7670
avp10logo.png
  • gabeone
    Zavvi esetében melyik futárszolgálat teljesíti a rendeléseket? Telefonon felhívnak mielőtt szállítják a játékot? Kb. Semmilyen információt nem szolgáltatnak nemzetközi szinten.. Válaszokat remélek!
  • gyusa
    AZ jó
  • Tatyla
    ehhh...

• gyusa
    OKÉ
  • Jaffa 2843
    mivel a forint konvertibilitásával nincs semmi gond, ezért igen :D
    az adott ár forintra átváltott értékét fizeted ki. ennyi
  • gyusa
    Nekem lenne egy fura kérdésem a zavinál lehet forintal fizetni ??
  • r4pt0r
    A Yutani meg aki a végén megveszi a predátor fegyvereket, ha nem tévedek, de már rég láttam.
  • Jaffa 2843
    Charles Bishop Weyland - az AVP-ben az öreg fószer, aki pénzeli az expedíciót, aki az Alien 2-ben Bishop volt (az android)
  • szabii98
    De am ez mien név akar lenni?
  • Fehercsoki
    Hát igen furcsa ez a Weyland-Yutani név!Főleg úgy hogy még a szlogen is ugyanaz!
  • grimm13
    Én meg abba hogy feljebb lehet majd rakni a grafot mert itt nem hiszem hogy még maxon is fullon lett volna :D NEM VOLT CSÚNYA ÉS NEM IS DICSEKEDNI AKARTAM VOLNA csak úgy mondom :D amúgy az előbb levadásztam 17 (nem 17 különbözőt hanem sokat sokszor :D)embert anélkül hogy meghaltam volna(alien voltam) erre egy Alien hátba támad úgy felhoztam magam hogy alt+f4
  • armageddon666
    Hát én bízom benne hogy a demóval van valami, vagy nem is az FPSem volt kevés, hanem csak marha nagy lag volt, úgyhogy megvétel csak és kizárólag a warez verzió kipróbálása után...
  • armageddon666
    és nincs levédetve a Weyland-Yutani név? O.o
  • Kandurex
    Szinte tuti, hogy feltörik, az állásmentés lesz szvsz az érdekes dolog.
  • Zoliz
    Rengeteg fiktív cég van Magyaroszágon, amik csak pénzmosás miatt jegyzik be magukat. Egy ilyen weblapot egy sablon alapján meg 3/4 óra alatt létre lehet hozni alibi gyanánt.

Pusztuljanak a féreg xenomorfok és okádékfejű ragadozók!!!
  • szabii98
  • grimm13
    OMG nem mintha nem a warez tábort erősítenem én is néha ,de még ki sem adták ,még majdnem hét ,és ti már feltörnétek :D Legalább adjanak ki egy új játékmódot a demó-hoz mert ezt nagyon nem gondolták át a marketing osztályon xD
  • arty
    jogos. sokkal jobb lenne, ha a warez elinditásán vergődne itt mindenki ...

• szabii98
    Nem de akk letölteném:)
  • Fehercsoki
    Miért ha feltörik akkor jobban menne a gépeden?:S
  • szabii98
    Oké.Nekem nincs.Neked?
  • szabii98
    Mivel a game csak a nagy gépemen menne, ezért nem veszem meg:(
    Na mind1 majd meglátjuk feltörik-e...
  • ajem kisa
    Igazad van, beszéljünk a hüvelygombárol...
  • romeozor
    tejóég. halom komment és már azt hittem felrakták warezra vagy valami de csak mindenki toporzékol mint a szarógalamb hogy zavvi vagy shopto. this is madness!
  • arty
    nekem zavvirol is jött már meg valami 5 nap alatt és game-ről is! attól függ mit rendelsz: leárazáskor a zavvi néha kamuzik és sokáig nincs is nekik raktáron, na olyankor kell türelmesnek lenni... de ez uj megjelenés, azaz BIZTOSAN* lesz nekik időben raktáron!

*: így logikus
  • Fehercsoki
    Shoptorol azt hallottam nagyon gyors és megbízható!Sőt regisztrált küldeményként küldik a játékokat!
  • Jaffa 2843
    van itt esetleg olyan aki survivor editiont szeretne rendelni és Győri vagy Győr környéki?
  • Tatyla
    shopto-t nem is merem de a zavvi olyan mint a game.co.uk és tőlük már rendeltem ,royal mail megbízható,nem a magyar postára kell apellálni...
  • Fehercsoki
    Ez elvileg 1 10 hónapos demo,valaki itt írta hogy E3on is ugyanezt mutatták be!(bár én ezt nem hiszem,de lehet nem volt kedvük új demot csinálni)

Egyébként shoptoval a megjelenés után 1-2 nappal már itt is lesz!Lehet hogy én is inkább zavviról rendelem és várok egy kicsit(vagy talán sokkal:S) többet.
  • Tatyla
    nem,csak UK
  • koschwarz
    hát srácok, nekem ez totál nem tetszik, legalábbis a demo játékmódja. szerintem egyszerűen gagyi, ahogy gondoltam is.
  • gabeone
    Ide magyarországra is kiszállítják a megjelenés napjára?
  • Fehercsoki
    "This offer is only available for items shipped to United Kingdom addresses." Feltételek résznél ott van!De shopto így is pár nap alatt kihozza!
  • Fehercsoki
    Ez csak UKra vonatkozik SZERINTEM!De azért elolvasom.
  • KennyGTP
    A shopto.net-nél azt írják hogy az előrendelt AVP-t kiszállítják a játék megjelenése napjára.
  • Ati810
    Rossz az oldal desing-je (sehol egy alien vagy predator)
  • Lunki88
    Majd tájékoztass minket hogy mennek a dolgok, mert én is a zavvi-s rendelésen gondolkodom.
  • XenHai
    Ez de szar!!!
  • XenHai
    Nekem a visszaigazoló rögtön megjött de a lóvét majd csak akkor vonják le amikor elküldtek a gamet.
  • Fehercsoki
    Game.co.uk-nál írták hogy az sokkal gyorsabb.

EGYÉBKÉNT EZ mi akar lenni?Olvassátok el a nevét és a szlogent...Most ez komolyan létezik vagy mi?