Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Nah emberek, tényleg olyan szép a játék PC-n is?

elvileg xboxon a valaha legszebb autós játék eddig.

grebber
Példának itt a dirt 2 demó 8800GT-n is fut fut minden maxon átlag ~50fps-el és nagyon szép!

Next PC upgrade: 2022

Fehercsoki
Attól hogy dx11 is van benne,még lehet kicsi a gépigénye dx9ben.

XenHai
DX11 szerintem ez mindent elárul..
Fehercsoki
A gépigényrõl lehet már tudni valamit?

SLICK
passzolom a kérdést. Nem tudom melyik game használja még ezt a motort.

Fehercsoki
Csak az új mapokra gondoltam.Az mennyire megvalósítható ezzel az enginnel?

SLICK
természetesen nem az új mapokkal lenne bajom. Egyes játékoknak jó, másoknak meg nem jó a modolás. Ez a játik is ezek közzé tartozik.
Az alien evolúció pedig kapcsolható volt az AvP 2-ben. Sztem ugyanígy hagyják meg ebben a részben is, ami így is lenne rendjén.

XenHai
Attól függ...
Azért a + map módokat nem vetném meg,meg mondjuk 1 avp 2-ben volt az evolúció mondjuk az asszem gyárilag benne volt.Na az még király lenne kis parazita ként kezdeni.
SLICK
ezt a játékot bûn lenne moddolni.

The Protector
Az h bérelsz szervert a játékhoz havidíjért a klánodnak.És a szerveren korlátlan a hatalmad.ÁLtalában klánok szoktak összedobni pénzt szeróra.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fehercsoki
Köszi,és mennyire modolható ez az engine?Remélem elég jól modolható,és jó lenne ha valami kis editort is kiadnának.

triplet
Mit akar jelenteni a dedikált szerver?

grebber
Asura a neve az engine-nek!

Fehercsoki
Milyen enginere épül a játék?Lesz hozzá map szerkesztõ?Ha igen akkor már van róla info hogy milyen?

Fehercsoki
Itt van néhány videó,mindhárom fajjal tolják bennük,ha valaki esetleg még nem látta volna.

SLICK
nem hiszem, hogy erõmû kellene a játékhoz. Bár akikkel lanoznék tuti, hogy meglenne a gépük hozzá.

Magiszter

Magiszter
Feltéve ha a haveroknak lesz hozzá gépe hogy minimumon lefusson 😄

SLICK
jajj de jó lesz haverokkal az esti LAN partykat mégizgalmasabbá tenni ^^

TurboX
fps controllerrel gg -.-
2 perc után a földhöz vágnám
XenHai
KIRÁLY!!!
Fehercsoki
Hát ez egyre jobb és egyre jobban várom!

Fehercsoki
Köszi!Megnézem!

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

XenHai
Ez legalább 1 jó hír..
grebber
Aliens vs. Predator - lesznek dedikált szerverek!

A dedikált szerverek körül most nagy volt a felhajtás, mióta a Modern Warfare 2 felkavarta az állóvizet, és az AVP-rõl is rossz pletykák keringtek.

Miután kezd leülni a Modern Warfare 2 körüli köd, az emberek is kezdik visszanyerni régi mivoltjukat, és végre a játékvilágban másról is hallani. A Rebellionnál valami nagyon ütõs készülget, ez pedig az Aliens vs. Predator, amiben, mint azt ma megtudhattuk, lesznek dedikált szerverek.

"A pletykákkal ellentétben a Rebellion mindig is tervezte a dedikált szervereket az Aliens vs. Predator PC verziójába." - nyilatkozta a Rebellion CEO-ja, Jason Kingsley. "Mi is legalább annyira, várjuk a játékot, mint a játékosok!". Lehet, hogy ez az egész csak egy szándékosan kavart botrány volt, de örülünk neki, hogy nem marad dedikált szerverek nélkül az Aliens vs. Predator.

info: Gamestar

nekem tetszik, bár amikor leszedi a néger csávó fejét a gerincével együtt az egy kicsit bénán hat
azt lehet már tudni,hogy milyen fegyverek lesznek predator és marine oldalon? azok mint a kettõben is?

How much can you take,before you snap?

Magiszter
Amúgy túl sok újat nem látunk benne. Szerintem ez ugyanaz a "demo" volt mint anno az E3-on. Igazán csinálhatnának már egy Alien és Marine Gamplay video-t is.

Magiszter
Jó minõségû profi videó <#idiota>

bertino

Kandurex
Hangulatos.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fehercsoki
Kíváncsi vagyok,hogy ezek beállított képek-e,vagy játék közben csináltak néhány képet.

grebber

Fehercsoki
Jó hát én sem nagyon,de azért ha unatkozok vagy gyakorolni akarok egy kicsit azért jó ha találok dedikált szervereket is.Ha lan lesz akkor tényleg nem baj ha ez kimarad,de jobb lenne ha lenne.

Magiszter
Csak normális LAN legyen benne. A többire tojok magasról, sose játszok neten multit... <#rolleyes>

Fehercsoki
WTF...

Magiszter
Tesszellátorok
Ezt találtam, talán ez segít neked jobban megérteni a folyamatokat...

SZilaJMaGGoT
De ez most egy rakás lod-ot jelent, vagy az engine számolja rá a subdivison level növekedését??

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

[HUN]Crassus
én is jövöre upgradelem a vid karit dx 11-re😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Magiszter
Pont ezért veszek februárban HD5850-et <#idiota>
Legalább is be van tervezve... Vagy ha azt nem akkor HD5770-re biztosan fogja futni. Remélem a mind a kettõvel szépen fog futni ha benyomom a tesszellációt.

bertino

Magiszter
Február van megjelölve de a kötelezõ fél-egy hónap csúszást is beleszámoltam. Elvégre egy megjelenési dátumot mondjatok mostanság amit nem toltak legalább 1x már el. <#nyes>

HF
Hivatalos megjelenési idõnek 2010 Február van megjelölve.
Ugyanmár, azt a 4 hónapot féllábon is kibírjuk 😄 hogy mekkora lanparty-k lesznek ezután...

Fehercsoki
Nem február eleje?:SA survivor pedig tényleg nagyon jó lesz😊

Magiszter
A Szõrvájvõr mód jól hangzik. El tudom képzelni egy esti lanpartin tök sötétben másik három haverral, üvöltözve, hogy ki, hova, merrõl, meddig, és mennyi ammo van még... vááááááá!!! De messze van még március!

HF
Multiplayer módok:
Deathmatch - ez gondolom egyértelmû

Infestation - egy player kivételével mindenki marine, aki meghal az alienként kezd újra.

Predator Hunt - egy player kivételével mindenki predator, az egyszem alient kell levadászni, erre van 3 perc, és ezalatt kell pontokat szedni (gondolom alienként)

Survivor - 4 személyes co-op játék, különbözõ mennyiségû (növekvõ) és nehézségû alienhullámokkal szemben

forrás: AVP Galaxy

bertino
hálistennek.

grebber
Ez sok mindentõl függ.
Mennyivel lesz rosszabb/drágább mint egy 5850/5870 mertha csak pár %-al akkor physX végett Nvidia ha sokkal drágább megvárom mig lemegy számomra elfogadhatóra és akkor is NV <#taps>
Nekem nem volt gondom soha NV-vel szal nincs okom atit venni.
De ez off be is fejeztem!

SLICK
én maradok az Atinál. úgyis gépet újítok, szóval mindenbõl a legjobbat veszem meg. Remélem 3 évig nem szaggat be egyetlen game sem