7670
avp10logo.png
  • simon7108
    jaja meg jo lesz a Species DM is!abban ha jol tudom 3 csapat lesz a 3 fajbol!
    meg lesz még Mixed DM ott is 3 csapat de ott keveredni fognak a fajok.
    de én a Predator Hunt-ra vagyok a legjobban kiváncsi:D
    és várom a választ a 1888. hsz-emre:D
  • aricsi
    *distract
  • aricsi
    Alien R-el tud,a Predi-nél nemtom,talán a ditract(elterelés) alapból E-n.
  • aricsi
    De mondhatjuk hogy a fő része,avp2-nél is az volt.Utálom a fajtádat aki fél óra után leszarozik vmit.Nem a multi szar hanem a deathmatch,ez csak arra jó hogy kipróbálhasd a fajokat.Abba kell belegondolni milyen lehet pl a Survival vagy az Infestation mód. Hhmmmmmm.....Survival is komoly lehet,pont olyan mint a codwaw-ba a Nazi Zombie csak ez jobb meg félelmetesebb.
  • simon7108
    ja és lenne 1 kérdésem:)
    hogy lehet az Aliennel meg a Predatorral ilyen fasza hangot kiadni?:D
    mert láttam videokat a demorol és ott valahogy tudtak kihozni az Alienbol ilyen "sikitást":D
  • simon7108
    itt van 1 uj marine gameplay:)
    marine na ha ezek után valaki azt mondja,hogy nincs meg a hangulat azzal tobb szot nem váltok:Dnem lesz itt semmi gond a singlevel!sőt sztem még a multi is jo lesz foleg a Predator Hunt
  • aricsi
    Ja vannak fikázók,igen ők a low-ok,akik egyik fajjal se tudtak ölni a demóban.
  • aricsi
    Sztem nagyon zsír a game,tutti vétel. Itt van pár videó,bár már biztos voltak: predator,marine campaign első 10 perc
  • Lunki88
    Én a hunter edition-t eddig csak konzolokra láttam, pc-nél olyat amit meg lehet rendelni még nem is találtam.
  • Skyline
    Hát nemakarok megsérteni senkit,de ez a multi valahova a rakás szar kategóriába tartozik...:D
    Mind1 remélem a single rész hozni fogja a régi AvP (nomeg ugye ennek a játáknak a fő része nem a multi hálistennek) játékok hangulatát...A multi viszont akárhonnan közelítem gáz.
  • simon7108
    a PCgurun van néhány ember aki fikázza,hogy szar az irányitás....
    meg a grafika csunya de nem értem mi bajuk van vele?!
    meg,hogy nem tudnak vele játszani és ezért is szarozzák a játékot!
  • SLICK
    még nem tudni. Én is várok az 576-tól egy váalsz mailt, de hát basztak írni...
  • Jaffa 2843
    hunter edition kapható lesz idehaza?
  • SLICK
    egyébként volt alkalmam kipróbálni a gamet végre és azt kell mondjam kegyetlen jó ez, csak hát be kell újítanom gép terén, mert maxon szaggat.
    Az irányítást még szoknom kell, de majd belejövök. Nem tom mire fel a sok sírás. Igaz hiányolok én is ezt-azt, de a hangulata megvan.
  • SLICK
    a Hunter edition tartalmaz még extra dolgokat, pl facehugger életnagyságban, 3d-s kártya, Weyland-Yutani matrica, egy kis könyvet még
  • Jaffa 2843
    valaki tudja mi a különbség a hunter és a survivor edition között?
  • Lunki88
    Ha sikerül olcsóbban hozzájutni akkor már megérte "kockáztatni". :)
  • obe
    doggy 90:

köszi, ha itthon 15 alatt marad kiszállítással együtt inkább itthon veszem meg...nem féltek srácok attól hogy valami gond lesz a britektől rendelt game-vel, akkor visszaposta, újra ide..akár egy hónap is eltelik akkor..természetesen ez ritka szituáció, de velem tuti megtörténne, amilyen mákom szokott lenni ilyesmiben...egyébként minek a rövidítése a hmw mozaikszó?

adam46:

hajszál pontosan ez a dilemám, 2 két játék közül az egyikre tuti nincs keret (tudom, a hunter árából egy felet meg lehet spórolni, de sajnos a sima, belebaszom a fekete tokba, igénytelen, hajszálvékony print borítós játékdobotoknak nincs becsülete, elkallódik, szem elől elkerül, sosem veszed kézbe...ellenben a ce játékok díszhelyet kapnak, a "parancsnoki hidam" ékességei, gyönyörű nyomdai termékek, gyakran kézbe kapom, jó illat, kellemes tapintás, art book-ok nyálazgatása...jó látni hogy foglalkoztak a körítésnek, sokszor kedvcsináló ha ránézek a dobozra, ésmár indítom is a játékot

nem lenne rossz ötlet a kiadóktól egy duo vagy quattro pack, minden úk kiadású játékhoz...valamelyik mostani játéknál láttam egy 4 es csomagolású, "friends packot", szinte féláron így már, viszont közös csomagolással, egy nagyobb dobozban...bár biztos másnak is eszébe jutott ez már, mégsem terjedt el
  • Nothing117
    kombókat sajnos nem raktak a játékba
    majd talán a véglegesbe
  • Nothing117
    najó csak vicc volt

