Aliens vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah emberek, tényleg olyan szép a játék PC-n is?
elvileg xboxon a valaha legszebb autós játék eddig.
elvileg xboxon a valaha legszebb autós játék eddig.
Példának itt a dirt 2 demó 8800GT-n is fut fut minden maxon átlag ~50fps-el és nagyon szép!
Next PC upgrade: 2022
természetesen nem az új mapokkal lenne bajom. Egyes játékoknak jó, másoknak meg nem jó a modolás. Ez a játik is ezek közzé tartozik.
Az alien evolúció pedig kapcsolható volt az AvP 2-ben. Sztem ugyanígy hagyják meg ebben a részben is, ami így is lenne rendjén.
Az alien evolúció pedig kapcsolható volt az AvP 2-ben. Sztem ugyanígy hagyják meg ebben a részben is, ami így is lenne rendjén.
Attól függ...
Azért a + map módokat nem vetném meg,meg mondjuk 1 avp 2-ben volt az evolúció mondjuk az asszem gyárilag benne volt.Na az még király lenne kis parazita ként kezdeni.
Azért a + map módokat nem vetném meg,meg mondjuk 1 avp 2-ben volt az evolúció mondjuk az asszem gyárilag benne volt.Na az még király lenne kis parazita ként kezdeni.
Az h bérelsz szervert a játékhoz havidíjért a klánodnak.És a szerveren korlátlan a hatalmad.ÁLtalában klánok szoktak összedobni pénzt szeróra.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Köszi,és mennyire modolható ez az engine?Remélem elég jól modolható,és jó lenne ha valami kis editort is kiadnának.
Milyen enginere épül a játék?Lesz hozzá map szerkesztõ?Ha igen akkor már van róla info hogy milyen?
Itt van néhány videó,mindhárom fajjal tolják bennük,ha valaki esetleg még nem látta volna.
nem hiszem, hogy erõmû kellene a játékhoz. Bár akikkel lanoznék tuti, hogy meglenne a gépük hozzá.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Aliens vs. Predator - lesznek dedikált szerverek!
A dedikált szerverek körül most nagy volt a felhajtás, mióta a Modern Warfare 2 felkavarta az állóvizet, és az AVP-rõl is rossz pletykák keringtek.
Miután kezd leülni a Modern Warfare 2 körüli köd, az emberek is kezdik visszanyerni régi mivoltjukat, és végre a játékvilágban másról is hallani. A Rebellionnál valami nagyon ütõs készülget, ez pedig az Aliens vs. Predator, amiben, mint azt ma megtudhattuk, lesznek dedikált szerverek.
"A pletykákkal ellentétben a Rebellion mindig is tervezte a dedikált szervereket az Aliens vs. Predator PC verziójába." - nyilatkozta a Rebellion CEO-ja, Jason Kingsley. "Mi is legalább annyira, várjuk a játékot, mint a játékosok!". Lehet, hogy ez az egész csak egy szándékosan kavart botrány volt, de örülünk neki, hogy nem marad dedikált szerverek nélkül az Aliens vs. Predator.
info: Gamestar
A dedikált szerverek körül most nagy volt a felhajtás, mióta a Modern Warfare 2 felkavarta az állóvizet, és az AVP-rõl is rossz pletykák keringtek.
Miután kezd leülni a Modern Warfare 2 körüli köd, az emberek is kezdik visszanyerni régi mivoltjukat, és végre a játékvilágban másról is hallani. A Rebellionnál valami nagyon ütõs készülget, ez pedig az Aliens vs. Predator, amiben, mint azt ma megtudhattuk, lesznek dedikált szerverek.
"A pletykákkal ellentétben a Rebellion mindig is tervezte a dedikált szervereket az Aliens vs. Predator PC verziójába." - nyilatkozta a Rebellion CEO-ja, Jason Kingsley. "Mi is legalább annyira, várjuk a játékot, mint a játékosok!". Lehet, hogy ez az egész csak egy szándékosan kavart botrány volt, de örülünk neki, hogy nem marad dedikált szerverek nélkül az Aliens vs. Predator.
info: Gamestar
nekem tetszik, bár amikor leszedi a néger csávó fejét a gerincével együtt az egy kicsit bénán hat
azt lehet már tudni,hogy milyen fegyverek lesznek predator és marine oldalon? azok mint a kettõben is?
azt lehet már tudni,hogy milyen fegyverek lesznek predator és marine oldalon? azok mint a kettõben is?
