első pack,de azokkal a pályákkal sem nagyon találkoztam a szervereken,pedig a videók alapján jól néznek ki.
  • derdani
  • cyberjedi
    Skaccok, lehet még egyáltalán multizni, vannak szerverek és játékosok? Van még értelme megvenni a game-t? Mindenhol a fórumokon azt olvasom, hogy alig találnak szervereket, kihaltak a játékosok (köszönhetően a nyomorék programozásnak, és a késői patcheknek).
    Ha igen, akkor írjátok meg, hol találok dedikáltakat, stb.
    KÖSZI!
  • buklee
    Jó most a minimumot én is megtaláltam, arra voltam kíváncsi, hogy valaki hasonló konfiggal játszik e és hogy megy. Mert van egy rakás játék aminél a gépem nem éri el a minimumot mégis faszán megy, van aminél meg bőven a minimum felett van és mégis szarrá szaggatja magát. A minimum az pont semmit nem ér, csak egy nagyvonalú támaszpont.
  • KennyGTP
    LOL. Belőle nem maradt sok minden de még küzd a pred ellen.
  • derdani
    De ez csak a minimum , hogy ha azt akarod hogy normálisan fusson ennél sokkal több kell.
  • derdani
    Minimum Requirements:
     Windows XP/Vista/Windows 7
     1 GB System RAM (XP)/ 2 GB System RAM (Vista)
     3.4 GHz Intel Pentium 4 or equivalent processor
     DirectX 9.0c compliant video card with 256 MB RAM (NVIDIA 7900 or better, ATI X1800 or better)
     15.5 GB Free hard drive space
  • buklee
    Egy p4 3Ghz processzoron 1Gb Rammal ati x1650-el, hogy menne szerintetek?
    Csak mert kaptam ajándékba a játékot és nem akarom kibontani, mert nem tudom, hogy menne és lehet, hogy inkább eladom vagy elcserélem.
  • KennyGTP
    Nekem ez a Furious map félépítése igy első látásra nagyon hasonlít az UT Liandri pályára, csak itt az avp-ben sokkal kisebb és zömökebb a pálya
  • HF
    Furious

3 nagyobb szintből áll, ebből a legfelsőt csak a predatorok és alienek tudnak használni. Egyébként egy klasszikus avp1-es pályához hasonlít, de jó hangulata vn, főleg amikor megszólalnak a szirénák a tűz előtt.
  • HF
    2. adag, amiket inkább nagyban rakok (az alsókat is kinagyítja ha ráklikkeltek)

Ez egy akkora nagy pálya, hogy nemtudtam eldönteni mit screenshotoljak, így is van egy csomó kép :D
    A Furiousról is jönnek nemsokára
  • HF
    Az ígért képek: (1. adag)

• sith7
    Tempest, Crashsite tetszik
  • KennyGTP
    Tempest, Furious, Crashsite map
    Hát a Furious map-tól egy kicsit többet vártam volta, de a Tempest a második kedvenc survivor mapom lenne a C-Block után. A Crashsite meg franko pred mapra sikerült.
    Már igazán csinálhatnának egy jó kis klausztrofóbiás alien-es mapot mint a AVP2-ben a Colony-t
  • KennyGTP
    Van hát!!!! Nekem a video alapján a Furious jön(ne) be a legjobban. Hány szintesv("emeletes") map? Dark hangulatú-e?
  • HF
    Kipróbáltam az új pályákat, és szerintem ez messze felülmúlja az előző pályacsomagot.
    Eddigi legjobb pálya a Crash site, sűrű növényzettel, barlangokkal, sok vízzel, stb...
    Ha van rá igény, csinálok screenshotokat.
  • HF
    De van, csak nagyobb távolságokból (asszem ide is 9-12 méter érvényes)
  • KennyGTP
    Az alien-t miért kellet lebutítani?????(már nincs ellenség felborításos fókusz támadással)
  • buddabudda
    A Bughunt Map Pack is megjelent. 6€-rt meg is lehet venni Steamen.
  • Narxis

Aliens vs Predator Update Released
    Product Update - Valve
    11:43
    Updates to Aliens vs Predator have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted.

