Aliens vs. Predator 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Én is ezt akarom,de biztos nagyon drága lesz,és akkor marad a survival a dlc miatt.

SLICK
én maradok ennél ^^ Bár egy Predator maszknak jobban rülnék az arctámadó helyett

XenHai
Én lehet survialt veszem meg a + dlc miatt.
Fehercsoki
Sajnos biztos 20k fölött lesz,nincs annyi pénzem,de ha lenne sem biztos hogy megvenném.Marad a sima,vagy a survival,attól függ mennyibe kerül.

XenHai
Ja sajnos......
Fehercsoki
Itt a hunter edition,biztos drága lesz:SAz az arcmászó meg kicsit vékonyka.

Fehercsoki
Csak nekem tûnik úgy,hogy kicsik a pályák?

Fehercsoki
Hát igen az jobb lenne,még kicsibe is,ez az arcmászó nekem nem jön be,jobb lett volna egy kis predator vagy alien vagy valami marine.

Magiszter
Nekem egy predator féle maszk kellene. De olyan ami tényleg úgy mûködik mint a filmekben <#idiota>

Fehercsoki
Jön február 19.-én,méghozzá három féle változatban lesz kapható!A hunter edition nekem nagyon bejön,kíváncsi vagyok az árára.Mondjuk olyan sok extra azért nincs benne.

Magiszter
Igen mikor 1 óra játékban van 30 perc átvezetõ/szájtépõ rész és úgy hírdetik hogy pfuu 8 óra játékidõ, aha csak a felében nem tudsz játszani csak "mozizol". 😊 Remélem ez nem ilyen lesz.

Fehercsoki
Hát,nem lesz az rossz,kivéve ha ezzel akarják kitolni a játékidõt.

Magiszter
Ki tudja. Lehet hogy az embereknél egész novellák fognak elhangzani. 😊 Akkor nem is bánom ha nem megy a játékmenet/élmény rovására.

Fehercsoki
Igen tudom,viszont nem baj hogy megöregedett,a hangja még mindig jó,illetve a játékbeli önmagán sem fog látszódni a kora.Mondjuk nem tudom hogy mennyi beszéd lesz benne,predatoroknál,alieneknél nem sok,marineoknál lesz talán valamennyi.

Magiszter
Meg a Végsõ Megoldás: Halál -ban, valamint, Mr. Wayland-et az AVP filmben. Szóval örülök a viszont látásnak, bár nagyon megöregedett szegény.

Fehercsoki
Lance Henriksen is benne lesz az AvP 3ban(õ játszotta bishopot a bolygó neve halálban).Itt egy videó róla.

Magiszter
Hadlyuk? Az olyan mint a lõrés? 😄

XenHai
hm a nyelvi ellenõrzés nem is jelezte érdekes....
"hadlyuk" <#hehe>

Fehercsoki
Itt van,és ott a megjelenési dátum: Február 26. Nem örülök,azt hittem,hogy február elején jön,max. 10.éig.

Fehercsoki
Hát igen,mindenkinek máshogy kényelmesebb/jobb a játék.Egyébként február 26 a megjelenési dátum?Mert láttam egy oldalon ahol elõ lehet rendelni(külföldi),ha megtalálom linkelem.

XenHai
De hadlyuk a steam vitát én kifejezetten szeretem..
XenHai
Ha a cd be szarik le tudod szedni a gamet , friends ha be nyúlják a cd kulcsod lehet 2-en használjátok és ki fog baszni a game itt meg ugye az accba van azt meg vissza lehet szerezni.
Fehercsoki
És mire jó hogy van steam?Semmire, fölösleges idõpazarlás.

XenHai
Azt én is utálom ha külön kell telepíteni az meg jó ,hogy az összes game a steam mappában van és bármikor újra rakhatom a gépet az akkor is elindul onnan mert ott vannak a cuccai.
XenHai
Accot csinálni 1 x kell a steam indítása kb 10 sec még annnyi sincsen.
Fehercsoki
Igen én is így vagyok ezzel.Az a bajom az ilyen szar programokkal,hogy csak hátráltatnak,és semmi elõnyük nincs.