How much can you take,before you snap?
Amúgy túl sok újat nem látunk benne. Szerintem ez ugyanaz a "demo" volt mint anno az E3-on. Igazán csinálhatnának már egy Alien és Marine Gamplay video-t is.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Jó hát én sem nagyon,de azért ha unatkozok vagy gyakorolni akarok egy kicsit azért jó ha találok dedikált szervereket is.Ha lan lesz akkor tényleg nem baj ha ez kimarad,de jobb lenne ha lenne.
Csak normális LAN legyen benne. A többire tojok magasról, sose játszok neten multit... <#rolleyes>#rolleyes>
WTF...
Tesszellátorok
Ezt találtam, talán ez segít neked jobban megérteni a folyamatokat...
Ezt találtam, talán ez segít neked jobban megérteni a folyamatokat...
De ez most egy rakás lod-ot jelent, vagy az engine számolja rá a subdivison level növekedését??
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Pont ezért veszek februárban HD5850-et <#idiota>#idiota>
Legalább is be van tervezve... Vagy ha azt nem akkor HD5770-re biztosan fogja futni. Remélem a mind a kettõvel szépen fog futni ha benyomom a tesszellációt.
Legalább is be van tervezve... Vagy ha azt nem akkor HD5770-re biztosan fogja futni. Remélem a mind a kettõvel szépen fog futni ha benyomom a tesszellációt.
Február van megjelölve de a kötelezõ fél-egy hónap csúszást is beleszámoltam. Elvégre egy megjelenési dátumot mondjatok mostanság amit nem toltak legalább 1x már el. <#nyes>#nyes>
Hivatalos megjelenési idõnek 2010 Február van megjelölve.
Ugyanmár, azt a 4 hónapot féllábon is kibírjuk 😄 hogy mekkora lanparty-k lesznek ezután...
Ugyanmár, azt a 4 hónapot féllábon is kibírjuk 😄 hogy mekkora lanparty-k lesznek ezután...
A Szõrvájvõr mód jól hangzik. El tudom képzelni egy esti lanpartin tök sötétben másik három haverral, üvöltözve, hogy ki, hova, merrõl, meddig, és mennyi ammo van még... vááááááá!!! De messze van még március!
Multiplayer módok:
Deathmatch - ez gondolom egyértelmû
Infestation - egy player kivételével mindenki marine, aki meghal az alienként kezd újra.
Predator Hunt - egy player kivételével mindenki predator, az egyszem alient kell levadászni, erre van 3 perc, és ezalatt kell pontokat szedni (gondolom alienként)
Survivor - 4 személyes co-op játék, különbözõ mennyiségû (növekvõ) és nehézségû alienhullámokkal szemben
forrás: AVP Galaxy
Deathmatch - ez gondolom egyértelmû
Infestation - egy player kivételével mindenki marine, aki meghal az alienként kezd újra.
Predator Hunt - egy player kivételével mindenki predator, az egyszem alient kell levadászni, erre van 3 perc, és ezalatt kell pontokat szedni (gondolom alienként)
Survivor - 4 személyes co-op játék, különbözõ mennyiségû (növekvõ) és nehézségû alienhullámokkal szemben
forrás: AVP Galaxy
Ez sok mindentõl függ.
Mennyivel lesz rosszabb/drágább mint egy 5850/5870 mertha csak pár %-al akkor physX végett Nvidia ha sokkal drágább megvárom mig lemegy számomra elfogadhatóra és akkor is NV <#taps>#taps>
Nekem nem volt gondom soha NV-vel szal nincs okom atit venni.
De ez off be is fejeztem!
Mennyivel lesz rosszabb/drágább mint egy 5850/5870 mertha csak pár %-al akkor physX végett Nvidia ha sokkal drágább megvárom mig lemegy számomra elfogadhatóra és akkor is NV <#taps>#taps>
Nekem nem volt gondom soha NV-vel szal nincs okom atit venni.
De ez off be is fejeztem!