7670
-
gabeone #1852 Zavvi esetében melyik futárszolgálat teljesíti a rendeléseket? Telefonon felhívnak mielőtt szállítják a játékot? Kb. Semmilyen információt nem szolgáltatnak nemzetközi szinten.. Válaszokat remélek! -
gyusa #1851 AZ jó -
#1850 ehhh...
-
gyusa #1849 OKÉ -
#1848 mivel a forint konvertibilitásával nincs semmi gond, ezért igen :D
az adott ár forintra átváltott értékét fizeted ki. ennyi -
gyusa #1847 Nekem lenne egy fura kérdésem a zavinál lehet forintal fizetni ?? -
r4pt0r #1846 A Yutani meg aki a végén megveszi a predátor fegyvereket, ha nem tévedek, de már rég láttam. -
#1845 Charles Bishop Weyland - az AVP-ben az öreg fószer, aki pénzeli az expedíciót, aki az Alien 2-ben Bishop volt (az android) -
#1844 De am ez mien név akar lenni? -
#1843 Hát igen furcsa ez a Weyland-Yutani név!Főleg úgy hogy még a szlogen is ugyanaz! -
grimm13 #1842 Én meg abba hogy feljebb lehet majd rakni a grafot mert itt nem hiszem hogy még maxon is fullon lett volna :D NEM VOLT CSÚNYA ÉS NEM IS DICSEKEDNI AKARTAM VOLNA csak úgy mondom :D amúgy az előbb levadásztam 17 (nem 17 különbözőt hanem sokat sokszor :D)embert anélkül hogy meghaltam volna(alien voltam) erre egy Alien hátba támad úgy felhoztam magam hogy alt+f4 -
#1841 Hát én bízom benne hogy a demóval van valami, vagy nem is az FPSem volt kevés, hanem csak marha nagy lag volt, úgyhogy megvétel csak és kizárólag a warez verzió kipróbálása után... -
#1840 és nincs levédetve a Weyland-Yutani név? O.o -
#1839 Szinte tuti, hogy feltörik, az állásmentés lesz szvsz az érdekes dolog. -
Zoliz #1838 Rengeteg fiktív cég van Magyaroszágon, amik csak pénzmosás miatt jegyzik be magukat. Egy ilyen weblapot egy sablon alapján meg 3/4 óra alatt létre lehet hozni alibi gyanánt.
Pusztuljanak a féreg xenomorfok és okádékfejű ragadozók!!! -
#1837 -
grimm13 #1836 OMG nem mintha nem a warez tábort erősítenem én is néha ,de még ki sem adták ,még majdnem hét ,és ti már feltörnétek :D Legalább adjanak ki egy új játékmódot a demó-hoz mert ezt nagyon nem gondolták át a marketing osztályon xD -
#1835 jogos. sokkal jobb lenne, ha a warez elinditásán vergődne itt mindenki ...
-
#1834 Nem de akk letölteném:) -
#1833 Miért ha feltörik akkor jobban menne a gépeden?:S -
#1832 Oké.Nekem nincs.Neked? -
#1831 Mivel a game csak a nagy gépemen menne, ezért nem veszem meg:(
Na mind1 majd meglátjuk feltörik-e... -
#1830 Igazad van, beszéljünk a hüvelygombárol... -
#1829 tejóég. halom komment és már azt hittem felrakták warezra vagy valami de csak mindenki toporzékol mint a szarógalamb hogy zavvi vagy shopto. this is madness! -
#1828 nekem zavvirol is jött már meg valami 5 nap alatt és game-ről is! attól függ mit rendelsz: leárazáskor a zavvi néha kamuzik és sokáig nincs is nekik raktáron, na olyankor kell türelmesnek lenni... de ez uj megjelenés, azaz BIZTOSAN* lesz nekik időben raktáron!
*: így logikus -
#1827 Shoptorol azt hallottam nagyon gyors és megbízható!Sőt regisztrált küldeményként küldik a játékokat! -
#1826 van itt esetleg olyan aki survivor editiont szeretne rendelni és Győri vagy Győr környéki? -
#1825 shopto-t nem is merem de a zavvi olyan mint a game.co.uk és tőlük már rendeltem ,royal mail megbízható,nem a magyar postára kell apellálni... -
#1824 Ez elvileg 1 10 hónapos demo,valaki itt írta hogy E3on is ugyanezt mutatták be!(bár én ezt nem hiszem,de lehet nem volt kedvük új demot csinálni)
Egyébként shoptoval a megjelenés után 1-2 nappal már itt is lesz!Lehet hogy én is inkább zavviról rendelem és várok egy kicsit(vagy talán sokkal:S) többet. -
#1823 nem,csak UK -
#1822 hát srácok, nekem ez totál nem tetszik, legalábbis a demo játékmódja. szerintem egyszerűen gagyi, ahogy gondoltam is. -
gabeone #1821 Ide magyarországra is kiszállítják a megjelenés napjára? -
#1820 "This offer is only available for items shipped to United Kingdom addresses." Feltételek résznél ott van!De shopto így is pár nap alatt kihozza! -
#1819 Ez csak UKra vonatkozik SZERINTEM!De azért elolvasom. -
#1818 A shopto.net-nél azt írják hogy az előrendelt AVP-t kiszállítják a játék megjelenése napjára. -
#1817 Rossz az oldal desing-je (sehol egy alien vagy predator) -
#1816 Majd tájékoztass minket hogy mennek a dolgok, mert én is a zavvi-s rendelésen gondolkodom. -
#1815 Ez de szar!!! -
#1814 Nekem a visszaigazoló rögtön megjött de a lóvét majd csak akkor vonják le amikor elküldtek a gamet. -
#1813 Game.co.uk-nál írták hogy az sokkal gyorsabb.
EGYÉBKÉNT EZ mi akar lenni?Olvassátok el a nevét és a szlogent...Most ez komolyan létezik vagy mi?