aliennel vagy predivel használni lehet a focus módot (shift) ha ilyenkor befogsz 1 ellenfelet akkor bal egérgombot nyomogatod aztán ráugrik és lelöki a földre
    én mindíg nyomom a shiftet mert ha távolabb megy az ellenfél így oda is ugrik de lehet hogy enélkül is ha már befogta
  • Tatyla
    én gyanús hogy mindkettőt megveszem :)
  • Nothing117
    predatorral alt+balegérgombal pörgörugást csinálsz
    shift+jobbegérgombal meg kámehámézol :D
  • Jaffa 2843
    ha ezt veszem akkor survivor editiont fogok venni :P
  • adam46
    ja írták h még nagyon kezdetleges volt na de vissza avpre lehet erre fog esni a választás már az ára miatt is csábító az a 5530 Huf
  • Jaffa 2843
    nekem is hasonló gondjaim vannak :D
    bad companyval annyi bajom van hogy ebben az állapotban egy fos :D
  • simon7108
    az lenne a kérdésem,hogy a kasztoknak vannak valami kulonelges komboi?:D
    mert az Aliennel csak 2 féle képpen tudok támadni a karmokkal meg a farokkal!
    a predatorral is csak sima utés vagy meg ugy feluti(szurja)
    van még más is?
  • ajem kisa
    Vedd meg a kozák 1-et, vagy mind3at!
  • Kandurex
    Mindkettőt :) olcsóbb lesz a posta :)
  • Nothing117
    természetesen az avp-t :)
  • Lunki88
    Ebben a topikban ne várd azt hogy Bad Company-ra biztatunk. :D Amúgy ezen én is gondolkodnék a helyedben. :)
  • adam46
    nehéz választás hogy mit vegyek avp vagy Bad Company 2
  • adam46
    fasza kis game lesz előbb franciákkal nyomultam 1. meccsen a gyerek faszán megértette hogy ne támadjuk egymást csak az alieneket meg embereket de a 2. meccsen a köv gyereknek nemvolt ennyi IQ ja akár h is magyaráztam neki
  • doggy90
    a hunter edition hmv exkluzív és 40 font.
  • obe
    szándékában áll valakinek a zavi-tól hunter edition-t rendelni?...ez az 5500 forintos ár jól hagzik az alapváltozatért, mennyi náluk a hunter edition?...nem látom a listájukon (vagy csak vak vagyok)
  • Tatyla
    focus+bal klikk tehát támadás ha közel vagy és akkor rá is ugrik de megfelelő közelben kell lenned...
  • Tatyla
    postán fogod megkapni egy vákuum csomagban
  • Lunki88
    Olyan nekem is volt már hogy alien-nel elkaptam egy predit az E betűvel, és ellökött magától, utána még ő ölt meg engem én meg csak lestem ki a fejemből. :o Erre mondják hogy owned? xD
  • grimm13
    Nagyjából annyi trükk van amennyit elmondtál :D ilyen összefüggéseket hogy van-e ok-okozati összefüggés az "e+ egyéb billentyűs" támadások között meg ne feszegessünk mert még kicsik vagyunk hozzá xD majd jön a full és abban úgyis lesz gyakorló pálya vagy mi a szösz
  • fery02
    Picit érdekelne pár véleménycsere az Alien kasztról. :)

Ezt az egy kasztot, érzem úgy, hogy nem sikerült még kitanulnom teljesen, annak ellenére, hogy így is tudok ám vele gyilkolni nagyon szépen, de szerintem, ha ismernék minden irányításbeli trükköt, jobb is lehetnék.

Nos, azt kitapasztaltam már, hogy sajnos itt nem működik olyan megoldás, hogy ugorva támadás, ugyanis hiába nyomom ugrás közben az egérgombokat, nem támad, csak miután földet érünk.
    Viszont ha valakire ráfókuszálunk (Shift), akkor ha kis távolságban nyomjuk valamelyik egérgombot, akkor úgy támad, hogy hirtelen oda is megy közvetlen közelébe az ellennek.
    Ilyenkor viszont úgy tapasztaltam, hogyha támad az áldozat, akkor jobb egérrel (faroktámadás) nem érdemes támadni, mert olyankor csak nagy sokára csapunk le, ellentétben, mikor fókuszálás nélkül nyomjuk, olyankor egyből csap a farkával. Harc közben a jobb egérgombos támadást akkor célszerű használni, mikor kábult állapotban van az ellenfél, ilyenkor általában egyből ki is fekszik e támadásunk után.

Harc közben célszerű továbbá résen lenni, hogy lehetőleg ne késsünk le a lehetőségről, mikor is E-vel megragadhatjuk áldozatunkat, mely során látványos animáció közepette lehet kivégezni a másikat. Ezt illetve érdekelne, hogy függ-e a kivégzés típusa attól, hogy épp milyen gombot nyomunk? Mert én általában harc közben (Shift mellett), meg ilyenkor is felváltva szoktam nyomkodni az E-t, bal-, jobb egérgombot. Azt tudom, hogyha nem nyomunk semmit, akkor eleresztődik az áldozat. Ilyen helyzetet áldozat részről amúgy akkor is meg lehet úszni, mikor a támadó intenzíven nyomkodja a gombokat. Nem tudom pontosan hogyan lehet, de én mikor nyomkodom ilyenkor össze-vissza szintén az E-t, a bal- és jobb egérgombot, akkor sokszor megmenekülök.
    Ha valaki elkezd minket ütni, akkor sokszor van, hogy vissza sem tudunk támadni a sorozattól, hiába nyomjuk a bal-jobb egérgombokat keményen. Megoldásként viszont használható a kettő kombinációja, amivel blokkolni lehet, bár tapasztalatim szerint iylenkor is sérülünk valamennyit minden esetben, viszont ilyenkor gondolom egy kivédés után egyből vissza is lehet támadni így esélyt adva a harc kimenetelének javunkra fordítására.

Picit lehet zagyvaság lett, de hirtelen ennyi minden jutott eszembe. Érdekelnének tőletek itt ötletek. :)
  • MEdievil

:)