New Features

* Predator Focus Attack now knocks you down between 9-12m
    * Alien Focus Attack damage has been returned to it’s correct values
    * The chance to spawn on occupied/blocked friendly spawn points and consequentially knock players out of world is reduced
    * Joining a Dedicated server which is running on non-standard ports, leaving and then hosting a player match, will now no longer cause any clients who join the hosted match to lose connection upon starting the game
  • gabeone
    Bár ha a steam nem engedi, akkor telepítsd újra a játékot, esetleg vele együtt a steamet. Gyakran csak ez a megoldás marad. :/
  • gabeone
    Javaslom írd le a pontos problémát. Egyszer nekem is volt egy.

Akkor: Nekem a program maga elindult, de a játékot nem tudtam elkezdeni. Töltés közben mindig kifagyott a játék. DX okozott problémát. A megoldás: steam ikonra kattintva - library/könyvtár, avpre jobb klikk és launch dx9.
  • Mecha
    helo nektek nincs olyan problémátok hoyg a steam nem engedi beindítani a játékot?
  • simon7108
    valaki játszik még ezzel PS3-on?
    mert ma megprobáltam de Ranked meccset az istenért nem talált....
  • Narxis
    Ideje lenne már. :D
  • Kange
    Sziasztok!
    De régen jártam már erre...
    Szal megjelent az új patch? Akkor lehet valamikor beizzítom a gammát! :D
  • HF
    Tetszik :D
  • KennyGTP
    Bughunt DLC
  • gabeone
    A windows asztalra tudok kitenni dx9 indító parancssal ellátott start ikont?
  • HF
    XP-t azt bármilyen szerveren ad, még localon is, az összes játékmódban (kivéve a survivalt).
  • Narxis
    Én már többször is néztem, de hogy lehet dedikált szerverekre menni? :D Eddig csak Quick Ranked Match-eket tudtam játszani mert azt írta csak ott ad xp-t.
  • sith7
    Köszönöm, akkor mégis csak jól tudtam ...
  • HF
    "Flames will now continue to burn until target is dead, or target extinguishes flames"
    Hát, csak úgy élheti túl egy Predator, ha azelőtt elkezdi az élete töltését, hogy végleg meggyulladna.
  • KennyGTP
    Akkor lehet hogy a lag miatt nem égett szénné a predem :S akit "beégettem"
  • HF
    A lángszóró addig égeti az ellenfelet, amíg az meg nem hal, vagy amíg a Predi életet nem tölt... (bár töltésre nincs ideje, mert ha meggyullad, elég, mielőtt magába szúrná a varázspálcáit)
    Emberként meg jóval gyakrabban kell blokkolni, különben 15 másodpercenként a földön leszünk.
  • KennyGTP
    Mostani Patch 5(kis) infó :)
    Már lehet XP-ket gyűjteni dedikált szervereken is!!!!! (Talán ez legfontosabb javítás ebben a patch-ben) A lángszóró már kb. 2-3 mp-s célpont égetés után "befogja" a láng az ellenfelet (egy kis ideig). Az alien már feltudja lökni a predeket is (lehet hogy ez már régi javítás, de nekem ez új:)). A human védekezése az amit Feddjoe leírt a #6778 hozászolásban :S (vagyis valami hasonló elven működik).
    Most ennyit vettem észre a javításból.

(Saját kis megjegyzés: Minta az alien most jóval erősebbeknek tűnnének )
  • HF
    Rank 43 a max. Ehhez kell 18060 XP, amiért achievment is jár.
  • sith7
    Este megnézzük
    Megkérdezhetem mi a plafon a szintekben ?
    Csak kiváncsiságból ...
  • Narxis
    jeeeeeeeee akkor gyerünk gamélni