Magiszter
Én ha megveszek egy játékot, akkor mérges vagyok ha még mellé 32 programot kell telepítenem, hogy teljes egészében használhassam. Már a Fiziksznél meg a Vizuális C++ 2005-nél is húzom a számat, hogy megént két olyan dolog a gépemen ami foglalja a helyet. Ez a fajta "segédprogram-fóbia" a GTA4-nél teljesedett ki. Csak Roksz@r-ból lehetett indítani, meg még Ablak Élõ-be is be kellett jelentkezni ha menteni is szeretttem volna. MW2-nél meg mindek hozzá sztím? Az elsõ részhez nem kellett, akkor ahhoz meg mindenk?
Szumma: Ha megveszem az AVP3-at akkor azt akarom hogy az AVP3 legyen csak és kizárólag feltelepítve, minden funkcióját a játékból érhessem el és nem valami más programból.

Fehercsoki
Az a bajom vele,hogy nincs kedvem steammel szarakodni,egyszerûbb ha csak simán beírom a cd kulcsot és megy,steammel meg mindig be kell lépni ha játszani akarok,meg accot csinálni meg minden.

A Colonial Marines IS kurva jó lesz de abban nem lesz predator <#nezze>

Én megveszem mind a kettõt! <#hehe>

bertino
nemgáz, utálja, ennyi.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

XenHai
De miért??Én cs:S ,dow2, aa3 tolom és régebben 1.6 de nekem soha nem volt bajom a steammel..
Fehercsoki
Ha steames lesz a multija nem veszem meg,egyszerûen utálom a steamet.

bertino
na bumm...

Fehercsoki
Hát nekem sem tetszik a borító,de én megveszem,mert a videók nagyon tetszettek,sõt ha valamilyen különleges gyûjtõi változat lesz(nem csak zene cd,meg szebb borító) akkor azt.

XenHai
Velem még ilyen jellegû probléma nem fordult elõ..Nem is MW2 zöm.
Magiszter
Remélem nem MW2-es féle Steam-es multija lesz. Mert az Win7 alatt játszhatatlan. Eredeti játék nem látja a Steam-et és folyton azt írja hogy jelentkezzek be a fiókba, vagy húzzak a pékbe.
Szóval remélem meg tudják oldani mindenféle segédprogram meg nyûg nélkül a LAN-os COOP-ot.

grebber
De az olyan téren jobb lesz amolyan Left4Dead-es!

Next PC upgrade: 2022

SLICK
ebben is lesz Coop. Volt róla szó, hogy többen lehet nyomulni a Campaign-ban.

grebber
Ezt biztos hogy nemfogom megevenni.Aliens: Colonial Marines-t akarom majd abban lesz coop is.

Next PC upgrade: 2022

JackSparrow88
Már nagyon várom de pontosan mikor is jön? Mer én csak annyit tok h 2010 eleje de mondjuk hónap, nap az nincs megadva már?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Fehercsoki
Megérkeztek a hivatalos borítók.

XenHai
Lehet de a vidik nagyon jók...
Fehercsoki
Hát ez gagyi,más videókból lett összevágva és kb 2 sort odaírt aki csinálta.

XenHai
Azt a kurva <#vigyor>
bertino
ajjj fejezd már be, ne írd le légyszíves ugyanazt 2 milliószor.

majd ha kijön, meglátod, ennyi!

Fehercsoki
Köszi,de sajnos arról nem írnak hogy mennyire lesz moddolható,remélem azért valami kis map editort kiadnak majd.

HF
Egyébként pont nemrég írtak arról, hogy milyen technológiákat használ majd pontosan a játék.
link

Prince23
😛

rossz post